VIDEO: Pegida-voorman onderzoekt aankomst “vluchtelingen” op Sicilië

 

(Door: D. Zijnvelt)

Sinds de Balkanroute is afgesloten, komt het merendeel van de vluchtelingen via Italië Europa binnen. Op het eiland Sicilië komen, als het weer het toelaat, dagelijks duizenden migranten aan. Maar de autoriteiten doen er alles aan dit aan het oog van de buitenwereld te onttrekken. Reden voor Pegida-voorman Edwin Wagensveld om zich persoonlijk te vergewissen van de situatie. Wij stuurden Arnold Karskens met hem mee…

Bron:
www.powned.tv
(h/t José K.)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO: Pegida-voorman onderzoekt aankomst “vluchtelingen” op Sicilië

 1. joopklepzeiker zegt:

  Dit moet je LEZEN !!!!!
  Yes, the Saudi government helped the 9/11 terrorists

  http://nypost.com/2016/07/15/yes-the-saudi-government-helped-the-911-terrorists/

  vftyuhjk

  Like

  • Harry zegt:

   Toch geen wonder dat de moslims ons naïeve dwazen noemen ,
   “we” tuinen overal kopvoor in !

   Moslims plegen een aanslag , dan vertelt iemand dat het niks met de islam te maken heeft en dan is alles ineens weer goed .
   Zodra wij iets zeggen is het discriminatie en hebben we ineens allerhande aandoeningen .
   Er gebeurt hen niks en morgen gaan ze gewoon weer door met hun terreur .
   En zo woekert het kankergezwel voort .
   De rotzooi van de ene aanslag is nog niet opgeruimd en ze plannen alweer een volgende .
   Dankbaar bijgestaan en soms voorgegaan door het linkse goedmensentuig .
   En het ergste is dat vele van “onze” instanties ze nog in bescherming nemen ook .

   De spelregels zullen toch drastisch aangepast moeten worden , willen we dit nog winnen .
   Hoe doorbreken we deze vicieuze cirkel ?

   Like

   • Drs.P. zegt:

    Het enige dat zou moeten is de faciliteerders in het gevang zetten en de sleutel weggooien. Denk daarbij voornamelijk aan de gore nsb-ratten (en helemaal niemand uitgezonderd) van VVD, PvdA, GL, Demonen666, CU en SP. Een hele grote groep zeg maar en alles wat in Italie gebeurd is geplanned en moet de vernietiging van de autochtone bevolking als resultaat hebben. Luie domme fuck neuqnegerts naar binnen halen die alleen maar parasiteren op de onspronkelijke bevolking.
    Volgens mij staat op landverraad de doodstraf en die zou dan ook uitgedeeld moeten worden aan al die smerige bovenstaande clubs.

    Like

  • Mirjam zegt:

   @Theresa
   Je hebt die man helemaal niet nodig. Je bent een sterke vrouw. Hij is wat hij is voornamelijk door anderen die hem ophemelen. Je moet ook niemand als leider willen, zelf niet als partner. Ben je eigen leider, dan kun je best. Jij weet welke idealen je hebt en wat je wilt verwezenlijken. Hij heeft jouw idealen niet, en daarom zou dit ook nooit een match zijn op politiek gebied. Eerlijkheid staat voorop en niet het ego. Als je iets wilt bereiken, dan ga je ervoor en zoekt wegen. Uiteindelijk vind je je pad.

   Waarom zou je het niet alleen op touw kunnen zetten? Je hoeft geen leider te zijn, maar wees een deelnemer. Er kunnen velen deelnemer zijn en toch volwaardig lid en medestrijders. Je kunt beter met mensen samenwerken die op je lijken qua visie dan anderen die dit niet doen. Uiteindelijk kom je er toch achter dat er iets mis is en ‘werkt’ het niet meer. En wat jij nu voelt is rouw, teleurstelling en gekwetstheid. Laat hem zijn weg gaan en jij de jouwe. Je kunt zoveel Theresa. Mijn vader zei altijd tegen me, doe dat wat je wilt, zolang je er niemand bewust pijn meedoet, is het oke. Zoek je weg in het leven en doe goed, dan kom je er wel. Dit geldt ook voor jou. Met je verstand, je inzet, zonder geweld en met je drive is alle mogelijk. Ga ervoor!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat wist iedereen, die tot de beruchte regeringskliek van Bush behoorde en nu van Obama behoort, vanaf het begin…
   Maar het leuke is dat het Amerikaanse volk het zo langzamerhand ook gaat weten…

   Goed bericht voor Trump in de verkiezingstijd…

   Like

 2. Pieter zegt:

  Ik gun het hem van harte evenals die mevrouw, om een zogenaamde vluchteling een flinke schop onder de kont te geven als de gelegenheid zich voordoet en de camera uit staat.

