“We moeten leren leven met terrorisme”

Screenshot_6

“Krankzinnigheid: Steeds opnieuw dezelfde dingen doen en andere resultaten verwachten.”

(Door: “rommel”)

Minister-president Valls zegt dat Frankrijk moet leren leven met terrorisme en de Franse president Hollande wil meer militaire troepen naar Irak en Syrië sturen om het islamitische terrorisme in zijn eigen land, zoals onlangs in Nice en Parijs, te bestrijden. Ja, daar zakt je broek toch wel even van af. Die idioten hebben geen idee waar ze mee bezig zijn en weten telkens weer de bal mis te slaan, alsof je op stap bent met een zootje mongolen. Meer militaire acties in het Midden-Oosten gaat het islamitische terrorisme in Frankrijk stoppen, verklaren de linkse leeghoofdaanvoerders in het land van de eeuwige verliezers.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op “We moeten leren leven met terrorisme”

 1. Jan zegt:

  2014 Netanyahu: Islamitisch terreur komt ook naar Frankrijk

  Like

 2. Ik denk dat wij onze militairen troepen in ons land zelf hard nodig zullen hebben in de komende tijd.

  Like

 3. Elena zegt:

  Yep…..ook wij Nederlanders of beter gezegd blanke Europeanen…moeten ook aanslagen gaan plegen ..op?…ja vult u zelf maar in.
  Onkruid moeten we met zwaar vergif verdelgen.
  Hopelijk nemen de Fransen de aftrap. het is genoeg geweest met die pislamterreur.

  Geliked door 3 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  O ja? Moeten we dat?
  Dit getuigt van een laffe domheid. Het is het uitnodigen van de vijand om het terrorisme verder op te voeren. Stockholm-syndroom?
  De enige remedie is om alle potentiële terrorisme-daders en handlangers uit de samenleving te verwijderen. Wel een opgave, hoor. Naar schatting zijn het er al meer dan 60 miljoen in Europa.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  Probleem van VERTAKKINGEN aan te pakken door de wortels af te snoeien . Schiet lekker op , MP Valls .

  Like

 6. fleckie zegt:

  Uit PROCESNIEUWS sept.2013, [van TRIBUNAAL voor de VREDE[advocaten ,artsen enz. Tegen kernwapens]………..Op 21 december ..2001.. Deed de Hoge Rad der Nederlanden de zeer opmerkelijke..uitspraak..dat het juridisch geoorloofd ..zou..kunnen..zijn, en daarmee rechtens..toelaatbaar, om eventueel kernwapens in te zetten…tegen…steden. ..Desnoods zelfs als..eerste. En dat terwijl de burgerbevolking nooit tot’doelwit mag worden gemaakt en burgerslachtoffers te allen tijde zoveel mogelijk moeten worden vermeden. ………………………….
  Deze misdadige uitspraak is onverenigbaar met 1] het oorlogsrecht, …..2] het Genocideverdrag en …..3] de uitspraken die zijn gedaan in het bekende proces te Neurenberg na WO ll……………..
  Dit zijn ..internationaal..dwingende…rechtsregels. Daarvan mag onder geen enkele omstandigheid worden afgeweken. ………………….De meest fundamentele norm van het oorlogsrecht is dat burgers nooit mogen worden aangevallen. Dit houdt in dat eveneens nooit geweld mag worden gebruikt dat geen onderscheid maakt tussen burgers en militairen. Het..GENOCIDEVERDRAG..verbiedt de..opzettelijke vernietiging van groepen mensen. Het is onmogelijk om kernwapens in te zetten zonder..het..oorlogsrecht..te..schenden, omdat met name burgers het slachtoffer zullen worden………………….Op 6 augustus 1945 wierp de V.S. Voor de eerste keer een atoombom,..op..de..Japanse..stad..HIROSHIMA, …op 9 augustus volgde de tweede atoombom op de stad…NAGASAKI. ..In het volle besef dat dit het afschuwelijkste wapen was ooit uitgevonden. …Twee bommen, 210.000 doden, allen burgerslachtoffers. MET…tot..op..de..dag..van..vandaag..nog..de..gevolgen..van..de..radioactieve…straling……………
  Ruud LUBBERS..heft..onlangs..verklapt,,,dat,,er..AMERIKAANSE..kernwapens in ..NEDERLAND..liggen op de militaire vliegbasis bij VOLKEL. De V.S. Heeft besloten om deze soort kernwapens [de B-61] te moderniseren,…zodat ze vanaf …2017 …beter inzetbaar zullen zijn, ‘more useable’, …Kosten…..12 miljard.. dollar!.<<<<<<<<<<<

  Like

 7. fleckie zegt:

