“Allahu Akbar” brullende kudde Turken zet boel op stelten in Rotterdam, politie kijkt toe en doet ‘gewoon’ niets (+video´s!)

Screenshot_63

(Door: “Bolo”)

Dat zouden wij Nederlanders zo eens moeten doen, het land was te klein en dit wordt eenvoudigweg geaccepteerd.

Aboutaleb, de opper kamelendrijver van Rotterdam hoorde je niet toen duizenden Turken voor het Turkse consulaat in Rotterdam hun steun betuigde aan dictator Erdoğan terwijl ze het Turkse volkslied zongen en “Allahu Akbar” aan het brullen waren als een ware kudde onderontwikkelde moslims.

De Turken gingen de straat op als reactie op de coup in Turkije alwaar er een poging werd ondernomen om dictator Erdoğan af te zetten. Wegens deze spontane demonstratie werd door de plaatselijke veldwachters de Westblaak en het Churchillplein afgezet.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Turken, Turkije, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op “Allahu Akbar” brullende kudde Turken zet boel op stelten in Rotterdam, politie kijkt toe en doet ‘gewoon’ niets (+video´s!)

 1. delamontagne zegt:

  Ik las het in een NL-krant. Weer “toevallig” dat de lezers niet mochten reageren op artikel.
  Bij voetbalwedstrijden las ik in ,t verleden dat Turkse supporters het hele Hofplein belemmerden en in de vijver sprongen, etc,etc.
  Ik ergerde mij er altijd aan. Die dingen moet je als vreemdeling eens doen in het buitenland.
  Oh, wacht,…..maak een vergissing.
  Het zijn Nederlanders????????????????

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Het Nederlandse regime collaboreert al een hele tijd met de islam. Leden van de PVDA en de VVD hebben zich waarschijnlijk al lang bekeerd. Anders is dit verraad niet te verklaren.

  Samenwerken met de AK partij is sowieso verraad.

  Geliked door 1 persoon

  • danny zegt:

   Het gehele kabinet ende tweede kamer minus pvv en vnl mogen van mij opgehangen worden wegens landverraad!
   smerige kk NSB’ers zijn het!

   Geliked door 1 persoon

   • Giny zegt:

    danny

    VNL hoeft van mij niet opgehangen te worden. maar deze twee parasieten
    kunnen alleen maar papegaaien!
    Om daar op te gaan stemmen is het domste wat je kunt doen!!!

    Like

 3. GT zegt:

  Het laat duidelijk zien met wat voor regering wij zitten, een en al groot drama en dat er wat moet gebeuren is mij wel duidelijk, als je ziet hoe de burgers in Europa afgeslacht worden een Europa verworden tot een Chaos en de verantwoordelijken zitten in Brussel …..dus daar moet wat gebeuren, en ik vrees het ergste!

  Like

 4. Dit zijn de nieuwe NSB’ ers.

  Like

  • Anneke zegt:

   Heetgebakerde Arabische (dek)hengsten vol-vertegenwoordigd in de Partij voor de Arabieren….Toch zullen deze hete stieren het onderspit gaan delven.

   Like

 5. edwin vissers zegt:

  precies ,turken in deventer lieten ze ook ongemoeid ,politie roboten van de duivel

  Like

 6. danny zegt:

  oprotten met die kk toeterturken uit mijn stad. Dat flikken ze hier iedere week met honderden tegelijk. kutvolk!
  Politie staat er bij en doet geen ene fuck.

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  En zo zie je maar weer eens wat de bekwame bruggenbouwer Aboutaleb allemaal kan; heel de stad overgeven aan hordes uitkeringstrekkers en haatlims. Nederlanders? Nee, geen seconde: Turken. Waar helaas totaal andere regels voor gelden dan voor autochtonen.
  En waar is Leefbaar Rotterdam? Nergens natuurlijk want zetelkleven is veel belangrijker dan een stad besturen.

  Geliked door 1 persoon

  • Eén van de redenen, dat Fortuyn het bij LN niet redde, natuurlijk: Geen Partij kan zich wat dat betreft meten met toen de LPF en thans de PVV, ook Leefbaar Nederland/Leefbaar Rotterdam niet!

   Geliked door 2 people

   • leefbarbaar zegt:

    Bijgaand een link naar de site van Leefbaar Rotterdam:
    http://www.leefbaarrotterdam.nl/
    enwatdenkkie?? Geen woord over moslims, Turken, geblokkeerde binnenstad, toeterend tuig. Geen woorden, geen daden.
    Overigens denk ik dat meneer Fortuyn wel gisteravond de straat op was gegaan om de Turken tot de orde te roepen; hij ging confrontaties niet uit de weg. R.I.P.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Leefbaar Rotterdam ???? Deze partij valt onder de scherts artikelen.
   Het lachertje van de gemeenteraad.

