Open brief aan Geert Wilders

Screenshot_45

(Door: Dr. Gert Jan Mulder)

Aan de weledele heer Geert Wilders
Fractievoorzitter PVV

Estancia Wekerom, Uruguay, 17 juli 2016

Geachte heer Wilders,

Hartelijk dank voor het bezoek aan de prachtige Veluwe op vrijdagavond 1 juli jongstleden. Dank voor uw gesigneerde boek Marked for death. Een episch boek.

Er zijn volgens sommigen twee echt belangrijke gebeurtenissen in het leven van een man: de dag waarop hij wordt geboren, en de dag waarop hij er achter komt waarom!

U bent een man met een ongelofelijke visie. Een politicus met een missie. Die missie bestaat erin om Nederland te verlossen van de vreselijke dreiging die uitgaat van islam. U begon uw reis vrijwel alleen en miljoenen Nederlanders hebben zich inmiddels achter u en uw partij  geschaard. Het zal uitmonden in een regering waarvan de meerderheid door de PVV zal worden gedomineerd en u premier van Nederland zal zijn. Het is onafwendbaar.

PVV nieuw

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

11 reacties op Open brief aan Geert Wilders

 1. Jean zegt:

  Please, laat dat nog dit jaar plaatsvinden…
  Ik wens het mijn buren echt toe, Geert in Nederland, Gerolf in Vlaanderen, Marine in Frankrijk, Frauke in Duitsland enz.
  Wat zal het aangenaam veilig leven worden in Europa zonder EU misdaadinstelling.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Natuurlijk word de PVV na de komende verkiezingen de grootste politieke partij. Oorspronkelijk misschien wel goed voor 50 tweede kamerzetels, maar relatief gezien komen ze niet verder dan 25 tweede kamerzetels. De rest (25 zetels) word door de linkse kliek, die tot in de fijnste haarvaten van ons systeem zit ingeworteld weggemoffeld. Zij die de stemmen tellen bepalen immers de uitslag. En of worden er door de linkse kliek andere maatregelen getroffen om de verkiezingsuitslag te be-invloeden. Zoals leugencampagnes gesteund door de MSM media, waar zeer velen intrappen. Je recht hebben is niet hetzelfde als je recht krijgen. Het bashen van de PVV reikt mijns inziens veel en veel verder dan de politieke verhoudingen in de tweede kamer ! Dit alles neemt niet weg dat wij trouw op de PVV blijven stemmen !

  Geliked door 1 persoon

 3. tinekevanschagen zegt:

  Mooie brief heer Mulder,
  maar t zal een zware dobber worden!
  al helemaal als die Aboutaleb mee gaat doen! en dat gaat ie …..mark my words!

  Geliked door 1 persoon

 4. Japio zegt:

  Mooie brief met alleen maar waarheden. De PVV wordt sterker en sterker en zullen hoge ogen gooien volgend jaar met de verkiezingen. Geert werd en wordt verguist om z’n uitspraken maar ze moeten beschamend toekijken en toegeven dat hij het bij het juiste eind heeft. Beste Geert ik weet niet of je deze site bezoekt en de artikelen leest maar blijf altijd op je hoede en kijk heel veel naar links want daar komt de kogel vandaan. Het fascistische links deinst er niet voor terug om geweld te gebruiken.

  Like

 5. beelexandra zegt:

  Complimenten voor de brief schrijver, ik ga het delen.

  Like

 6. Gert Jan Reitsma zegt:

  Marked for death; iedereen zou het moeten lezen.

  Like

 7. A.u.b., dat mag uitkomen.

  Like

 8. Jade zegt:

  Mooie brief…
  Ik vrees echter dat m`n hoop weer in de bodem slaat na
  de aankomende verkiezingen. Zoals al eerder geschreven:
  “Degene die de stemmen tellen bepalen de uitslag.”
  Dus het wordt weer een flut-uitslag.
  Helaas was het Geenpeil-gebeuren op de stemlocaties
  destijds eenmalig.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Tijdens de telling mogen ‘burgers’ (dus ook niet leden van het stembureau) aanwezig zijn.
   Beste PVV’ers maak aub hier massaal gebruik van !!!!!!!!!!!!!
   KIJK ZE OP DE VINGERS !

   Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Geheel met U eens meneer Mulder. Maar ook ik, ben bevreesd, dat de stemmen op de PVV, zullen worden weggemoffeld. Het is zoals de communist Lenin zei: ” Het maakt niet uit, wat de mensen stemmen, maar WIE de stemmen telt”. En helaas, worden de stemlokalen bemensd, door “linksvolk”, en de politiek-correcte kliek.

