ISIS handelt met slavinnen via WhatsApp

Screenshot_61

(Vertaling: E.J. Bron)

“Maagd. Knap. 12 jaar oud . . . haar prijs heeft $ 12.500 bereikt en ze wordt weldra verkocht.” Dat is slechts een van de ontelbare weerzinwekkende aanbiedingen waarmee de terreurmilitie ISIS Jezidische slavinnen ter verkoop aanprijst. Voor hun gruweldaden maken de terroristen gebruik van de versleuteling van populaire messenger-programma´s.

Zoals de “Bild”-Zeitung bericht, kon het persbureau AP met een slachtoffer spreken dat ontsnapte aan de Jihadisten en op dit moment in een Irakees vluchtelingenkamp woont.

Lamiya Aji Bashar (foto boven) is 18 jaar oud en is afkomstig uit de stad Ba´adra. Ook zij behoort tot de religieuze minderheid van de Jezidi. Haar nachtmerrie begon in augustus 2014, toen de terreurmilitie ISIS Noord-Irak overviel.

Daar leefden ongeveer een half miljoen Koerdisch sprekende Jezidi, totdat uiteindelijk het ene na het andere dorp werd ingenomen en tienduizenden hun vaderland moesten verlaten. Wie het lukte, ontsnapte aan de terroristen. Terwijl veel mannen werden doodgeschoten, namen de extremisten vrouwen en kinderen – o.a. Lamiya – mee.

“De dood is beter dan onder ISIS te leven”

Haar leven werd voortaan bepaald door verkrachting en marteling. De jonge vrouw deed in totaal vijf pogingen om te ontsnappen aan haar persoonlijke hel. Dat mislukte vier keer, totdat ze samen met twee andere lotgenoten aan haar beulen ontsnapte.

Pas door een exploderende landmijn konden ze hun achtervolgers van zich afschudden, maar daarvoor betaalde ze een hoge prijs: door rondvliegende splinters verloor Lamiya een oog, haar gezicht is nu verminkt door zware brandwonden.

De beide andere meisjes overleefden het niet. Maar Lamiya zou het risico ieder moment weer nemen: “Zelfs wanneer ik beide ogen kwijtgeraakt zou zijn – het zou het waard zijn geweest.”

Ze zou liever dood zijn dan onder de ISIS-strijders te leven, die haar als vee op een slavenmarkt gekocht hadden.

Slavenhandel floreert weer via messenger

Terwijl de 18-jarige haar verschrikkingen achter zich heeft gelaten, gaat de handel met Jezidische vrouwen via versleutelde messenger-programma´s zoals WhatsApp en het in het Midden-Oosten populaire Telegram door. Beide messengers behoren tot Facebook en geven een grote prioriteit aan de bescherming van de privésfeer van de gebruikers. Op grond van de versleutelde inhoud is het voor de firma´s  niet mogelijk doelgericht nieuwsberichten te onderscheppen en daarmee de verblijfplaatsen van ontvoerde mensen te achterhalen.

Volgens een woordvoerder van Telegram worden publieke ISIS-kanalen weliswaar verwijderd en ook WhatsApp blokkeert telefoonnummers van verspreiders van illegale inhoud. Maar voordat een account verwijderd is, werd er wellicht alweer een ander meisje verkocht.

ISIS houdt een databank van slaven bij

Steeds meer gijzelaars van de zelfbenoemde “Islamitische Staat” proberen alleen of met behulp van smokkelaars te ontsnappen aan hun gruwelijke lot. Dit dient echter verhinderd te worden door een afschuwelijk systeem: de terreurmilitie registreert blijkbaar foto´s en korte beschrijvingen van de slachtoffers evenals de namen van hun “eigenaren” in een databank van slaven.

“Dat dient ertoe dat iedere controleur en iedere agent bij ieder checkpoint weet dat de persoon bij haar eigenaar is weggevlucht”, zei Mirza Danai, de oprichter van de “Luchtbrug Irak”, tegenover AP.

