Als we de islam niet verbieden, zal hij ons vernietigen

Screenshot_75

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De meeste mensen gaan er van uit dat de islam een normale religie is zoals het christendom, het Boeddhisme of het Jodendom, maar dat is hij niet. De islam is geen normale religie, die een vreedzaam mens als verlosser heeft, zoals het christendom, of één die de edele, menselijke waarden op de voorgrond stelt, zoals het Boeddhisme of het Jodendom, maar de islam heeft een man als profeet die in zijn omgeving het absolute geweld bedreven heeft tegen iedereen die tegen zijn wil ingegaan is. Daarom kan men de islam niet vergelijken met iedere andere religie op deze planeet en ook niet met de esoterie.

De islam is een ideologie, die een geweldpleger als profeet heeft die “ongelovige” vrouwen tot slaaf gemaakt, “ongelovigen” onthoofd, “ongelovigen” beroofd en ze uit het land gejaagd heeft. Het is daarom meer dan wonderlijk dat de “ongelovigen” van over de hele wereld het toelaten dat de islam zich binnen hun gelederen mag uitbreiden. Dat kun je er alleen maar mee verklaren dat de meerderheid van de mensen een volkomen ander beeld van de islam heeft. Hen werd door de aanhangers van de islam aangepraat dat de islam een religie van de vrede zou zijn, maar dat is hij, vanwege het feit dat hij een man die absoluut geweld jegens anderen bedreven heeft, zeker niet. De islam haalt niet het goede en het edele in de huidige mens naar boven, maar zijn geweld. Door de voorbeeldfunctie van Mohammed wordt moslims aangepraat dat geweld, in de gevallen waarin het om “ongelovigen” gaat, volkomen legitiem is en zelfs nog aanbevolen wordt, aangezien de moslims voor gewelddadigheden tegen “ongelovigen” ook nog een extra plaats in het Paradijs wordt beloofd.

Om deze belangrijke informatie te verkrijgen, zou iedere “ongelovige” zich uitsluitend moeten verdiepen in de biografie van Mohammed en in de woorden in de koran, die het door Mohammed bedreven geweld weerspiegelen. Wie het toestaat dat een religie wiens profeet op 50-jarige leeftijd een 6-jarig meisje gehuwd en het vervolgens op 9-jarige leeftijd ontmaagd heeft, moet niet beweren dat hij van kinderen houdt. Want die komt zijn verantwoordelijkheid met betrekking tot de kinderen over de hele wereld niet in de geringste mate na.

Het merendeel van de bevolking slaapt. Het slaapt de slaap van de wegkijkers, de dromers en de goedmenschen. Mensen dus, die elke vorm van realiteit verdringen ten gunste van hun innerlijke illusies. Mensen, die niet de moed hebben deze wereld te zien zoals hij is. Juist vanuit deze lafheid kon zich op deze planeet het geweld zo ongehinderd verbreiden. Treft het vervolgens zulke mensen, dan vallen zij van hun roze wolk, omdat deze vorm van confrontatie met de realiteit hun illusies vernietigt. Dit hádden deze mensen ook zachtmoediger kunnen hebben, wanneer zij niet met alle geweld hadden geprobeerd de realiteit te verdringen.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Als we de islam niet verbieden, zal hij ons vernietigen

 1. Daar zijn wij ons wel van bewust, alleen Brussel niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. danny zegt:

  En dat gaat sneller dan u denkt, als we niet snel ingrijpen! Einde westerse beschaving! Terug naar de donkere middeleeuwen!

  Like

 3. joga zegt:

  Tsja ,breng ze dat maar eens aan hun botte “verstand”. Ik ben ervan overtuigd, dat zeer velen dit opzij gezet hebben voor eigen gewin(lucratieve baantjes, etc.) en de rest te stom is om het te gebruiken. Ze worden liever binnenkort afgemaakt door de islam.

  Geliked door 1 persoon

 4. Duchesne zegt:

  Je zou denken dat de mens groeit in kennis en kunde, dat je een samenleving kunt hebben waar mensen in hun leven iets kunnen opbouwen en doorgeven aan de volgende generaties. In feite zijn we de architekten van onze eigen wereld.
  Hoe komt het dat een deel van ons volk de funderingen van ons bestaan kapot maken door het invoeren van een sekte die dood en verderf over ons wil uitroepen? Hoe kan een mens met logica Zijn eigen verkrachters en moordenaars in huis nemen? Mij is niets gevraagd, ik heb me ooit politiek verzet tegen massa immigratie en het blind aanbidden van alles wat anders is, ik ben voor het geweld van zowel mijn eigen landgenoten als onze “gasten” moeten vluchten.
  Wie iemand uitnodigd als gast draagt ook de verantwoording voor die gast. Misdraagd die gast zch heef took de gastheer of gastvrouw schuld.
  Het bieden van hulp als mensen in nood zijn is iets heel anders dan het bewust invoeren van verkrachters en Moordenaars, van het opdringen van de regels van een moorddadige sekte.
  Wie bij zijn volle verstand doet dat?

