Twitter-bericht van EU-fascist Frans Timmermans

Screenshot_83

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Fascisme, Frans Timmermans, Hypocrisie, Rotzakken, Socialisten, Turkije. Bookmark de permalink .

32 reacties op Twitter-bericht van EU-fascist Frans Timmermans

 1. C.A.Barstow zegt:

  Timmerfrans is een fascistische land en volksverrader, een reetlikker eerste klas.

  Geliked door 1 persoon

 2. louis-portugal zegt:

  Zou hij al een bedankje van Erdowan hebben gekregen???

  Like

 3. Leo zegt:

  Neurenberg 2 : Hang m High !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Hendrik zegt:

  Wat een paling, hij slijmt er weer op los bij zo’n bende moslims. Natuurlijk ondersteun je een democratisch gekozen dictator. Je bent weer goed bezig hoor Timmerschwansje! Onbenul!

  Like

 5. Goeie God, wie is er de ergste, die van Doorn, of Timmermans?!
  Het aantal Farizeeërs lijkt wel met de dag te groeien!

  Geliked door 1 persoon

 6. Taljaard zegt:

  Wat is dit toch ook een zeldzaam hypocriet en vilein stuk Kajafas.
  Onvoorstelbaar gewoon!

  Mijn gedachten gaan vooral uit naar die moedige kerels in het Turkse leger die tevergeefs hebben getracht om hun mooie land niet opnieuw te laten verzinken in het stinkende moeras van islamitische achterlijkheid. En die nu waarschijnlijk moeten betalen met hun leven omdat zij in het geweer kwamen tegen een megalomane dictator, die van Turkije een soennitisch Iran wil maken.
  Mijn gedachten gaan uit naar miljoenen vrijheidslievende Turken, die hun laatste hoop op een betere toekomst voor hun land nu in scherven hebben zien vallen.
  Mijn gedachten gaan uit naar de Koerden, de laatste Turkse christenen, en alle nog overgebleven minderheden.

  En wanneer Timmermans ook nog maar een greintje fatsoen en medemenselijkheid in zich zou hebben…. Laat maar!

  Geliked door 1 persoon

  • oud-marinier zegt:

   Ik had eerlijk gezegd , GEHOOPT dar de muitende militairen “steun” zouden hebben gekregen van andere landen , om die Erdoschwanz eruit te kieperen. (Wie weet , is hun dat ook beloofd door “beviendde partijen” , die op “t laatste moment hun keutelhebben ingetrokken.) ……En daar sta je dan….. Andere mogelijkheid…zoals al werd geopperd op Twitter…..Militaire coup , een verzonnen iets door Erdoschwanz zelf , om zodoende de totale macht naar zich toe te trekken en een soort van :noodtoestand te creeeren, waardoor alle reguliere wetten komen te vervallen en Erdoschwanz oneindig aan de macht kan blijven.

   Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik heb zomaar het idee dat u het niet helemaal begrijpt, raar he ?
    Maar dan doe ik er voor het opbeuren nog even dit bij .

    Egypt blocks U.N. call to respect ‘democratically elected’ government in Turkey
    http://www.reuters.com/article/us-turkey-security-un-idUSKCN0ZW0ZN

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @joopklepzeiker , ikbegrijp het wel. Wat ik bedoelde is : ” Diep in mijn hart had ik ergens de hoop dat juist INDIEN de coup WAAR zou zijn , dit voor andre landen ONMIDDELIJK ..DE.. gelegenheid zou zijn om de rebellerende militairen , militair gezien te steunen en te hulp te schieten om zodoende die rand debiel in Turkije AF te zetten . Weet ook wel dat dat NOOIT zou gebeuren ,..maar toch…Verder , zoals ik al zei , kan het ook in scene gezet zijn door Erdoschwanz , om zodoende ’n excuus te hebben om de TOTALE macht naar zich toe te trekken . En ’n SCHRIKBEWIND (niet dat het nu lekker gaat) in te voeren en ervoor te zorgen dat hij president “voor ’t leven” wordt.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Wat Frenske Timmermans betreft…tja , daar zwijg ik maar liever over . ( Landverrader 1e klas en zo ONBESCHOFT als maar wezen kan . Egoistisch als de pest , dat stuk vuil denkt alleen maar aan zichzelf (verrijken) , zijn eigen landsmensen verraden / verkopen , alleen maar om daar in Brussel te kunnen blijven zitten met ’n salaris van je-welste ) Oei , toch nog even hard op gedacht.

