Terreur in Nice: “Dat hebben we niet kunnen vermoeden”. . . En nu de waarheid

Screenshot_69

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Na de verwoestende aanslag in Nice verliep alles volgens het boekje. Politici huichelden gezien de vele doden in Nice hun zogenaamde diepe geschoktheid, voordat ze uit het volgende glas champagne slurpten en hun borden vol schepten aan het buffet. Vooral: ze beweerden ijskoud dat men dit alles niet zou hebben kunnen vermoeden. Alleen een beetje jammer dat internet niets vergeet.

Kopp-Online

Het aantal islamitische sites op internet waarop al jarenlang heel openlijk en ook steeds opnieuw wordt opgeroepen om Europeanen met allerlei soorten voertuigen te overrijden, is onmiskenbaar. Handleidingen hierover zijn er op internet te vinden in het Arabisch, Engels, Spaans, Frans en Duits. Er zijn zelfs islamitische tijdschriften die zulke handleidingen publiceren, hieronder een screenshot uit het islamitische online-magazine “Inspire”, dat wereldwijd verschijnt. De in het screenshot te lezen handleiding staat sinds 2010 ongewijzigd zo op internet. Noch Heiko Maas noch al die andere Europese politici, die politiek niet correcte berichten zo graag gecensureerd willen zien, werden sindsdien actief:

Inspire Seite 54 Jahr 2010

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

Hier wordt er heel openlijk toe opgeroepen om een auto met vierwielaandrijving of een vrachtwagen te nemen en op grote menigtes “ongelovigen” in te rijden. En wel in de VS, Nederland, Groot-Brittannië, Canada, Australië, Denemarken, Frankrijk en Duitsland. Wie op deze manier zoveel mogelijk weerloze “ongelovigen” vermoordt, is een “martelaar”.

Deze oproep tot massamoord is geen op zichzelf staand geval. Op andere plaatsen is op islamitische sites de oproep te vinden om “ongelovigen” in westerse landen gewoon zomaar in het voorbijgaan met een steen de hersens in te slaan, te vergiftigen of ze onverwacht aan de rand van de weg met een auto te overrijden. Ook daarover hieronder een actueel screenshot:

Screenshot_67

Duidelijk is ook: op de sociale media werd de aanslag van Nice nog op 14 juli gevierd, ook op Twitter:

Screenshot_68

En na de aankondigingen op internet plannen moslims de volgende zware terreuraanslagen op de Olympische teams van Frankrijk, Duitsland, Israël, Groot-Brittannië en de VS in Brazilië. Dat alles is de ene kant van de realiteit, die door onze vooraanstaande media na de aanslag in Nice werd weggelaten.

Verzwegen wordt ook de eerdere regelmatige jubel in delen van de islamitische wereld, die na zulke aanslagen meestal onmiddellijk spontaan losbarst.

Toen in maart 2016 Brussel door terreuraanslagen werd geteisterd, gaven vooraanstaande politici van het land geschokt toe dat deze door moslims in België gevierd werden – in Duitstalige vooraanstaande media zocht men tevergeefs naar deze aanwijzing.

In de “Europese hoofdstad” dansten de moslims van vreugde in de straten. Ook in Londen vieren moslims terreuraanslagen op “ongelovigen”, zoals de “Daily Mail” bericht. En na de terreuraanslagen in Parijs in november 2015 jubelden Turken in het voetbalstadion “Allahu Akbar”.

Men zou over de jubel onder moslims na terreuraanslagen echter maar liever niet moeten praten. Want dat is politiek niet correct. Een Belgische leraar, die er op Twitter over berichtte hoe islamitische leerlingen de terreuraanslagen van Brussel bejubelden, kreeg bezoek van en trammelant met de politie – niet de islamitische leerlingen.

Ter herinnering: in mei 2016 heeft de EU meegedeeld dat er vanaf nu geen “haatboodschappen” meer op internet verbreid mogen worden. Daarvoor is de EU een “partnerschap” aangegaan met de exploitanten van alle sociale media, die zulke postings nu onmiddellijk moeten verwijderen.

