Staat Frankrijk aan de rand van burgeroorlog?

Screenshot_15

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Dit bericht doet opschrikken: Na de zware aanslag in Nice heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve (foto), zaterdag alle willige “patriottische burgers”  tot de reservedienst bij de veiligheidstroepen opgeroepen. Het appèl was gericht aan Franse staatsburgers met en zonder militaire opleiding evenals aan voormalige soldaten, maakte Cazeneuve bekend. Dat betekent toch dat de reguliere politie en het leger de (islamitische) gevaren niet meer aankan! Iedereen moet Frankrijk verdedigen. Dus een bij ons nog steeds bespotte en als onnodig beschouwde burgerwacht! Of hoe moeten we dat anders begrijpen?

Bron:
www.pi-news.net
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Staat Frankrijk aan de rand van burgeroorlog?

 1. Angie1968 zegt:

  Het is inderdaad een verklaring van onmacht, een brevet van onvermogen. De gewapende strijd is aanstaande, daar kun je donder op zeggen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik zie dit absoluut niet als “een brevet van onvermogen” maar als een bewijs dat nu eindelijk in Frankrijk de schellen van de ogen van de politiek-correcte-linkse heersers zijn gevallen.

   Het einde zal zijn dat de islam in zijn huidige vorm in Frankrijk verboden en vernietigd zal worden.
   Wat nu gebeurd in Frankrijk zal binnen niet al te lange tijd gemeengoed zijn in alle andere Europese landen.

   Like

   • Angie1968 zegt:

    Zo kun je het ook zien. Ik help het hopen met je, Paul. Maar het is duidelijk dat de elite zich geen raad weet met de terreur, en vraagt aan het volk om bij te springen, aangezien het huidige aantal lawenforcers klaarblijkelijk niet toereikend en adequaat genoeg is.

    Like

   • Pieter zegt:

    Gelukkig 👍
    Had al veel eerder moeten gebeuren

    Like

 2. Japio zegt:

  Jeetje is het al zo laat in Frankrijk? Eigenlijk zat het er aan te komen en wisten de realisten dit allang. Het is echt een verrijking die islam, NOT!!!

  Like

 3. Pingback: Staat Frankrijk op de rand van burgeroorlog? - Ik zeg NEE tegen EU

 4. danny zegt:

  Tuurlijk staat Frankrijk aan de rand van een burgeroorlog, bijna ieder land in EU staat op de rand van een burgeroorlog, dank zij die fascistische woestijnratten en het (s) linkse, liberale gajes, welke zich bestuurders noemen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26231544/__Aboutaleb_maant_Turken_tot_kalmte__.html
  Aboutaleb kan beter aftreden en het land per direct verlaten, mag hij al zijn mede Marokkanen meenemen.
  En nooit meer een voet op onze bodem.

  Geliked door 1 persoon

 5. carthago zegt:

  Als die minister het pislam moord offensief niet oplost gaan allerlei andere groeperingen het wel gewapenderwijs oplossen, de Fransen zijn het compleet zat met die hollande. Deze oproep zegt genoeg over het probleem, opvallend is dat de patriotten het weer moeten oplossen.Dat gaat ook een frexit bewerkstelligen, ik kan niet wachten.

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Inderdaad Japio, velen van ons zagen dit al lang aankomen. Het zou me verbazen als dit geen navolging gaat krijgen in de rest van West Europa.

  Like

 7. GT zegt:

  Inderdaad de wapens oppakken en die rotzooi dat land uit jagen, en wel…..onmiddellijk Frankrijk wordt godverdomme nu eens wakker je laat je toch niet afslachten op je eigen grond gebied en dan we stonden er bij en keken er naar,vervolgens de zittende regering er uit trappen met een sneltrein vaart. Een waarschuwing aan het zitten de pluche in Europa wat hebben je er toch een enorme rotzooi van gemaakt, vele politiek kopstukken zullen moeten vrezen voor hun leven …..ze laten hun eigen burgers vermoorden voor het ook van de camera!

  Geliked door 3 people

 8. Duchesne zegt:

  Het is realisme en de enige manier om terreurtebestrijden, door het volk een deel van de veiligheid te laten waarborgen door ze te bewapenen. De enige manier. Nu zal de terruer onze richting op komen.

  Like

 9. Thom zegt:

  Hollande schijnt gezegd te hebben dat hij nu ISIS harder gaart bombarderen.. Het valt te vrezen dat ze dus totaal niks zullen doen dan wat loze kreten slaken. Om Marine Le Pen aan de macht te brengen moeten ze goed doorgaan met laten zien dat ze tot niks in staat zijn. ISIS meer bombarderen maar degenen die terugkeren gewoon rond laten lopen. Iedereen die de sharia in wil voeren interneren en alle ZUS gebieden opruimen, desnoods met zeer zwaar geweld aanpakken die handel. het is oog om oog en tand om tand, maar de tegenacties van de regering moeten nog wat doeltreffender en afschrikwekkender zijn. ISIS bombarderen als lui die in jouw land wonen je eigen burgers te pletter rijden. Dat noemt zich president!

  Like

  • Ron zegt:

   Dat is strategie.

   Als franse soldaten allemaal naar Syrië gestuurd zijn, zijn er weinig soldaten over om Frankrijk zelf te verdedigen.
   Des te makkelijker hebben de binnengewandelde terroristen het straks om de bevolking af te slachten.
   Obama en merkel doen hetzelfde door soldaten naar de Russische grens te sturen. Zijn ze lekker ver weg dus kunnen zij niet de burgerbevolking verdedigen.

   Like

 10. Jean zegt:

  Wie heeft dat barbaars uitschot binnengehaald en binnen gelaten?
  Hoelang smeken wij al om de grenzen te sluiten?
  Wij zullen eerst de lafaards onder eigen volk moeten uitschakelen en dan de grenzen sluiten en de ballast van vreemde origine verwijderen.
  Oh wat zal ons land weer een gezellig veilig leefbaar land worden zonder dictators en zonder parasieten.

  Geliked door 1 persoon

 11. Marc zegt:

  Beetje laat, zou ik zeggen. Nog geen week terug heeft de Tsjechische regering eenzelfde type oproep gedaan. Verschil is dat de Tsjechen dit doen voordat de grote golf migranten komen aanzeilen; Frankrijk pas 40 jaar na die grote golf.

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Ja een goede vraag; komt er een burgeroorlog in la France?
  Men kijkt nu naar (extreem?) rechts, naar mevrouw le Pen en die kan het roer wel omgooien, maar Frankrijk is evenzeer een provincie van het Vierde Rijk als wij. Die krijgt de boel niet om.
  Zelf denk ik dat ‘ rechts ‘ het verschil niet gaat maken, maar dat de gewone Fransen de straat op gaan.
  Genoeg is genoeg, ze hebben een rijke traditie op dat gebied.
  Maar ook een traditie van macht en verraad.
  Best kans dat er een nieuw Vichy ontstaat, waar Brussel, Islam en landverraders elkaar vinden en een vrij Frankrijk zonder moslims.
  Dat kan zonder bloedvergieten, maar ook zij hebben dan nieuwe grenzen nodig en nieuwe paspoorten.
  Dat er een oorlog bestaat tussen de islam en ons is een heel ander verhaal, dat kun je geen burgeroorlog noemen dat is een zaak van bezetten en bevrijden.

  Like

 13. De Fransen zullen er een hele kluif aan hebben. Vele moslims zijn al vrij diepgeworteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s