Hoogzwangere vrouw van fiets getrapt in Losser

Screenshot_62

Een hoogzwangere vrouw is maandagochtend aan de Gronausestraat/Kerkstraat in Losser van haar fiets getrapt, meldt de politie.

Drie mannen scholden haar rond 10.00 uur uit en trapten daarna tegen het voorwiel van haar fiets. Dat gebeurde achter het gemeentehuis. Het slachtoffer viel door de trap voorover van haar fiets waardoor de stuur van de fiets in haar buik kwam. Het gaat volgens de politie om ‘getinte mannen’, die snel zijn weggelopen toen de vrouw op de grond lag. De politie wil niets zeggen over de mogelijke afkomst van de verdachten of de aard van de scheldpartij, omdat dit de opsporing van de mannen zou kunnen schaden.

Baby maakt het goed

Het slachtoffer is voor onderzoek naar het ziekenhuis geweest. Daar bleek dat het goed gaat met de baby. De zwangere vrouw heeft wel een gekneusde buik en een geschaafd bovenbeen.

Burgemeester Sijbom van Losser is geschokt, vertelt hij op zijn Facebookpagina. Hij roept getuigen op zich te melden: “Bizar. Wie heeft meer gezien? Graag melden.”

Bron:
www.tubantia.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Eurabië, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op Hoogzwangere vrouw van fiets getrapt in Losser

 1. Cathja zegt:

  Vuile klootzakken! Word het niet eens tijd dat wij, de Nederlandse burgers, die lui tegen de grond werken zodra we ze tegenkomen? En ja, laat Vluchtelingenwerk en COA en weet ik wie nog meer dan maar ‘geschokt’ zijn. Wij Nederlanders worden belaagd, vertrapt, bespot, getreiterd, aangevallen, IN ONS EIGEN LAND, WAAR DIE GORE ROTZAKKEN NIETS TE VERTELLEN HEBBEN! (Caps lock stond bewust aan!).
  Oprotten met dat tuig! Ik wil dat Nederland weer Nederland wordt zoals we dat van ouds her kennen.
  Oh, wat kan ik hier woest om worden!!

  Like

  • Jan zegt:

   Sijbom van Losser is ‘geschokt’= Sijbom van Losser haalt zijn schouders op en gaat over tot de orde van de dag.

   Like

   • danny zegt:

    Ik ben piswoest! Een verkeerd woord van zo’n geitenneuker en trap hem naar zijn 72 maagden! Laat dat ff heel heel duidelijk zijn!!

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 15.57. uur. Beste Cathja, ik ben het geheel eens met jouw reactie. Ik walg van die zogenaamde burgemeester, en de hele politieke bende, van ” links tot rechts”, die SCHULD zijn aan deze gang van zaken in ONS LAND. Dit is niet het Nederland dat ik ooit gekend heb!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom, het lijkt wel met de week erger te worden, de agressie tegen ons, westerse mensen! Je kunt eigenlijk in je eigen land al niet eens meer op een terrasje zitten, want oh wee als er een moslim langs loopt en ziet dat je alcohol gebruikt…!
    Vreselijk, de tijd waarin wij (moeten) (over-)leven!

    Like

  • Hansfree zegt:

   Mijn ex-vrouw zou gereageerd hebben “Oh maar denk je dat gewone Nederlanders daartoe niet ook in staat zijn?” ’t Is dat ze zelf is weggelopen…
   Ik woon overigens in Enschede en kom regelmatig in het rustige Losser. Er is een gezegde: “Ik kom oet Losser en ik weet van niks”. Dat geldt nu in elk geval wel voor de burgemeester. Overigens een doodnormale man voor zover ik weet, en daarom natuurlijk ook per definitie weer politiek correct.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Hansfree

    Ik woon in Almelooooo……; daar is altijd wat te doen. Het stoplicht staat op rood, en daarna weer op groen….! (Herman Finkers)

    Afgelopen weekend was het weer raak in de stad. Confrontatie jongeren met AZC-‘bewoners’. Waarom lopen die AZC-ers ’s nachts om 02:00 uur door de stad?
    Ze verstoren hiermee het hele uitgaansleven. Zij mogen toch geen alcohol drinken? Als allah dát ziet…?
    De ruzie ontstond in de buurt van een café. Het hoe en wat weet ik niet precies. Ik heb de Tubantia niet gelezen. Ik heb alleen enkele opmerkingen gehoord.
    Laat die ‘vluchtelingen’ achter de hekken van het AZC blijven! Ze maken geen deel uit van onze samenleving; sterker nog, ze zetten zich af tegen onze heidense maatschappij.
    Meng je dan ook niet onder ‘de heidenen’ als moslim…

