EEN NIEUWE WERELDORDE

Screenshot_48

(Door: “Driek”)

Wij stevenen af op een nieuwe wereldorde waarin regeringsleiders liegen en bedriegen en waarin hooggeplaatste personen de handen schudden van onwaardige lieden. In den zomer van 2016 is het met bloed vermengde zaad ontkiemd dat de veertien honderdjarige dwangburcht der mohammedanen uit zijn ruïnes doet herrijzen. En den oorlogstrommels voor deze herrijzenis worden alreeds geroerd. Als domme kinderen uit een achterbuurt lopen onze regeringsleiders mee in het trom roffelende onheilsregiment dat ons den oorlog heeft verklaard. Zij popelen om den aartsvijand te omarmen en ons schone vaderland voor een grijpstuiver te verpatsen aan een zooi schurken en moordenaars. Nimmer hebben domheid en misleiding van het volk zo hoogtij gevierd. Moge de tijd komen dat dien lieden hun gerechte straf niet ontgaan.

Ik maak mij grote zorgen, lezer, de akelige gedachte laat mij niet los dat een duister lot ons wacht. Onze regering onderschat de sluwheid van den vijand, of zij heult met deze verderfelijke ideologie met als doel onze ondergang te bewerkstelligen. Dat laatste is een afschuwwekkende gedachte. Doch het lijkt alsof een geheimzinnige toverkracht bezit heeft genomen van onze regeringsleiders. Handen met den verraderlijke vijand worden geschud en beloften welke onze ondergang betekenen, worden klakkeloos toegezegd. Den heldere bron van kennis en waarheid is veranderd in een stinkend slijmerige poel. Onze verworvenheden en bevochten vrijheid worden verwezen naar den vuilnishoop.

Wij worden bang gemaakt door schreeuwend vuist heffende lieden met domme apengezichten die ons angst moeten inboezemen. Voelt den Nederlander dan geen angst of berouw dat hij verkwanselt zijn vrijheid aan dat schorem uit dien zandwoestijn? Neen, scherpe lezer van E.J. Bron, het lijkt wel alsof den burgerij instemt met de voorbereidingen onzer afbraak. Den Nederlander toont geen fraai gedrag. In plaats de noodklokken te luiden en het zwaard te omgorden, loert de Nederlander den ganse dag op zijn heilig verklaarde beeldschermpje, kijkt naar onnozele televisieprogramma’s en toont zich verontwaardigd wanneer de Turken in zijn eigen Nederland stampij maken.

Lezer, de woede bevangt mij, mijn gemoed schiet vol als ik zie de beelden van die schreeuwende Turken met hun wapperende vlaggen. In mijn eigen land nog wel. Ik vind het een grote schande. Ik ben van schaamte vervuld.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op EEN NIEUWE WERELDORDE

 1. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 2. Het bedrog van de Oranje’s.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Als het mis gaat zijn ze de eerste die vertrekken !!

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Ze zijn van alles, maar zeer zeker géén Oranjes Maar zolang de Nederlanders aan hun sprookjes willen geloven en het geboefte faciliteren en onsommen betalen van onze belastingcenten, Zal het ook wel zo blijven,
   Als die als eerste allemaal vertrekken. Hebben ze geen recht mee op de troon. Hoop dt het restje Nederlanders die dan nog overgebleven zijn als het tot oorlog met de islam vrienden komt. Zich eens beter realiseren wat er daarover in de grondwet staat en ook daar naar handelen.

   Like

 3. Ik voel met je mee Driek. Ik heb ook een grote hekel aan de islam en zijn slaven.Omdat de islam en zijn slaven mij haten! Leve de vrijheid!!! Een vrouw op mijn Facebook noemde Erdogan “De Koning der idioten”!!!

  Like

 4. Dries Jansen zegt:

  Het wordt tijd om naar wapens om te gaan kijken, ik laat mij niet naar den slacht bank geleiden.

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Waarom moest het Britse Televisie-kanaal “Channel 4”, zonodig een presentatrice in Hijab op ,t scherm laten verschijnen om over de aanslag in Nice te spreken ?
  Dit is de vraag van veel verontwaardigde Britten in het Dagblad “The Sun”.
  ..
  Het is heel duidelijk dat de rancune van de “Gutmenschen” in G.B. hiervan van invloed is geweest.
  Voor “The Sun” waren de kwalificaties als nuttige idioten duidelijk: voor hen bestaat geen schaamte, ze knielen en knikken voor het multi-CULTI dat onschuldigen doodt en beledigen hen, die zich er tegen verzetten.


