Frankrijk: Marine Le Pen eist het aftreden van de minister van Binnenlandse Zaken

Screenshot_86

(Vertaling: E.J. Bron)

Marine Le Pen van het Front National heeft de Franse regering beschuldigd van enorm falen bij de massamoord in Nice. Een website, die kennelijk door ISIS wordt geëxploiteerd, beweert dat de dader een ISIS-soldaat is. De informatie kan niet geverifieerd worden.

DWN

De voorzitster van het Front National, Marine Le Pen, heeft de Franse regering na de bloedige aanslag in Nice beschuldigd van enorm falen. De regering zou haar belangrijkste taak, het beschermen van de burgers, verzuimd hebben, zei Le Pen zaterdag tijdens een persconferentie in Nanterre bij Parijs, aldus het persbureau AFP.

“In ieder ander land ter wereld zou een minister met zo´n verschrikkelijk resultaat als minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve, 250 doden in 18 maanden, aftreden”, zei Le Pen. Daarbij verwees ze naar het totaal aantal dodelijke slachtoffers van de aanslagen in januari en november in Parijs en die van donderdag in Nice.

Een kennelijk door ISIS geëxploiteerde website heeft zaterdag beweerd dat de dader een “soldaat van ISIS” geweest zou zijn. Deze informatie is niet te verifiëren. Het is ook niet vast te stellen wie er daadwerkelijk achter de website zit. Op de website “al-Amaq” wordt bovendien beweerd dat ISIS nog meer aanslagen in Europa zou plannen.

De Franse geheime diensten hadden vrijdag verklaard dat ze niet over informatie zouden beschikken dat de dader contact zou onderhouden met radicale islamieten.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marine Le Pen, Marxisme, Moslims, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Frankrijk: Marine Le Pen eist het aftreden van de minister van Binnenlandse Zaken

 1. Tja, het vervelende: Dat soort eisen tegen incompetente bewindslieden heeft Geert hier van tijd tot tijd óók wel gelanceerd…..
  Alleen krijgt hij daar vervolgens van geen enkele andere partij steun voor; consequent, en tegen beter weten in.
  En dat zie ik hier nu ook weer gebeuren.

  Like

 2. Japio zegt:

  Nu.nl; “Een paar honderd mensen zijn zaterdagmiddag bijeen gekomen in het centrum van Rotterdam om te vieren dat de coup in Turkije niet is geslaagd.” Je moet hier in Nederland toch voor alles een vergunning hebben ook voor demonstraties? Die in en in trieste politie agenten schijten in hun broek om een einde aan te maken aan dat islam-gelul.

  Geliked door 4 people

 3. Door het waardeloze regeren van de Franse politici de afgelopen 30 jaarzijn er enorme banlieus of vrijstaten ontstaan waarin uitsluitend nog losers en criminelen leven en op geen enkele wijze meer bestuurd of beveiligheid kunnen worden en laboratoria zijn voor allerlei drugsverslaagde idioten die hun goddeloze aanslagen botvieren op de Fransen. Dit land, Frankrijk is m.i. reddeloos verloren. Wat je als eerste zal moeten doen is onmiddellijk het Verdrag van Schengen en gewoon weer zowel de buitengrens als de binnengrenzen serieus gaan bewaken. Zolang deze waardeloze politici dat verdommen, komt er van veiligheid in Frankrijk geen moer terecht. Het beste is als Marine Le Pen zo snel mogelijk dit moreel-failliete land gaat besturen en alsnog doet wat allang had moeten gebeuren. GRENZEN DICHT en controle op alles wat er in en eruit gaat !

  Like

 4. IS beweert dat de dader van de aanslag in Nice een soldaat van IS is. Waarom noemen ze dan zijn naam niet? Waarom kennen ze zijn naam dan niet? Alleen maar foutieve angst zaaien. Bovendien hebben naaste familieleden en kennissen van de aanslagpleger beweerd dat de man geen Ramadam vierde, at tijdens Ramadam en alcohol en drugs gebruikte. Dat komt bij een radicale islamiet niet voor. Hij was een eenling. Even over de coup in Turkije. Erdogan heeft 5000 rechters, soldaten en politieagenten gevangen genomen en hun een gepaste straf gegeven… precies… die zijn allemaal dood.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Volgens de Daily Mail zou Mohamed Lahouaiej Bouhlel enkele dagen voor de aanslag meer dan 100.000 EUROS naar zijn familie in Tunesië hebben gestuurd.
  Zijn vader zou aan de Pers hebben gezegd dat z,n zoon geweldadig, woedend en in de war zou zijn geweest.
  Hij wilde niet langer met z,n ouders praten en gebruikte medicijnen tegen zijn depressies.
  Hij zei verder dat zijn zoon de scheiding van z,n vrouw niet goed kon verdragen.
  Een paar dagen voor de aanslag had hij echter aan zijn familie die in Msaken, Tunesië wonen, dit bedrag dat hij gespaard zou hebben in Frankrijk, naar hen toegestuurd.
  Volgens de broer van Mohamed is hij geen terrorist.
  Hij was erg overdonderd door het astronomische.
  bedrag dat naar hen was gestuurd.
  Zo zie je maar, een heel brave jongen die heel hard gewerkt heeft om dit grote bedrag, 100.000 EUROS, bij-elkaar te sappelen.

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Een geradicaliseerde lone wolf! Wat onze media eigenlijk zeggen is dat elke depressieve islamiet een potentiële aanslagpleger is en dat maakt de zaken alleen maar erger.

  Geliked door 1 persoon

 7. anna zegt:

  waarmee heeft hij dat geld dan verdiend …. zo hoog zijn de salarissen in Frankrijk nou ook weer niet ….

  Like

 8. delamontagne zegt:

  De eerste minister van Fr, Manuel Valls, zei gisteren-avond op TV= France 2 dat het eerste slachtoffer in Nice een Moslima was………………!
  Vooral benadrukken dat OOK moslims onder de aanslag hebben geleden.
  Dit wordt uiteraard gedaan om maar vooral gedaan te krijgen dat de islam er HELEMAAL niet mee te maken heeft.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  En dat is dan weer een nadeel van het Vierde Rijk. Verantwoordelijke personen, zijn ineens niet meer verantwoordelijk als ze naar Brussel kunnen wijzen. Vanwege al die bestuurslagen, is er niemand meer aan te wijzen als de schuldige.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ach, ja een eenzame man, in zijn jeugd op veel te kleine schoentjes gelopen. In Nederland is het dramatiseren een kunst geworden. Lik mijn reet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s