België: Vijftien teruggekeerde Syrië-strijders krijgen uitkering

Screenshot_82

In september 2015 genoten 15 teruggekeerde Syrië-strijders een uitkering van de RVA. Op dat ogenblik kregen zeven mensen, van wie vermoed werd dat ze naar Syrië vertrokken waren, een werkloosheidsuitkering. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Werk Kris Peeters op een schriftelijke vraag van Vlaams Belang Kamerlid Barbara Pas. Volgens haar hebben “mensen die meewerkten aan de horror van IS hier geen plaats, laat staan dat zij aanspraak kunnen maken op onze sociale voorzieningen”. Pas eist dat de talrijke beloften om teruggekeerde Jihadisten uit de bevolkingsregisters te schrappen in daden omgezet worden.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op België: Vijftien teruggekeerde Syrië-strijders krijgen uitkering

 1. joopklepzeiker zegt:

  Na dit verdien je inderdaad wel een uitkering !

  http://9502-presscdn-0-95.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2016/07/Nour-al-Din-
  al-Zenki-fighters2.jpg

  OBAMA-BACKED Syrian rebels screaming “ALLAHU AKBAR” taunt and then BEHEAD a young boy for being a “spy”

  http://pamelageller.com/2016/07/obama-backed-syrian-rebels-screaming-allahu-akbar-taunt-and-then-behead-a-young-boy-for-being-a-spy.html/

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Eerste foto link niet goed, dit is de juiste link

  Like

 3. De Belgen zijn echt niet fris meer in hun bovenkamer. Hoe verzinnen ze het. Schiet dat tuig meteen af. Krijgen ze nog een beloning op de koop toe.

  Like

 4. Johan zegt:

  Ze zouden de kogel moeten krijgen in plaats van een uitkering.

  Like

  • Pieter zegt:

   Politici die dit faciliteren moeten eerst de kogel krijgen.

   Like

   • Johan zegt:

    Dit soort politici is inderdaad knetter, maar dan ook knettergek. Deze levensgevaarlijke, in de strijd geharde , niemand ontziende barbaren worden voorzien van een uitkering en een woning bij terugkeer uit Syrië. Het is te zot voor woorden. Deze terugkeerders zijn dezelfde soort types als degenen van de aanslagen in Parijs, Nice of in Wurzburg.
    Op deze manier geeft de overheid ruim baan aan dit soort perversiteiten.
    Het is alsof de overheid zegt : Kom maar, ga hier je gang maar en ga maar door met moorden en terreur zaaien. Hoe is het in godsnaam mogelijk ? Hoe kan een gewone burger zich nog veilig voelen in zijn eigen land, als men al gewoon in de trein of in de bus aangevallen kan worden door deze islamitische malloten ? Het is overduidelijk oorlog, maar onze leidende politici hebben dat nog niet door en geloven nog altijd in het multi-kulti-sprookje.

    Het is alsof je de Duitse bezetter in 1940 voorzien zou van uitkeringen, woningen en medische zorg als dank voor het bombarderen van Rotterdam. Dat zou toch ook waanzin geweest zijn ?

    Like

 5. Jean zegt:

  Barbara, enkel holle woorden van die nietsnutten, lullen en zakken vullen.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Krankzinnig staaltje van niet durven aanpakken.
  IS sympathisanten die naar Syrie zijn afgereisd terwijl zij een uitkering hadden, moeten alleen al vanwege het feit dat zij onwettig afwezig waren en dus In Belgie hun sollicitatieplicht verzaakten, hun uitkering worden ontnomen.
  Ik neem aan dat mensen die in Belgie wonen maar niet naar Syrie gaan doch hun sollicitatieverplichting niet nakomen ook de uitkering wordt ontnomen of stopgezet.
  De IS symphatisanten zijn vele malen erger, want zij bedreven ook nog eens oorlogsmisdaden.
  Toch worden de IS-Syriegangers beter behandeld. Rara hoe is dat mogelijk.
  Niet verwonderlijk dat de gewone burger zich met walging van de politiek afkeert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s