  ////////////
  Het Dagblad vroeg zich af wat de reden wel kon zijn geweest om een présentatrice die een Hijab droeg, commentaar op de aanslag van Nice te laten geven.
  Waarom moest een moslima de terroristische daad van een MOSLIM op TV presenteren ?
  Is het appropriët om een gesluierde vrouw voor de camera te laten verschijnen om over het bloedbad dat een andere moslim heeft aangericht, te spreken ? ?

  Like

 6. Jade zegt:

  Weer mooi geschreven Driek.
  Helemaal mee eens, en niets aan toe te voegen.

  Like

 7. Marc zegt:

  Het hele Westen is serieus mentaal ziek. En dat bedoel ik niet als grap.

  Like

 8. Erik zegt:

  Beste Driek, stem des Vaderland gezegend zij Uw klare taal die helder de woorden spreekt van een groot deel van ons volk. Moge Uw scherpe inzichten doordringen tot de gehele volk.
  Dank wederom Heer Driek

  Like

 9. Jan zegt:

  De PvdA heeft nog nooit iets anders gedaan dan moordenaarsorganisaties steunen en doet dit tot de dag van vandaag. Het ANC in Zuid-Afrika, Frelimo in Mozambique, miljarden zijn naar deze racistische bendes gegaan die massaslachtingen aanrichten en die moorden tot de dag van vandaag en geld krijgen zij nog steeds, alleen nu bedekt via NGO’s, door de staat gesteunde handlangers van de bendes.
  De moordenaarsbende en terreurorganisatie SWAPO werd door de PvdA gesteund, net zoals de SU dat deed. PvdA staat synoniem voor genocide, ethnocide, democide.
  Onlangs was Timmermans op Cuba, een terreurstaat en heulde de sekte weer met massamoordenaar Castro, goed voor ruim 16.000 vermoorden en de teller tikt rustig door. Over de martelingen en willekeurige arrestatie maar niet te spreken.

  Wim Kok, handlanger van het ANC deed rustig mee met het vermoorden van Serviërs op de Balkan, want Servië was immers ‘schuldig’ en moslims slachtoffer en waanidee die zich tot de dag van vandaag heeft voortgezet en is overgegaan in virulent antisemitisme, gecamoufleerd als antizionisme en menen dat zionisme te maken heeft met ‘Lebensraum’ in nazistische betekenis.

  Zonder links volk hadden wij niet met islamitisch terreur te maken, maar ook islamitische terreurorganisaties worden door linksvolk gesteund vanwege hun haat tegen het christendom en de westerse civilisatie.

  Dit kan de linkse bende van mij krijgen:

  Like

 10. Jan zegt:

  Wat heb ik altijd een hekel gehad (zwaar understatement) aan die stijfselkop van Bèhtrix. Nou zitten wij opgescheept met die golddigger uit Argentinië, ook al een linkse lamstraal en hater van de westerse civilisatie want anders had zij zich niet laten ‘opvoeden’ door figuren als André van Es, van de voormalige terreurorganisatie PSP, later GL

  Like

 11. hendrikush zegt:

  Onze overheden zijn radeloos, redeloos, reddeloos. De verdediging van lijf en goed zullen de burgers zelf moeten oppakken. Leger en politie zijn geketend in wetten en structuren die niet bestand zijn tegen de mohammedaanse slopers. Zelfs ons oorlogsrecht is ondergeschikt gemaakt aan burgerlijke rechtbanken. Het systeem faalt.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ hendrikush 19 juli 2016 om 07:26

   Onze kwaadaardige overheden zijn helemáál niet ‘radeloos’ en ‘reddeloos’!
   Ze hebben hun schaapjes op het droge en kunnen, als de tijd er rijp voor is en nadat ze ons helemaal hebben uitgebeend tot op het beenmerg, vluchten waarheen ze maar willen. En dan kan het grote genieten voor hen beginnen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    tistochwat.