  Like

 10. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Het spijt me voor jullie allemaal maar ik heb een andere open brief geschreven aan Wilders die op Fenixx is gepubliceerd een tijd gekleden, ik ben kritisch ook op Wilders.
  Zolang hij die partij niet tot een echte partij maakt staan wij hier in Nederland als eenlingen apart van elkaar met lege handen tegenover een vijandige overheid en de ons bedreigende islam. Lees mijn brief maar eens. lees hieronder,

  Beste Geert,

  Nederland en Europa zijn in groot gevaar. Narren, dwazen, nepdemocraten en carnavalssocialisten met hun psychisch gestoorde aanhang zij druk doende ons allen uit te leveren aan agressieve en moordlustige barbaren, die zij onder druk van Obama en Merkel binnenhalen met de mededeling dat het om zielige vluchtelingen handelt.

  Ondanks dat overal in Europa de weerzin tegen de barbaarse uitwassen van de islam begint te groeien neemt het aantal islamieten in Europa op deze wijze schrikbarend toe door de arrogante houding van bovengenoemde dwazen en hun eeuwige weigering om voor welke rede ook vatbaar te zijn. Zelfs aanslagen met veel doden en gewonden en aanvallen op met name vrouwen worden door hen afgedaan als ‘vervelende incidenten’.

  Deze dwazen en soms ook enkel gewoon geldgeile types, denk aan bijvoorbeeld asieladvocaten, huisjesmelkers, makelaars, cateraars, huizenbouwers, failliete pretparkbezitters, et cetera die eraan verdienen of hopen eraan te verdienen, zullen met nog meer kracht dan ooit via media en wetgeving proberen hun wil aan het volk op te leggen zoals zij dit vanuit het verleden altijd gewend zijn geweest te doen als ‘super democraten’ die zij veelal beweren te zijn.

  Zij zullen geen genoegen nemen dat zij het onderspit delven, want zij zijn de elite! Het in de toekomst ongeldig verklaren van democratische verkiezingen als de uitkomst hen niet aanstaat is gezien de houding van in ieder geval een van deze regenteske ‘democraten’ niet ondenkbaar.

  Deze persoon zal voor niets wijken en heeft al aangegeven geestelijk niet in orde is met zijn oproep aan anti democratie gezinde islamieten om hem te assisteren de democratie te verdedigen tegen diegenen die de democratie juist proberen te redden van de ondergang die door hem en zijn makkers wordt voorbereid. Hoe gek moet het nog worden?

  Omdat deze ‘correcte’ figuren geen enkele of nauwelijks realiteitszin en scrupules bezitten, zal in de toekomst een burgeroorlog wellicht niet te vermijden zijn. Een strijd waar enkel de islam baat bij zal hebben als derde partij die er dan bijstaat en toekijkt hoe de Europeanen elkaar aan het afmaken zijn. Iets waar we in sommige Europese steden al voorproefjes van hebben gezien.

  Helaas is het niet zo dat jij Geert kan worden gezien als de heiland voor Nederland omdat jouw PVV geen echte partij is. Met het wegvallen van jou als leider, als dit zou gebeuren op welke manier dan ook, zal de ‘partij’ hoogstwaarschijnlijk eenzelfde roemloos einde krijgen als de LPF.

  Enkel de zogenaamde linkse maar in werkelijkheid fascistische activisten en jihad islamieten zijn gebaat bij het houden van de PVV zoals die is, die in geval jij wegvalt en daarmee ook de PVV, vrijwel geen tegenstand zullen krijgen vanuit de politiek of elders vandaan dan enkel wat boze woorden op internetblogs, welke de een na de ander door mamma Merkel en pappa Rutte wellicht worden verboden om vervolgens door zogenaamd met vrijheid van meninguiting dwepende leiding van Google en Facebook heel ‘democratisch’ te worden gesloten.

  Bij deze dus een oproep aan jou om je partij te democratiseren en er een open partij van te maken. Als je meent wat je zegt en bevreesd bent voor de totale ondergang van Nederland en Europa is het absoluut in het belang van Nederland en Europa dat mensen zich kunnen organiseren. Met de vorm die de PVV tot nu toe heeft is dat niet mogelijk en help jij ironisch genoeg op deze wijze eerder die islamisering verder tot stand te brengen dan dat je het tegenhoudt.

  Natuurlijk draagt democratisering een gevaar met zich mee. Natuurlijk kunnen wolven in schaapskleren de partij binnenstromen en trachten deze te ondermijnen, maar wat voor andere keuze is er nog? Dan maar dit risico nemen. Zonder een mogelijkheid tot organiseren gaan we sowieso ten onder. Het is ver voorbij twee voor twaalf, over twaalven zelfs al.