    Like

  • Jean zegt:

   Beste Taljaard, ik deel uw mening volledig.

   Like

 7. Angie1968 zegt:

  Iemand die zelf ongekozen in het meest ondemocratische orgaan van Europa zit, moet z’n bek niet open trekken over respect voor gekozen politici en het belang van democratie. Hoe durft die kloothommel! Hoe dik is die plaat voor je muil, dramaqueen Fransje?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat was ook mijn eerste gedachte. Dat is de kern van het kwaad…!
   Zelf de democratie vernietigen en dan de dictatuur van ’n regelrechte dictator als het enige goed verkopen…! Je moet maar durven.

   Deze man is totaal van God los en een urgent en bijzonder groot gevaar voor Europa!!!
   In 1940 zou hij het prototype van de nazi zijn geweest die zijn eigen landgenoten de dood zou hebben ingejaagd.

   Zo spoedig mogelijk uit zijn functie en voor het gerecht…!

   Geliked door 1 persoon

 8. Thoth zegt:

  Yep, de ‘fundamentele’ waarden die ‘gerespecteerd’ moeten worden voordat de burgers stemloos en machteloos wordt. Dat was ook Hitler, op 30 januari 1933….

  Like

 9. Joshua zegt:

  Democratie, in turkye, laat me niet lachen, net zo min als dat hier een democratie is is het daar nog een haartje erger, die (democratisch) gekozen idioot laat iedereen die tegen hem is gevangen nemen.
  Die timmerfrans stond weer eens uit zijn narcistische nek te lullen, over democratie die hersteld moet worden en steun moet krijgen van de eu, stelletje Randdebielen.
  En nog mooier de 2 paspoorten idioten lopen hier te demonstreren, ga dat tuig hun paspoort afnemen en naar het land van herkomst, wat zij boven ons land vereren, op sodemieteren.

  Geliked door 1 persoon

 10. Wachteres zegt:

  ‘Democratie en rechtsstaat zijn fundamentele waarden die gerespecteerd moeten worden’

  Hoe krijgt Timmerfrans dit uit zijn b#k. De EU- elite weet niet wat democratie is en van de rechtsstaat hebben ze nog nooit gehoord:

  “Wij gaan door met de uitbreiding van de EU, wat het volk daar ook van vindt”.

  En Franske, in de EU zijn wij allang machteloos en stemloos.

  Bah, wat walg ik van deze leugenachtige hypocriet.

  ….

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Eén troost voor meneer Timmerfrans; wanneer hier een staatsgreep plaatsvindt tegen Rutte en tegen Brussel, dan zal niemand de straat op gaan om te protesteren. Alleen maar om te feesten. We hebben hier net zo weinig democratie als in Turkije.
  Wat de kutturken wel duidelijk maken ondertussen: het zijn geen Nederlanders. Het is hun president, hun land, hun volk, hun allah. De integratie moet nog beginnen, heeft in 40 jaar tijd geen zak bereikt.

  Geliked door 1 persoon

 12. Pieter zegt:

  “Grondwettelijke orde”. Eigen vinding van Timmermans, want Erdogan treedt de grondwet met handen en voeten en van dat heikele punt blijft onze nep-jurist graag weg op dit moment.

  Like

 13. Japio zegt:

  Had jij donderdag niet in Nice moeten zijn Franske? Beetje wandelen op de boulevard met je EU vrinden? Je had ons in ieder geval een groot plezier gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 14. Claudia M. zegt:

  Q; “… men wil voorkomen dat de burgers stemloos en machteloos worden?