Screenshot_62

Kleding van een Jezidische slavin van ISIS

Aantal geredde meisjes neemt af

Sinds augustus 2014 konden minstens 2.554 Jezidische gevangenen door “tussenhandelaren” bevrijd of vrijgekocht worden. Het aantal geredde meisjes neemt echter af.

Hussein Koro al-Qaidi zet zich in voor de belangen van de Jezidi in de regio en uit zware beschuldigingen tegen de Irakese regering en andere landen: niemand zou zich hebben ingezet voor de religieuze minderheid.

Ook Andrews later van de groep Yazda, die zich voor het lot van de Jezidi inzet, bevestigt: “De reddingsacties nemen af, weldra zullen ze helemaal stoppen. Er bevinden zich nog altijd duizenden vrouwen en kinderen in gevangenschap. Maar het wordt steeds moeilijker hen eruit te halen.”

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, Slavernij, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op ISIS handelt met slavinnen via WhatsApp

 1. Dit is toch VREDE of de WREDE ISLAM, Wie wordt er nou eigenlijk echt voor de gek gehouden.
  De islam is een smerige steenpuist, als die open breekt dan komt er alleen maar PUS uit wat ISLAM heet.

  Like

 2. Pingback: ISIS handelt met slavinnen via WhatsApp - Ik zeg NEE tegen EU

 3. Duchesne zegt:

  …en alle steunbetuigingen aan IS hier in Europa zijn ook goedkeuringen voor dit soort misselijke praktijken. Alleen al om die reden zou de politieiemand met een IS vlag of symbool moeten aanhouden. Maar in plaat daarvan steunt men de bondgenoot van IS, meneer Erdogan. Rutte en Merkel steunen Erdogan, en daardoor kunnen dit soort zaken als slavenhandel en verkrachting gewoon doorgaan. Het gros van de moslims is voorstander van handel in vrouwen. Hier in Nederland is het ook schering en inslag, voormoslim jongeren is het geen moreel probleem om Nedelrandse meisjes als hoer te verhuren of aan iemand te verkopen. ies koeltoer. Is Islam.
  Iedere vrije vrouw die het opneemt voor de Islam is steengek, iedere Nedelanderdie Islam steunt op eender welke wijze verraad zijn vrouw, kinderen en feitelijk alle vrouwen.

  Like

 4. Marc zegt:

  Wanneer gestreefd wordt naar totale vernietiging van isis, moet daadwerkelijk elk van deze nazi’s individueel naar de andere wereld geholpen worden.

  Of de islamitische wereld moet plots in een grote katharsis geraken en na een werkelijk héél groot zelfonderzoek die rotte delen van hun ‘geloof’ elimineren. Zoals ze zelf zeggen, in een grote eindstrijd.

  Dan zal er weinig van de oorspronkelijke islam overblijven.

  Maar moslims zijn lafaards en kruipen uit angst voor diezelfde islamitische knuppels op hun knieën door de straten van niet-islamitische landen.

  Alleen niet-moslims hebben uiteindelijk het lef om alles op alles te zetten om vrijheid en eigenheid te bewaren, zoals de geallieerden tijdens WO II aantoonden.

  Dit zal zich herhalen, echter met vele miljoenen doden als gevolg.

  Westerse leiders dienen zich te realiseren dat geen enkele Europese identiteit zich zal laten inpakken, en uiteindelijk in vol verzet zal komen tégen politiek-correcte zelfmoord!

  Geliked door 1 persoon

 5. Theoden zegt:

  Wat erg voor die meisjes, kinderen en vrouwen. Waar zijn de mensenrechtenorganisaties, de feministen? Het is doodstil. Die staan vast met een welkomsbord de daders in Griekenland binnen te halen.

  Like

 6. Paul55(realist:) zegt:

  Europa wordt een kruitvat, steeds onrustiger wordt het. De islam zet alles in brand, en de politiek is bang voor die primaten. Het gaat in een rap tempo, de verkeerde kant op.

  Like

 7. Pingback: Hoogeveen, wir schaffen das? » Kreuzeman – Weblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s