“Vluchteling” op vakantie naar thuisland

Screenshot_25

(Door: Alexander Bakker)

Eritreeërs die in Nederland asiel aanvragen omdat ze zeggen te vluchten voor het regime in ’het Noord-Korea van Afrika’, gaan gewoon op vakantie in hun thuisland als ze hier eenmaal een vergunning hebben gekregen. Dat roept de vraag op waarom ze überhaupt moesten vluchten. Het ministerie van Veiligheid en Justitie gaat deze vakantievierders in de gaten houden en bekijkt of hun verblijfsvergunningen ingenomen kunnen worden.

Wie uit Eritrea naar Nederland komt, krijgt vrijwel altijd een verblijfsvergunning. Het Afrikaanse land geldt namelijk als ’het Noord-Korea van Afrika’ met het totalitaire regime dat, volgens meerdere rapporten, mensenrechten ernstig schendt. Er komen daarom grote aantallen Eritreeërs deze kant op, vorig jaar ruim achtduizend.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Derde Wereld, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Vluchteling” op vakantie naar thuisland

 1. Duchesne zegt:

  Waar halen ze het geld om op vakantie te gaan vandaan? Mijn vakantiegeld is om de gaten te vullen die begin het jaar door allerlei aanslagen van belasingen etc komen. En dan de eigen bijdrage van de zorg etc…
  Och ja, schijnbaar krijgen asiellui gratis zorg en huisinrichting en is er een speciaal potje zodat ze naar hun famillie kunnen……in Eritrea. De sociale dienst financierd dit nota bene.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mirjam zegt:

  Dat weet toch iedereen, dat dit zo gaat. Hopeloze naïviteit van de staat. Het zit in de genen van de mensen, het liegen en bedriegen voor geldelijk voordeel. En waarom ook niet, ze zijn slim genoeg om te weten waar ze het kunnen halen en waar ze met de meest idiote dingen weg kunnen komen: Nederland. En de idioten die het hun geven, regeren over het Nederlandse volk en beheren de ‘schatkist’. Amen.

  Like

 3. Pete zegt:

  “Het ministerie van Veiligheid en Justitie gaat deze vakantievierders in de gaten houden”

  Zo zo.. Wat een daadkracht.. Maar mag ik effe lachuh ! Ze hebben er niet eens de mensen voor.
  De overwerkte politie en veiligheids diensten willen ook wel eens op vakantie !!
  Niet naar Eritrea denk ik zo…

  Like

 4. Pieter zegt:

  Dat was destijds toch ook al zo met Somaliers, de politiek heeft daar veel van geleerd (ahum).
  Nu gaat men ze in de gaten houden. Is daar dan mankracht voor ?
  De sociale dienst moet ze aanpakken en aangeven want ze behoren vakantie aan te vragen en op te geven.
  Zoveelste geval Nederland Bananenschil Republiek.
  Wat zei Einstein ook al weer over krankzinnigheid – iets over steeds dezelfde fouten maken in de hoop dat er dan ooit iets verandert.

  Like

 5. Politiek lijkt iets met je ogen te maken hebben waarbij je de keus hebt om iets te zien, anders te zien of helemaal niet te zien. Vooral bij partijen uit de hoek van de Dwaze Stromingen en dito politici komt dat nogal vaak voor. Mensen die niks met politici te maken willen hebben zagen dit verschijnsel van lekker op vakantie gaan naar je Onderdrukland al 20 jaar geleden gebeuren en schreeuwden erover op het internet of schreven duizenden brieven met deze ionformatie aan hun vertegenwoordigers met die mooie kijkers. Je gelooft het niet: er zijn echt landen die bestuurd worden door Dwaze Mutsen die ook nog eens blind zijn en niet kunnen lezen…

  Like

 6. Harry zegt:

  Meer dan vijftien jaar geleden al , had ik – heel even – een vriendinnetje die in een asielzoekerscentrum werkte .
  Zij verbaasde zich er over dat die ” vluchtelingen ” , zodra ze toestemming gekregen hadden om te blijven , meteen op vakantie naar hun thuisland gingen !
  Zij schroomde niet om dat te vertellen , maar dat werd haar niet in dank afgenomen .

  Zo lang loopt dat soort gedrag dus al en mogelijk wel veel langer .
  En wat heeft de leiding er tegen gedaan ?
  Tegen die vrouw gezegd dat alles wat binnen gebeurde niet in de openbaarheid mocht komen .
  M.a.w. kop dicht .

