Dit verzwijgen de media!

Screenshot_69

Viktor Orbán verraadt wat hij in Brussel te horen kreeg:

“Niet 150.000, niet 500.000, maar miljoenen en zelfs tig miljoenen migranten uit het islamitisch gebied moeten volgens de Eurocommissarissen de komende jaren ´solidair´ verdeeld worden over alle landen van de EU.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Dit verzwijgen de media!

 1. Marc zegt:

  Dat heb je met gekken als Peter Sutherland.

  Arrestatiebevel voor Peter Sutherland!

  Like

 2. Marc zegt:

  Sutherland dus

  Like

  • Pieter zegt:

   Levensgevaarlijke gek. Veel van zijn standpunten zijn onderuit te halen, het wordt pas echt gevaarlijk als dit hele gedachtegoed bon ton is in het EU parlement.
   Ik vrees dat dat het geval is.

   Like

 3. Karen zegt:

  Pure horror!

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  En dus heeft Viktor Orban groot gelijk dat hij de grenzen sluit en “nee” zegt tegen die herverdeling. Kom nou, geen enkel plan om die stroom van randdebiele Afrikanen en moslimmongolen tegen te houden en/of weer terug te sturen. Maar wij moeten gewoon willoos dat tuig in onze samenlevingen opnemen. En tekenen voor de ethnocide op het eigen volk. Dat sta je toch niet toe?!

  Like

 5. Zo besodemieteren zij ons, dat vuile adelaarsnest in Brussel. Goed dat Orbán uit de school is geklapt. Dat is pas democratie, daar heeft het volk recht op.

  Like

 6. Dit hebben wij realisten al vanaf de eerste immigrant voorspeld!

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  En nu wij dat weten, wat gaan we er aan doen?
  We schrikken even en kruipen weer in onze schulp terug?, volgend jaar onze stem WEER aan een stel verachtelijke land en volksverraders geven?
  Voor mij is er maar een die mijn stem krijgt, en dat is Geert Wilders, laten wij er voor zorgen dat hij de absolute meerderheid krijgt, deel een vernietigende klap uit aan al die vuile smeerlappen in politiek Den Haag die ons land hebben verraden en verkwanseld, jaag die landverraders weg uit het land.
  Gebeurd dat niet dan is het einde van ons land, onze cultuur enz, zoals wij het kennen sneller naderbij dan wij durven denken.
  Aan ons de keuze, en vergeet niet dat je ook voor je KINDEREN, als je die mag bezitten, kiest.
  Kies voor een andere toekomst dan een toekomst die ons door Brussel door de strot geduwd wordt.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Deze idioot spreekt niet namens de inwoners van Europa, laat dat duidelijk zijn !

  Like

 9. Thom zegt:

  De import van moslims en Zwarte Pieten is de garantie van het uitsterven van het blanke ras. Weg met ons., weg met ons. Black Lives Matter.
  Luister maar wat nobel vredeswinnaar Nelson Mandela zong:

  Hij zegt dat hij zong over “Peace and democracy” terwijl hij zong: “Kill the Boers”. Dat betekent “Vermoord de blanken.” Dat brengt Black Lives Matter nu in de praktijk in Amerika en straks hier. Samen met de moslims staan zij garant voor onze ondergang

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Verbaast me niets.
  De belastingdruk zal torenhoog worden en als we echt helemaal geen cent meer hebben, kunnen we langzaam op straat creperen. ALS we voor die tijd tenminste nog niet zijn onthoofd door degenen die WIJ aan het vreten hebben gehouden.

  Like

 11. Paul55(realist:) zegt:

  Mij ontgaat alle logica, waarom dat moet gebeuren. Met alle middelen moeten wilde dieren in hun EIGEN omgeving blijven en beschermd worden. Met verschillende volkeren is dat niet anders, maar nu moeten die vreemde volkeren overal verspreid worden, ook als hun nieuwe omgeving, daar niet op ingesteld is. Zandhazen passen niet in een stenen wereld!

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Wanneer zij dat flikken breekt in heel Europa de pleuris uit en werken zij mee aan hun eigen ondergang. Ongetwijfeld willen zij dit. Maar ze zullen het niet kunnen.
  En ben er ook van overtuigd dat God dit niet zal toestaan.

  Like

 13. Hans zegt:

  We moeten straks in de laatste democratische verkiezingen de macht teruggrijpen. LAATSTE KANS WANT WE WORDEN IN HOOG TEMPOVERVANGEN.

