FRANKRIJK 2016 . . .

Screenshot_7

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Dhimmitude, Frankrijk, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op FRANKRIJK 2016 . . .

 1. Het is niet te hopen dat Frankrijk een islamitisch gaat worden. Maar ook het probleem hoe krijg je de langzamerhand overheersende islam eruit ?

  Like

  • bigljohn zegt:

   Marian van Cranenbroek 17 juli 2016 om 09:18. Vergelijk het met het aantal no go areas, en Marokkanen problemen. Eerst zag je dit fenomeen alleen in de grote steden, nu ook al in de dorpen. Zo ook met de Islamisatie. Een soort vergelijking van de micro kosmos en macro kosmos. De grote Europese landen met Zweden zijn het eerst ge-islamiseerd, en vervolgens komen ook de kleine landen zoals die in de Benelux aan de beurt. Dit alles is een on-ontkoombaar proces wat door allerlei omstandigheden niet meer te stoppen valt !

   Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Hoe lang zijn er al moslems in Frankrijk?…{ze hebben zich daar al vuurvast ‘verankerd’ voordat iemand er erg in had.], de ‘voorhoede’ kwam in Nederland al in begin zestiger jaren, bij het sluiten v.d.steenkolenmijnen in Zd.Limburg]

   Like

  • mahoog zegt:

   Mischien wil Mr Putin jullie een handje helpen…..maar die word waarschijnlijk tegengehouden,zodat de overname binnen de EU door kan gaan,zo als de wens blijkbaar is van jullie ”elites”.(strassburg 1975),Daar hebben ze toen hun klauw voor gezet.

   Like

 2. ildiko zegt:

  Met een extreem sterke leider, bijv. LE PEN MET POETIN

  Like

 3. Lijkt mij een goede combinatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s