  Als een man in Oss met zijn sandaal probeert dictaten van een woningbouwvereniging tegen te houden, maakt dit pijnlijk duidelijk hoe hoog het water sommigen al aan de lippen staat. Zo zijn er velen. Laat hen niet in hun eentje staan. Geef hen een partij met wie zij samen kunnen strijden om de maatschappij te houden zoals wij die ooit kenden.

  Een andere mogelijkheid is het oprichten naast de PVV van een Samenwerkingsverband Nederlanders. Iets dat zonder dat dit door zelfbenoemd links wordt weggezet als racistisch of discriminerend moet kunnen, omdat er ook een Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders bestaat waar deze ‘linkse’ vrienden geen bezwaar tegen hebben, ook al is deze club dus in naam al discriminerend. Waarom zouden Nederlanders minder rechten hebben dan welke andere in Nederland wonende bevolkingsgroep ook.

  Tot nu toe is dit laatste echter wel de praktijk en daar dient een eind aan te komen. Aan het voor eigen belang opkomen is niets verkeerds aan. Als Marokkanen het mogen waarom dan Nederlanders niet? Het wordt hoognodig tijd dat Nederlanders zich niet langer laten domineren door ‘links’ gespuis dat niets anders kan dan schreeuwen dat iedereen die voor zichzelf opkomt racist, fascist of neonazi is.

  Uit naam van diverse internationale mensenrechtenverdragen eis ik als Nederlander het recht op om voor mijzelf als mens en voor mijn rechten, mening en manier van leven te mogen opkomen. Ik zie geen enkel bezwaar bij het oprichten van een Samenwerkingsverband Nederlanders of wellicht zelfs een Samenwerkingsverband Niet Islamitische Nederlanders. Ik weiger om mij nog langer te laten domineren door al die gifspuitende nep linkse dominees van de PvdA en GroenLinks en mallotige carnavalssocialisten van de SP die vinden dat enkel hun mening de ware mening is en dat ieder ander zich vrijwillig moet wegcijferen omdat zij ‘weten’ correct bezig te zijn.

  Domme elitaire dromers op een roze wolk hebben de problemen die er al waren met de multiculturele samenleving tot buiten alle proporties opgeblazen met hun weigering om naar rede te luisteren bij het onbeperkt laten binnenkomen van ‘vluchtelingen’ die veelal geen vluchtelingen zijn. Agressieve jonge kerels, criminelen, gelukzoekers, verkrachters en jihadisten die Europa met geweld hun wil wensen op te leggen, lijkt het merendeel van deze ‘vluchtelingen’.

  De weinige positieve ontwikkelingen die na tientallen jaren eindelijk waren bereikt bij de multiculturele samenleving lijken nu door de onwil van elitaire narren volledig weggevaagd.

  Een barbaarse religie of cultuur in welke vorm dan ook hoort hier niet thuis en is ongewenst in Europa! In het belang van democratie, vrijheid van meningsuiting en onze vrije manier van leven zullen wij indien noodzakelijk een oorlog moeten uitvechten of we dat nu leuk vinden of niet. Dit is niet onze keuze, we worden gedwongen door idioten die nooit wensen na te denken noch luisteren. Voor hen blijven zwichten is geen optie meer. Dan zullen we als slaven eindigen. Hopelijk dringt dit nog op tijd tot hun beneveld verstand door en kan zo nog strijd worden vermeden.

  Tot nu toe lijkt men niet tot inkeer te komen en eerder in tegenstelling laten zij meer van onze toekomstige vijanden binnenkomen omdat onze elite niet gewend is om democratisch te zijn.
  We moeten ons organiseren om hun dictaten te weerstaan en ongewenste en uitgeprocedeerde ‘vluchtelingen’ even hard Europa te laten uitmarcheren als de elite hen heeft laten binnenmarcheren.

  Is dit racisme? Nee, dit is gezond verstand om te vermijden dat burgeroorlog uitbreekt en om tevens zorg te dragen dat werkelijke vluchtelingen, zoals de vele slachtoffers van de islam, hier veilig kunnen komen, zijn en blijven. Echte vluchtelingen en echte slachtoffers zijn welkom, niet economische shoppers die door diverse landen heen wandelen om hier te komen parasiteren en zeker niet daders!

  Bedonderde burger nr. 16.000.001

  Enkele voorbeelden van echte slachtoffers die hier welkom zouden moeten zijn:
  – Indonesische vrouw krijgt zweepslagen omdat ze seks had voor het huwelijk
  – Indonesië voert wet in die homo’s veroordeelt tot stokslagen
  – 60-jarige christelijke Indonesische vrouw krijgt bijna 30 stokslagen omdat ze alcohol verkocht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s