BREAKING! Exclusief interview met eerste getuigen op crashsite; ‘Straaljager vuurde.’ #MH17

 

(Door: Joost Niemöller)

Het is nu precies twee jaar geleden dat MH17 werd neergehaald. Er is nog niet eens een rechtszaak in zicht.

Een jaar geleden bracht de Duitse journalist Billy Six een korte video naar buiten waarop de vroegste beelden te zien waren van de dan net neergestorte restanten van vlucht MH17. De beelden waren opgenomen vanuit een auto, waarin zich lokale bewoners bevonden, in de eerste momenten nadat het toestel was neergestort. Uniek materiaal, dat dan ook miljoenen keren gedeeld zou worden over het internet, en uiteindelijk ook via de officiële media, die dit niet langer konden negeren.

De journalist Billy Six had deze schokkende filmopnamen gekregen van Slava en Christina, vader en dochter, hij toen 37, zij toen 14. Het was gefilmd door Christina. Op de opname kun je hun verschrikking horen.

Geen van de Nederlandse onderzoekers heeft tot op de dag van vandaag de moeite genomen om de dorpsbewoners te interviewen over hun ervaringen van die eerste momenten. Deze eerste getuigen werden ook door geen enkele journalist geïnterviewd.

Billy Six heeft Slava en Christina nu wel geïnterviewd, en het resultaat is te zien in bovenstaande video.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en Aukina D.)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op BREAKING! Exclusief interview met eerste getuigen op crashsite; ‘Straaljager vuurde.’ #MH17

 1. Thom zegt:

  Het is duidelijk dat er twee partijen iets te verbergen hebben bij het neerhalen van het Maleisisch vliegtuig. Zowel Oekraïne als Rusland hebben waarschijnlijk bloed aan hun handen. Ik zelf denk, dat er een militair vliegtuig het burgervliegtuig gebruikte als schild en dat de Russen het met BUK raket hebben neergehaald.

  Like

 2. Dan wordt het een heel ander verhaal, wie zaten er in die straaljagers. Ik hoop voor de nabestaanden dat dit rookgordijn opgetrokken kan worden en er duidelijkheid aan gegeven kan worden wat er nou werkelijk gebeurt is.

  Like

 3. aegoliuscs zegt:

  Was het niet de EU die met woordvoerders als Van Baalen en Verhofstadt in Kiev de protestmassa toeschreeuwde hen niet in de steek te laten?
  De val van de Krim, noopte de NAVO het hondje EU vooruit te blaffen en ja, we moeten een daadwerkelijk slachtoffer/dader vinden waartegen we, zeker in de publieke opinie, te strijde trekken…….
  Wie zou er politiek/strategisch belang bij kunnen hebben die vlucht MH17 neer te halen? De Russen die inmiddels de Krim bezitten of de Russisch/Oekraïense bevolkingsafscheidingsbeweging? Ik denk het niet.
  Wat kan tegenspreken dat de VS in samenspraak met de EU meer pressie op Rusland, zo mogelijk met het “verongelukken” van MH17 zou hebben kunnen uitoefenen?
  En binnen de paraplu van het politiek institutioneel vliegtuigongeval, onderzoeken we nationaal onder diezelfde paraplu.
  Weet u wie de trekker heeft overgehaald van de buk of de naast vliegende straaljager en welk belang gediend kan zijn?!
  RIP voor alle getroffenen alsmede mijn gedachten voor de nabestaanden.
  Soms droom ik mijn fabeltjes maar wat en dan is het gelukkig niet waar.
  MH17
  https://ejbron.wordpress.com/2014/10/29/nieuw-bij-uitgeverij-van-praag-joost-niemoller-mh17-de-doofpotdeal/
  Hele presentatie Onderzoeksraad voor Veiligheid
  VANDAAG, 14:50 BINNENLAND
  http://nos.nl/video/2062851-hele-presentatie-onderzoeksraad-voor-veiligheid.html
  Versus
  https://www.rt.com/news/318531-mh17-experiment-almaz-antey/
  In ieder geval zijn beide partijen het overeens dat het ’n Buk geweest kan zijn, maar zeker niet één van het type waarvan Rusland zegt al ’n tiental jaren deze ontmanteld/ongebruik heeft gesteld.
  Thans zal een strafrechtelijk onderzoek door het OM plaatsvinden waarbij u het volgende ernstig in gedachte moet houden:

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/vetorecht-oekraine-strafonderzoek-mh17

  Die laatste link is zeer belangrijk!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Uiteraard werden zij niet door journalisten geïnterviewd, die zaten niet te wachten op getuigenissen uit de eerste hand, die passen immers niet in EU/Westerse plaatje !!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Deze zaak stinkt, er hang een lucht van ontbinding en verrotting omheen.
  We worden belazerd !!

  Like

 6. anna zegt:

  horen, zien en zwijgen …. we zullen er nooit achter komen wat zich daar afgespeeld heeft …

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Een werknemer van een vliegveld, bezet door de kiewmaffia, in die buurt heeft gezien dat kapitein Wolonski met een Su 25, met raketten, is opgestegen met een andere Su 25 die geen raketten had.
  Later kwam Wolonsky terug zonder die lucht.-lucht-raketten.
  Toen die werknemer vroeg wat er gebeurd was antwoordde Wolonsky niet en keek bedrukt.
  Wolonsky werd een of twee dagen erna gedecoreerd.
  Carlos was een spaanse verkeersleider die in Kiew werkte.
  Hij twitterde meteen dat er, volgens de radar, TWEE jets achter de MH 17 vlogen.
  We hebben nooit meer iets van Carlos gehoord.
  Niemand had daar een BUKraket gezien.
  Een Bukraket veroorzaakt een dikke witte staartpluim die niet te overzien is.
  Op fotos van Jeroen Akkermans die er de dag na het ongeluk was zijn erduidelijk rond kogelgaten te zien, oa in de stoel van de piloot.
  Dit intervieuw bevestigd een groot deel van bovenstaande ervaringen.
  Mede door de afspraak dat Rutte met Kiew en een paar anderen meteen maakten, en de pogingen om met valse bukfotos de mensen pogen te misleiden, om niets van het onderzoek naar buiten te brengen zonder toestemming van iedereen heeft mij ervan overtuigd dat Kiew de MH 17 heeft neergehaal, waarschijnlijk om Putin in een kwaad dalicht te stellen.
  En natuurlijk mag dat niet naar buiten komen i.v.m. de verdere politieke en vooral antirussische situatie.

  Like

 8. Werd de aanval op de MH-17 wekenlang voorbereid?

  De MH-17 werd op 17 juli 2014 hoogstwaarschijnlijk neergeschoten door een luchtafweerraket van het type BUK. In het gebied waar de MH-17 neergehaald werd, woedde een felle strijd tussen pro-Russische rebellen (separatisten) en het Oekraïnse regeringsleger, dat de opstand wilde neerslaan. Het is vooralsnog onduidelijk welke van beide partijen de raket heeft afgeschoten. Lees verder >>>> https://jdreport.com/werd-de-aanval-op-de-mh-17-wekenlang-voorbereid/

  Like

 9. wauso zegt:

  Ik had gisteren dit verhaal aangeboden. Is misschien wel wat ouder, maar sluit precies aan op het hierbij behorende artikel. Dit verhaal gaat grotendeels over de MH17.
  Clou van het verhaal:
  1. Er zijn mensen met mondkapjes gevonden. Voor deze om te doen is tijd nodig. Bij een schot met een Buck is alles direct voorbij. Het toestel moet dus welhaast aan de voorkant zijn geraakt door iets anders.
  2. Men laat bij het bewijsmateriaal foto’s zien van een ‘Buck vrachtwagen’. Hierbij zag men op de foto bloesem van vlierbessen. Dit kan dus niet het is midden juli en dan is de bloesem weg en zijn het bessen ! De foto die dient als bewijsmateriaal is dus eerder genomen.
  Een Buck is voorts een systeem met 3 voertuigen. En op foto’s staat er telkens maar 1 !
  Een Buck kan ook maar enkel door profs. bediend worden. Dus niet door seperatisten.
  3. De Amerikanen zijn heden ten dage geen vrienden van Rusland (Poetin). Zij hebben zeer zeker lucht bewegingsradar beelden, daar soldaten en CIA in de buurt waren. En de Amerikanen willen dit niet afstaan evenals de Oekraine. Ook dit is verdacht.
  .
  Dit artikel gaat over de leugens van de arrestatie van Saddam en de leugens over de Buck (MH17). Zeer goed onderbouwd !
  https://www.wanttoknow.nl/overige/sadam-dadels-mh17-en-bloeiende-vlierbes/