    Niet zo negatief.
    Het grote genieten kan iedereen vergeten die moet vluchten, trouwens vluchten kan niet meer…dat moet ook jij weten.
    Vroeger… Ja vroeger toen er nog geen geavanceerde technologische communicatiemiddelen bestonden, kon je nog onderduiken in de oerwouden van Brazilië of ’n huis huren in de buurt van de vader van Maxima…

    Ze weten je te vinden vóórdat je je koffertje hebt uitgepakt.
    Niemand zal meer veilig zijn.

    Zeker die Verhofstad niet, want iedereen zal zijn lelijke kop herkennen…

    Like

 12. delamontagne zegt:

  Wat een walgelijke foto overigens. Ik bedoel die vrouw, nee niet die rechtse in winterkledij ( Atatürk blijft zich in z,n graf omdraaien bij ,t zien van de echtgenote van een [ nu nog ] seculiere Staat-, die zich zo uitdost) President.
  Ik bedoel de middelste. Wat een misselijk-makende-glimlach op dat smoelwerk.
  Ze werd als “Staatshoofd” flink in-de-urine gezet door meneer links; liet haar meer dan een kwartier wachten bij ,t bezoekje…………

  Like

 13. Lee zegt:

  De huidige koning heeft net zoveel recht op de troon als Peppie&Kokkie. Nuff said.

  Like

 14. Japio zegt:

  En zo zal het geschieden Driek, dat de burgers niet ontwaken is een groot mysterie. Het lijkt erop dat hele hordes mensen zijn geïnjecteerd met een slaapmiddel. Vele worden nog niet persoonlijk en direct bedreigt en leven hun burgerlijke leventje. Tv’tje, ipadje en mobieltje is hun leven geworden en lopen ze liever over straat Pokemons te zoeken en zich bewust af te sluiten van de realiteit. De nwo neemt steeds grotere vormen aan en men sluit zijn ogen hiervoor. Het duivelse gedrocht wordt steeds verder uitgerold in de wereld en op zo een manier dat vele onnozelen het allemaal slikken. De mensheid is hard opweg om zichzelf te elimineren maar dat besef hebben ze (nog) niet. U ook een gezegende dag Driek.

  Like

 15. Jan zegt:

  De facie van Maxima laat zien hoe zij over de Nederlander denkt:

  Like

  • Já: Juiste shot op het goeie moment! Altijd even “beeldschoon” is z i j toch ook weer niet!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Ook heel lieftallig:

    Like

   • Japio zegt:

    Vind er geen klote aan Theresa, het mormel heeft een iq van een visstick en is een afgelikte boterham.

    Like

   • delamontagne zegt:

    EN @ Jan 19 juli 2016 om 08:40
    ……………
    Toen Maxi een paar jaar geleden zei : “De Nederlander bestaat niet”, waren er heel, veel NL-ers verontwaardigd.
    Wat de meeste Nederlanders misschien niet weten is dat, alhoewel zij, Maximum, in Argentinië-Zuid Amerika is geboren, zij zichzelf WEL als Europeaan beschouwt.
    Argentijnen zijn een beetje “hooghartig” betreffende de rest van Z-Amerika.
    Zij voelen zich……………….MEER, dus geen Zuid Amerikaan.

    ( nog bedankt dat U ,t sinds enkele jaren over die “Tanga-trut” hebt.
    Niet meer die “Salsa-trut”)

    Like

 16. johan zegt:

  Gisteren hoorde ik dat Willem de Domme koning der Nederlanders (uitspraak van zijn vrouw “was een beetje dom”) zijn paleis extra heeft laten beveiligen tegen eventuele moslimaanvallen.
  Terwijl zijn uitspraken waren; toon verdraagzaamheid, laat je niet leiden door angst, de Koran is een boek van vrede, en de moslim religie heeft niets te maken met de terroristische aanvallen.
  Nou Willem de Domme het feit is en blijft het zijn altijd de gewone mens die omkomt bij een moslim aanslag, als die terroristen nu een leden van de pvda d66 sp gl cda sgp de neo etreme linkse facist de BNers de media en de gutemensch te grazen nam.
  Ik zie dat zo twee vliegen in een klap Nederland is van de neo NSBers af tevens dhr Wilders aan de macht waardoor de woestijnapen gedeporteerd worden zodat we hiet naar Nederlandse normen en warden kunnen leven tevens is Sint en zwarte piet weer terug waar het hoort.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ johan 19 juli 2016 om 09:14

   O, dus meneer ‘zijne majes’ heeft zijn paleis extra laten beveiligen? Zeker bang dat z’n dochtertjes door een geile neucqmohammedaan worden ‘genomen’?
   ‘Zijne majes’ vertrouwt dus niet erg op de bescherming van ‘zijn’ God, die hij beweert te aanbidden. Nou ja, dat kan ook niet naders, want ‘zijne majes’ aanbidt allah (= satan) nog meer! Levert lekker veel poen op hè; olie en zo?