  Like

 14. exmarineman zegt:

  Het past precies in het vooropgezette plan voor de islamisering van Europa en Amerika. Niemand schijnt het echt te beseffen en praat er ook helemaal niet over noch heeft er aandacht voor, maar de politiek heeft ons al in ieder geval 1975 verraden en overgegeven aan de islam. WAAROM, ja waarom heeft niemand het over de Resolutie van Straatsburg 1975 tussen de EU/USA en de islamitische olielanden: VRIJE toegang voor de islam en géén beperkingen ervan/voor de islam en daarvoor krijgen “wij” zekerheid voor olielevering……… En dan zijn er op de achtergrond natuurlijk nog de Bilderbergers, de NWO’ers en Illuminatie/Vrijmetselaarsloge actief. En last but not least: de multimiljardair SOROS – van joods-Hongaarse afkomst – wil dat Europa 1 miljoen “vluchtelingen” (lees moslims) per jaar opneemt en vergeet daarbij niet dat zijn adviesbureau in Berlijn de Duitse nieuwe Hitmerkel “adviseert”. Ook die “coup” door tegenstanders van Erdogan is in scene gezet en geheel geënsceneerd. Daar zijn bewijzen genoeg voor en hoe is het mogelijk dat er binnen 3 dagen na “het afslaan” er van 7000 mensen worden opgepakt en gevangen gezet: slechts 3000 militairen namen er aan deel, maar er zijn wel 3000 onwelgevallige rechters gevangen genomen, vele ambtenaren die onwelgevallige meningen over Erdogan en zijn politiek hebben, de Koerden zijn nu vrij wild, het parlement is min of meer afgeschaft en de doodstraf wordt weer ingevoerd onder het mom van “het volk wil het weer terug hebben”. Dus kan hij al die 7000 tegenstanders vermoorden uiteraard na een politiek en schijnproces door en met afhankelijke en gestuurde rechters die Erdogans opdrachten uitvoeren. Bij een echte coup zou de regering – ministers en premier – zijn opgepakt, zou Erdogan in zijn hotel in Marmaris of zoiets zijn opgepakt, zou zijn familie zijn opgepakt, zouden belangrijke en strategische punten in Turkije zijn bezet en geblokkeerd, zou het presidientiële paleis zijn bezet en had het vliegtuig waarmee Erdogan zogenaamd terugkwam wel kunnen landen, maar was hij aldaar ter plekke alsnog opgepakt. …..Echter dit alles is niet gebeurd dus is er sprake van een zelf opgezette coup, geheel en keurig voorbereid door Erdogan en zijn politieke kliek.

  Like

 15. exmarineman zegt:

  Het lijkt er op dat mijn reactie “verdwenen” is dus nog maar een keer.
  WAAROM, WAAROM is mijn grote vraag hoor en zie je NIEMAND het hebben over het feit dat Europa en de USA al lang geleden zijn “verkocht” aan de islamitische olielanden???? WAAROM heeft niemand het (meer) of durft het niet aan te kaarten de Resolutie van Straatsburg in 1975 waarbij de toenmalige europese en amerikaanse leiders de EU en de USA al hebben uitgeleverd overgegeven aan de islamitische olielanden: vrije toegang voor de islam en moslims voor zekerheid over olieleveranties aan het westen. Op de achtergrond trekken natuurlijk nog wat anderen aan de touwtjes zoals de Bilderbergers, de leden van de NWO, Illuminatie/vrijmetselaarsloge. Laten we ook niet vergeten dat iemand genaamd Soros zich duidelijk heeft uitgesproken dat Europa per jaar minstens(!) 1 miljoen vluchtelingen MOET opnemen en dat deze multimiljardair van joods-Hongaarse afkomst een adviesbureau in Berlijn heeft dat Merkel “adviseert”…..lees opdracht geeft hoe te handelen en spreken. En dan hebben wij in eigen land nog de moties van de linkse partijen incl CDA, ten 1e de motie-Halsema en dan die van vorige maand de motie om de islam in Nederland te beschermen…… En dan die zgn coup in Turkije, het zegt ook al weer genoeg hoe daar door diverse regeringsleiders op werd gereageerd: het was kennelijk allemaal al vantevoren bekend dat die coup zou plaatsvinden. Want Obama bleef lekker golfen en reageerde helemaal niet en ging ook niet met spoed terug naar het witte huis, ook in Europa ging uitgesproken reakties van EC noch landen zoals Rutte, Juncker, Merkel, Hollande etc. Allemaal dezelfde soort woorden en pas nadat de “coup” was “neer geslagen”. Geen kritisch woord over Erdogans politiek terwijl juist HIJ die coup pleegde, door binnen 48 uur 7000 mensen gevangen te zetten……de lijst met namen, functies enz lag al klaar. 3000 Rechters die hem onwelgevallig zijn afgezet en ga zo maar door, de doodstraf weer invoeren “omdat het volk dat wil”. En wat zegt de EC: dan geen Turkije meer bij de EU…….maar over 1 maand gaan de onderhandelingen gewoon weer verder, let op mijn woorden! DE Turken moeten een extra reisdocument aanvragen en hebben om naar het buitenland te gaan, m.a.w. ze zijn nu gevangenen in eigen Turkije. Dus is het visumvrij reizen eigenlijk al van de baan……..hoewel je weet het nooit met deze EC/EU……En ondertussen wordt er in Europa en Amerika volop gemoord, aanslagen gepleegd enzovoorts en de politiek blijft stil. Turkse demonstranten worden NIET aangepakt in Rotterdam of andere plaatsen. In rotterdam logisch want er is een moslim-burgemeester, die wel keihard optreedt als er tégen moslims wordt gedemonstreerd en dan moet er ook eerst een aanvraag ingediend worden en na verkregen toestemming mag er wellicht gedemonstreerd worden. Maar nu weigert deze burgemeester op te treden tegen de Turken…….waar is nu die 200 man ME????? zijn die opeens op vakantie??????
  Optreden tegen Pegida en aanhangers dat is niet gevaarlijk want die zijn tegen geweld en doen dus niets, maar de AFA’s krijgen ondanks hun geweld en gedreig wel alle ruimte. En nu een niet aangevraagde demonstratie kan en mag, want het zijn allochtonen……moslims.