In werkelijkheid worden op de sociale media nu echter berichten verwijderd van al diegenen die de buiten zijn oevers tredende criminaliteit van bepaalde migranten bekritiseren. Hoe is het anders mogelijk dat de hierboven geciteerde haatboodschappen op internet te vinden zijn? Iemand moet de mensen de waarheid vertellen. En de waarheid luidt: onze toekomst wordt grenzeloos crimineel – ook bij de islamitische terreur.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

55 reacties op Terreur in Nice: “Dat hebben we niet kunnen vermoeden”. . . En nu de waarheid

 1. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 2. En dat knuffelen onze politici, schande. De Nederlanders laten ze verrekken.Wij leven in een welvaart staat, maar dat geld niet voor iedereen. Ik zie heel vaak hoe de vuilnis bakjes worden na gekeken op eetwaar en flessen waar statiegeld op staat, vooral in de weekends. Ook parkeermeters worden gecontroleerd op wisselgeld. Vele van onze knuffel moslims zijn onze toekomstige moordenaars.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Dit zijn niet “onze politici”. Het semi-Nederlandse nep parlement zit vol met tot de islam bekeerde verraders.

   Er zitten godverdomme Turken in dat nep-parlement! Niks onze politici. Een bende verraders is het..

   Like

 3. delamontagne zegt:

  UIT DE FRANSE KRANT:Déguisés en vendeurs de glace, des terroristes veulent frapper les plages méditerranéennes cet été………..

  Volgens de Duitse inlichtingen-diensten ( de Fransen zijn waarschijnlijk te onnozel om dit zien… ), zullen de volgende terroristen zich vermommen als verkopers van ijsjes aan ,t strand.
  Om zich dus op die manier tussen de toeristen te begeven om geen achterdocht op-te-wekken.
  Vervolgens vallen ze de touristen met wapens aan of ze gebruiken bomgordels.
  Ze zullen de drukste stranden aandoen om zoveel mogelijk slachtoffers te maken…………..

  http://www.ladepeche.fr/

  Like

 4. Pingback: Terreur in Nice: “Dat hebben we niet kunnen vermoeden”. . . En nu de waarheid – Rechtsaf doorzee

 5. boorzalf zegt:

  Hou mijn hart vast met Nijmeegse vierdaagse. Die gestoorden zijn tot alles in staat.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Steek die prullenbak eens in de fik Heer bron ik zit er weer 2 keer in, 2 maal hetzelfde commentaar dus even opletten svp

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Beste heer klepzeiker. Ook voor u geldt: geduld! Deze keer was E.J. niet aan het vertalen, maar aan het gras maaien buiten.

   E.J.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Volkomen begrijpelijk , maar het wachten op moderatie is niet het probleem , maar mijn commentaren worden OOK niet geplaatst met de gebruikelijke vermelding : Je reactie is in afwachting van moderatie. , er staat gewoon helemaal niets, en als ik dat een klein zinnetje plaats dat staat dat er wel, dus ik kan niet zien of iets is aangekomen.
    begrijpt u wel ?

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    PS: als je klaar bent met maaien kan je bij mij wel verder gaan hoor .

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Dat grasmaaien is volgens mij ook een verkapte terroristische actie.

    Fijn weekend allemaal.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    Niks GEEN lol, ik ben bloed serieus , kost en inwoning gratis als je even langskomt .

    Heb een heel aardig vertrek voor je klaarstaan, privé douche en toilet en een kingsize bed Kunnen we eens lekker bij kleppen onder het verorberen van een halve koe of varkens kont, spoelen we dat weg met wat van dat rode spul en een goede bak leut met wat Frans gedistilleerd en een rokertje na .

    Uiteraard geld deze speciale vakantie aanbieding voor 2 personen.

    Gaarne boeken op mijn E-mail adres .

    PS: wij hebben geen gras , dus geen angst !

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat is een genereus aanbod heer klepzeiker. Wellicht kom ik daar later nog eens op terug. Als het aanbod geldig blijft uiteraard!

    E.J.

    Like

   • Japio zegt:

    In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag enz enz is er ook nog heel veel (neer) te maaien en onkruid te wieden. En dan bij elkaar harken en de composthoop op.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ joopklepzeiker 16 juli 2016 om 14:28

    [quote] maar mijn commentaren worden OOK niet geplaatst met de gebruikelijke vermelding : Je reactie is in afwachting van moderatie. , er staat gewoon helemaal niets, [/quote]

    Dat heb ik ook zo vaak, heer Zeikklepper, maar meestal staat het commentaar er na enige tijd gewoon hoor.