   Like

 17. Leo zegt:

  onderschrift bij deze foto: Oranje bekent kleur !!

  Like

 18. Harry zegt:

  Met alle respect voor de ” boven ons geplaatsten” , 3 verraderlijke krengen op de foto .

  Like

 19. Thoth zegt:

  Aha, de wereldorde. Zie hier :

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  De kop van die helleveeg tijdens dat geslijm met die mohammedaanse!
  De helleveeg denkt natuurlijk ook op dat moment aan haar onvoorstelbaar grote fortuin, dat ze o.a. door middel van de oliehandel binnen harkt.
  O, wat is ze toch vriendelijk en aimabel onder ‘gelijken’, onder ‘haar eigen soort’.
  Geld, geld, geld en macht, macht, macht is het enige wat voor haar telt.
  Genotzuchtige hebberige kille feeks! Ze heeft haar hele leven niets anders gedaan dan genieten!

  En ‘haar’ ‘landgenoten’ kunnen wat haar betreft, sterven in bittere armoede!
  Schaamteloze familie die gewetenloos op de belastingbetaler parasiteert!

  Like

 21. danny zegt:

  Ik snap precies waar u het over heeft Driek. Ik zie het dagelijks in ons straatbeeld. Als je er wat van zegt, dan snap je het niet of je ben je een racist.
  Dan maar een racist, als een geuzennaam.

  Like

 22. Tom Hendrix. zegt:

  Geheel met U eens, Driek. En de duivelse machten, die links, en de rest der corrupte politici aansturen, wrijven in hun handen. En dat zijn met name: de roden der EUSSR, de Bilderbergmaffia, de NWO, de geldplutocraten van: Soros, Goldman-Sachs, en Rothschild, en de Illuminati. De duivel heerst op aarde.

  Like

 23. louis-portugal zegt:

  Driek weer geweldig hoewel ik het met EEN punt niet eens ben.
  Ze verpatsen niet ons schone land voor een grijpstuiver; Ze geven het weg inclusief de door ons opgebouwde spaarpotten.

  Like

 24. Guardiacivil zegt:

  Ik denk over veel zaken na en mijn persoonlijke mening op Driek is geen critiek, maar ik formuleer het anders.
  De NWO gebruikt,spoort aan, gooit olie op het vuur van de Islam, het duivelse volk van het kromzwaard, om hun eigen doelstellingen te verwezenlijken. Het heeft de NWO misschien te lang geduurd over die kleine honderd jaar om deze orde gestalte te geven en nu via de Islam dit/hun proces te versnellen. Ik denk dat het twee processen zijn die nu samenkomen.
  Moet de NWO dan later de Islam zelf vrezen?
  Ik denk van niet.
  De angels van de NWO reiken heel diep in allerlei systemen dus ook defensie en daarmee bezitten ze de modernste wapentuig, atoomwapens, biologische wapens.
  Op dat moment zullen de hoogovens dienen als crematoria.
  Om zichzelf te kunnen verdedigen kunnen ze hierover beschikken en inzetten wanneer ze dit willen.
  Vergeet ook niet dat de USA zich meester wil maken van alle faciliteiten en de grondstoffen wereldwijd.
  Waar schuilen de NWO zich dan?
  We weten dat de USA beschikt over grote labo,s en onderzoekcentra,s diep onder de grond, 500 meter en meer met inmens grote ruimtes.
  Daarij was de bunker van Hitler maar het voorportaal.
  Ik denk dat deze ruimtes voorzien van de meest hoogontwikkelde voorzieningen voorbestemd zijn voor de NWO om een nieuwe populatie voort te brengen.
  Over de rest in komende 100 jaren boven de grond wil ik niet nadenken maar een doemscenario is geen illusie meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s