“Vluchtelingen”: “Nationale Landweer” in Tsjechië opgericht

Screenshot_77

(Vertaling: E.J. Bron)

In Tsjechië formeert zich een zogenaamde “Nationale Landweer”, die het als zijn taak beschouwt het land tegen de “massale toestroom van islamitische immigranten” te verdedigen.

Volgens het Tsjechische dagblad “Lidové Noviny” heeft de Landweer al 90 afdelingen met in totaal ongeveer 2.500 actieve leden. De meeste afdelingen bevinden zich in Praag, Midden-Bohemen en in Ostrava. “wie de gekleurde wereld wil hebben, kan naar Azië en naar Afrika gaan. De tegenstanders van de migratie willen ook een gekleurde wereld hebben, maar niet hier! Hier is het Tsjechische Tsjechië en dat moet ook zo blijven!”, schrijft een van de leiders van de “Nationale Landweer” op de website van de vereniging, de etnograaf en voormalige tv-journalist František Krejča.

Legale bewapening

Een ander vooraanstaand lid, de onderneemster Nela Lisková, waarschuwde de politici dat “het volk zelf de zaak in de hand zou kunnen nemen” als de regering “niet tot handelen overgaat”. Tot de leiding van de “Nationale Landweer” (Národní domobrana) behoort ook de voormalige militaire arts, luitenant-kolonel Marek Obrtel, die heeft deelgenomen aan meerdere buitenlandse missies.

Screenshot_79

De leiding adviseert haar leden zich legaal te bewapenen. Tot de uitrusting zouden niet alleen vuurwapens, maar ook slag- en steekwapens kunnen behoren. De veiligheidsdeskundige en voormalige chef van de militaire geheime dienst, Andor Šándor, waarschuwde voor de activiteiten van de “Nationale Landweer”. Dit zou een “zeer gevaarlijke tendens zijn”. “Het kan niet zo zijn dat hier mannen, die niet in het leger zitten, soldaatje spelen in de bossen”, aldus Šándor.

Bron:
http://kurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", asielwaanzin, burgermoed, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Patriottisme, soevereiniteit, Tsjechië, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Vluchtelingen”: “Nationale Landweer” in Tsjechië opgericht

 1. Ron zegt:

  Heel goed.
  Dat is dan even om de Tsjechische regering even bij de les te houden zodat ze niet dezelfde kant op gaan als hier in het westen.
  Doen ze dat wel dan vinden ze minstens 2500 strijders tegenover zich.
  En aangezien zo’n beetje iedere burger daar een wapen heeft zal dat alleen toenemen.

  Geliked door 2 people

  • dutchdl zegt:

   Zoiets oprichten in Nederland is moeilijk. Je hebt veel saamhorigheid nodig. Geld voor wapens en LOYALE mensen die bereid zijn te vechten. En geheimhouding? kan dat wel in Nederland. “De Overheid beschermt het eigen Volk niet” dit is wat ik mening maal in een speech heb gezegd. Ze zijn in Tsjechië dus beter bezig dan wij!!

   Like

 2. Angie1968 zegt:

  Ik vind het een onvermijdelijke tendens. Als een volk door zijn eigen leiders met verraad, zwakte, volksvervanging en algehele sociale chaos geconfronteerd wordt, dan is dat volk gerechtvaardigd alles in het werk te stellen om zich tegen deze genocide te weren. Zo staat het zelfs in de Amerikaanse Constitution en de Bill of Rights, de beste grondwet van de wereld. Dus, Tjechie, ik hoop dat velen in Europa je voorbeeld zullen volgen.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Daar kunnen wij alleen maar van dromen. Hopelijk komt daar verandering in.

  Like

 4. JooJootje zegt:

  Ja dat ga je krijgen als de overheid niet meer de wil van het volk uitvoerd,dan gaan ze het zelf doen en het zou heel dom zijn van de overheid om in de weg te gaan lopen ze hadden al aangetoond niets tegen illegalen te kunnen doe dus tegen een bevolking moet je al helemaal niet gaan strijden dat zou zelfmoord zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Als zodanig heeft die Sandor natuurlijk gelijk. Daarom zou de Tsjechische politiek dit verschijnsel als een boodschap van het volk aan hen moeten opvatten: kennelijk voelt het volk zich geschaad in de wijze waarop hen de soevereiniteit wordt afgenomen.

  Like

 6. Japio zegt:

  Een logische reactie op de nalatigheid van een regering. Alleen hier in noord-westen zijn we een stelletje watjes. Maar ja wij worden goed beschermd door onze politie en het leger die keihard pang pang roepen als het er op aan komt. Daar worden ze bang van die islamisten. Ik denk dat hier in nederigland de moslims meer munitie/wapens hebben dan onze strijdkrachten.