    Like

   • Ron zegt:

    Ik zal de informatie nog even aanvullen. Dat filter bij WordPress scant op bepaalde hyperlinks. Als er eentje wordt waargenomen die als problematisch staat gesignaleerd, wordt de post even apart gezet om nader bekeken te worden. Dat verklaart de vertraging.
    Bij afwijzen krijg je de oorspronkelijke pagina weer te zien, zonder je bericht of melding van moderatie.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Kom maar op heer Bron

    En Japio zo ken ik een 010 er, even doorpakken en hup het taakje is gedaan .

    Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  3 maal is scheepsrecht !

  Like

  • Wachteres zegt:

   Nee hoor, bij ons is ook nog de mogelijkheid om te gaan maaien.

   Plus nog veel ander werk in de tuin. 😀

   E.J., je hebt toch vakantie, en dan verveel je je maar.

   Like

   • Verrek, Wachteres, daar nodigde je hem vorig jaar ook al eens voor uit:
    Klusjes doen in jullie huis en tuin; staat me iets van bij!

    Like

   • Harry zegt:

    Op mij hoef je ook niet te rekenen , Wachteres .
    In de eerste plaats heb ik iets tegen Groningen , waarschijnlijk vanwege drie mislukte liefdes , maar ik vind het ook van die rare mensen .

    Had ik er verkering en als je dan van onder Rotterdam ergens uit een dorp helemaal naar Groningen gaat zitten karren om te vrijen , dan moet je wel even afspreken wanneer je komt .
    Als je dan zegt : ik ben zaterdag om zeven uur bij je , en zij zegt : “dat is prima” !
    En even later : “ik hoop toch zó dat ik thuis ben” …………….dan zakt je broek toch af !
    En niet voor het goede doel .

    In een ander geval had ik net twee tietjes uitgepakt en toen vroeg ze of ik wel gereformeerd was ………….
    Nee , niet , en de boel werd meteen weer ingepakt !

    In het derde geval , nog heel jong , had ik een christelijk vriendinnetje uit Delfzijl en ik mocht voor het eerst een beetje overal aanzitten als ik éérst met haar mee zou gaan naar de kerk .
    Nou was ik nog nooit in een kerk geweest , maar vooruit , voor het goede doel , zeg maar . Meer testosteron dan verstand in die tijd , kennelijk .
    Na afloop ging het hele feest niet door , OMDAT IK DE PSALMEN NIET GOED MEE KON ZINGEN !
    Had nog nooit een psalm gezien , god, god, gloeiende godver ……………..
    En na afloop van die kerkdienst voelde ik me nog een soort verrader ook !
    Heb er nóg een fobie van !

    Ik zet er nooit geen poot meer neer !
    En wat dat gras betreft , koop maar een geit !
    (Wél even laten steriliseren) .

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 16 juli 2016 om 15:04

    Daar heeft heer Bronmaster geen zin in; hij zit liever de hele dag hier koffie te drinken!
    En dan wil hij er nog luxe gebak bij ook. Daar kán ik me toch verhalen van vertellen! 😛 😉

    Like

   • Wachteres zegt:

    Dat is best mogelijk, Theresa. Misschien moet ik hem gebak aanbieden, Tistochwat 🙂

    En Harry … je kunt de vrouwen wel de schuld geven, maar volgens mij heb jij ze in alle varieteiten gehad – ook een Chinese – en niemand deugde.

    Weleens gehoord van je charmes gebruiken en niet te hard van stapel lopen? Voorspel enzo? Toch maar eens een boekje erover lezen.

    Naar welke kerk ben je geweest? Naar die bij de gracht, vlak bij het Buiskoolplein??

    Ik kom ook uit Delfzijl. Ben daar geboren en getogen.

    Like

  • Ron zegt:

   Beste Joop Klepzeiker,

   Ik heb wel eens vaker geconstateerd dat wordpress op sommige plaatsen een filter lijkt te hebben.
   Wanneer dat filter iets waarneemt wat niet goedgekeurd wordt blijft de reactie van de webpagina extreem lang weg vergeleken met een wel goedgekeurde reactie en krijg je hetzelfde te zien alsof je de pagina voor het eerst oproept, dus geen bevestiging van ontvangst.
   Er zit dus nog een moderatielaag bovenop die we niet zien, waarschijnlijk een geautomatiseerd filter.