    Like

   • Hansfree zegt:

    @ Cathja: ja ik dacht al dat het Almelo(ooo) zou zijn. Nou hier in Enschede is ook van alles gaande hoor, rond de onderbrenging van asielzoekers, maar dat heb je misschien wel gelezen. Kosten noch moeite worden gespaard, maar nu wordt er misschien toch een stokje voor gestoken (10 miljoen euro is wel een beetje veel…).
    Tja, wat je zegt, in die cultuur mogen de mannen zich kennelijk veroorloven de beest uit te hangen, zolang moslims er maar geen last van, c.q. zicht op hebben. Voor vrouwen is het een ander verhaal…

    Like

 2. Marc zegt:

  Er was twee weken terug toch al zo’n akkefietje in die buurt?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Marc, afgelopen weekend was er in mijn stad (in Twente) een vechtpartij tussen ‘bewoners’ van het AZC en Nederlandse jongeren. Als ik het goed begrepen heb maakten de ‘vluchtelingen’ bezwaar tegen het gebruik van alcohol….

   Er zijn arrestaties verricht, en er zitten enkele ‘vluchtelingen’ in bewaring (voor zo lang als het duurt).
   Ik kots zo langzamerhand op alles wat zwart/bruin/licht getint is en asielzoekers zijn, op wie zich ‘vluchteling’ noemt omdat hun levens gevaar liepen, en zo voorts, en die ons wel even komen vertellen hoe wij dienen te leven.

   Walgelijk! Dagelijkse irritatie is een feit.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Is er misschien ’n AZC in de buurt…?

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja, in mijn stad is een AZC gevestigd. Wij hebben zelfs meer ‘vluchtelingen’ opgevangen dan ‘verplicht’ is. We hebben dus een ‘overschot’….. 😦

    Like

   • Lis zegt:

    In Losser zijn vorig jaar azieligzoekers opgevangen in een sporthal. Toen stond er een zielig stukje in de Tubantia over mensen die alleen nog maar slippers aan de voeten hadden. Zelfs een schoonzus van mij is toen vrijwilligerswerk gaan doen. En dan nu dit bericht. Walgelijk.

    Like

 3. Wij zijn overgeleverd aan de grillen van de moslims. Als wij hun niet aanstaan dan vallen ze ons aan, getuigen ach kom, het is het gewoonlijke doofpotten werk weer.

  Like

 4. aegoliuscs zegt:

  Losser biedt vluchtelingen crisisnoodopvang in Sporthal de Fakkel

  Het college van burgemeester en wethouders van Losser heeft ingestemd met het verzoek van het COA voor een locatie voor crisisnoodopvang van vluchtelingen. Sporthal De Fakkel in Losser wordt daarvoor beschikbaar gesteld.

  Op dit moment is nog niet exact bekend wanneer de vluchtelingen komen, maar de gemeente Losser heeft aangegeven sporthal De Fakkel beschikbaar te kunnen stellen in de periode van maandag 7 december t/m vrijdag 18 december 2015. Het gaat om de opvang van circa 200 vluchtelingen voor de duur van maximaal vijf dagen (5 x 24 uur).

  https://www.losser.nl/actueel/Nieuwsberichten/Losser_biedt_vluchtelingen_crisisnoodopvang_in_Sporthal_de_Fakkel

  Burgemeester Sijbom van Losser is geschokt, vertelt hij op zijn Facebookpagina. Hij roept getuigen op zich te melden: “Bizar. Wie heeft meer gezien? Graag melden.”

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk aanhangers van de pedofiele profeet, zij willen oorlog met de autochtone bevolking, blijven we dit afwachten ??

  Like

 6. Ik zei ook weleens getinte jongelui met hun hoofd verborgen in een capuchon. Ook op klaarlichte dag als de zon volop schijnt. Dan gaat bij mij meteen een lichtje branden. Ik woon in het midden van Nederland.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Ach en weer is zo’n linkse lamlul van een burgemeester geschokt. Er wordt wat afgeschokt zeg. Overheid, voorzie het niet geindoctrineerde deel der autochtone bevolking van wapens. Hetzelfde wat in Frankrijk nu gebeurt, vrijwilligers oproepen. Dan kunnen wij eens laten zien wat “schokken” echt betekend. Nu kan het nog.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat mij betreft krijgen ze allemaal de vallende ziekte…

   Hoeven ze niet meer op te houden met schokken en mogen ze er ook nog bij schuimbekken…

   Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het is onmenselijk maar Nederland wen hier maar alvast aan.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  [quote] De politie wil niets zeggen over de mogelijke afkomst van de verdachten of de aard van de scheldpartij, omdat dit de opsporing van de mannen zou kunnen schaden. [/quote]

  Wat een idioot argument! Het gaat uiteraard weer om wrede, sadistische, agressieve, barbaarse, achterlijke, hondsbrutale, laffe, tering mohammedanen!
  Wat, als die ploerten de baby van die vrouw zouden hebben doodgetrapt?
  Zou dan zeker ook weer een klein ‘incidentje’ zijn geweest, dat niehiehiehiets met de islam te maken heeft?

