OPEN SOURCE JIHAD

Screenshot_10

(Door: “Islamofobia Terrorist”)

Als je wilt weten wat de Jihadist uit Nice inspireerde om met een truck zoveel mogelijk “ongelovigen” te vermoorden, dan hoef je maar te kijken in de glossy voor Jihadisten, “Inspire”:

“Het idee is om een truck te gebruiken als een maaimachine. Niet om gras te maaien, maar om de vijanden van Allah neer te maaien. Kies je tijd en locatie zorgvuldig. Ga naar drukke plaatsen met smalle straten zodat mensen minder kans hebben te vluchten. De ideale locatie is een plek met zoveel mogelijk voetgangers en zo weinig mogelijk voertuigen. Rijd zo hard als je kan om het bloedbad zo groot mogelijk te maken. Neem een vuurwapen mee als je daar toegang toe hebt, zodat je werk afgemaakt kan worden als je tijdens de aanval niet verder kunt rijden. Blijf vechten tot je het martelaarschap bereikt. Dan ben je bij Allah.”

Pagina 53: ‘The Ultimate mowing machine’

Alle glossy’s: http://jihadology.net/category/inspire-magazine/

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op OPEN SOURCE JIHAD

 1. Leuk een boek met handleiding hoe je in een keer veel mensen om kan leggen, dus eigenlijk een tweede koran. Dit is niet te bevatten. De vluchtelingen gelukzoekers, zijn te gevaarlijk en hadden in feite alleen maar opgevangen kunnen worden in eigen regio. Opgedrongen door mw. uitmergel en door Brussel zullen ze nog heel wat doden op hun geweten krijgen

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  STEL JE VOOR ….
  Stel je voor dat onze civilisatie niet zo ver gevorderd zou zijn als nu het geval is. Reeds een flink aantal generaties lang is het gevoel van de rechtsstaat en het afwijzen van eigen richting een ingeboren eigenschap. Maar stel je nu eens voor dat een groep zou opstaan die zou zeggen: Oog om oog, tand om tand. Voor 99% van de autochtone Nederlanders een onvoorstelbare optie. Maar, laten we toch eens door fantaseren over dat onvoorstelbare. Hoe zouden die ‘oog om oog, tand om tand’ aanhangers te werk gaan?
  Daarvoor moet je proberen je in te denken in de gedachtegang van ISIS. Een groep, van zeg 10 man, dringt een moskee binnen tijdens het vrijdagavondgebed. Gewapend met automatische geweren. Ze schieten elk een aantal patroonhouders leeg op de geknield liggende menigte. Er ontstaat een ‘onvoorstelbaar’ bloedbad. Onvergelijkbaar.
  Ho even. Onvergelijkbaar? Nee. Dat is weer te veel autochtoon gedacht. Het is voor 100% vergelijkbaar met wat BOKO HARAM – vergelijkbaar met ISIS – in Afrika al verscheidene malen heeft gedaan. Lees voor MOSKEE voor dit geval KERK en het is hetzelfde scenario. Een variant is enkele honderden mensen in een kerk persen en die vervolgens in brand steken.
  Het is echter onvoorstelbaar dat er een groep van autochtonen gevonden wordt die daartoe in staat en/of er toe bereid zou zijn. Of toch? Het zal ongetwijfeld fantasie blijven.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Ron zegt:

  Als deze informatie zo makkelijk te vinden is hadden meerdere geheime diensten dat al lang kunnen doen.
  Maar zoeken naar jihadistische informatie dat mogen ze niet van de overheden, want dan zou de islam wel eens in een negatief daglicht komen te staan. Dat is natuurlijk politiek incorrect.
  Waar hebben we eigenlijk die geheime diensten nog voor nodig ?
  Oh ja…., om de aanhangers van Wilders in de gaten te houden.
  Want stel dat eens iemand op de gedachte zou komen om in verzet te komen tegen deze invasie van slachters. Dat mag natuurlijk niet, want de omvolking en afslachten van de oorspronkelijke bewoners die gemiddeld te lim zijn moet volledig kunnen plaatsvinden, want… gemiddeld domme mensen zijn makkelijker te manipuleren dan gemiddeld slimmere mensen.

  Geliked door 2 people

 4. Alsjeblieft, alsjeblieft, alstublieft. Verklaren aan me waarom wij alle dode terroristen/lichaamsdelen in varkensvlees door producten zijn niet verpakken en begraven met varkensvlees na youtubing de procedure van de “pork enhancement” voor terroristen en vertellen alle jihadis dat we willen begraven ze allemaal met varkensvlees. Varkensvlees is aanvallend aan allah, en niemand ingekapseld in varkensvlees kan de hemel binnengaan, krijgen hun burka maagden en ervaring paradijs. Deze procedure stopt alle terroristen. Alle. Wat zijn we bezorgd over islamitische gevoeligheden? – krijgen een touw en hangen zelf. We zijn betrokken met islamitische gevoelens, terwijl ze ons opblazen? Zijn u mensen krankzinnig. Alle terroristische gevangenen moeten worden gesmeerd met varkensvlees reuzel ook terwijl in de gevangenis. Misschien zelfs een varkensvlees reuzel klisma & force voedingen van varkensvlees reuzel. Toon alle op youtube. Moslims niet bevalt? Tough shit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s