   Breng een kleine verbastering aan in je reactie of een spelfout expres ergens. Als je een hyperlink wilt posten, vorm die dan eerst even om zodat er een paar karakters in omgevallen lijken te zijn en vertel erna hoe die karakters weer weg te zetten. Vooral de tekst vlak achter “http://” daar lijkt goed naar gekeken te worden.
   Als het youtube filmpjes zijn moet je juist achteraan even iets expres omgooien.
   Mijn indruk is dat het filter alleen naar hyperlinks kijkt.

   Aan dit filter kan de heer Bron niets doen helaas.
   Een aanrader is om voor posten eerst de hele reactie even op het clipboard te zetten.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Mijn dank, als zijnde een zeer veelvuldig gebruiker van wordpress is elke tip van harte welkom .

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ joopklepzeiker 16 juli 2016 om 19:08

    Ik schrijf de commentaren altijd eerst in Word en pas daarna post ik ze hier.
    Dan weet ik zeker dat ze niet verloren gaan.

    Like

 8. Luchtpint zegt:

  Israëlisering van het Westen m.a.w. Dat konden we niet vermoeden, zogenaamd. Daarvoor waren onze politici te druk bezig om dat land te demoniseren. Israël heeft ons een spîegel voorgehouden, en onze “elites” hebben meegeheuld met terroristen. Lik op stuk krijgen we nu.

  Eens kijken hoe lang het nog gaat duren voor de prioriteiten van die halvezolen gaan veranderen. Kan nog wel even duren. Want hardleers zijn ze ook.

  Like

  • Anneke zegt:

   Al meerdere keren gemeld in m’n reacties. Wat Israel al tijden overkomt, overkomt ons NU, grootschaliger en agressiever. Israel heeft eveneens meerdere malen gewaarschuwd, maar de EU-politici (ect.) wilden dit feit NIET inzien. Ogen en oren blind en verstopt, hersencellen verschrompeld. De spanning is letterlijk om te snijden !!! Nog een kleine tijd met het Trojaanse paard zien ‘samen te leven’ en ‘k kan moven naar een leefbaarder gebied.

   Like

 9. Deborah Menorah zegt:

  Hahaha

  Like

 10. gerda zegt:

  Gewoon opnieuw duidelijk waar we mee te doen hebben . Met dictatuur, de EU en westerse leiders geven hun steun aan Turkije. Het was al lang de waarheid , maar we zijn weer met de neus op de feiten gedrukt. Laten we nuchter blijven , net als de Polen en de Hongaren die hebben moed en liefde voor het volk. Dat zal ons de waarde geven de Europa te zijn . Niet Brussel.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Hoe kunnen we ons hele land mobiliseren om te gaan demonstreren/protesteren?

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Eenvoudig antwoord , dat kan niet !

   Like

  • Leo zegt:

   Demonstreren /Protesteren?
   Die tijd hebben we gehad, schat.
   Het moet anders ! HEEL ANDERS !! HEEEEEL ANDERS !!

   Like

  • Mirjam zegt:

   Nee, het moet niet anders, omdat het niet anders kan op het moment. Gaan we met geweld protesteren, dan gaat het hetzelfde als in Turkije, geweld wordt beantwoord met geweld en je wordt door de hele wereld niet serieus genomen, bovendien heeft dan de regering de macht/het recht om dit geweld te doen stoppen. De demonstrerende ‘partij’ heeft dan de ‘zwarte Piet’ en wordt niet serieus genomen. Doen we echter wettelijks niets illegaals, maar wel op grote schaal en met ‘stille kracht’, maar wel concreet, dan kan de regering niets eraan doen en ziet iedereen het. Daarom moeten we de burgers in heel Nederland samen op één dag massaal op de straten zien te krijgen, zodat er op die dag de volle aandacht aan gegeven wordt. We hebben in dat geval het ‘recht’ om te legaal te demonstreren aan onze kant.

