10 miljoen zogenaamd “gematigde moslims” kunnen ons op elk moment vermoorden

unnamed

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

(Door: Sophie Durand – Vertaling: “delamontagne”)

Mohammed Belhoul, de terroristische moordenaar van Nice, was zelf geen Fransman, hij was een Tunesiër. Hij was moslim. Een niet praktiserende moslim die alcohol dronk en varkensvlees at. Het is een mysterie: hoe kwam zo´n verschrikkelijke moordlustige opwelling bij hem naar boven? Volgens sommigen was hij pas onlangs geradicaliseerd. En wel heel snel. Het is weer eens een bewijs dat een moslim, doet er niet toe welke, heel snel kan “omslaan”. En dit zonder dat iemand het merkt of ervan af weet en hij heel snel dodelijk toeslaat. Dit bewijst weer eens dat hetgeen men in Frankrijk zegt of doet om te “de-radicaliseren” ook maar enig effect heeft.

Het bewijst dat moslims totaal onvoorspelbaar zijn en zich bovenal aan de koran onderwerpen, en wel totaal. En het bewijst maar weer eens opnieuw dat men hen niet kan vertrouwen, tenminste zolang ze geen afvallige zijn ( en dan riskeren zij bovendien hun leven, want de islam wil dat men hen doodt…).

Er zijn mensen die het dikwijls over “gematigde” moslims hebben, het ligt hen voor in de mond. Vooral bij de collaborateurs; de overgrote meerderheid van de moslims wil met ons in vrede samenleven (ja, om ons te zijner tijd te overrompelen en zolang op onze kosten te leven in afwachting tot ze ons kunnen onderwerpen…..)

Maar de moordenaar van Nice was toch ook “gematigd” tot een week voor de aanslag ? Hij was een “doorsnee”-man. Oké, hij sloeg zijn vrouw en schoonmoeder, maar goed, dat staat ook in de koran, niets aan de hand. Daar kun je hem niet op aanvallen. Terroristen, net zoals andere criminelen, kunnen over het algemeen best aardig zijn. Het zijn tenslotte ook charmante kleuters geweest. En zij staan ook wel klaar voor een buurvrouw, zoals Belhoul ook deed. Maar dan, op een dag, draaien ze helemaal om. Landru (Parijse massamoordenaar begin vorige eeuw) was een heel charmante Monsieur. Net zoals Eichmann. Dat was een klein mannetje, ogenschijnlijk heel gewoon zoals er op de wereld zoveel zijn.

Maar de “gematigden” zijn moslims en zij kunnen op elk ogenblik veranderen in moordzuchtige wezens. Want MOORD  staat in de koran. En de gemeenschappelijke noemer voor alle moslims is de koran. En je kunt het wel keer op keer herhalen: niet  alle moslims zijn terroristen, maar alle terroristen zijn tegenwoordig wel MOSLIM. Wat te denken van die 10 miljoen moslims in Frankrijk. In de eerste plaats zijn het geen 10 miljoen, maar veel meer. Terwijl je deze zin leest, hebben ze er al weer een paar bijgemaakt. En dan zijn er ook nog de illegalen… Maar goed, laten we redelijk blijven en zeggen dat het er 10 miljoen zijn. En laten we eens aannemen dat zij allemaal gezamenlijk of misschien individueel ophouden gematigd te zijn! En zij tot daden overgaan. In onze straten, op kantoor, op de scholen, in ondernemingen, treinen, de markten of de stranden en dat die “gematigden” plotseling ontdekken dat ze zijn geradicaliseerd en overgaan tot daden? Volgens de  inlichtingendiensten radicaliseerde slechts 15 tot 20% van de moslims. Maar voor Frankrijk zijn dat er dan nog altijd 1,5  tot 2 miljoen moslims die kunnen radicaliseren.

Als de geradicaliseerde moslims de instructie opvolgen die ISIS heeft gegeven, “sla hun hoofden in met een steen, snij ze de keel af met een mes, overrijd hen met de auto, gooi ze vanaf een hoge plek, wurg of vergiftig ze”, dan waren we gewaarschuwd.  En verwacht niet dat onze ministers Hollande, Valls of Cazeneuve ons verdedigen, deze islamofiele verraders van de natie,  uitgejouwd door de menigte in Nice. We kunnen niet op hen vertrouwen, vertrouw op uzelf totdat dit infame trio wordt weggestuurd en vervangen. DES TE EERDER HOE  BETER.

Bron:
http://ripostelaique.com
Auteur: Sophie Durand

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op 10 miljoen zogenaamd “gematigde moslims” kunnen ons op elk moment vermoorden

 1. Sjaak zegt:

  Een tikkende tijdbom, en de hele links-rood-groene kloothommels
  doen het af ofdat er niks aan de hand is !
  Totdat het Islam offerfeest ook hier begint !
  Grenzen toe en eruit met de moslim ! NU !

