Sachsen: Actie met bierviltjes moet vooroordelen over “vluchtelingen” afbouwen

Screenshot_71

(Door: Victoria – Vertaling: E.J. Bron)

Nauwelijks aan pijnlijkheid te overtreffen: met een bierviltjescampagne wil de minister van Integratie van de Duitse deelstaat Sachsen, Petra Köpping (SPD), stamtafeldiscussie tegengaan en aanzetten tot de discussie over de omgang met “vluchtelingen”. Daartoe dienen 100.000 speciale bierviltjes in buitencafés, kroegen en kantines uitgedeeld te worden, die moeten wijzen op gangbare vooroordelen en informatie moeten verschaffen.

O.a. ook deze twee onderstaande vooroordelen, die op de bierviltjes werden geplaatst, met een vraag- en antwoordspel:

De meeste zouden economische vluchtelingen zijn? Antwoord: Ongeveer 70% van de asielzoekers komen uit landen waarin oorlog en onderdrukking heersen. – Wie moet dat eigenlijk geloven? De meerderheid van de “vluchtelingen” bevond zich al in een veilig land en zou daar een asielaanvraag hebben kunnen indienen. Wie desondanks verder vlucht, is niet op zoek naar bescherming, maar naar een beter leven en dat heeft niets met asiel te maken.

Screenshot_72

Een asielzoeker zou meer geld krijgen dan iemand met een Hartz IV-uitkering? Antwoord: Asielzoekers krijgen minder dan iemand met Hartz IV, een volwassen asielzoeker krijgt na het eind van de eerste opname € 354,- bestaansminimum. – Wat niet op het bierviltje staat: het grootste deel van de mensen met Hartz IV heeft jarenlang gewerkt en belasting betaald en wordt op bijna hetzelfde niveau geplaatst als “asielzoekers”, bovendien krijgen “asielzoekers” gratis toegang tot geneeskundige verzorging en medicijnen zonder bijbetaling, gratis tickets voor de trein en de bus, gratis tickets voor pretparken en zwembaden enz. Bovendien worden, net zoals bij mensen met Hartz IV, voor hen de kosten voor onderkomen en verwarming betaald en natuurlijk krijgen ze ook kinderbijslag. Nog iets vergeten?

Deze actie kun je gerust een belachelijk idee noemen, helemaal nog afgezien van de kosten.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Victoria

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Sachsen: Actie met bierviltjes moet vooroordelen over “vluchtelingen” afbouwen

 1. We zijn een vertrapt volk. Jammer dat we zo fatsoenlijk zijn om nooit eens flink terug te trappen.

  Like

 2. pietjemol zegt:

  Mensen van de kroegen zouden als response zelf bierfiltjes moeten produceren en verspreiden met oa. teksten dat ze niet bleven in de zuid Europese landen waar ze al veilig waren, etc…

  Like

 3. Tja, maar je moet nu eenmaal íets doen om de schijn op te houden, als de massa begint in te zien, dat de smoes zó ’n baard heeft. Waarom dan niet met bierviltjes?
  Ze zullen wel inspelen op het, jawel, vóóroordeel, dat het allemaal “borrelpraat” is…..

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  De bord voor de kop van Regressief Links en multikulti-schijteikels kent nauwelijks grenzen. De bevolking beleren met halve waarheden en ronduit leugenachtige stellingen om ze daarmee dat inferieure barbaarse asieleisersvolk te laten accepteren is zowel infantiel als misdadig. De eigen bevolking moet juist in verzet komen tegen dit beschavingsondermijnende schorem uit Afrika en de Orient. Ik vraag me al tijden in opperste verbijstering af wat dit soort policor kutvolk bezielt: Angst, Stockholm-syndroom, zelfhaat, ontkenning van de werkelijkheid….Ik weet het niet, maar ze zijn compleet gestoord.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Als ik een café had zou ik die ranzige leugenpropaganda gelijk in de vuilnisbak gooien.

  Like

 6. In een mensenpopulatie heb je een kans van 1 op 10.000 om als verwarde geboren te worden. Vroeger buitelden die voor de fanfare uit en werden door de buurtkinderen als doelpaal gebruikt. Tegenwoordig zie je ze massaal opduiken in de politiek en zelfs als bestuurders als ze ook een graaikliermankement hebben. Wat is dit voor een samenleving waarin je de mafklappers de baas laat spelen?

  Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  € 354,- bestaansminimum. Voor een asielzoeker per maand berust natuurlijk op misleiding. Dit bedrag is alleen de netto uitbetaling per maand voor direct levensonderhoud. In het artikel werd al opgesomd de gratis opname in zorgerzekering enzovoorts. Waar niet over gesproken wordt ook niet in het artikel zijn alle andere kosten die de “”vluchteling”” met zich meebrengt. Kosten veroorzaakt door criminalitiet begaan door veel van de gelukzoekers, de kosten van de advocatuur, kosten van rechtbanken, kosten van tolken, kosten van asielcentra en kosten van het personeel werkzaam daar, de kosten voor onderwijs en integratie, de kosten en extra manuren nodig voor screening en registratie. Als laatst mogen we natuurlijk ook niet de miljarden vergeten die de gezinshereniging die onherroepelijk gaat volgen met zich mee gaat brengen.

  http://www.elsevier.nl/economie/achtergrond/2016/05/duitsland-schat-uitgaven-voor-migranten-in-op-94-miljard-305636/

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Het voordeel van bier viltjes is dat ze makkelijk breken en in de prullenbak gegooid kunnen worden.

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Het gaat niet om de vluchtelingen; het gaat om de religie en cultuur die ze meebrengen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pieter zegt:

  Bierviltjes kun je gelukkig wegkeilen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s