  Like

 3. Begrijpt iemand bij het zien van dit filmpje nú, dat ik dit niet serieus kan nemen?
  Het is net als in Bulgarije: Die twee lopen gewoon maar wat te paraderen voor de camera’s en te doen, alsof ze wónderwat hun handen uit de mouwen steken, terwijl je van mijlenver af kunt zien, dat ze niets wezenlijks kúnnen bijdragen, omdat ze in die streken natuurlijk geen echte bevoegdheden hèbben! En daarvoor de hele aanhang in de zomerstop dumpen en vanaf de zijlijn bewonderende kreten laten slaken! Wat moet je met zoiets? Ik vind het nog steeds misselijk, mis-se-lijk!
  Ook al heb ik hem heus nooit verafgood, zoals iemand hier -ongegrond- durfde te suggereren, nog maar een tijdje geleden had ik dít toch echt niet gedacht. Maar blijkbaar kán hij dat.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 16 juli 2016 om 20:03

   Tja, eerlijk gezegd zie ik het nut van deze expeditie niet in. Edwin constateert feiten, maar wat gaat hij eraan doen met zijn camouflagebroekje? Het lijkt Peter R. de Vries wel, die zo zelfingenomen, misstanden aan de kaak stelt, al is Peter R. natuurlijk een vreselijke linkse gluiperd.

   Like

  • Ik zal jullie meteen nog wat zeggen:
   In Groot Brittannië -het is maar een voorbeeld- is Paul Weston, zoals wij inmiddels allemaal weten, behalve partijleider van LibertyGB tevens één van de oprichters van Pegida UK.
   Niet verwonderlijk ook, aangezien hij allang bekend staat als een man met een hart, zowel voor burgerbewegingen, als voor de politiek: Zowel de EDL als Britain First hebben altijd op zijn openlijke support kunnen rekenen!
   Hij mag dan niet bij machte zijn, de Britten in grote getale achter zich te krijgen, zoals bv. Wachteres al verscheidene malen heeft weten te constateren, maar niettemin is het voor mij een kerel om in goud te zetten! (Dat die Britten vanouds té veel vergroeid zijn met multikul om zo’n man op waarde te kunnen schatten, is z i j n schuld niet.)
   Wat ik hiermee alleen maar wil benadrukken: Zien jullie hèm, als voorman van Pegida UK, zo’n soort komedie opvoeren, als we hier te zien krijgen? Nou, ik dus niet!
   Alleen Nederland moest weer zo’n hoofdprijs uit de tombola trekken, GVD!
   Ja, ik bèn verbitterd, èrg verbitterd. Hadden wij maar zo iemand als hij!
   Moge het dan op politiek vlak niet direct nodig zijn -daar hebben wij Geert- op het burgerprotestvlak is het doodgewoon iets, wat wij ontbéren! En hiervan meen ik ieder woord!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik heb diep empathische gevoelen voor je beste poppedop, misschien begrijp je nu iets meer van ons onenigheidje in het kort verleden.

    Maar trek de schoenen niet aan die je echt niet passen, gewoon een welgemeende raad , nee een waarschuwing .

    Laat het maar van je afvallen, leer jezelf wat beter objectief kennen en BLIJF jezelf .

    Like

   • En toch doorzie jij mijn gevoelens nog niet helemáál, denk ik, Joop:
    Waar ik zo kapot van ben, is het feit, dat ik me vanwege de woordvoerder van de BEWEGING los zal moeten maken.
    Dat had ik helemaal niet gewild! Voor Pegida NL had ik alles overgehad! En met, pak ‘m beet, een woordvoerder als Paul Weston was het ook helemaal niet nodig geweest!
    Edwin is doodgewoon Pegida NL niet, dat zie je nu aan de manier, waarop hij er thans mee omspringt! Dát doet zo’n pijn!
    En begin alléén maar eens iets nieuws, als je er uitstapt……Bijna ondoenlijk! -Ja, ik probeer het wel, op het ogenblik, want ik wil echt niet blijven ‘griepen achter het toetsenbord,’ ik wil uitdragen, heb ik al kenbaar gemaakt, maar hondsmoeilijk blijft het!