  Dat ie het op schrift durft te zetten… Hier in Nederland is dat al enige tijd het geval door de loopjongens van de dictators in Brussel en Turkije heeft z’n eigen kalief. Dat is overigens ook de plek waar men de straat op zou moeten, niet hier!

  Like

 15. Perfide Albion zegt:

  Ik zou hem graag als afschrikwekkend voorbeeld terecht stellen. Misschien leren al die andere kontkussers van die islamo-fascist in Ankara daar wat van….

  Timmerfrans is een bekeerling en daarom moet hij als eerste….

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Zelf zit de viezerik op een ondemocratische functie hem gegeven door een stel ondemocratisch op hun plaats gezette maffioso!!!!

  Like

 17. Jean zegt:

  Wanneer komt het volkstribunaal samen en waar blijft het schavot om die lafaard te berechten?
  Die Italiaanse bitch dadelijk laten volgen aub en die zuipschuit idem dito want door die huichelaars wordt/is Europa een kerkhof geworden.
  Parijs, Brussel, Nice enz. Wat Turkije betreft, het leger was van plan een einde aan die islamitische terreur te maken maar het domme volk heeft zich ‘alweer maar eens’ laten naaien door die dictator.

  Like

 18. Marc zegt:

  Het enige wat in mijn gedachten komt als ik dit lees is “Hihihi, hahaha, deze man liegt letterlijk!” Geen enkel woord van wat hij zegt is waar: de rechtstaat in Turkije, zo het al bestond, is met het ontslaan van 2750 rechters in 12 uur tijd de nek omgedraaid. En democratisch verkozen, nadat die Erdowie de uitslag van de verkiezingen van drie maanden daarvoor doodleuk vernietigde.

  Waar hééft die timmerman (niet zijnde de enige echte! 🙂 ) het in godsnaam over? Hij is écht een volslagen raaskallende imbeciel!

  Like

 19. Het zijn en blijven turken, of het nou om sport of politiek gaat. Ze erkennen maar een kleur,waarom dan 2 paspoorten ?

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Hé jankerd! Ik heb nog steeds geen reactie van je ontvangen op onderstaande:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/31/stripverhaal-frans-timmermans-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-2/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-3/

  Weet je niet wat je hierop moet zeggen, inhalige huichelaar?
  Zwijg je daarom in alle talen, lulhannes met je vette, naar achteren staande reet?

  Like

 21. volksrechter zegt:

  Mussolini die collaboreerde met de Duitsers is nog een goede ziel tegenover die rat !

  Like

 22. Jan zegt:

  Twitter al even rot als Facebook, wat de kliek niet aanstaat wordt gewist of verliest zijn account:

  Twitter lit up Friday night with allegations that it tried to suppress news that secret-leaking website Wikileaks exposed thousands of emails obtained from the servers of the Democratic National Committee.

  Friday afternoon, users noted, “#DNCLeaks” was trending, with more than 250,000 tweets about it on the platform. By Friday evening, it vanished completely from the site’s “trending” bar for at least 20 minutes. It returned as “#DNCLeak” after users erupted, though it was too late to quell their rage.

  http://www.washingtonexaminer.com/twitter-accused-of-suppressing-dnc-wikileaks-story/article/2597460

  Twitter Suspends Milo Yiannopoulos Permanently
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/07/twitter-suspends-milo-yiannopoulos-life/

  Like

 23. Jan zegt:

  Timmermans: Gülen betrokken bij staatsgreep Turkije

  ….
  “Ik denk dat de Turken een punt hebben als ze zeggen dat er wel héél weinig empathie was van de buitenwereld bij de verijdelde staatsgreep. We hadden toen wat ruimhartiger kunnen zijn in onze steun. Ook Europa heeft onderschat wat daar heeft plaatsgevonden. Het is ondertussen duidelijk dat hetgeen president Recep Tayyip Erdogan zegt over de rol van de Gülen-beweging in de staatsgreep geen totale onzin is. Op basis van Amerikaans onderzoek zijn er steeds meer indicaties dat die beweging wel degelijk een rol heeft gespeeld.”

  http://www.joop.nl/nieuws/timmermans-gulen-betrokken-staatsgreep-turkije

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s