Het Turkse kruitvat

Screenshot_11

Nachtelijke demonstratie in Stuttgart: Erdoğan´s vijfde colonne.

(Door: Michael Paulwitz – Vertaling: E.J. Bron)

De militaire putsch in Turkije was blijkbaar tot mislukken gedoemd. Wanneer het het doel van de putschende militairen was om de verandering van Turkije in een radicaalislamitische presidentiële dictatuur op te houden, dan hebben ze deze keer te lang gewacht. Turkije als laïcistisch en seculier land is sinds twee dagen verleden tijd. Westerse politici, de EU, de NAVO, de VS, die zich demonstratief achter Erdoğan hebben geschaard en de putsch-poging hebben veroordeeld, schijnen zich hier blijkbaar schouderophalend bij te hebben neergelegd.

Junge Freiheit

Nu zal Erdoğan gewetenloos het laatste verzet en de laatste machtsfactoren uit de weg ruimen die de verandering van Turkije in een radicaalislamitische staat nog in de weg staan. Zijn grote mond dat de putsch een “godsgeschenk” zou zijn, omdat deze de “zuivering” van het leger zou toestaan, spreekt boekdelen: bij de islamisering van Turkije wordt nu overgeschakeld naar de turboversnelling.

Nog meer integratiedebatten kan men zich besparen

En daarmee ook met de verdere islamisering van de hier levende Turken. Erdoğan beschouwt hen als zijn vijfde colonne – volledig terecht. Met duizenden zijn ze in Berlijn, Hamburg, Stuttgart, Wenen en talrijke andere Duitse en Oostenrijkse steden zijn oproep gevolgd om de straat op te gaan, tegen de putsch te protesteren en diens mislukking te vieren.

Wie de beelden heeft gezien hoe voor de Brandenburger Tor Turkse demonstranten door een politiemegafoon “Allahu Akbar!” schreeuwen, kan zich nog meer rituele integratiedebatten besparen. De “integratie” van grote delen van de Turkse bevolking in Duitsland heeft niet plaatsgevonden en zal niet plaatsvinden. In ieder geval niet door abstracte “integratiewetten” en onnozele “integratieovereenkomsten”. Een groot deel van de in Duitsland levende, hier geboren en opgegroeide Turken beschouwt zichzelf, welk paspoort ze ook bezitten, niet als “Duitsers”, maar als Turken. Erdoğan beschouwt hen als zijn onderdanen en zij hem als hun leider.

Erdoğan´s aanhangers zijn ook bij ons een machtsfactor

En deze leider wil een islamitische God-staat. Als hem dat lukt in Turkije, waarom zou hij dan niet ook Duitsland in deze richting veranderen? Zijn aanhangers zijn een maatschappelijke machtsfactor, zijn religieautoriteit mag hier in het land sowieso naar believen floreren, moskeeën exploiteren en haar clientèle indoctrineren. Merkel´s groteske koehandel met Turkije in de asielcrisis heeft Erdoğan´s invloedsmogelijkheden in Duitsland nog uitgebreid.

Duitsland heeft met de overstroming door islamitische asiel-immigranten moedwillig een nieuw islamiseringsprobleem in huis gehaald, dat zou kunnen volstaan om de staat en de samenleving tot ontploffing te brengen. Dat de miljoen-voudige Turkse immigratie in de afgelopen halve eeuw al zo´n probleem heeft gecreëerd, dat tot op de dag van vandaag niet is opgelost, is daarbij tijdelijk helemaal naar de achtergrond verdwenen.

Door de mislukte militaire putsch in Turkije en de reacties daarop van de kant van de al in Duitsland levende Turken worden we ons daarvan weer bewust. Met de nieuwe vlucht- en emigratiestromen uit Turkije, die onvermijdelijk zullen volgen op de putsch en Erdoğan´s wraak, worden ook de interne conflicten van Turkije naar Duitsland geïmporteerd.