    Like

 4. Frerik zegt:

  Zo stiekum weg loopt alles vol door de georganiseerde misdadigers die de EU leiden Wie zijn nu de echte terroristen. Je hoeft alleen de linkerkant maar op te kijken! dan weet je het.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Gebeurd in Duitsland

  Judge: Instant Jail Term if you Criticise Migrants Again
  http://www.breitbart.com/london/2016/07/16/court-instant-jail-criticise-refugees/

  Like

 6. fleckie zegt:

  Waarom noemt men die lui toch altijd ‘vluchtelingen’? Het zijn .. gewoon ‘binnendringers,’ in onze landen!

  Geliked door 1 persoon

 7. Jo zegt:

  Maar niet alleen uit LIbië komen ze maar wel degelijk ook uit Syrië, op de video ziet u een Griekse veerboot van de NEL LINES, en dat is een Griekse rederij !!! Zoek maar op op Google !!!

  Like

 8. Jo zegt:

  Maar niet alleen uit LIbië komen ze maar wel degelijk ook uit Syrië, op de video ziet u een Griekse veerboot van de NEL LINES, en dat is een Griekse rederij !!! Zoek maar op op Google !!!

  Like

 9. Berthe zegt:

  GEWELDIG dat Edwin en Tatjana zoveel moeite doen om ons te laten zien wat er heimelijk gebeurt in Europa! Dat de zeer ervaren en betrouwbare oorlogsjournalist Arnold Karskens de moeite neemt om Edwin en Tatjana te bezoeken, is een teken aan de wand dat zij goed werk verrichten!

  Like

  • Blind! blind! blind!
   Wij zijn uitgepraat, Bertie: Ik word langzamerhand kótsmisselijk van dergelijk geslijm.
   En daar wil ik niet langer tegenaan lopen: Niet goed voor mijn gezondheid!
   We zouden elkaar misschien nog eens terugzien, als Pegida Nl een andere woordvoerder zou krijgen, want aan het initiatíef als zodanig ligt het, wat mij betreft, totaal niet, maar ik doe NIET mee aan kritiekloze verafgoderij, sorry!
   Ik kan niet achter de richting staan, die het nu ingeslagen is, m.a.w., hoe er met de aanhang wordt omgegaan. Ja, ook met jóu, al schijn je dat, zoals al die anderen, niet te willen zien! Ongelofelijk, maar waar!

   Like

  • Oh, en dan nog één vraagje, Bertie:
   Welke kans geeft hij anderen, om dat soort initiatieven te ontplooien, als zij dat willen? Zeg het eens: Welke kans geeft hij ànderen?!
   Aanvankelijk, ja! Maar op een gegeven moment is het dan opeens: Stop, anders is er niet genoeg ruim baan voor hemzelf….oh, èn Tatjana, natuurlijk!
   Je wéét nu immers, dat hij Raffie zelfs heeft belet, op die Fortuyn-herdenking te spreken, waar ze nota bene op persoonlijke titel was uitgenodigd! Je wéét nu immers, dat ik die speech, die alles voor me betekend zou hebben, niet mocht houden, louter omdat niet-organisatieleden van hem niet elke keer mogen spreken! Je wéét nu toch, dat hij de neiging heeft, bepaalde actiet’jes te plannen, met een paar “vertrouwden” onder elkaar, wat de rest van de aanhang later nog eens uit de berichtgeving mag halen! Vind jij dat fair? Omdat je zelf niet naar meer verlangt, dan! En hij mag zich waarschijnlijk gelukkig prijzen,dat dat met de meeste aanhangers het geval is. Maar het zou mooi zijn, als je ook éven, al is het ook maar éven, oog zou kunnen hebben voor de kant van diegenen, die zo oprecht méér zouden willen doen, en op deze manier worden gefnuikt! Ook deaanhang bestaat uit mensen, hoor, niet uit wegwerp-artikelen, die nu en dan uit de kast worden gehaald om te juichen om hèm en zijn uitverkorene! Ik wíl dat niet langer en ik kán dat niet langer, zie ik nu al duidelijker: Ik wil zèlf uitdragen en mensen als Raffie óók! Daar kun je, zelfs als Pegida-aanhanger, toch eveneens wel wat begrip voor opbrengen! Of niet soms?

   Like

 10. Bas zegt:

  Dit loopt helemaal verkeerd af ! Timmermans is kennelijk nog steeds stekeblind. Op zijn feestbook pagina schrijft Frans over Turkeij : Democratie en rechtsstaat zijn fundamentele waarden die gerespecteerd moeten worden wil men voorkomen dat burgers stemloos en machteloos worden.
  Ik zou zeggen: Timmermans, ”wanneer ga je voor ons Nederlanders iets doen ? Wat een klaploper die vent !

