Het wordt tijd dat we het heft in eigen handen nemen

Screenshot_58

(Door: “rommel”)

Na de massamoord door een moslimterrorist in Nice draaien de leugenmedia overuren om de terechte volkswoede in de gewenste richting te manipuleren. “Hij heeft niets met religie”, “hij is een depressieve man”, “hij heeft financiële problemen”, en de NOS weet fijntjes te vermelden dat de man er niet uitzag als een gelovige moslim. Het grote liegen en bedriegen is na de zoveelste islamitische slachtpartij weer begonnen, de meest belachelijke smoesjes en leugens vliegen weer om je oren. Eén van de grootste leugens is dat islamextremisten een klein groep vormen in de verder zogenaamde vredelievende leer van de islam.

Maar wie verder kijkt dan de neus van de massamedia lang is, weet dat dit een gigantische leugen is, en steeds meer in botsing komt met de bittere islamitische waarheid. De werkelijkheid is dat een overgrote meerderheid van vooral jonge moslims de islamitische aanslagen toejuicht.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Het wordt tijd dat we het heft in eigen handen nemen

 1. Mirjam zegt:

  De ‘elite’ van landelijke bestuurders en de massamedia zullen nooit hun stelling veranderen en voor het volk kiezen. Dit gebeurt bewust. We worden bewust murw geslagen en murw gehouden. Waarom? Omdat ze het goedkeuren. Ze WETEN dat het fout is, maar ze vinden het goed en het moet doorgevoerd worden. Europa moet ‘under siege’ gebracht worden, want ze zijn allang de weg naar de hel ingeslagen en willen ons allemaal daar hebben.

  Dit alles wat er nu in Nice weer is gebeurd: vandaag is het nieuws en morgen is het historie. Er veranderd niets dan het feit dat IS weer van zich laat horen en het met trots claimen. En verder gaat het leven, totdat het té laat is. Totdat we ineens bemerken dat de verovering een feit is en geen toekomstvisie. En Rutte is droevig in Mongolië, de mongool, en iedereen vanaf het koninklijk huis toe, tot aan de meest vrome moslim leeft mee. Ja, leeft mee, op de weg naar het verder, naar de hel. En dan is er geen weg meer terug. Dan, als in elk land de kerken zijn verdwenen en alleen nog ‘toedeloe snackbar’ te horen is uit de eindeloze stroom van moskeeën in Nederland en de rest van Europa, dan beseffen we misschien, dat onze tijd gekomen is.
  Niet de tijd van bewustzijn, realiteit en waarheid. Nee, de tijd van met je hele familie de straat opgaan en knielen voor de veroveraars, die dan met plezier de hoofden afhakken van de ‘onreinen’.

  Waarom wordt Wilders niet méér ondersteund door alle mensen die zo de mond vol hebben van het onrecht van de isla5m? Waarom wordt zijn woorden – de waarheid – niet méér door burgers buiten de tweede kamer, op straat, bevestigd? Als hij in de tweede kamer zijn stem en protest laat horen en keer op keer benoemd wat werkelijk aan de hand is in onze landen, iets dat door de dagelijkse gebeurtenissen overal bevestigd wordt en waarheid is. Waarom dan in Godsnaam wordt hij niet ondersteund door de burgers die er ook zo over denken?

  Hij hadt veel meer kunnen bereiken, dan wat hij nu doet, als hij niet jarenlang alleen de kar had moeten trekken. En wat is er tegen vreedzaam, maar bewust en overtuigd te laten horen dat wij, burgers van Nederland, het 100% met hem eens zijn en dat we vinden dat deze ellende moet stoppen en de grenzen dicht moeten en er een vluchtelingen stop moet komen? Dat we geen islamisering in onze westerse landen willen? NIets, we MOETEN ons laten horen, vreedzaam maar direct. Nu is de tijd hiervoor, juist ook, omdat alles actueel is en later is het weer historie.
  Het is erg dat het eerst mensenlevens moet kosten, zoals nu, voordat er iets kan veranderen, maar zulke tijden zijn de enige dat de hele wereld oog heeft voor de waanzin die iedereen in zijn ban heeft. Heel Nederland moet de regering laten weten dat we het niet meer pikken.