  Mij is niets gevraagd, en mijn bestaan word bedreigd. Het bestaan van veel mensen word bedreigd. Moeders zullen vandaag overal in Europa hun kinderen anders gaan kleden omdat misschien ergens een sekte lid ander een mes in hun kinderen steekt, of ze met een auto doodrijd.
  Als iemand zijn eigen persoonlijkheid moet aanpassen door terreur heeft terreur gewonnen.
  Als vrouwen eennhoofddoek gaan dragen om niet aangerand en verkrahct te worden heeft terruer gewonnen. En waarom wint terreur? Omdat wij niet de middelen hebben om iets als individu terug te doen en omdat de overheid het probleem niet de baas kan. Terreur heeft reeds gewonnen, want het zijn niet de daders die worden terechtgewezen maar de mensen die protesteren tegen de misdrijven.
  Dit land is een chaos, in zichzelf. Een volk dat niet genoeg eensgezindheid heeft om zijn vrouwen en kinderen te beschermen zal niet overleven, het zal sterven of als slaaf dienen van de ander.

  In Frankrijk zei een minister dat de Fransen moeten leren leven met terreur, dat is geen minister of leider, dat is iemand die al heeft opgegeven voordat hij ergens aan is begonnen.
  Zulk soort mensen heeft in Nederland de controle, zulke mensen hebben hier de controle over u en mij, zulke mensen dwingen ons net zo te worden. Zulke mensen voeden hun kinderen op om onze kinderen te dwingen als zij te zijn. Het zijn de ergste onder de slaven, hen die vrijwillig kruipen en zichzelf laten gebruiken voor alles wat hun meester wenst.

  Er komt geen verandering door demonstraties, door stille tochten of petities. Als dat zo was zag Nederland er heel anders uit dan het er nu bijstaat. De politici op alle niveaus vinden het best, hun eten voorlopig en kunnen nog dwingen.
  Hun macht ligt erin dat ze nooit persoonlijk verantwoording hoeven af te leggen, hun volstrekte overtuiging de waarheid uit te dragen maakt ze tot dictators van de mensen die met rede de beste oplossing voor iedereen willen vinden.

  Hun zwakte is dat ze allemaal tussen ons women, in al hun arrogantie.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Ik vraag me af hoe het mentaal met het gezin gaat dat de 17 jarige Afghaanse soldaat van Allah had opgenomen. De soldaat van Allah die in de trein richting Würzburg dood en verderf bracht onder meereizende kafirs.

  http://www.nrc.nl/nieuws/2016/07/19/aanvaller-in-trein-wilde-wraak-op-ongelovigen-a1512377

  Like

 6. Janszn zegt:

  De Turkse premier wil de Gülen beweging verbieden. Wij dienen de islam te verbieden en wel heel snel.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  De snelle toename van immigranten en/of vluchtelingen in Nederland zorgen dat het evenwicht wankelt tussen bevolkingsgroepen. De huidige instroom van vluchtelingen neemt personen mee met een religie die doet denken aan de structuur van de vroegere Maffia. Dit leidt tot politieke onbalans en grotere conflicten, net als bijvoorbeeld in Libanon.. Daar was het kommer en kwel in de voormalige burgeroorlog, en momenteel is het weer hetzelfde liedje, dit keer door de vluchtelingen misère.. vluchtelingen in afwachting van een opnieuw oplaaiende Libanese burgeroorlog. Libanon is een waarschuwing voor Nederland.
  Vreemd genoeg geven sommige politici in Nederland ons land, zomaar weg aan allerlei vluchtelingen. zonder ons hierover in een referendum te bevragen. Wat deze politici doen is ons zwaarbevochten vaderland destabiliseren door dit religieus en multicultureel op te breken !
  Dit laatste is bepaalde politici zeer kwalijk te nemen!

  Geliked door 1 persoon

 8. Pieter zegt:

  Maar eerst moeten we het gedrocht EU met zijn politici uitroeien.

  Geliked door 2 people

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dat weet ieder WELDENKEND mens! Helaas blijkt een groot deel van de wereldbevolking een gebrek te hebben aan hersencellen….