  [quote] Burgemeester Sijbom van Losser is geschokt [/quote]
  Alweer een lul de behanger die ‘geschokt’ is!

  Zeg, ‘geschokte’ smeerlappen, wanneer stoppen jullie eens met het verraden van je eigen landgenoten en donderen jullie ALLE mohammedanen dit land uit?!!
  Koranlezers en moskeebezoekers horen hier niet thuis!!!

  *gloeiende gloeiende gloeiende!*

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 16.29. uur. Weer het bewijs dat we in Nederland alleen nog LINKSPOLITIE en MOSLIMPOLITIE hebben. Schande, en dat 75 jaar na de Duitse bezetting. Zo lopen de hazen, beste Tistochwat.

   Like

 10. Feniks zegt:

  Laat me raden…het heeft niets met Islam te doen?

  Like

 11. Anneke zegt:

  Wilde Arabische op hol geslagen hengsten!!! Jullie zouden voor de ZWIJNEN gegooid moeten worden, baad lekker in de varkens-drek. Een bio-bad in de hitte!!!

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  En weer zijn de “fijne” politici “geschokt”, maar er iets aan doen gebeurd niet.
  Zoek het maak uit mensen met alle asielparasieten, wij (gemeente) wassen onze handen in onschuld. De smerige asielkakkerlakken dienen zo snel mogelijk ons land uitgetiefd te worden of castreren met een bot smerig mes en dan langzaam laten doodbloeden.

  Like

 13. topsporter zegt:

  Dit wordt U aangeboden door de werkgevers, die zo stonden te springen om de derde wereld naar Nederland te halen. De politici, die dit faciliteerden zijn schuldig!

  Like

 14. Hans zegt:

  !!!!!!!!!!!!NIET GESCHOKT DOEN !!!!!!!!!!!!!!!
  JE IMPORTEERT DE ISLAM
  JE BESCHERMT DE ISLAM
  JE HUISVEST DE ISLAM
  JE VOEDT DE ISLAM
  JE KRIJGT DE ISLAM
  JE STERFT DOOR DE ISLAM

  >> PVDA/D66/GROENLINKSMODE
  Heeft de vrouw al excuses aangeboden aan de getinte daders?
  Ze droeg een wit ongelovig kind in haar buik.
  Waarschijnlijk de buik te zichtbaar want warm.
  Mag niet van de door links uitgenodigde nieuwe heersers.
  Dat babytje moet kapot want en infidel én wit.
  PVDA/D66/GROENLINKSMODE <<

  Ik ben blij dat de vrouw en het ongeboren babytje het goed maken.
  En over de islam:
  Elk nadeel heeft een voordeel.
  Zelfs de islam heeft een voordeel.
  Het maakt geen onderscheid.
  Het is daarom een kwestie van tijd wanneer een vrouw van één der landverraders aan de beurt is.

  En alle moslims die zeggen hier 'afstand van te nemen':
  Lees de koran. Snap vervolgens dat dit dus hele goede echte moslims zijn die dit deden. En maak de enige logische keuze.
  Stoppen met de islam/moslim zijn.

  Like

 15. Antivenin zegt:

  Op Telegraaf TV (http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/ttvnieuws/26243981/__Burgerwacht_jaagt_op_criminele_immigranten__.html) een bericht over de Soldiers of Odin, een burgerwacht in Groningen. Schijnbaar hebben ze een asielzoeker aangepakt die ervan werd beschuldigd vrouwen te hebben aangerand. “De politie houdt de groep in de gaten”. Ja, dat is onze politie wel toe te vertrouwen. Het is een stuk minder gevaarlijk Nederlandse jongens in de gaten te houden dan het geïmporteerde tuig, nietwaar? En die Nederlandse meiden moeten er zeker maar mee leren leven dat ze niet meer veilig over straat kunnen? Als de staat geen gebruik maakt van haar monopolie op geweld, dan wil dat niet zeggen dat de burgers zich maar moeten laten lastig vallen, verkrachten en in elkaar slaan door flapdrollen uit de 7e eeuw!

