‘Psychisch verwarde lone wolf’ Nice sms-te handlanger om meer wapens

Screenshot_29

Zou de terreur dan toch te maken hebben met…?

De Franse nieuwszender BFMtv bericht dat Mohamed Bouhlel, de Tunesisch-Franse dader van het bloedbad in Nice, een SMS heeft verstuurd vlak voordat hij zijn dodenrit begon. Hij verzocht in het bericht om extra wapens. Naar wie hij het bericht stuurde, is niet duidelijk.

“Breng meer wapens. Breng ze binnen 5 minuten naar C.”, is de inhoud van de sms die om 22.27 uur verstuurd werd. De ontvanger zou een van de personen zijn die is aangehouden in het onderzoek naar de massamoord.

De Franse politie arresteerde zondagochtend een man en een vrouw in verband met de aanslag.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op ‘Psychisch verwarde lone wolf’ Nice sms-te handlanger om meer wapens

 1. Charles Martel zegt:

  De brave media proberen steeds maar opnieuw islamitische “heldendaden” (kinderen en weerloze mensen met kalasjnikov of wat dan ook neermaaien) op de psychische gestoordheid van de dader(s) terug te voeren. Doch dit maakt het probleem alleen maar erger: het betekent dat elke depressieve islamiet vanavond of morgenochtend moordend door de straten kan trekken. Is dit geen geldige reden om islam gewoon te schrappen van de lijst der erkende ‘gods-diensten’- sorry ‘allah-diensten’.

  Like

 2. Laat ze eens ophouden met verwarde man. Hoe kan iemand die zo verward is zo’n aanslag van te voren in elkaar zetten. Daar heeft hij goed over na gedacht.

  Geliked door 2 people

 3. Hans zegt:

  Elke moslim is verward.
  Dat is inherent aan het geloof.
  Een leven vol beperkingen, de vagina haten waar je uit gekropen bent.
  Sexueel helemaal ingeperkt dus gefrustreerd.
  Geen alcohol, geen afbeeldingen, geen muziek, geen genot.
  Zien dat het islamitische systeem niet werkt, Daardoor naar vrije landen waar het wel werkt.
  Dat toch weer willen veranderen naar de islam.
  Kortom. Altijd boos.
  En dat irritante gewauwel van die imam 5x per dag terwijl je je kont in de lucht gooit.
  Allemaal vrijwillig.
  Dan ben je behoorlijk verward.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wie hier als eersten gearresteerd zouden moeten worden, is de hele overheid met inbegrip van de media: Voor al die leugens en dat eeuwige gedraai over “verwarde mannen!”

  Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  Ik zou eindelijk weleens uitleg van politiek-correct willen hebben waarom zij zich zo inspannen om elke gewelddadige handeling van fundamentalistische moslims in bescherming nemen.

  De linksen roepen om het hardst – als er weer een aanslag wordt gepleegd – dat het om een ‘lone wolf’ of om een ‘psychisch gestoorde’ gaat. En de linkse MSM doet ijverig mee.

  En warempel, dat houden ze al jaren vol. Wat hebben zij toch met de fundies of wordt de islam door hen op die manier buiten zicht gehouden?

  Omdat de islam vrede is?

  Like

 6. “Lone wolf?” Hmmm – Zeven mensen gearresteerd in ice, wordt er nu bericht –
  “Seven people arrested for ‪#‎Muslim‬’s ‪#‎TruckMurders‬ in ‪#‎Nice‬, France — http://praag.co.za/?p=39477

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Het “CCIF” ( Le Collectif Contre l’Islamophobie en France )

  [ Een organisatie van Franse Muslims die de “islamofobie” wil tegen gaan. ]

  Na de aanslag was een van de eerste berichten die zij uitzonden een “VERZOEK” aan de Fr regering om hen en hun moskees, te beschermen.

  Verder nog meer [vragen]= eisen dat o.a. de “Identitairen” ( een organisatie van vooral jonge, Franse autochtone mensen, die de islamisering wil tegengaan )), beter in de gaten zullen worden gehouden………..
  http://www.islamophobie.net/

  Like

 8. Jean zegt:

  Mensen laat u niets wijsmaken, in het islam milieu bestaat geen ‘lone wolf’ want daar zijn ze te laf voor, ze handelen altijd in groep.
  Laten we maar snel starten met het buiten sodemieteren van dat islamitisch gespuis want er is toch niets positiefs van te verwachten, weg met die baardapen en waggelende zwarte tenten want ze veroorzaken angst en onveiligheid.
  Hoe komt het dat die koran, een brok geweld propaganda nog steeds niet verboden is in onze westerse wereld? Mein Kamf is toch ook verboden en terecht.
  Wat Turkije betreft, wat zal dat een zware ontwaking worden voor die aanhangers van die perverse dictator, ze strooien de domheid over straat en zullen weldra wakker worden met een zeer zware kater, niet van de drank maar van die perverse dictator die de dictatuur hoog in het vaandel draagt.
  M.i. gaat er nog veel bloed vloeien in Turkije vandaar mijn oproep “blijf er weg”.

  Like

  • Al die rechters die gearresteerd zijn plus militairen en politieagenten die ook gearresteerd zijn zullen een passende straf krijgen volgens Erdogan. Volgens mij zijn die mensen al morsdood.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s