  Ook gewoon een criminele bende , dus .

  Like

 7. Wat zijn ze er hier toch met zijn allen vies ingestonken. Krijgen ze nog vakantiegeld mee ?

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Dit is geen nieuw “Nieuws”. Dat was 10-15 à 20 jaar geleden al zo. “Vluchtelingen” die eenmaal toegelaten OP VAKANTIE gaan in hun ontvluchte land.!
  Hoe krankzinnig wil je ,t hebben ?
  Maar de schuldigen ?????????????
  Dat zijn al die [laag]geleerde pollitici, die dit allemaal toelaten.
  Heel NL + ander EU gaat naar de donder met al dat toe/binnen/gelaten
  achterlijk, middeleeuws volk.
  Maar zolang de oorspronkelijke bevolking zich MEER druk maakt of hun VAKANTIE wel door-kan-gaan in Turkeij of een ander VERDERFELIJK muslim-land. ?
  Het wordt allemaal nog veeel erger.
  (n.b.: Ik heb al die grote “horden”-mensen, die je op TV en foto,s ziet, NOOIT als vluchteling beschouwd.
  Vluchtelingen waren, toen ik nog jong was, mensen die persoonlijk door een of ander régime werden vervolgd en dan vluchten…………
  De “vluchtelingen” nu, vluchten voor de arme, achterlijke, gore, primitieve en nog veel meer negatiefs uit hun landen.
  Er zijn HEEL, heel, veel van dat soort landen. Neem ze, al die miljoenen, op in Uw land [ nu nog wel…….. Uw land…] en bouw er een paar Nwe ijsselmeer-polders bij om ze allemaal te huisvesten. ))

  Like

 9. Harry zegt:

  In mijn woonplaats zit ook een kudde van die ellendelingen uit somalie .
  Het is buitengewoon irritant rotvolk , waarvan de jeugd voortdurend een benzinestation in die wijk tracht te plunderen .
  Ze geven daar nog service , je tank WORDT nog gevuld .
  Als de pomphouder naar buiten loopt , moet ie constant de deur in de gaten houden , anders lopen die zwarte bavianen met een hele ploeg naar binnen om van alles te stelen .
  Vanaf een jaar of vijf , zes , al !
  De politie doet amper wat , maar liever niks .
  Ze komen WEL zeiken als een klant mee naar binnen loopt om te betalen en z’n autosleuteltjes in het slot laat zitten , bijna een bekeuring !
  Op een gegeven moment was een andere klant het gedonder met die rotapies zo zat dat ie er een een opdonder gaf .
  Meteen de politie op bezoek !

  Zaterdag was ik in de winkel er naast , liep zo’n pigmentrijke somalische lorrenkop met drie van die apen , die als chimpansees door die winkel rausden en het ook nog verdommen om voor je aan de kant te gaan . Losgeslagen bende .
  Heb er twee een schop tegen hun poten kunnen geven , dat hielp !
  Wel net doen of het per ongeluk gaat natuurlijk , anders zit je op je vrije zaterdagavond op het bureau .

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Ik herinner me dat in al die landen, aan de Zuidkant van de Middellandse Zee en dan Oostelijk tot India/Thailand etc, je op je hoede moest zijn.
   Je hut/cabin of ander, ALLES OP SLOT.
   Ze roven het onder je ogen weg.
   Zelfs als ,n meer z.g.n. “geciviliseerde” binnen moest zijn, kon je, als ie weer weg was, zoiets eenvoudigs als ,n BALLPEN kwijt zijn.
   Je zoudt er rasistisch van worden………………..!

   Like

 10. Jasper A.P. Hooykaas zegt:

  De Somaliërs doen dat al jaren. Brullen eerst dat ze asiel eisen omdat ze in hun land vermoord zullen worden en kunnen met al hun uitkeringen en toeslagen gewoon op vakantie naar hun land. Bovendien heeft 80% nog nooit een dag gewerkt. Ze verdommen het om onze taal te leren en zijn ook nog eens fors crimineel. De mannen staan niet toe dat hun vrouwen werken. En ze zijn ook nog eens Moslim. De Islam is al 1400 jaar het geloof van de onderdrukking en bloedbaden. Date: Mon, 18 Jul 2016 05:58:14 +0000 To: japhooykaas@hotmail.com

  Like

 11. Elena zegt:

  Dit is al jaren gaande.
  Mooi….nu die 8 duizend allemaal terug sturen naar Eritrea.
  Nederland is gekke Henkie om die parasieten hier levenslang aan het uitkeringsinfuus te willen.

