VIDEO: “Wilders is net Mick Jagger”

Screenshot_58

Geert Wilders is de komende dagen te gast bij de Republikeinse conventie in Amerika. Voor hem is het vier dagen feest, vertelt hij in een exclusief gesprek met correspondent Herman Stam.

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t A.H.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: “Wilders is net Mick Jagger”

 1. Verdorie, Geert, híer knapt een mens nou eens van op!
  Hier voel ik me nu eens niet jaloers of verbitterd: Dit gun ik JOU van harte! Omdat je het uiteindelijk ècht voor óns doet, en níet voor je eigen ego! (Zoals andere bepaalde figuren.)
  Heel prettige dagen in Amerika en veel succes! (Al blijf ik wel hopen, zèlf ook nog eens actief jóuw gedachtengoed te mogen uitdragen. En niet achter de schermen, maar ópenlijk.)

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wilders ziet er bijzonder goed uit.
   Uitgerust en bruin ook nog.
   Hij kan er vaak zo door-en-door vermoeid uit zien, maar ik denk dat het nieuws van de laatste maanden tw. de opmars van rechts in Europa, de BREXIT en nu de 4 dagen als gast van de Republikeinen, hem goed hebben gedaan.

   Bijzonder, de reactie van die 2 meiden. Ze weten echt alles van Wilders!

   Like

 2. BertG. zegt:

  Hoe bedoelen ze dat, Wilders is net Mick Jagger.
  Dat ze allebei even lelijk zijn, of zo.
  Ik zou dat nou niet direct als een compliment opvatten als ze mij met Mick Jagger zouden vergelijken.

  Like

 3. Anneke zegt:

  “Ohhhh, leuke en fijn voor hem. Terwijl wij verder moeten lijden en strijden, géén cent hebben om even op vakantie te gaan”. Wijlen mijn ouders hadden het tijdens WW-II beter, dan menig burger nu. Zij moesten onderduiken, máár hadden voedsel en kledij. Er werd voor hun gezorgd…De situatie nu is véél nijpender, voor te veel mensen.

  Like

 4. EU is een fascistische organisatie

  Wake up call voor Europese burgers

  Goedendag, mijn naam is Benjamin Fulford en ik representeer een organisatie die opereert onder de naam White Dragons. Ik sprak op 14 juli 2016, de dag dat in Frankrijk de “Bestorming van de Bastille” wordt herdacht. het begin van de Franse Revolutie en het is vandaag een boodschap voor de Franssprekende mensen.
  White Dragons is een alliantie met Aziatische groepen, Russen en Amerikaanse patriotten.

  Neem mij niet kwalijk want mijn Frans is niet erg goed, ik spreek het niet vloeiend en ik hoop dat u mij verontschuldigt en ik hoop dat u in staat bent om te begrijpen wat ik u wil zeggen.
  Op dit moment… de mensen weten dat wij in oorlog zijn, over de hele wereld, wat er gebeurt, en het is geen normale oorlog, het is een oorlog die in meerdere dimensies bezig is, financiën, informatica, special forces, allerlei soorten aspecten in deze oorlog. >>>> http://www.gewoon-nieuws.nl/2016/07/eu-is-een-fascistische-organisatie/

  Like

 5. Jan zegt:

  Gaan die geitenneukers helemáál door het lint als Wilders er is.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Veel plezier Geert; het is je van harte gegund en ik hoop dat je een gesprek zult hebben met Donald Trump.

  Ik zie die mafketel Pechtold en piepkuiken Klavert daar niet zo gauw uitgenodigd worden, de holle praatjesmakers!

  Like

  • Harry zegt:

   Pechtold zal zich verschuilen achter het feit dat HIJ WEL op het Bilderbergfeestje uitgenodigd is .
   En DAT zijn toch de lui die aan de touwtjes trekken ?!

   Dat Geert rond Trump loopt , zal ie afdoen als een bezoekje aan de kermis .

   Jammer dat ie nog steeds niet ontmaskerd is als coke-snuiver , die Pechtold .

   Like

 7. Jan zegt:

  Hamas-Amerika: De Republikeinen moeten Wilders weigeren:

  Like

 8. Vroeger was je als echte vent voor de Rolling Stones en als mietje voor de Beatles. Meer was er niet. De rest was brandhout. Later toen die lui van voor de Stones gewoon aan het werk gingen en in het weekend naar de kroeg gingen die lui van de Beatles op het gemeentehuis zitten en zelfs de politiek in. Of, als ze helemaal niks klaar konden stomen en alle vrouwen inmiddels op die van voor de Stones waren gevallen gingen de Beatlesfiguren dan maar met spandoeken lopen of straatklinkers op de wouten gooien, terwijl ze met baaije rokken – zowel de mannen (m/v) als de vrouwen (m/v) – in een kraakpand lagen te puffen, baretten van die Chè droegen, aan slechte wiet lurkten of flipten van de vette dope. Velen namen de spuit en bleven d’r in. Later in de geschiedenis worden die van voor de Beatles die dan zelfs een zondags pak dragen of netjes kunnen praten door mij Rooje Rotzakken genoemd die ik er ook vaak van beschuldig dat ’t een stelletje lafbekken zijn omdat ze toen die spuit niet wat heftiger in d’r flikker hebben gepropt. Dus, ja ik begrijp dat wel dat Geert doet denken aan Mick Jagger waarmee we onze Sympathy for the Devil bezongen https://youtu.be/ZRXGsPBUV5g , de krachtigste uiting van vrijheid van meningsuiting die je maar kon bedenken in een christelijke danwel katholieke buurt, terwijl die van voor de Beatles nog half stoned en als volleerde communisten de opruiende teksten van Revolution https://youtu.be/BGLGzRXY5Bw lagen te kwelen met die hoge wijvonstemmetjes. De Turken en Marrekane van die tijd waren trouwens dol op de Stones, hadden respect voor de vrouwen, zopen als ketellappers en hadden net zoveel met de islam op als wij met het christendom. En toen kwamen die van voor de Beatles aan de macht en nodigden hun vrienden uit verre exotische oorden, liefst met een kleurtje en een rare religie uit. Ja Geert is er een van de Stones.

  Geliked door 1 persoon

 9. Giny zegt:

  Geert ziet er gezond en ontspannen uit, het is hem van harte gegund!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s