  Hoogste tijd om de politici die deze situatie op hun geweten hebben, van het pluche te schoppen, en te vervangen door mensen die wel bereid zijn de orde en de rechtsstaat te handhaven!

  Like

 16. Pieter zegt:

  Onze maatschappij is al zo verziekt met de aanwezigheid van getinte mannen, dat een signalement geen enkele zin meer heeft.
  Ik ken namelijk geen Nederlanders die deze gelukszoekers, jagers op buit, uitvreters, bijstandstrekkers tot zijn kennissen kring heeft. Het zijn vaak opportunistische ratten die het platteland afschuimen, zakkenrollen en zo weer in een ander land opduiken.

  Geliked door 1 persoon

 17. Mirjam zegt:

  Het gebeurt steeds vaker, maar ook belangrijk is dat het ook steeds vaker nu in het nieuws komt. Gisteren in Duitsland een 17-jarige Afghaan steekt en hakt op mensen in. Veel zijn er nu in kritieke toestand. De Afghaan is doodgeschoten. Vandaag in Groot-Brittannië drie mensen doodgeschoten in een zwembad, de afkomst van de dader is zogenaamd onbekend. Nu een zwangere vrouw in Nederland, door drie ‘getinte’ mannen op de fiets aangevallen en uitgescholden.
  Het worden er steeds meer. En de IS heeft gewaarschuwd dat er onder de ‘vluchtelingen’ strijders van de IS zouden zitten, die aanslagen zouden plegen in Europa. Deze komen dan nu in actie.

  IS stuurt het ‘gewone’ volk, om het werk voor ze te doen. En een enkeling kan veel aanrichten en kan gemist worden. Voor hem of haar, zijn er anderen die ze vervangen. Meestal blazen ze zichzelf op of komen ze om in het heet van de strijd. Dus verder ook geen sporen, behalve het claimen van de IS van de daad. De grenzen blijven echter open, en de regeringen leren er niets van. Het wordt steeds erger, geloof het maar: de werkmieren zijn begonnen met de weg vrij de maken.
  Deze, zogenaamde, kleine incidenten zullen steeds meer voorkomen, want de kist van Pandora is eindelijk opengegaan en de parasieten schrikken voor niets terug en schamen zich ook nergens voor. Hersen- en gevoelloos, een dode meer of minder vindt niemand meer raar, want het lijkt wel of de mensen eraan gewend raken.

  We moeten op ons hoede zijn en blijven, want het maakt niet uit waar, wanneer en waarom voor deze ‘gasten’. Zij gaan voor de dood en het leven interesseert hen niet. De regering moet wakker worden en eindelijk onze grenzen sluiten. Als dit zo doorgaat als nu, dan zal er werkelijk een opstand komen onder de bevolking en dat is ook goed. We kunnen het niet laten gebeuren dat mensen zomaar van het leven beroofd worden, omdat onze regeringen niet (re)ageren en voor Nederland en de Nederlanders opkomt. Het gaat om ons verleden, ons heden en onze toekomst. We moeten ons bevrijden van het juk dat nu al zolang op onze schouders en die van Nederrland ligt. We willen ons land terug, bevrijd van deze duivels en hun aanhang.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Mirjam 19 juli 2016 om 17:07

   [quote] De regering moet wakker worden [/quote]

   Die vuile schoften ZIJN allang wakker; ze hébben zelfs nooit ‘geslapen’. Alles wat er met die kwaadaardige mohammedanen gebeurt, hoort bij het plan om ons te vervangen door die dienaren van satan (=allah).

   Like

 18. Mirjam zegt:

  Wéér een nieuw bericht, het zijn volgens Rutte, allemaal maar incidentjes, wat er nu gebeuren.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/07/19/schutter-verschanst-zich-hotel-zuid-frankrijk/

  Like

 19. wauso zegt:

  Aan geklets heb ik niks.
  Ik heb het Burgermannetje in Losser even een Tweet gezonden !

  Like

 20. Harry zegt:

  Wat vind je daar nou van , Rutte ?

  Like

 21. danny zegt:

  Laffe kk baarden! Waarom proberen ze dat nou nooit eens bij mij? Dan zal je hele bergengeitenfamilie het bezuren, want ik pak jullie kk baarden met dezelfde middelen terug.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26245337/__Vrouw_dader_Nice_duikt_onder__.html

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26245405/__Gewapende_man_in_Frans_hotel__.html
  Moslimradicaal?