  Like

  • Monique zegt:

   Hee Mirjam, ik ben met jou, ik vind dat we iets moeten organiseren, de straat op moeten gaan en moeten demonstreren tegen de Islamisering van NL. Ik vind dat we NU iets moeten doen ipv altijd maar op dit soort blogs onze afschuw te laten blijken. Het helpt niet, behalve dan dat je je misschien iets beter voelt omdat je er een reactie op hebt kunnen geven, maar die ziet niemand. Ik weet dat we met best veel medestanders zijn en ik vind dat we zichtbaar moeten maken dat we er klaar mee zijn, dat we ons niet willoos laten overnemen door een stel barbaarse sharia aanhangers. Zolang wij zo kalm blijven, verandert er niets. Ik ben bereid tot actie, als er iemand is die er ook zo over denkt en iets wil gaan doen, laat het me dan weten, en dan doen we het met elkaar. Als wij iets willen veranderen moet er NU iets gebeuren. Misschien kunnen we ook contact opnemen met de PVV, of anders met Pegida. Ik hoop van IEMAND te horen!

   Geliked door 1 persoon

 2. Mirjam zegt:

  Dit is wat Donald Trump erover zegt en hij heeft gelijk:

  Like

 3. ildiko zegt:

  ik wou mijn TV bijna uit het raam gooien bij het jammeren van onze elite, terwijl hun SCHULD is dat de radicale islam de salafisme gewoon niet verboden wordt, en de islam uit scholen , universiteiten, moskeen en uit OPENBAAR als erkende religie voor segregatie gewoon blijft vrolijk doorgaan iedere dag stapje bij stapje verder zoals sharia politie??? En die idioten zoals Spekman, nog durft aan Wilders de schuld geven, terwijl alles maar alles wat hier zo verkeerd gaat, is. en blijft. hun eigen schuld. Straks als hier ook een revolutie uitbreekt worden WIJ gewone VOLK opgehangen????

  Like

 4. De Nederlander wacht liever af, maar ja dan zal er zo als gewoonlijk weer niets gebeuren.

  Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 6. Monique zegt:

  @E.J. Bron, waarom is mijn reactie niet geplaatst? Of doe jij net alsof je met ons bent??

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Voordat u zo hoog van de toren blaast. Af en toe is E.J. Bron ook nog aan het vertalen en zult u dus geduld moeten hebben.

   En wat betreft uw insinuatie: eigenlijk heb ik liever dat u hier niet meer reageert! En waarom tutoyeert u mij onmiddellijk? Kennen we elkaar langer soms . . .!?

   Webmaster

   Like

   • Monique zegt:

    Eigenlijk heeft U liever dat ik hier niet meer reageer? Goh, ik dacht dat elke medestander er 1 was, dan was mijn insinuatie misschien terecht, of kunt u gewoon niet tegen kritiek? Mijn reactie kwam voort uit het feit dat ik mij machteloos voel en de enige manier om mijn gevoelens te ventileren is door een reactie achter te laten op een blog als dit. Als ik dan in het heetst van de strijd een reactie achterlaat die na een half uur NOG niet te zien is, tja dan krijgt U zo’n reactie als dit. En verder zal ik U vousvoyeren want ik zal U, na deze compleet overtrokken reactie, waarschijnlijk persoonlijk helemaal niet willen kennen.

    Like

   • GT zegt:

    E.j. gewoon rustig blijven, over je heen laten komen, toch Monique reageert regelmatig op E.J.Bron toch waarom wantrouwt Monique wat was de reactie dan?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Monique 16 juli 2016 om 14:57

    [quote] Als ik dan in het heetst van de strijd een reactie achterlaat die na een half uur NOG niet te zien is, tja dan krijgt U zo’n reactie als dit. [/quote]

    Vreemde ‘logica’ van u. U heeft kennelijk nog niet eens een half uurtje geduld?

    Like

  • elisah zegt:

   Misschien zelf een web-site beginnen, dan kun u zien hoeveel werk het is?