  Like

 7. GT zegt:

  Nee, …..houd er maar rekening mee dat dit er zit aan te komen!

  Like

 8. Mirjam zegt:

  ‘Het kan een zéér gevaarlijke tendens zijn..’ Ja, dat kan het, maar dat zijn ook de acties van terroristische, zogenaamde vluchtelingen die onze landen willen veroveren en waartegen de regeringen niets durven te doen en te laf zijn om hun volk te beschermen.
  Ik geef deze mensen gelijk. Verdedig jullie land en burgers maar en kom alsjeblieft ook hier, we hebben jullie nodig…

  Like

 9. C.A.Barstow zegt:

  Nationale Landweer!, een zeer goede zaak, wij Nederlander zijn ook al verraden en verkwanseld door het stel land en volksverraders in Den Haag, het is hoogste tijd het heft in eigen hand te nemen, dus oprichten die Landweer en ik zal mij daar zeker bij aansluiten!

  Geliked door 1 persoon

 10. Heel goed dit zijn verstandige mensen

  Like

 11. renato zegt:

  Het papieren gezag van de houten Jan Klaassens verkruimelt als een uitgedroogde boterham in de zonnestralen. Slechts de rubber zool van een woedende laars scheidt hen van de verpletterende nederlaag en de gerechtigheid.

  Geliked door 1 persoon

 12. Duchesne zegt:

  De Franse regering roept de bevolking op tot aanmelding voor reservist. Wijsbesluit maar met een beperkte kracht. Iedere autochtone burger een wapen. En geen dubbel paspoort meer, kiezen waar je loyaliteit ligt.

  Like

 13. Als wij zo zouden optreden, werden we gelijk opgesloten.

  Geliked door 1 persoon

 14. Hitler is Mohammed. Zijn “Mein Kampf” is de Koran! Beide boeken staan vol met “Vermoordt Joden en andere gelovigen!” Alleen was Hitler zo dom om zich niet uit te roepen tot “Profeet” van zijn “Nazi-Geloof”! Anders hadden wij vanaf 1940 nu OOK onder dwang van Den Haag de Nazi’s moeten respecteren en Hitler eren!
  Nee, als ik het lef zou hebben om in een Nazi-uniform over straat te gaan, zou ik in no time opgepakt worden!
  Alle moslims, die de walgelijke Koranwetten MOETEN gehoorzamen, die openlijk stelt, dat ALLE ANDERS GELOVIGEN VERMOORD MOETEN WORDEN ( Hfst. 9 vers 5) gewoon met hun openlijke kleding (Hoofddoek) en dagelijks gewezen wereldwijde agressie, zich demonstratief onder ons voegen MOGEN ZIJ DAT GEWOON DOEN en .. MOETEN WIJ DAAR RESPECT VOOR TONEN!
  Hoe gek en achterlijk stom kun je in dit land als z.g. gekozen “Volksvertegenwoordiger” zijn en blijven! Dan ben je gewoon en ordinaire dictator!
  Onze Grondwettelijke “Vrijheid van Godsdienst” kan toch niet alle burgerlijke wetten overstijgen?
  De Islam bewijst al 1400 jaar ALLE WESTERSE CULTUREN “af te wijzen”?
  Onze “democratie” OOK!
  Onze samenleving OOK!
  Onze gelijkberechtiging OOK!
  Onze vrijheid van meningsuiting OOK!
  Hun Koran eist van elke moslim:
  Doodt elke NIET moslim!
  Verkracht elke vrouw (vanaf 9 jaar!)
  Maak elke NIET moslim tot slaven!
  WELKE REGERING IS HET HIERMEE EENS?
  “Brussel” toont al bijna een halve eeuw aan: “WIJ ZIJN HET EENS MET DEZE SEKTE!”
  Stom blijvend Nederland, wacht WEER “wegkijkend” voor Hitler en zijn Nazi’s … net zoals in 1930 tot 1940 tot …. DE BOMMEN OP ROTTERDAM VALLEN!
  ( Dan zullen we OOK WEER zien, dat alle pro-Islam en laffe Elite als eerste het land uit vluchten! )

  Geliked door 1 persoon

 15. Pingback: Het leger is niets waard: Tsjechen richten eigen landweer op om terreur te voorkomen | E.J. Bron

 16. Pingback: Het leger is niets waard: Tsjechen richten eigen landweer op om terreur te voorkomen – Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s