Naïef applaus in de partijen

Het is nauwelijks aan te nemen dat er ook maar één van de naïeve applaudisserende politici in het partijestablishment, die blij zijn dat de putsch-poging mislukt en de “democratie” in Turkije gered zou zijn, heeft nagedacht over het kruitvat waar we op zitten.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Auteur: Michael Paulwitz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, democratie, dictatuur, Duitsland, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Het Turkse kruitvat

 1. Paul55(realist:) zegt:

  De turken alhier hebben kleur bekend, ze zijn hier PUUR voor het sociaal stelsel!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Stuur “elke” turk in Europa die pro perverse dictator is dadelijk terug naar Turkije zodat ze de reet van die dictator effectief kunnen likken, ze moeten gewoon merkel in rode tanga volgen die weet er alles van hoe dat moet plaatsvinden… Brrrrrrr
  Zeg die Turken wel dat er geen retourtje meer inzit, joepie, ha ha ha, wij blij dat we van die troep verlost zijn, joepie.

  Geliked door 1 persoon

 3. tekst: ‘Westerse politici, de EU, de NAVO, de VS, die zich demonstratief achter Erdoğan hebben geschaard en de putsch-poging hebben veroordeeld, schijnen zich hier blijkbaar schouderophalend bij te hebben neergelegd.’ Eerlijk gezegd denk ik dat deze Westerse politici, zeker de leiders, aan het toneelstukje ‘coup’ hebben meegewerkt/veroorzaakt. Diezelfde Westerse politici die ook hun oogjes dichtknijpen bij islamitisch geweld overal………… Alles riekt naar islamisering…………..of gebruik van die islamisering opdat ze weten hoe fanatiek de islam is………….het hulpje van de Westerse politici om hun doel te bereiken???

  Like

 4. VN zegt:

  Zou dit eindelijk het signaal zijn voor de Westerse politici dat genoeg is genoeg. De islamisering van Europa is een hot issue nu de alarmbel luid aan het klinken is. Zullen de politiek correcte leiders eindelijk hun oordoppen en oogkleppen opzij zetten?

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Turkish soldier from the Guardians of Ataturk’s Secular Legacy was beheaded by a pro-Erdogan mob of savages in Istanbul
  Video footage and images online show the soldier lying on the ground surrounded by a pool of blood after being beheaded on Istanbul’s Bosphorus Bridge by a pro-government mob.

  http://www.barenakedislam.com/2016/07/16/turkish-soldier-from-the-guardians-of-ataturks-secular-legacy-was-beheaded-by-a-pro-erdogan-mob-of-savages-in-istanbul/

  Like

 6. fleckie zegt:

  MEN vergete NIET…de hier aanwezige …’GRIJZE..[TURKSE] WOLVEN’.

  Like

 7. Hans zegt:

  turken hebben een plat achterhoofd
  Dat inzwachtelen leidt tot benauwdheid en een twisted mind vol agressie.
  Net als de stresshormonen in het ritueel geslachte vlees wat ze vreten.
  Net als het geloof met alle beperkingen op genot.
  Net als hun, tegen ons gerichte opvoeding.
  Maarrrrrr, uiteindelijk worden ze toch Europa uitgeflikkerd.
  Want hoe slim de islamitische doctrine ook lijkt, luiheid en de-individualisering zijn de zwakke punten.
  Wij zijn slimmer, energieker en we kunnen zelf nadenken.

  Like

 8. bezorgd zegt:

  en toen het visumvrij reizen er nog ff snel doorjassen zodat ze hier ongemoeid kunnen komen islamiseren

  Like

 9. Een turk wil altijd macht, vooral over anderen. Daarom kwellen ze vrouw en dier.

  Like

 10. aegoliuscs zegt:

  Ben ik even weg van mijn internet naar Duitsland en ja, klokslag 00:30 ( 16-07) verschenen de beelden op zoon’s satelliet-tv, waarover hij mij uit bed haalde. 30 Minuten gekeken en ik dacht dat het goed was. Dacht…… de volgende morgen na het zien van het nieuws had ik een kater. Nadat het nieuws meer vorm kreeg werd dat ernstiger : 3000 militaire gearresteerd en tegelijkertijd 3000 rechters aan de kant gezet.

  Waar ging het mis?

  Als de putsch, waarvan Erdoğan de VS beticht, had hij er niet meer gezeten;
  Het putschleger had opdracht gekregen (…) geen onnodige slachtoffers te maken;
  Van minaretten werd het volk als schild opgeroepen de democratie van Erdoğan te beschermen en heeft in samenspraak met de moskeeën, nadat hij zich heeft hervest afgesproken dat er 3000 shariarechters zullen worden benoemd.