   Like

 7. hslot4 zegt:

  E.J. Bron schiet eens op met dat vertalen joh het duurt allemaal veelste lang tut tut tut lol

  Like

 8. Monique zegt:

  Eigenlijk heeft U liever dat ik hier niet meer reageer? Goh, ik dacht dat elke medestander er 1 was, dan was mijn insinuatie misschien terecht, of kunt u gewoon niet tegen kritiek? Mijn reactie kwam voort uit het feit dat ik mij machteloos voel en de enige manier om mijn gevoelens te ventileren is door een reactie achter te laten op een blog als dit. Als ik dan in het heetst van de strijd een reactie achterlaat die na een half uur NOG niet te zien is, tja dan krijgt U zo’n reactie als dit. En verder zal ik U vousvoyeren want ik zal U, na deze compleet overtrokken reactie, waarschijnlijk persoonlijk helemaal niet willen kennen.

  Like

  • Kom, kom, U wilt toch hopelijk niet beweren, dat elkaar onmiddellijk tutoyeren, zonder elkaar ook maar te kennen getuigt van normale omgangsvormen van volwassenen onder elkaar, wel?
   De Hippietijd hebben we intussen achter de rug, hoor, en de kringen van Anja Meulenbelt zitten we hier, Godzijdank, ook niet!

   Like

  • Harry zegt:

   Eigenlijk is het een eigenschap van vrouwen om enigszins gedecideerd , beschaafd , verstandig en rustig af te wachten , op de uitkomst van iets .
   Sommigen hebben geduld als een spin in een web .

   Monique , jij bent precies het tegenovergestelde op een buitengewoon botte manier !

   Heb je je wel eens afgevraagd wat het is om naast een gewone baan haast al je vrije tijd op te offeren voor een site als deze ?
   En dan ook nog stukken te vertalen uit verschillende talen ?
   Hoeveel tijd blijft er dan nog over voor jezelf , denk je ?
   Wat vergt dat van een partner ? Enig idee ?

   Ik heb eens een kennis mee uit eten genomen naar een restaurant , hoewel goed opgeleid , had hij geen cent te makken en het was een ongelikte hufter .
   Hij behandelde de voortreffelijke , hartelijke , altijd vrolijke serveerster , als oud vuil .
   ( Ik kwam daar wekelijks ) .
   En dat terwijl ie gewoon gast was .
   Het betreffende meisje probeerde hem de hele avond te mijden .
   En als ze iets voor hem neerzette zakte haar hele gezicht af .
   Ik kreeg wat hem betreft een beetje dat gevoel van : als niets komt tot iets , kent men zichzelve niet .
   Ik heb hem nooit meer meegenomen , als hij nu voor me werkt laat ik maar ergens patat ophalen .

   Begrijp je wel ?

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  [quote] Het is niet de islam wat het grootste gevaar vormt, het is de bestuurlijke elite, met het EU-parlement voorop, die ons ongenadig op de slachtbank van de islam uitleveren. [/quote]

  Dat zeg ik al jaren. Onze grootste vijanden zijn de ‘heersers’ en vooral hun ‘goedmenselijke’ aanhangers die hen in het zadel hijsen, en pas op de allerlaatste plaats komt de islam als vijand.
  Als er geen landverraders zouden zijn, had de stinkende, barbaarse, achterlijke mohammedaan er overal allang uitgetrapt kunnen zijn.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Wat een onbeheerste reactie van Monique, niets van aantrekken meneer Bron, wij zijn heel blij met deze site. Als het haar niet bevalt blijft ze maar weg, niemand zit op haar te wachten.

  Like

 11. Monique zegt:

  Nou bedankt voor alle commentaar/kritiek. Dit zegt mij wel weer genoeg over mijzelf. Ik ben inderdaad een beetje ongeduldig geweest en heb daarom zo’n reactie achtergelaten. Soms heb je feedback nodig van meerdere personen om in te zien dat je fout zit. En als ik een fout heb gemaakt ben ik de eerste die dit toegeeft, dus bij deze. Mijn welgemeende excuses voor mijn ongeduld en reactie. Ik was mij er ook niet van bewust dat deze website door slechts 1 persoon wordt gemaakt. Ik hoop dat u mijn excuses kunt accepteren en dat iedereen gewoon weer wil reageren op het artikel op deze site (en niet op mij). Dat zou fijn zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s