   Je moet openbare demonstraties altijd melden bij de gemeenten, dit is wettelijk zo, anders is het sowieso illegaal en heb je de politie meestal tegen je, maar met toestemming heb je ze mét je, om je te beschermen. Daarom, als er een demonstratie kan en zal gehouden worden door héél Nederland, op één en dezelfde dag, met zoveel mogelijk Nederlandse eensgezinde burgers, vreedzaam, zonder geweld maar met overtuiging, binnen de wettelijke regels, dan kan de regering dit niet negeren als een actie van baldadigheid of als gedaan door een zogenaamde asociale groep anti islamistische gerichte narcisten, maar moeten ze deze serieus nemen als een rechtmatige daad door de burgers van Nederland. Echter, als we dit kunnen organiseren, dan moeten we dit pas melden bij de gemeenten, als we er zeker van zijn dat mensen er aan zullen deelnemen, want dan kunnen tegendemonstraties niet zo snel gerealiseerd worden en zijn zij, zouden ze dit toch doen, tegen wettelijk bezig, en heeft de politie de plicht om de rechtmatige demonstranten de beschermen tegen deze ‘illegale hooligans’, omdat zij het tegenprotest niet op tijd hebben kunnen aanmelden.

   Ik heb dit alles doorgemaild aan Geert Wilders, met de vraag ons te helpen, maar we kunnen zelf zoveel doen, als we willen. Dus de grote vraag is, wie heeft ideeën om dit op de poten te zetten? Wie wil helpen en meedoen?

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Het zou heel anders kunnen en zonder geweld en zonder demonstraties aan te vragen .

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Mirjam, ik kan me roerend eens vinden met jouw verhaal en dat opnieuw een gruwelijke aanslag in Frankrijk (en nog wel in Nice wat men totaal niet verwacht had) plaatsvond en ik vrees dat dadelijk hierdoor er een burgeroorlog tegen moslims en linkse politici gaat plaatsvinden omdat er gewoon grenzen moeten wezen. Wat helaas veel mensen (waaronder dus ook de moslimextremisten) blijkbaar NIET meer schijnen te weten is dat 14 juli, de nationale feestdag in Frankrijk toen in 1789 de Franse Revolutie uitbrak en men ‘Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap’ hoog in het vaandel had staan, een bijzondere zure nasmaak heeft!
    Toen namelijk op 14 juli 1789 in Parijs het opgefokte en uitgebuite volk de Bastille , de staatsgevangenis, bestormde was dit het sein voor het uitbreken van de Franse Revolutie en deze aan vele tienduizenden mensen het leven ging kosten! Tallozen onder hen werden bijvoorbeeld, tijdens de beruchte Septembermoorden van 1792, afgemaakt op een sadistische en bloedige wijze die IS zeer bewonderd had! Anderen werden in het openbaar terechtgesteld onder de guillotine wat ook een ziekmakend publiek trok! De eerder genoemde slogan ‘Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap’ werd dus tijdelijk vervangen door ‘Vrijheid, Gelijkheid of de Dood’ en was zo erg diep afbetaald!
    En reken maar dat in Frankrijk de de rest van Europa de haat tegen de islam en de EU steeds verder toe zal nemen met het risico dat er een nieuwe revolutie uitbreekt die alleen NOOIT op eendere wijze mag worden als de Franse of Russische Revolutie! Overigens kostte deze laatste revolutie het leven aan ongeveer 15 miljoen Russen en niet-Russen en hadden de vier ruiters van de Apocalyps (Oorlog, Honger, Pest en Dood) erg veel overwerk te doen!

    Like

   • BertG. zegt:

    “maar met overtuiging, binnen de wettelijke regels”

    En daarom weet ik dat het hier nooit meer goed komt.
    Zo zit de Nederlander nou eenmaal in elkaar, eerst afwachten of het wel mag.
    Want, o jee, we willen vooral niet buiten de perken treden, als dat niet mag.

    Wat dat, betreft ben je niet meer dan gewoon een bang en angstig mens met een slijmballen mentaliteit, zo als de meeste Nederlanders.