  Like

 2. Flo zegt:

  Ik heb het hier al (bijna) meegemaakt, Ik wil lopend een straat oversteken, komt een auto aan die nog even flink gas geeft maar dan toch stopt, ik kan doorlopen, de auto trekt weer op achter mij en stopt.
  Door het open portierraam blèrt een maroc met pet in primitief nederlands: graagj gedzaan hè..
  Met andere woorden, je mag me bedanken dat ik je niet dood rij!
  Ik riep daarop, volgende keer rij je me dood hè!
  Nee nee dat niet, kwam er uit zn vuile islamitische maroc bek…
  Wees op uw hoede nederlanders!

  Like

 3. joga zegt:

  Beste Sjaak, doe het blauw van de VVD en het Oranje van de Christenen er ook maar bij, zij gaan de linksen nog voorbij met hun leugens van opper-leugenaar Rutte.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De beste moslim woont in z’n eigen land………………….of land van herkomst, want ook een hier geboren moslim zal nooit een Nederlander zijn !!

  Like

  • Willem .schröder zegt:

   Een beste moslim is een dooie moslim, ik word zo langzamer hand spuwzat van die gasten ik wil mijn rust land en vooral mijn cultuur terug.
   Aanpassen of anders opkrassen.

   Like

 5. Thoth zegt:

  Yep, Mohammed B. degene die Theo van Gogh afslachtte, voorts de linkse heerschap de Graaf, die Pim Fortuyn vermoorde, maar goed, nu maar wachten op de volgende…

  Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  De islam is geen religie,
  De islam is een antidemocratische, gewelddadige en moorddadige ideologie, die in niets onder doet voor Hitlers Nationaal Socialistische ideologie ten tijde van WWII.

  Geliked door 1 persoon

 7. louis-portugal zegt:

  Snel geradicaliseerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ze worden al van kindsafaan volgespoten met het anti.niet-islam gif.
  Ook van die terrorist in Nice dook een foto van zijn 3 kinderen ( tussen 5 en 10 ) op in het net waarop duidelijk de toekomst van die kinderen, met geweer enz., te zien is.
  Dat hij uit egoïsme, en niet te vergeten Taqqiya,.na een paar, in zijn ogen onrechtvaardiheden,
  ontploft is voor die lage IQ figuren volkomen logisch.
  En idd. het hoeft maar 10 tot 15 % te zijn om ze zeer gevaarlijk te maken, maar het is een veel groter gedeelte.

  Like

 8. Wat Flo vertelde, heb ik in de 70 jaren meegemaakt in Tanger. Ik wilde een zebra pad oversteken en er stopte een open wagen met 2 van die klootzakken erin, iedere keer als ik wilde oversteken gaf hij gas. Ik was samen met mijn man en een vriend maar die liepen al inmiddels aan de overkant. Toen ik weer wilde oversteken en hij weer gas gaf, heb ik ze allebei in hun smoel
  gespuwd. Nou ze zijn mij een heel end achterna gelopen in de Medina. Het waren toen ook al echt lievertjes. Maar als dat nu ook al in eigen land gaat gebeuren, moeten er toch echt knokploegen komen

  Like

 9. reageerbuis zegt:

  We zijn al lang gewaarschuwd. Maar de waarschuwingen worden niet serieus genomen. Er is alle reden voor om de bevelen vanuit IS te geloven. Iedereen kan zien dat ze worden uitgevoerd.

  Like

 10. keesuitdenhaag zegt:

  het heeft te maken met het punten systeem voor moslims. Alle zonden worden weggewist door iets hogers (aanpakken niet moslims of iets dergelijks)

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Wij moeten dankbaar zijn aan Recep Tayyip Erdogan voor zijn bekende gezegde:
  Er is geen iets zoals een gematigde Islam…Islam is Islam!. Dat betekent m.a.w. Gematigde Islam bestaat niet!.

  Like

 12. Ron zegt:

  “Er zijn mensen die het dikwijls over “gematigde” moslims hebben, het ligt hen voor in de mond.”

  Diezelfde mensen hebben het dan ook over gematigde moslims die bij de Free Syrian Army (FSA) tegen Assad vechten en die door Obama gesteund worden.
  Gematigde moslims doen gematigde dingen en extemistische moslims doen extremistische dingen, toch ?

  Syrische FSA-rebellen onthoofden kind
  http://nieuws.tpo.nl/2016/07/19/video-syrische-fsa-rebellen-onthoofden-kind/

  Dus gematigde moslims onthoofden tegenwoordig al kinderen, of zijn die gematigde moslims van de FSA opeens allemaal geradicaliseerd ?
  Zouden ze soms teveel teksten van de PVV of de AFD gelezen hebben waardoor ze geradicaliseerd zijn? Ik wist niet dat PVV en AFD ook al in de Syrische taal schreven.

  Als een gematigde moslim zoals de moordenaar in Nice al binnen zo’n korte tijd kan radicaliseren dat hij extremistische moslim wordt en dus ook extremistische daden gaat doen, dan is de grens tussen gematigd en extreem zeer dun.

  Dan zijn de verschillen tussen gematigde islam en extremistische islam dus zeer gering.

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s