  Hier:: , ‘vroeger’ nog een geplande aanslag in…1997., uit EINDHOVENS DAGBLAD.. 2.8.1997………’Arabieren wilden aanslag plegen in…METRO… New York. ……………New York- De drie Arabieren die donderdagavond door de politie van New York zijn opgepakt,…hadden ..banden.. Met de Palestijnse terreurbeweging..HAMAS. Zij waren van plan de metro van de stad te bombarderen. ………..Dat is gisteren uit politiebron vernomen. De geplande aanslag zou zijn gericht tegen Amerikanen en Joden. ………..De recherche vermoedt dat de drie verdachten vanuit een groentewinkel en een wasserette met de organisatie telefoneerden. ………..De drie werden opgepakt bij een inval in een appartement in de wijk BROOKLYN na een tip van een Egyptische bewonder van het flatgebouw dat zich daar explosieven bevonden. De politie vond er vijf bommen. ………..WAPEN………..Een van de verdachten greep naar een wapen toen de agenten binnenvielen. De politie opende daarop het vuur. Twee v.d.verdachten raakten zwaargewond. Zij zijn inmiddels geopereerd en liggen in een ziekenhuis. …..Terwijl bomexperts..donderdagavond..de..woning..doorzochten, werd de wijk ..ontruimd..en..de..metro..in het gebied stilgelegd. De federale recherche ..FBI en depolitiserepartijen van New York meldden in een gezamenlijke verklaring dat de drie aanslagen wilden plegen op ..’Amerikaanse..en..Joodse BELANGEN in de wereld’.<<<<<<<<<<<<

  Like

 8. fleckie zegt:

  NOG even dit; uit de eerste bladzijde v.h.boek’WAS WOLLEN die ARABER’ van F.Hoveyda,uitg. Knaur Verlag. ……….”Was also wollen diese Araber, diese Storenfriede, diese Spielverderber?…….
  Verallgemeinerung hin oder her, ich sage Ihnen, sie wollen wenn nicht die..totale..AUSLOSCHUNG ..des ABENDLANDES. So doch zumindest..seine DEMUTIGUNG, seine SCHWACHUNG, …seine.. VERFALL.. Warum den wachsenden HASS auf die UNGLAUBIGEN genauer gesagt: Afif die CHRISTEN und die JUDEN der Industriestaaten verstecken, der auf dem Boden des ISLAM gart? Er zeigt sich in aller Offentlichkeit in Amman wie in Bagdad, in Algier wie in Islamabad, In LONDON wie in..PARIS…..Fouad Saleh, der Chef eines Terroristennetzes, ruft wahrend seines Prozesses:”ich bin der TOD des WESTENS.,,Nasser verflucht die Amerikaner, als sie sich weigern, den ASSUANSTAUDAMM zu finanzieren:”Sie sollen ersticken”.,<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 9. fleckie zegt:

  Een gedeelte uit het column van Leon de Winter, in het NIW van 17.1.2003!…’BOZE JONGE MANNEN’: Er leven in de ARABISCHE. WERELD veel boze jonge mannen. Net als in AFRIKA heeft de invoering van ..moderne medische en hygiënische middelen de hel van massale kindersterfte en lage levensverwachting gereduceerd tot dragelijke omvang. Daarvoor in de plaats is de hel van ongecontroleerde bevolkingsaanwas en machteloze economieën gekomen. Daardoor staan de instituties in de Arabische landen op instorten………..Wie dat Israel verwijt , wie moedwillig opzij kijkt bij de schier onoplosbare problemen waarmee de ARABIEREN en Palestijnen zichzelf hebben opgescheept, is niet alleen >>EENZIJDIG, maar vraagt om de klappen,die al die radeloze en boze jongemannen de…WESTELIJKE WERELD die zij zowel haten als benijden,…willen uitdelen……[In 1967 leefden er iets meer dan een miljoen Palestijnse Arabieren. Nu [2003] zijn het er meer dan drie miljoen. De bevolking is er dus in 35 jaar verdrievoudigd. Geen enkele economie in de wereld kan een dergelijk BEVOLKINGSEXPLOSIE verdragen.Geen infrastructuur in welk land dan ook, ontwikkeld of niet, is bij machte. Dergelijkedramatische demografische ontwikkelingen bij te houden. De palestijnse gebieden waren gedoemd economisch te stranden. De helft van alle Palestijnen die onder de bezetting leven is jonger dan 16 jaar[2003]. Voor de meerderheid is er geen toekomst. Er is geen werk,geen perspectief, geen hoop op een behoorlijk bestaan. Het ontbreken van bestaansmogelijkheden heeft FEITELIJK ..NIETS..met de bezetting te maken. De Palestijnen zijn door hun…NAKOMELINGSCHAP in een economische hel beland..en..daarmee..onderscheiden..zij zich niet van bijna ALLE ANDERE >>ARABISCHE>>LANDEN><<<<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s