   Like

 8. Anna zegt:

  Deze ” vertoning ” van gister avond geeft duidelijk aan in welke kritieke toestand ons land met deze vijfde colonne verkeert.
  Het is ronduit gevaarlijk als grote groepen ” medelanders” het zo openlijk en agressief opnemen voor hun oude vaderland, en hierbij leuzen roepen van Allah akbar wat heeft Allah in vredesnaam te maken met een coup…???? Hier zien we duidelijk hoe giftig de islam is…..
  Zijn deze mensen zo gehersenspoeld dat Allah ook hier niet te scheiden is van de staat.
  En verder zullen ze nog moeten leren ( ik ben bang dat dit nooit zal lukken ) om zich in bedwang te houden en zich niet tegen de pers die hier wel mag vertellen wat ze willen, te keren.
  Wat we hier zagen is een uiterst primitieve reactie….. Die niet in een westerse beschaafde wereld thuishoort.

  Geliked door 1 persoon

  • Pieter zegt:

   Goed verwoord !

   Like

  • elisah zegt:

   Het laat toch meteen de incompetentie hier zien, men is gewoon helemaal niet in staat om op te treden tegen zo’n grote massa mensen die spontaan tekeer gaat.

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Anna,
   ze roepen allah snackbar omdat Erdogan van Turkije een islamitische staat aan het maken is en de coupe wordt gezien als een bedreiging hiervoor. Loyaliteit aan Erdogan is loyaliteit aan de islam.
   Daarnaast roepen veel jongere Turksen het natuurlijk ook omdat het schokkend is en ze een hekel aan ons hebben.
   Dat de sukkels de NOS aan vielen zegt veel over hun IQ; de NOS staat juist aan de kant van de islamisatie, aan de kant van de Rutte en Brussel. Dat kun je natuurlijk niet weten als de hele dag haat uit de schotel de huiskamer in tettert.

   Geliked door 1 persoon

 9. Ron Soeverein Mens zegt:

  Zorg ervoor dat je gewapend bent als straks in NeDDRland de pleuris uitbreekt. Op de NSB politie hoef je niet te rekenen. Net zomin als het pang pang roepende leger. Nu ook alweer een dreigbrief met aankondiging voor een aanslag tijdens de 4 daagse volgens NSB krant telegraaf. Oplossing hiervoor deel scherpe munitie uit aan alle leger eenheden die meelopen zodat ze gelijk kunnen ingrijpen.

  Like

 10. Anneke zegt:

  VER BIED de GEHELE islam. Totaal gestoord, verschrompelde hersencellen. “Net zo geschift als onze VER RA DERS”

  Geliked door 1 persoon

 11. Pieter zegt:

  Turkije zou een modern land zijn maar daar geloof ik niets van. Het is maar schijn, de godsdienst van de achterlijkheid maakt daar nog steeds de dienst uit en deze achterlijke mensen hebben wij nu al tientallen jaren in Nederland en zij veranderen niet.
  Waarom zouden ze ook, er wordt hen geen strobreed in de weg gelegd.

  Like

 12. Tja…..Ik vrees, dat we de Turken nú pas leren kennen en dat we de nep-regering definitíef leren kennen…..voor zover dat laatste nog nodig was.

  Geliked door 1 persoon

 13. Monique zegt:

  Blijf met je poten van onze Nederlandse verslaggevers af! Die F$#@ing Erdogan zegt tegen Gulen;”Je hebt je vandaar uit niet te bemoeien met ons land”. Maar die geit bemoeit zich wel met ons land! Vuile hypocriet!

  Like

 14. Ach de gedachte dat de alhier verblijvende islamieten met hun dubbele paspoorten wil maar niet inzinken dat zij de 5e colonne vormen of gevisualiseerd het paard van Troje wachten op het bevel om de Europese of Nederjihad te beginnen. Het wil maar niet inzinken dat de westerse wereld en al hun politiek correcte politici NOOIT is staat zullen zijn om de islam uit deze incestueuze koppen te halen. Het EU asiel en immigratiebeleid wordt in alle EU-Lidstaten zo uitgevoerd dat ze op grote schaal de moslims naar hier halen, maar volkomen hulpeloos aan de zijlijn blijven toekijken hoe de westerse cultuur door deze cultuur-barbaren om zeep wordt geholpen. U bent wat u stemt…

  Geliked door 2 people

 15. Marc zegt:

  Zonder enige schaamte verraden deze Turken het Nederlandse volk door in hun eigen taaltje op te roepen tot steun aan een Ottomaans potentaat en een ons vreemde en vijandige god.

  Direct op transport richting Ankara!

  Geliked door 1 persoon

 16. joopklepzeiker zegt:

  Die fijne aardige turkse medelander toch , ze zijn zo gehecht aan de islamo fascist erdogan , maar slaap u maar rustig verder hoor, onze mocro burgervader heeft het allamaal onder controle !

  En zo islamiseren we vrolijk verder , geheel democratisch toch , sharia politie met de zegen van een andere burgervader .

  maar wat doen islam facisten nu eigenlijk in Nederland het turkey onder erdogan is toch veel gezelliger voor ze ?

  5 de colonne zal u misschien denken, foei u is een xenofoob en een racist NEE erger een islamofoob !