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26246401/__Afval_op_plek_waar_Bouhlel_stierf__.html
  Precies waar het afval thuis hoort, nl bij het afval

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26246542/___Geen_mislukte_inburgeraars___.html

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26246473/__Zuiveringen_gaan_door__.html

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26246717/__Dader_trein_wilde_wraak__.html
  zieke idioot is het, gelukkig is hij afgeknald.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26246141/__Politie_doodt_terroristenleider__.html

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26246027/__IS_geeft_video_dader_Wurzburg_vrij__.html

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26245904/__Selfie_met_moordtruck__.html
  Het was maar een baardaap. En nou is hij dood. en naar hel.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26245786/___Mishandeling_om_kritiek_Erdogan___.html

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26243616/__Explosieven_bij_taxichauffeur__.html

  http://www.telegraaf.nl/premium/reportage/26240513/__Emmers_gif_uit_Ankara__.html

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26242859/__Kritiek_na_tweet_over_treinaanval__.html

  http://www.ad.nl/binnenland/burgerwacht-soldiers-of-odin-jaagt-op-criminele-asielzoekers~abb831c5/
  Nu in Nederland nog.

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/turkije-wil-arrestatie-gulen-en-belooft-diens-beweging-uit-te-roeien~a4342490/

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/tientallen-syrische-burgers-gedood-bij-aanvallen-op-is~a4342522/

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/tientallen-syrische-burgers-gedood-bij-aanvallen-op-is~a4342522/

  http://www.nrc.nl/nieuws/2016/07/19/turkse-mediawaakhond-trekt-licenties-in-van-kritische-radio-en-tv-stations-a1512357

  http://www.trouw.nl/tr/nl/39561/Couppoging-Turkije/article/detail/4342516/2016/07/19/Turkije-wil-uitlevering-Gulen.dhtml

  http://www.trouw.nl/tr/nl/39561/Couppoging-Turkije/article/detail/4342161/2016/07/19/Helft-Turken-in-Nederland-steunt-Erdogan.dhtml

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/07/zit-gezochte-turkse-terrorist-nu-weer-in-nederland-329635/

  http://nieuws.tpo.nl/2016/07/19/man-bestelt-negerzoen-zwarte-kantinewedewerkster-wordt-ontslagen-want-racisme/

  http://nieuws.tpo.nl/2016/07/19/mislukte-inburgeraars-woest-om-kritiek-op-turkse-gemeenschap/

  https://www.jihadwatch.org/2016/07/soldier-of-islam-bouhlel-took-drugs-used-dating-sites-to-pick-up-men-and-women
  Die islamterrorist bleek ook nog een vieze pisnicht. Zal allah leuk vinden. Dat worden geen 72 maagden, maar 72 nichten.

  Dit is een greep uit het islamterreur nieuws van vandaag.

  Geliked door 2 people

 22. danny zegt:

  Leven begraven dat getinte addergebroed met familie er bij!

  Like

 23. Sjaak zegt:

  We zijn al te ver ervan onfernt dat de eerste pigmenteerde
  van een betroffene familie word beloond voor zo een heldendaad !

  Like

 24. Duchesne zegt:

  Ieder misdrijf van asielzoekers word ter zijner tijd afgerekend met hen die ze importeerden. Noteren mensen en alles op internet, namen, data etc, etc…

  Like

 25. mahoog zegt:

  Ik zie mijn eerdere reactie hier niet verschijnen….dus nogmaals AFSCHIETEN DAT TUIG.

  Like

 26. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat doen hoogzwangere vrouwen dan ook op de fiets? Dan vragen ze er toch om? Toch?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Cathja zegt:

   @ J.C.Th. Köhler op 19/7 om 21:29

   Ach, als je als hoogzwangere van A naar B moet, en lopen is te ver, dan pak je gewoon de fiets. Tenminste, dat DEED je altijd in ons land, en dat ging altijd goed. Ik heb het nog nooit gehoord dat er een kind is geboren tijdens het fietsen…!

   Maar zonder dollen, ga je vandaag de dag met het openbaar vervoer van A naar B, dan mag je ook wel uitkijken. Voor je het weet zit er een mes tussen je ribben….!

   Dit is Nederland. Anno 2016.

   Like

 27. Marlies zegt:

  We weten allemaal wat er aan de hand is en we weten ook allemaal wat er aan gedaan moet worden – NU.
  Probleempje: Terwijl er hele arsenalen “verdwijnen” door diefstal – daders? – moeten wij als een dief in de nacht proberen aan “verdedigingstuig” te komen, te koop bij zeer louche figuren. Eigenlijk is het toch van de zotte dat die NSB-politici hier mee wegkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s