  Geliked door 1 persoon

 16. exmarineman zegt:

  webmaster, geachte heer Bron, wat is er aan de hand met mijn account en mijn reacties? Ik heb er nu 2 hier geplaatst, maar zie ze niet terug in de site. Voorheen kreeg ik ook een bericht te zien “uw reactie is in afwachting van” maar de reactie zag ik zelf nog wel. Nu niets meer er van te zien…..vreemd. Wat is er gewijzigd wat plaatsen betreft?

  Like

 17. exmarineman zegt:

  Kijk, vreemd he, deze laatste reactie met mijn vragen aan u webmaster komt wel op de “oude” manier zichtbaar…

  Like

  • Ron zegt:

   Beste exmarineman,
   Als u geen reactie terug krijgt op een post betekent dit dat de reactie door het filter van wordpress is opgegeten.
   Dit is ook herkenbaar als de reactie ongewoon lang wegblijft.
   Dit filter wordt actief als er bepaalde onwelgevallige hyperlinks in voorkomen, teveel hyperlinks, als de boodschap veel te lang wordt gevonden, of misschien nog anders.
   In het gunstigste geval gaat hij dan de spambak in, in het ongunstigste geval verdwijnt hij helemaal.

   Bewaar graag de boodschap in zijn geheel op het klembord voordat verzonden wordt. Dan is hij niet verloren.
   Op een Android telefoon of tablet laat de Back-knop de boodschap weer verschijnen, maar ik heb geen garantie dat dit ook op andere apparatuur zo gaat.

   De boodschap in 2 stukken verdelen helpt mogelijk. Als er daadwerkelijk op specifieke hyperlinks wordt gefilterd dan kunt u daarin een paar letters wijzigen en eronder beschrijven hoe het weer terug te veranderen.
   Bij teveel hyperlinks mogelijk ook even verdelen over meerdere boodschappen.

   Ik weet niet van te voren wat werkt. Het is een kwestie van uitproberen.

   Like

   • exmarineman zegt:

    @Ron bedankt voor je informatie. Zal er voortaan rekening mee houden en eerst maar eens via een tekstdocument maken en dan knippen/plakken of zo iets.
    Nogmaals dank.

    Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 19. GT zegt:

  Die Parasieten in Brussel zullen moeten vrezen voor hun leven vroeg of laat …..dit gaat fout er zal er een opstaan!

  Geliked door 1 persoon

 20. koddebeier zegt:

  Van mij mogen ze daar in Brussel verbranden met hun import parasieten erbij !!

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Goede morgen aan iedereen, bij mij was het even schrijfstilte en er is ondertussen weer veel gebeurd in korte tijd in deze corrupte verziekte wereld.
  Echter lieve mensen, geef de moed niet op, de tijd zal het leren dat alle verraderlijke leiders die hun eigen burgers zoveel te kort doen tegen een grote muur aan lopen, “ik wacht nog steeds op die paar hele grote BOEM,S.

  Like

 22. Jade zegt:

  Enfin, als we niet gauw op de rem gaan trappen,
  wordt het onze ondergang. Dat is wel duidelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s