  Like

 11. Erik zegt:

  Theresa, jouw beef met Edwin is de onze niet, ik snap dat sommige karakters niet bij elkaar passen en Edwin heeft je benadeeld maar dat doed toch niks af aan de constatering van Tatjana en Edwin dat de EU dit voor ons verbergd. Ik vind het goed als wie dan ook laat zien wat er speelt in Italie.
  Blijf bij het onderwerp en geef je mening over de doofpot die ze hier laten zien. En ja Edwin is veel op TV en het internet maar speel niet op de man, ik dacht dat jouw mening toch ook was dat niet de hele en in het bijzonder de islam wereld hier opgevangen kan worden, steun die constatering dan ook. En ja het zijn geen vluchtelingen het zijn geluk zoekers die denken dat wij wel voor ze gaan zorgen. Door een ander af te kraken wordt je zelf nog geen beter mens.

  Like

  • Laat svp aan mij over, of ik een bepaalde manier van doen steun of niet! Als onze webmaster van mening is, dat een comment van mij niet door de beugel kan, verwijdert hij dat wel!
   Misschien wil ik zelf wel eens een keertje gehoord worden, waar het een bepaalde boodschap betreft, en niet om mezelf, maar om die boodschap! Waarom doet de hele wereld, alsof alleen mensen als Edwin en Tatjana daar behoefte áán- en recht óp hebben? Waarom kan het niemand iets schelen, dat anderen -niet alleen ik dus- die kans niet krijgen? En wat ik je verzoeken mag: Overdrijf deze “bevindingen” alsjeblieft niet zó: globaal gezien wisten we dit allang! Alleen gaan er nu één of twee met de eer strijken, op “Peter R. de Vries-manier” zoals Tistochwat al zo treffend constateerde! De verdiensten worden hier schromelijk overtrokken voorgesteld en dat anderen daarvoor een paar maanden het zwijgen wordt opgelegd, zodat ze niet eens meer kúnnen spreken, daar moet je dan maar mee zien te dealen? Het spijt me, maar dat gaat echt tegen mijn natuur in. Ik houd heus wel op, maar níet als iemand mij gaat verzoeken om dat te doen. Compris?

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Theresa, de meeste mensen zijn over het algemeen vrij onderdanig ingesteld, zal wel iets met de opvoeding te maken hebben, en accepteren het ten alle tijden als “de grote leider” van je verwacht dat je nu even zwijgt en je terug trekt, om later te bepalen wanneer je weer mag mee juichen/ klappen.
    Dat is een houding die er bij de meeste zit ingebakken en mede daarom wordt eigen initiatief niet tot zelden gewaardeerd.
    Iets met je hoofd boven het maal veld willen uitsteken is voor vele het laatste wat ze dan ook zullen doen.
    De gene die dit wel zullen doen, worden dan al snel als lastig ervaren.
    En daarom gebeurt er uiteindelijk nooit wat hier in Nederland.
    Ze blijven dan ook altijd afwachtend kijkend naar degene die beweert een leiding functie te hebben, en daar liggen vele zich bij neer.

    Like

   • @BertG.: Exact en zo is het hier óók weer ten voeten uit!
    Maar mij zullen ze niet kunnen verwijten, wat we hier elkáár doorlopend zitten te verwijten, dat ik alleen maar zit te griepen achter het toetsenbord: Ik heb, met nóg iemand anders, het voornemen om binnenkort iets te gaan dóen en we zúllen het doen! Ook al zou het tenslotte radicaal mislukken, dan zal niemand ons kunnen verwijten, dat we het niet geprobéérd hebben! En nog wat: In principe hebben wij daarbij níet de intentie, om ook maar íemand de mogelijkheid tot spreken te ontzeggen, of hij nu ‘initiatiefnemer’ is, of ‘meeloper:’ Hij is mèns en belangstèllende, dat moet in beginsel volstaan.

    Geliked door 1 persoon

 12. Ik vind het jammer dat er niet wat dieper ingegaan wordt op wie en wat voor organisatie de tickets betaalt voor die dobbernegers ?????.
  Waarscheinlijk brussel of duistland het is in iedergeval duidelijk dat ze niet zelf de reis betalen.

  Like

  • Bas zegt:

   Quote: Ik vind het jammer dat er niet wat dieper ingegaan wordt op wie en wat voor organisatie de tickets betaalt .
   Antwoord: Mogelijk de Rode (islamitische) Halvemaan dit is een wereldwijde hulporganisatie die mensen helpt die in rampsituaties verkeren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s