  Ook met die gozer uit Afghanistan, Was 3X met vakantie in Afghanistan. In 2013 kwam hij tijdens wandeling even buiten Kaboul heel toevallig de Taliban tegen. Poseerde daar met wapens.

  http://pauw.vara.nl/media/337255

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Dat is oud nieuws AL DE AFRIKAANSE en de meeste islamitische zgn. vluchtelingen gaan op vakantie naar huis in de woestijn of de jungle zodra ze verblijfsvergunning en een leuke huisje krijgen. Maar daar houden de uitspattingen van deze “pure mensen uit de Derde Wereld” niet op. Ze brengen alle mogelijke kinderen mee, die zgn. HUN KINDEREN ZIJN, vragen vervolgens voor kinderbijslag- en ze krijgen het!. Als het kind zijn 18de levensjaar nadert, wordt het terug naar de jungle of de woestijn gestuurd. Hij of zij moet plaats maken voor een vervanging. Dat is veelal gebeurt met Somaliërs en andere meevreters uit het zwarte continent. In een buurt waar ik vroeger woonde, was er een neger familie uit een van de Afrikaanse landen die telkens andere kinderen van verschillende leeftijden en verschillende geslacht in huis hadden. Ze werden als HEN KINDEREN VOORGESTELD.

  Like

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En die vakantie wordt volledig door ons betaald!

  Like

 14. Cathja zegt:

  Zonder pardon uitzetten! Zijn ze helemaal belazerd? Moeten wij meebetalen aan het luxe leventje van die klaplopers? Het is een groot schandaal dat dit mogelijk is.
  Eenmaal vertrokken voor een ‘vakantie’ in het thuisland? Dan bewijs je daarmee dat je helemaal niets te vrezen hebt van het regime, en dat je de boel hier flink hebt bedonderd.
  Voorkom dat ze Nederland opnieuw binnenkomen, en zet alle financiële bijdragen onmiddellijk stop!

  Ik word gestoord van al die oplichters, terwijl wij ons hier zorgen maken of we straks nog wel een pensioen zullen ontvangen.

  Echt, de hele wereld is de weg kwijt. Het is één grote rotzooi!

  Like

 15. Anneke zegt:

  Het is al decennia oorlog tegen de Europees inheemse bevolking. De nieuwkomers hebben al onze rechten opgeslokt (wij staan wel bol van de plichten), máár hebben géén enkel recht meer kunnen / mogen (be)houden. “Dit gaat al tijden hartstikke fout en het kookpunt is zéér dichtbij…”. De huidige wereld (maatschappij, politiek en economisch) staat binnenkort in vlammen.

  Like

 16. Bas zegt:

  Quote: Dat roept de vraag op waarom ze überhaupt moesten vluchten.
  Deze oproepende vraag kan Frans Timmermans het beste beantwoorden! Deze pipo en zijn companen controleren de naleving van de (asiel)wetgeving niet waarvoor deze is bedoeld.

  Like

 17. Des duivels zegt:

  Minderwaardige kanibalen uit afrika krijgen in dit land alles voor elkaar ten koste van de autochtoon.

  Like

 18. Rob zegt:

  Dan is het blijkbaar veilig.
  Nu kunnen ze allemaal terug. Hier hebben ze niks meer te zoeken. Verblijfvergunning en uitkeringen intrekken zonder pardon. Geld ook terugvorderen.
  Dit ook zo doen bij alle”gevaarlijke” landen zodra er ook maar 1 persoon terug gaat.
  1 persoon terug gelijk alle parasieten uit dat land terug sturen en voor altijd toegang weigeren

  Like

 19. Mirjam zegt:

  Het wordt tijd dat we een nieuwe regering krijgen en dat we uit de EU gaan.

  Like

 20. Er zijn geen capabele mensen aangesteld die dit op voorhand hadden kunnen weten.. En nu? Gaan ze mankracht inzetten om dit te monitoren. Fuckers..

  Like

 21. Gerrit zegt:

  Met dank aan de Fa. Rutte en Zn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s