    Like

   • BertG. zegt:

    Vat het niet al te persoonlijk op, op een gegeven moment weet je dat je niet meer kan rekenen op je omgeving, je buren, je familie, mensen die het altijd eens met je zijn.
    Nederland is een land waar de regel geldt, ieder voor zich en alles voor ons eigen.
    Je krijgt geen mensen mee hier, omdat ze hier nog enkel hun eigen belang dienen.
    En daar dan nog eens bovenop, Nederland, regeltjes land, dat zit er toch wel zo diep ingestampt bij vrijwel iedereen, ik heb dat nooit goed begrepen.

    Daar hadden al die Turken gisteren met al die vlaggen simpel weg gewoon schijt aan.
    Iets wat bij de meeste Nederlanders niet eens zal opkomen, zonder vergunning, bang als ze zijn voor een “overheid” .

    Geliked door 1 persoon

   • Je kunt misschien maar beter dat ‘binnen het wettelijke’ iets flexibeler nemen, Mirjam: Iets grootscheeps krijg je hier op die manier tóch niet van de grond en de tegenbewegingen krijgen er onmiddellijk lucht van als je iets legaal aanmeldt.
    Het zal aanvankelijk veel kleiner moeten, zonder het demonstratie te noemen.
    Ik heb zelf een ‘voornemen.’ Wil je weten, hoe of wat: ga naar mijn topic “oproep,” pluk mijn e-mail adres onderaan er vandaan en mail me even, als je wilt weten, hoe of wat.

    Like

   • Mirjam zegt:

    @BertG.

    [quote]:Wat dat, betreft ben je niet meer dan gewoon een bang en angstig mens met een slijmballen mentaliteit, zo als de meeste Nederlanders

    Als ik iets NIET ben, dan is het dat wel, wat jij hierboven schrijft. Ik voel me niet persoonlijk aangevallen, omdat ik me niet met zoiets associeer.
    Ik weet mijn mondje heel goed te roeren als ik dit wil en als de nood aan de man is, maar met praten alleen kom je er niet. Hier op de site is het fijn om van je woede en frustratie af te komen door ventileren wat je op je hart hebt, maar dat is niet genoeg. Ik hou van eerlijkheid en zonder die kan ik niet leven en wil ik niet leven. En ik blijf me ergeren aan de oneerlijkheid wat dit kabinet onze Nederlandse burgers en wat de Brusselse idiote elite alle burgers van Europa aandoen, met hun open-landen-beleid. We zijn geen gekken en moeten dat ook vooral niet willen wezen.
    Ik ben niet bang om luidruchtig mijn mening te laten horen in demonstraties, of zo als het nodig is. Maar dit is juist waarop deze regering zit te wachten. Beleid zonder verstand, acties zonder na te denken. Voor diegenen die dit doen is dit alweer een uitlaatklep voor de woede en onmacht tegen het beleid van Rutte en zijn rariteitenkabinet in de Tweede Kamer. Een tweede E.J. Bron ‘gevoel’ van opluchting is dat wat het voor de demonstranten zou brengen, maar dat redden we het niet mee, het zou niet het gewenste resultaat brengen en alles zou met de ‘luide’ trom de volgende dag weer vergeten zijn.

    Wat echter niet vergeten zou zijn, is dat het volk wederom niet serieus zou worden genomen, omdat ze afgeschilderd zouden worden als een stelletje ‘tokkies’, zonder verstand en normen en waarden, waardoor de linkse gutmenschen juist dat bereiken wat ze willen: meer medelijden voor de oh zo arme asielzoekers, want wij, de tokkies, zijn uiteindelijk alleen maar xenofoben, racisten, hooligans, en ja, krapuul…
    Als je iemand wil verslaan en wilt winnen, dan moet je dat met de middelen doen, die ook echt effect hebben en een strategie ontwikkelen, waardoor je ze de wind uit de zeilen neemt.

    You don’t have to join them, to beat them. Absoluut niet! Je moet gewoon slimmer en beter dan ze zijn en op alles voorbereid. Vandaar, BertG, zonder dat ik me onderwerp aan wie ook, heb ik geschreven dat dit een ‘vreedzaam’ protest moet zijn, volgens de wet. Maar dat betekent niet dat het ‘geluidloos qua inhoud’ moet zijn en dat we niet alles op de tafel moeten leggen. Dat moeten juist wel, we moeten laten horen waar we het niet mee eens zijn. We moeten hun aanklagen voor landsverraad jegens onze burgers, want dat hebben ze ook gepleegd.