  Vanmorgen was er ’n interview op de Duitse tv van een oude politicoloog die zei dat Erdoğan als nieuwe kalief van het Ottomaanse rijk zal kunnen worden benoemd.

  Snapt u het als bestuurders van de NATO, EU en wat bestuurlijke EU lidstaten?!

  Gloeiende verdommenis.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk dat het ’t beste is om ’n baard te laten staan en Arabisch te leren…
   Je hoeft nooit meer te werken en je krijgt altijd gratis geld.
   Mag je ook meerdere vrouwen nemen. En later krijg je er zelfs 72…!

   Moet je bij andere geloven eens om komen…!

   Like

   • aegoliuscs zegt:

    Ik heb sinds mijn 45 jarige huwelijk snor en baard laten staan en nooit laten verticuteren waarna van wat erna overgebleven is, te blond is te achten en uiterst fragiel.

    Geliked door 1 persoon

 11. Charles Martel zegt:

  Krantentitels van vandaag en de komende weken:
  – Putsch Erdogan geslaagd
  – Erdogan benoemt 3000 sharia-rechters
  – Blijde intrede van Erdogan in de Aya Sofia
  – Erdogan kroont zichzelf tot kalief met de felicitaties van mevr. Merkel
  – Koerdische genocide
  – Erdogan overrompelt Griekse eilanden en Cyprus
  – Turkse weerwraak op de mislukte inname van Wenen
  – Na Constantinopel nu Rome.

  Like

 12. Net zo als mijn volk 2 dagen ofwel plusminus 2000 jaar geleden voor de moordenaar Barabas koos, en JEZUS onschuldig ter dood werd veroordeeld (Wel volgens GODs plan)kiezen de meeste ‘wereldleiders’vooral uit het vervloekte Europa weer willens wetens voor moordenaars als Abbas (Palestijnse terreurbaas)of de moordenaar Erdogan (Islamitische boevenbaas!De Europese leiders stikken in hun eigen leugens!!!Gelukkig voor Engeland dat ze zich enigszins los gaan maken van deze criminele Europese boevenbende!!!Spijtig voor die Turkse militairen die hun leven in de waagschaal hebben gesteld om van deze afschuwelijke president af te komen!Shalom van Léon van Duren

  Like

 13. Marc zegt:

  Toerken raus!

  Like

 14. Jan zegt:

  Het Duitse volk dient overduidelijk uitgeroeid te worden als ik zo de ‘politiek’ (waarom wordt het binnensluizen van illegalen politiek genoemd?) vanFerkel volg:

  Einwanderung nach Deutschland erreicht neuen Höchststand

  Seit Bestehen der Bundesrepublik sind noch nie so viele Menschen aus dem Ausland eingewandert: 2015 kamen mehr als 2,1 Millionen nach Deutschland, wie das Statistische Bundesamt am Mittwoch mitteilte. Gleichzeitig kehrten so viele Menschen wie noch nie Deutschland den Rücken: 998.000. Die Behörde sprach daher von einem Wanderungsüberschuß von mehr als 1,1 Millionen, wenn man die Zu- und Abzüge verrechnet.

  https://wahrheitfuerdeutschland.de/statistisches-bundesamt-3/

  Like

 15. Jan zegt:

  Vrouwendag in Turkije

  Like

 16. Jan zegt:

  De Duitse regering gaat zich distantiëren van de erkenning van de Armeense genocide door de Bondsdag, schrijft nieuwssite Spiegel Online. De woordvoerder van de regering zal dit standpunt naar verwachting later vanmorgen bekendmaken.

  Afstand nemen van de Bondsdagresolutie is een politiek gebaar van de regering jegens

  Turkije. Daarmee wordt de weg vrijgemaakt voor Duitse parlementariërs om Duitse militairen op de Turkse luchtmachtbasis Inçirlik te kunnen bezoeken. Sinds de Bondsdag op 2 juni de Armenië-resolutie aannam, staat Ankara dergelijke bezoeken niet meer toe.
  ….
  http://nos.nl/artikel/2129516-duitse-regering-neemt-afstand-van-erkenning-armeense-genocide.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s