  Like

 17. Anneke zegt:

  Zo-even zat de Turks-Trojaanse gangster clan in m’n voortuin…op een marmer paaltje. Familie van de buren…Trojaanse-Nederlanders. Wonen alweer twee-jr. naast me, hebben zich nooit voorgesteld en opvoeden is onmogelijk voor hun. Heb te doen met hun kleuters…De oudste is feitelijk ON OP VOED BAAR. Terroriseert de jongere broertjes, krijgt merendeels vrij-spel van de ouders. Agressiever en agressiever naar elkaar en vijandiger (op een gluiperige wijze) naar de omgeving. Binnenkort een on-leef-bare straat, niemand doet nog iets. Alsof de autochtone straatgenoten letterlijk lamgeslagen zijn van angst…De minderheid bepaalt, de minderheid regeert.

  Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   Ja , als je de allochtoonse kotert van dichtbij mee maakt, dan weet je dat er iets vreselijk fout gaat. Kunnen de kinders natuurlijk niet helpen, maar hun ouders des te meer.
   Zeker een reden wat mij betreft om er iedere dag 1000 het land uit te zetten, want wie zijn kinderen groot brengt in haat en achterstand ontneemt ze een goede toekomst. Laat ze dan maar een eind hier vandaan opgroeien.

   Like

 18. ildiko zegt:

  de andere helft van Turken zullen de westerse landen nog veel meer haten, westerse leiders zijn in hun ogen een pot nat met hun eigen dictator. Steun aan Erdogan door Rutte en Merkel bewijst maar 1 ding dat deze leiders zijn echt de weg kwijt, ze verdienen niet beter dan alle andere dictators.

  Like

 19. Jan zegt:

  2e Kamer heeft niets op met vrijheid van meningsuiting:

  Kamer: goed dat staatsgreep Turkije is mislukt

  PVV-leider Wilders is de enige die er echt anders over denkt. Vannacht liet hij weten: “I hope Erdogans islamofascist regime is finished. The sooner the better.”

  http://nos.nl/artikel/2117939-kamer-goed-dat-staatsgreep-turkije-is-mislukt.html

  Like

 20. Jan zegt:

  Antisemiet Arnoud Van Doorn:

  Like

  • Verdomme, zou je die slijmbal niet met je blote handen wúrgen?!
   De gore klootzak!!!

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Theresa
    Hij is gewoon zo gek als een draaideur.
    En eigenlijk ongevaarlijk, want een onbeduidend marginaal figuur..
    Buitengewoon verachtelijk; dat natuurlijk wel.
    Wat mij nog het meest verbaast is dat zo’n halve zool van zijn eigen onzin kan leven.

    Dat lukt zelfs Breedveld nog niet, want die is door zijn familie geparkeerd op de VU, waar hij een semi Melkert baantje heeft en daar muurvast in zit. Heeft vrouw en kinderen verlaten voor Hassnae Bouazza en merkt nu dat zijn salaris niet uitreikt voor de alimentatie. Daarom bedelt hij op zijn gesticht Frontaal Braakt de laatste tijd ook zeer opzichtig om centjes.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Taljaard zegt: 16 juli 2016 om 21:11
    Zou hij van de “centjes” die hij wellicht krijgt van de rijke arabs kunnen leven ?
    buiten z,n eigen onzin !

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat mij opvalt is dat die van Doorn altijd zo’n brede nagemaakte Arabische neger met baard bij zich heeft.
    Zal z’n body-quard wel zijn, want dit soort figuren moet beveiligt worden…
    Tegen Wilders natuurlijk.

    Van Doorn krijgt hier zijn bewijs van geestelijk onvermogen uitgereikt.
    Wat zullen ze jaloers zijn bij DENK…!

    Like

 21. Jan zegt:

  Gulen-stichting Deventer: ‘Erdogan-aanhangers stichtten brand bij ons’

  Zaterdagochtend heeft er een brand gewoed bij de Turkse stichting Gouden Generatie in Deventer. Volgens de secretaris van de getroffen stichting is de brand aangestoken door aanhangers van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.

  In de nacht van vrijdag op zaterdag werd rond kwart voor twee een raam van het gebouw kapotgeslagen, waarna het overblijfsel met benzine werd besprenkeld en een brandende lap naar binnen werden gegooid.

  De brandweer was snel ter plaatse en wist de brand te blussen. Ook buurtbewoners zouden hebben meegeholpen met het blussen van de brand. De politie heeft getuigen van de brandstichting opgeroepen zich te melden.

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/07/gulen-stichting-deventer-erdogan-aanhangers-stichtten-brand-bij-ons-331380/

  De islam en zijn aanhang dient met wortel en tak uitgeroeid te worden.

  Like

  • silant zegt:

   De islam is een achterlijk geloof : je kunt het aan de geschiedenis zien 13 eeuwen elkaar
   uitmoorden je denk toch ze leren hier van nee hoor we gaan vrolijkdoor [Isis]

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s