Oost-Europa blijft een bolwerk van het Avondland

Screenshot_13

Het Slowaakse parlement in Bratislava. In Oost-Europa reageert men anders op de immigratiegolven. 

(Vertaling: E.J. Bron)

In Midden-Europa worden de politiek en de pers het niet moe om de massa-immigratie naar Europa aan te prijzen: we zouden meer immigratie nodig hebben, zonder vreemdelingen zouden we dommer worden, zouden we onze levensstandaard niet kunnen handhaven enz.

“Immigratie redding tegen inteelt”

Je weet eigenlijk niet of je moet lachen of huilen als je de grotendeels er met de haren bijgetrokken, maar ook gewoon geesteszieke “argumenten” van veel propagandisten van immigratie hoort. Zo zouden “vluchtelingen” volgens de voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz, niet in goud zijn te wegen. Volgens de Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble, moet de immigratie Europa redden van inteelt en degeneratie.

Met het oog op zulke verbale diarree tegen Europa´s volkeren dringt zich uiteraard de vraag op hoe het ons op ons continent überhaupt gelukt is om tot voor kort te bestaan – want tot nu toe hebben we het probleemloos gered zonder immigratie van andere continenten. Gelukkig heerst deze mentaliteit echter niet overal in Europa.

Oost-Europa als tegenkracht

In het onlangs als speciaal nummer van “INFO-DIREKT” verschenen werk “Europa´s dijken breken” wordt hierover gezegd dat er “in het oosten van Europa met Hongarije een tegenkracht Europa is gegroeid, waar volk, staat en een buitengewoon staatsman niet bereid zijn mee te doen aan de mars van de lemmingen. Daardoor is er ondertussen afgezien van Hongarije een tegenkracht in Europa ontstaan, die van Oost-Europa steeds meer een verzetscentrum tegen de gestuurde dodenmars van de Europese volkeren maakt. Zo wijzen de landen van de zogenaamde Visegrad-groep inmiddels de immigratie van buiten Europa categorisch af en bekennen zich heel bewust tot het behoud van hun gegroeide culturele identiteit.”

Hoe juist deze inschatting is, wordt deze dagen door de koppige weigering van de Visegrad-groep bevestigd om de plannen van de Europese Commissie betreffende massa-immigratie en herverdeling van “migranten” in hun landen te accepteren. Slowakije, dat op dit moment voorzitter van de Raad van de Europese Unie is, maakt deel uit van de Visegrad-groep en heeft in december een klacht ingediend bij het Europees Gerechtshof in Luxemburg tegen de plannen van de Europese Commissie.

Bron:
www.info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Midden-Europa, Oost-Europa, Patriottisme, Polen, Slowakije, Tsjechië. Bookmark de permalink .

26 reacties op Oost-Europa blijft een bolwerk van het Avondland

 1. Angie1968 zegt:

  Ha ha, vluchtelingen zijn goud waard en goed tegen inteelt… Dat stelletje zwakzinnige, door eeuwen van inteelt aangetaste zooitje ongeregeld? Dit zijn in alle opzichten Untermenschen: biologisch, intellectueel, moreel, spiritueel…Onze leiders zijn volledig van de pot gerukt als ze durven te beweren dat deze randdebielen een verrijking zijn voor onze maatschappij. Ze zijn een zware belasting, en moeten zo snel mogelijk het land uit.

  Like

 2. Jean zegt:

  Importeren van vreemdelingen is tekenen voor moord op eigen volk.

  Like

 3. Ron zegt:

  Poland: Multiculturalism, Immigration, Political Correctness Responsible For Nice Attacks

  http://www.infowars.com/poland-multiculturalism-immigration-political-correctness-responsible-for-nice-attacks/

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Alleen Ooost Europa kan Europa redden van een ondergang. De islam komt hier niet om zoete broodjes met ons te bakken maar om ons met geweld te bekeren en anders te doden.

  Like

 5. Lijkt mij ook zo. De moslims zijn al inteelt.

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Ik denk dat die brusselse smeerlappen, want dat zijn het, bedoelen dat de moslims het Europese volk nodig heeft om zich inteeltvrij kunnen maken.

  Like

  • Ron zegt:

   Dat zou best wel eens kunnen.
   Ik zal eens voortbouwen op dit uitgangspunt.

   Een volk dat zich zo met inteelt bezig houdt als de islamieten gaat aan die inteelt ten onder.
   De enige reden dat dit in het verleden al niet gebeurd is, is dat deze inteelt horden islamieten telkens nieuwe gebieden hebben veroverd, de mannelijke bevolking grotendeels uit te roeien en de vrouwen aan de mannelijke islamitische strijders als buit uit te delen waarmee ze automatisch hun genenpool konden verversen waardoor ze eeuwen door konden blijven leven.

   Zoals gewoonlijk begint de islamitische genenpool te degraderen. Hoe weten we dat ?
   In het begin van de middeleeuwen was er een hoog ontwikkelde arabische beschaving die bruikbare ideeën van grieken, perzen eb indiërs overnam en hier zelf veel aan toevoegde waardoor we onder andere algebra leerden kennen en de manier om stalen zwaarden te maken.
   Na de komst van Mohamed die de islamitische leefwijze bracht hebben de islamieten niets anders gedaan dan inteelt huwelijken sluiten en gebieden veroveren om het aantal vrouwen gedwongen toe te voegen wat blijkbaar niet geheel genoeg was om het inteelteffect teniet te doen. Vandaar dat er al eeuwen lang weinig bruikbare vindingen meer uit de islamitische wereld gekomen zijn.
   Vinden we het gek als we naar de televisie kijken naar grote groepen islamieten dat het altijd brullende horden zijn die compleet hun verstand verloren lijken te hebben?
   Dat verstand hebben ze hoogst waarschijnlijk inderdaad verloren en dat wordt alleen erger zonder directe verversing van de genenpool.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ron.

