Tunesische mannen verkrachten 16-jarig meisje

Screenshot_31

ROME – De politie in Rome heeft twee Tunesische mannen gearresteerd op verdenking van verkrachting van een 16-jarig meisje.

Het slachtoffer heeft tegenover de politie verklaard dat de mannen (26 en 30 jaar oud) haar zondagavond op straat benaderden en haar vervolgens meenamen naar een loods waar ze verkracht werd.

Het 16-jarige meisje wist daarna te ontsnappen, waarna ze de straat op rende. Een politieagent, die het meisje op straat tegenkwam, heeft haar naar het ziekenhuis gebracht.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “danny”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Tunesische mannen verkrachten 16-jarig meisje

 1. Angie1968 zegt:

  En het gaat maar door…het immorele overgeile kutvolk uit Barbaria moet hier gewoon niet komen! Je ziet wat er dan gebeurt: alle jonge meisjes en vrouwen lopen gevaar aangerand of verkracht te worden! Ik hoop dat in Italie de maffia even een tegenactie gaat organiseren….Spoor ze op, snij ze de kloten en de pik af en ram die in hun bek. Laat ze vervolgens langzaam doodbloeden. Is een islamitische methode! Deden ze ook in de Bataclan! Gewoon terugdoen..

  Geliked door 2 people

  • Claudia M. zegt:

   Wat ik me afvraag is of de maffia dat niet al heel stiekem aan het doen is? Laten we wel wezen; je moet toch geen bewijs achter willen laten. Dat weten ze bij de maffia als geen ander en hoe vreselijk het ook mag klinken; mijn zegen, hebben ze! Zeker als het tuig als dit betreft.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Ik heb het al eerder gezegd. De beste oplossing is gewoon bij binnenkomst van de landen, als voorwaarde voor het überhaupt kunnen binnenkomen, op voorhand castreren. En een ieder die het weigert, linea recta terug naar hun land, met een tatoeage op hun ‘willie’ in de vorm van een varken, wat dan zoiets als ‘afgewezen’ betekent.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Mirjam, ik ben bezig met een naslagwerk waarin alle bijvoeglijke naamwoorden voorkomen die zonodig bijgevoegd de sexuele driften kunnen opdrijven.
    Gat in de markt.
    Wat is dus een “Willie”… (Postzegel voor antwoord bijgevoegd.)

    Like

 2. danny zegt:

  Smeerpijpen hun penis afhakken, kunnen ze het nooit meer doen.

  Like

 3. Afschuwelijk, wat doen die vuilakken hier. Waarom gaan landen niet massaal die smerige lui eruit flikkeren. Vlak voor de kust van Libië eruit gooien in rubber bootjes en meteen weg varen. Je kan trouwens toch niet de hele wereld onderhouden met die paar landen van Europa. Er is geen oorlog in Tunesië.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Waarom moeten wij die “vluchtelingen” altijd zo nodig terugbrengen…?
   Ze zijn hier toch ook op eigen kracht gekomen…
   Dan kunnen ze ook op eigen kracht terug.

   Terugbrengen is waanzin. Laat ze zèlf maar teruggaan.
   Ze moeten er zelf voor kiezen om weg te gaan. Nu het nog kan zonder bijkomende schade. Ze moeten doorhebben dat het in hun eigen land altijd nog beter is dan hier…
   De tijd zal het je leren Marian…

   Like

 4. Japio zegt:

  Moslims weer? Hoe kan dat nou, ze streven de vrede na zoals hun boekie het hun leert. Het hele zakie beneden amputeren + hun klauwen dan doen ze het nooit meer.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Wat een achterlijk land, ze worden ISIS (de meeste, 5000 Tunesiërs) of ze ‘vluchten’ naar Europa, waar zij ook meisjes kunnen verkrachten. En we hebben die aanslag op Nice juist gehad, was ook een Tunesiër…..

  Like

 6. LATEN ZE ER DAN EINDELIJK IETS AAN DOEN. de doodstraf mag niet, maar stel er dan is een als voorbeeld, castratie met een bot scheermesje !!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Wordt niet gedaan, deze barbaren werken in opdracht van de NWO-Bilderberg clan. De blanken moeten uitgemoord worden…De Jood en – Griek hebben géén bestaansrecht meer op de planeet. “Althans; dit is de visie van onze vijand…het NWO-MONSTER”.

   Geliked door 1 persoon

 7. hendrikush zegt:

  Nou, nou, nou, wat een harde taal.
  Wisten ze wel dat zoiets hier niet mag?
  In hun eigen land hadden ze dat waarschijnlijk ook gedaan met uitdagende meisjes zonder uitwendige schaamlappen. Of niet dan?

  Like

 8. hslot4 zegt:

  Jullie maken er veel te veel werk van kogel klaar next.
  Leer van je geschiedenis

  Like

 9. Remy280 zegt:

  Laat ik dat maar niet zeggen wat ik wil. Laten we het er maar op houden dat dit nooit meer goed komt.

  Like

 10. John zegt:

  De Doodstraf voor allebei …in DITgeval.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s