  Like

 10. Harry zegt:

  Alleen al het feit dat Rutte zegt : de onderste steen moet boven komen , zegt me al genoeg . hij liegt al jaren achter elkaar ,
  die komt niet .
  Het is een manier om tijd te kopen .

  Ben je nog steeds aan het graven , Rutte ?
  Die steen zit wel verdomd diep , zeg !
  Twee jaar aan het zoeken ?
  Je had jezelf haast naar China kunnen graven in die tijd , man !
  Had het maar gedaan , dan hadden wij het gat hier dichtgedonderd .

  Nou begrijp ik het wel , je weet nooit of de onderste steen ook echt de onderste is , want misschien zit er nog één onder ……………..
  Hij heeft vast half Oekraïne al omgeploegd .

  Maar het kan haast niet anders dan een cover-up zijn , na twee jaar nóg geen antwoord !
  Bij andere crashes is er eigenlijk nooit geheimzinnigheid .

  Op de dag van de crash heb ik beelden gezien op TV met gaten in de romp van het vliegtuig , RONDE gaten en onronde rommelige gaten .
  Ronde gaten komen van kogels , de andere van gebarsten stukken metaal , zoals granaatsplinters .
  Na die eerste vertoning heb ik dat fragment nooit meer teruggezien !
  Gek hoor .

  Maar ik weet wel zeker dat we bedonderd worden , net als met ons Oekraine-referendum , als het zo lang duurt worden we in het pak genaaid .
  Hij moet zo veel tijd rekken omdat ie niet in staat is om op korte termijn afdoende leugens te verzinnen . Al die mispunten van internet zitten op z’n nek ! Je moet dus wel leugens vertellen waar geen speld tussen te krijgen is en dat is lastig .
  En die misselijke Niemöller kun je ook nog niet foppen .

  Met het verstrijken van de tijd , ebt de belangstelling en de boosheid wat weg en hij hoopt het te rekken tot na de volgende verkiezingen .
  Met een beetje geluk is hij exit en is hij overal van af .

  Ik schaam me ooit liberaal geweest te zijn , dankzij Rutte .
  ( Nou waren er nog meer hufters in die stal , Dijkstal , Voorhoeve , Van Aartsen , Korthals en dat zacht gekookte ei van een Korthals Altes , wat een zootje afbraak ) !

  Alleen kon niemand zó stom lachen en zó hard liegen .

  Geliked door 1 persoon

  • Harry, Rutte weet precies wat er gespeeld heeft 2 jaar geleden, als Minister president is hij van ALLE details op de hoogte. Net zoals Willem Alexander die elke week op de hoogte wordt gehouden van alle dingen die belangrijk zijn…

   Geliked door 1 persoon

 11. Iedereen probeert elkaar kapot te communiceren zodat er geen hond meer is die door de gaten het vliegtuig nog ziet. Wat als dat stilgezwegen en ontkende vliegtuig met Poetin er in er tóch was en dat de MH17 daarvoor per abuis werd aangezien?

  Geliked door 1 persoon

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Vanaf dag 1 is eigenlijk al duidelijk geweest dat Ukraïne (het land dat Rutte zo graag bij de EU wil scharen), een smerig spel heeft gespeeld. Het feit alleen dat onze dorsgekken Ukraïne niet alleen bij het MH17-onderzoek hebben betrokken, maar ook nog dat men hen als EU-bondgenoot wil hebben, zegt heel wat over de collaborateur-instelling van onze ‘machthebbers’!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s