  Geliked door 1 persoon

 10. Michael Jacobs zegt:

  Onze actie moet erop gericht zijn, dat islam niet langer als een legitieme religie erkend wordt – want zij botst faliekant met wat wij daaronder verstaan. (1) De islam streeft geen vrede na, maar – door een onderscheid te maken tussen Dar Al Islam en Dar Al Harb – juist het tegendeel. (2) Wij beschouwen een doctrine die stelt dat critici en afvalligen gedood moeten worden niet als een religie.

  Geliked door 1 persoon

 11. Peter selie zegt:

  Wie er, na al die jaren terreur, nog niet achter is dat de islam geen religie, maar een kwaadaardige ideologie is, leeft op een nadere planeet.
  Het is duidelijk, dat de islam in Europa zolang de eu niet is gesloopt en de schuldige achter de tralies zijn gestopt, de islam niet verboden zal worden. Mijns inziens heeft Frankrijk de beste vooruitzichten, maar wel ten koste van veel onschuldige mensenlevens. Elke dag dat gewacht wordt zal het overigens meer levens eisen.
  Europa heeft overigens met opzet de islamitische slachters naar hier gehaald, dus verwacht daar niets anders van dan de islamisering te versnellen en dat betekent meer import die met spoed op plaatsen gepositioneerd met meer of minder invloed, maar waar de blanken worden vervangen zo snel mogelijk. Dat zijn de regeringen, dat is de EU een criminele bende!
  En als Clinton president wordt van de VS zal de tostand snel verslechteren.

  Peter Selie

  Geliked door 1 persoon

  • Jackie2015 zegt:

   Als La Cinton president wordt zal de toestand niet alleen in de VS verslechteren maar ook in Europa. Word Donald Trump president van de VS dan zal dit ook gunstig zijn voor Geert Wilders en Marine La Pen.
   Jazeker is de EU een criminele bende omdat de macht erachter de illuminati zijn zoals Soros en Rothschild en de beide Clintons en Obozo horen tot die club.

   Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. Pingback: Als we de islam niet verbieden, zal hij ons vernietigen – Kattukse Vrienden voor Israël

 14. Anneke zegt:

  De islam vernietigd uiteindelijk zichzelf. Kijk eens wat een enorme rivaliteit er ‘onder elkaar’heerst. Ze gunnen elkaar het ‘licht in de ogen’ niet…DOOD (en véél VERDERF) zijn / is heilig voor hen, die de afgoden allah en mohammed eren. De (westerse) democratie keelt zichzelf ook…het sterfproces is gaande. En zal hyperactief worden, net als de totale vernietiging van de islam.

  Like

 15. Jackie2015 zegt:

  De normaal denkende mens zal zich daar wel van bewust zijn, maar zolang er nog dwarsliggende geestelijke gestoorden linksen zijn die niet het bedrog en geweld (willen) onderkennen zal het niet zo eenvoudig zijn om islam uit te bannen 😦
  Het uitbannen van islam moet (in de westerse wereld) eensgezind en met kracht gebeuren.

  Like

 16. Ik ken mensen die de islam steeds weer vergelijken met het christendom. En zeggen… het christendom was barbaars en ‘enkelen’ van de islam zijn ook barbaars… nou èn? Met enkelen bedoelen ze enkele miljarden… of tientallen miljoenen?

  Like

 17. Avidia zegt:

  Iedere dag hoor je dat het wel, valt wel mee met de moslims, maar wie zijn dat die dat zeggen, worden zij beïnvloed, krijgen zij honing om hun mond, zij zijn blind en doof, ik begrijp die mensen niet. Kijken zij geen tv, lezen zij geen kranten??? Je kijkt ziet en hoort wat er allemaal gebeurt, ze hebben niets met ons land, behalve uitkeringen, die kunnen ze wel gebruiken en huizen die ze KRIJGEN, ja!!!! Ondertussen haten ze ons en proberen ons om te krijgen naar hun rot geloof. Ik vind het onbegrijpelijk dat al die hordes toegestaan worden in ons land, een christelijk land. Ze komen hier voor een uitkering en gratis leven, dat heeft de tam tam allang door geseind. We zijn er mooi klaar mee, ik wil echt niet werken voor dat volk, ik heb er al moeite mee om ons linkse volk een aangenaam niet werk leven te bieden. Ik word overal doodziek van. We hebben niets te vertellen in ons eigen land door deze rot regering. En we hebben nog wel een “rechtse” president, wie gelooft daar nog in????

  Like

 18. Wir haben es nicht gewusst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s