    Die beweringen dat het zg. Arabisch schrift en cijfers, en het Algebra door de Arabieren is ontwikkeld en/of uitgevonden zijn pertinent onjuist.
    Nimmer iets gepresteerd op intellectueel gebied. Zo is het en zal het altijd blijven…

    Like

 7. koddebeier zegt:

  We gaan dus inteelt en degeneratie tegen door inteelt met een IQ van circa 45 te importeren ??
  Zijn ze krankzinnig geworden ??

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Volgens mij zijn het vooral de politici die last hebben van inteelt en degeneratie zowel in Nederland als in de meeste andere west Europese landen en de volslage idioten van de Europese Unie !!

  Like

 9. Mirjam zegt:

  De moslims willen ons niet eens bekeren. Ze willen ons weg. Weg, en onze landen en welvaart overnemen. In hun ogen zijn we onrein en iets wat onrein is moet vernietigd worden en zal nooit hun gelijke zijn. Ook niet als ze zich bekeren. Duivels zijn het.

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Misschien hier een beetje OT, maar Finland heeft besloten de EU in 2017 te verlaten

  http://de.sputniknews.com/panorama/20160704/311133615/finnische-abgeordnete-eu-austritt-2017.html

  Like

 11. mijn-idee zegt:

  Ik kan het nu nog niet overzien, maar het is heel goed mogelijk dat over een jaar of 10/20/30 uit de geschiedenis zal blijken dat de Visad-landen de ( nu als kwaad, en intolerant en onmenselijk) meest verstandige keus hebben gemaakt….Het zal onze geschiedenisboekjes niet meer halen, maar in Oost-Europa dan vast en zeker.. want daar kan en mag het dan nog.

  Like

 12. Andre van der Sluijs zegt:

  En dan de NPO. Wat zal het geweest zijn, een maand of vier geleden. In Met het oog op morgen, Radio 1. Lucella Carasso had een correspondent uit Slowakije aan de lijn over dit onderwerp. Die vertelde dat er daar geen moskeeën zijn en ook niet gebouwd worden. ‘Maar dat betekent dat moslims daar niet welkom zijn?’ vroeg zij met een huiltoon. Ik dacht nog, wat ben jij al geïndoctrineerd. Domme gans. ’s lands wijs ’s lands eer. Dat wij zo stom zijn om al tientallen jaren volk te importeren dat niet goeds met ons voorheeft wil niet zeggen dat Slowakije dit ook moet doen.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Jazeker maken zij de betere keuze dan de rest van Europa. En waarom? Omdat ze hun verstand gebruiken en zich niets van de Brusselse elite wat betreft hun soevereiniteit van hun land, laten opleggen.
  Kijk deze film eens en zie dat terugbrengen naar hun landen, van vluchtelingen die via de zuidenlijke buitengrenzen Europa proberen binnen te komen, ook mogelijk is. Italië is echter de boosdoener. Zij brengen ze niet terug, zoals Spanje bijvoorbeeld wel doet, maar brengen ze juist door, Europa verder in en dat doen ze bewust.

  Like

 14. Mirjam zegt:

  En op deze film, kan men het bewijs zien, weliswaar in een ander land, dat het zeer zeker mogelijk is om Afrikanen terug te sturen naar hun landen, als ze geen identiteitspapieren hebben en illegaal in een land verblijven. Men kan ze gewoon terugsturen met een vliegtuig.

  Like

 15. Andre van der Sluijs zegt:

  En dan de NPO. Wat zal het geweest zijn, een maand of vier geleden. Bij Radio 1, Met het oog op morgen. Lucella Carasso had een correspondent uit Slowakije aan de lijn over hetzelfde onderwerp. Die vertelde dat er in Slowakije geen moskeeën zijn en ook niet gebouwd worden. Omdat er nauwelijks moslims zijn. Met een huiltoon vroeg Carasso of moslims niet welkom zijn in Slowakije. Ik dacht nog: domme gans, wat ben jij al geïndoctrineerd. ’s lands wijs ’s lands eer. Dat wij zo stom zijn dit niets goeds met ons voorhebbende volk jarenlang te importeren, wil niet zeggen dat Slowakije dit ook moet doen. Kijk wat het ons heeft gebracht, Maar ja, politiek correct, De NPO.

  Like

 16. Freija zegt:

  Martin Schulz is zo gek als een deur. Hoe anders kom je op het krankzinnige idee om inteelt te voorkomen door mensen uit een cultuur te importeren die voor het overgrote deel incest bedrijven. Ik zeg expres incest, want voordat Nederland “verrijkt” werd met de islam, was het hier bij wet verboden binnen de familie te trouwen. Dit om de gevolgen van inteelt tegen te gaan.
  http://www.islaam.nl/forum/forum_posts.asp?TID=4774&title=moslims-gaan-ten-onder-aan-inteelt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s