Waarom greep men niet in?

Screenshot_28

(Door: Tijl Uylenspiegel)

Meer specifiek waarom greep de politie in Nederland en andere Europese landen niet in bij de zogenaamd ‘spontane’ demonstraties van nationalistische Turken?

Demonstreren mag mits tenminste 48 uur van tevoren aangemeld, dat was hier duidelijk niet het geval, het kwam op als poepen zullen we maar zeggen. Maar er werd niet ingegrepen, er werd nergens ingegrepen

Waarom?

Het antwoord is verbluffend eenvoudig; men durfde dat niet aan, er waren honderden mensen op de been die dronken waren van nationalisme, ingrijpen zou totale veldslagen tot gevolg hebben gehad, en ze deden niemand kwaad zullen we maar zeggen, nog niet althans. En we moeten maar hopen dat het Erdoğan niet naar zijn hoofd stijgt nu hij met eigen ogen heeft kunnen aanschouwen wat een simpele oproep van hem voor gevolg kan hebben.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Waarom greep men niet in?

 1. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Te druk met bonnetjes schrijven !

  Like

 3. ildiko zegt:

  Toen de nazi’s de communisten arresteerden, heb ik gezwegen;
  ik was immers geen communist.
  Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten, heb ik gezwegen;
  ik was immers geen sociaaldemocraat.
  Toen ze de vakbondsleden kwamen halen, heb ik niet geprotesteerd;
  ik was immers geen vakbondslid.
  Toen ze de Joden opsloten, heb ik niet geprotesteerd;
  ik was immers geen Jood.
  Toen ze mij kwamen halen
  was er niemand meer, die nog protesteren kon

  Dit werd door MARTIN NIEMOLLER geschreven over de intellectuelen van de Naci Deutschland maar dit geldt ook voor NEDERLAND.

  Like

 4. De voorwaarden dat ze mogen verblijven in ons land is dat ze zich aan onze wetten moeten houden. Mooie reden om hun Ned. paspoort in te en ze ongewenst verklaren. Lekker oprotten naar erdogan en die lul met zijn schijnvertoning meteen uit de VN flikkeren.

  Like

 5. Het is Erdogan allang naar het hoofd gestegen,dus daar hoeven we niet meer over te speculeren,: Je hoeft er alleen maar op te wachten, wat voor oproepen bij binnenkort gaat doen aan alle Turkse gemeenschappen overal in Europa en wat dat dan voor gevolgen zou hebben!
  Het enige, wat ons dan te doen zou staan is: Alle diplomatieke banden met Turkije verbreken en alle Turken er uit, hier. Maar ja, dat gebeurt immers nooit! (Als ze toevallig alleen al dit comment zouden lezen, stond het hele nepparlement, uitgezonderd de PVV, al op z’n achterste benen! Proest!)

  Like

 6. Anneke zegt:

  De inheem is te angstig gemaakt, door de media en politiek. Men durft de kaken niet meer van elkaar te laten gaan. Bang voor ’n op hol geslagen Arabische vuist, of een Nazi bekeuring van een Neo-NSB agent. Of pikzwart neergezet te worden, in de lokale krant. Dús legio redenen voor het grote gros, om al het verderf maar vrij baan te schenken.

  Like

 7. Gert Jan Reitsma zegt:

  Het is in Nederland nog steeds meten met twee maten! De een mag wel MINDER, MINDER zeggen, de ander niet. Enz. Enz. Tot de dag komt dat de burger het NIET meer pikt. Remember het VAATSTRA COMPLOT.

  Like

 8. Anneke zegt:

  “Zéér pijnlijk dat ik dit soort NEO-Nazis naast me heb wonen; sinds twee-jr”. Specifiek de vader(s) van dit jonge stel zijn enorm manipulatief. Gelukkig ben ik een vrouw die zich niet laat ondersneeuwen door een Arabische hete hengst. Heb geleerd van me af te bijten…Desnoods letterlijk. Die islamitisch besmetten zullen verliezen en hetzelfde geldt voor de socialisten !!! Die zien we al volop macht verliezen…..Hand in hand naar de afgrond. “Voor ons dikke lol”.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Door niet in te grijpen heeft de Nederlandse overheid duidelijk gemaakt dat ze niet opgewassen is tegen de zeer lange arm van Erdogan. Erdogan, de dictator, die geen inmenging duldt in de politiek van zijn land, bemoeit zich bijna wereldwijd met Turkse burgers, en eist tot in alle hoeken van de wereld onderdanigheid en volgzaamheid.
  Dat de Nederlandse overheid de niet aangevraagde Turkse demonstratie ongemoeid heeft gelaten, geeft anderen in de toekomst de vrijheid om ook spontane demonstraties te houden. Bij een verbod daarop kan dan verwezen worden naar gelijkheid op grond van politiek, geloof, sekse, etc., en kan men rustig doorgaan met demonstreren, anders is er sprake van discriminatie.

  We slaan deze gebeurtenis dus goed op, en zullen zien wat de toekomst brengt.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Oplossing a.g. dat vreemd straattuig: Namen noteren en verplichten binnen de 48u ons land te verlaten met als extra vermelding “Return Impossible”. Joepie Joepie Jéé.

  Like

 11. Hij moet echt uit de VN, als hij het aan de stok krijgt met een ander land zijn wij hem verplicht nog te helpen ook. Amerika speelt weer een stiekem slinks spelletje.

  Like

 12. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Is dit niet toevallig een foto van een EK of WK overwinning van Turkije? Dan gaan ze ook zo idioot uit hun dak.

  Like

 13. Het zijn en blijven Turken en zullen nooit Nederlander worden. Daarom is een dubbel paspoort niet nodig, maar eerder gevaarlijk. Anders kan je ze er nog eens uitgooien naar het land van herkomst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s