    Binnen de kaders van wet is genoeg speelruimte voor kracht, doorzetten en resultaat.
    Je ontneemt hen hun actie tegenover jou als je dat doet, door voor te calculeren, waar ze je met kunnen krijgen, en ondermijnen. Van de wet weet ik veel, en ik weet dat je ze daarmee echt de wind uit hun zeilen neemt, juist doordat ze dat niet verwachten. Het is net met schaken: je moet de passen van je tegenstander zover vooruit inschatten, dat je weet wat hij of zij gaat doen en jouw reactie daarop aanpassen.

    Met praten alleen los je niets op, met geweld ook niet. Maar wel met inzet, doorzetten en vooral de waarheid. Ik ben geen bang mens met een slijmballenmentaliteit, net als al die andere Nederlanders, zoals je zegt. En dat zijn die ‘andere’ Nederlanders ook niet. Misschien ben je wel zelf bang en je laat je angst je dit zeggen. Maar je kunt niet over anderen oordelen, als je de mensen niet kent. Doe dat dan ook niet.

    Like

   • BertG. zegt:

    Altijd een goed argument, wat je zegt ben jezelf, anders zeg je het niet.
    Ik heb het wel een beetje gehad met iedereen die het altijd verschrikkelijk met je eens is maar nu even geen tijd heeft maar de volgende keer beslist erbij zal zijn.
    En nee, ik heb ook tot op heden geen oplossing, ik weet wel op wie ik niet kan rekenen, en dat zijn de meeste van mijn land genoten.
    En ook jij komt pas (daar ben je dus niet de enigste in) in actie als de wet het jou toelaat in hoeverre jij je mond mag open doen en waar je grens ligt.
    Vooral niet tegen de wet in gaan, zo zijn we niet opgevoed.
    Daar ben ik nou wel genoeg mensen van tegen gekomen in alle pogingen om iets te veranderen.
    Het mag dan lokaal zijn (mijn pogingen) maar je leert ze wel kennen en wat je kan verwachten van mensen, NIETS.
    En anders mopperen we nog wat na, de regels hebben ’t ons dan onmogelijk gemaakt.
    Dat is wat er mis is met Nederland, een perfect geconditioneerd volk, in hoe ze zich dienen te gedragen binnen de wet.
    En dat noem ik angstig, bang.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Je begrijpt het niet, BertG. Ik gebruik de wet juist, omdat het meer resultaat geeft, maar niet omdat ik bang ben voor de gevestigde orde of om buiten de wet om te gaan. Helemaal niet. Ik loop niet in de pas van de maatschappij en ben niet bang om buiten het boekje om te handelen.
    Ze, de regering, gebruiken de wet om mensen monddood te maken en te onderwerpen aan hun beleid. Ik gebruik de wet juist om dit tegen te gaan.

    Ik begrijp dat je verbitterd bent, maar het is beter om dat niet te zijn, want dan kun je beter meteen opgeven. Blijf hoop houden en verzink niet in je depressie. Treed buiten jezelf en denk positief. Al gaat het niet meteen goed, dat wil niet zeggen dat alles verloren is. De tijd is nog niet helemaal daar dat dingen snel en zichtbaar veranderen, maar dat komt er wel aan. Vertrouw daarop.

    Like

 12. C.A.Barstow zegt:

  De Koran, Hitlers ”Mein Kampf” en het EU manifest kunnen wat inhoud betreft gebroederlijk naast elkaar in de boekenkast staan.

  Like

 13. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  Ich habe es nicht gewust… Smell the roses

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Het is heel erg eenvoudig, te simpel voor woorden en toch komt er niemand op !

  Kijk en daar ligt nu het probleem !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik ben nu toch wel heel erg nieuwsgierig geworden Joop!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Oh, ik weet het al, “burgerlijke ongehoorzaamheid”. Dat zou heel goed kunnen maar daar krijg je heel NL niet voor in het gareel. Maar het zou wel het einde betekenen met de meeste kans op “geen geweld”.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Je zit aardig in de goede richting maar het is nog eenvoudiger.

    Geliked door 2 people

 15. Mirjam zegt:

  Misschien een aanslag op ….Joop?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s