Belgische koning beledigt terreurslachtoffers 22 maart

Screenshot_81

De Belgische koning Filip.

Tom Van Grieken: “Waarom veroordeelt de koning diegenen niet die de terreur in onze samenleving organiseren in plaats van diegenen die onze samenleving willen beschermen?”

“Met zijn uitspraken beledigt koning Filip de 32 slachtoffers van 22 maart – en bij uitbreiding al diegenen die het slachtoffer werden van islamitische terreur.” Dat zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een striemende reactie op de 21 juli-toespraak van koning Filip. “Waarom veroordeelt de koning diegenen niet die de terreur in onze samenleving organiseren in plaats van diegenen die onze samenleving willen beschermen”, klinkt het. De partij eist dat de regeringspartijen de koning op zijn grondwettelijke plicht wijzen.     

Het Vlaams Belang reageert met ongeloof en verbijstering op de politieke uithaal van koning Filip in zijn 21-juli-toespraak. In een weinig verhullende passage wees de koning met een beschuldigende vinger richting ‘valse profeten, die munt slaan uit deze breuklijnen en kwetsbaarheden.’ Een duidelijke vingerwijzing naar al diegenen die al jaar en dag een felle politieke strijd voeren tegen de islamisering en het hiermee gepaard gaand geweld.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Belgische koning beledigt terreurslachtoffers 22 maart

 1. Dat is nu precies de reden, dat we in deze tijd koningen kunnen missen als kiespijn! Het is immers met al die ‘monarchen” -voor zover ze niet uitgestorven zijn- hetzelfde: Ze staan mijlenver van de realiteit af,hebben, misschien omdat ze in een zogeheten ‘gouden kooi’ leven, een irreële, romantische kijk op ‘progressiviteit’ en, last but not least, ze hebben te gemakkelijk praten. Kom mij niet meer aan met het afgezaagde smoesje van “Een president is duurder”(Ik zou trouwens niet weten, hoezo), het kán gewoon niet meer, een dergelijk feodaal instituut in tijden als deze! ALLE ONGEKOZEN STAATSHOOFDEN PLUS AANHANG: OPGEDONDERD!

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  Tom, die simpele van geest zonder geweten leest enkel voor wat hem voorgelegd wordt, maandelijks een miljoen euro in de pocket en de rest zal hem worst wezen.
  Jammer dat er nog burgers naar die folklore gaan kijken, gisteren was er een militaire eikel die zei dat iedereen “moet” komen kijken naar dat circus?????
  Dergelijk zootje houden wij aan de vreet, jammer dat er één eurocent van mij aan verknoeit wordt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Wat een vernedering! Deze duurbetaalde oliebol is niet in de wieg gelegd voor het koningschap! en doet er beter aan ergens werk te zoeken.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Zet die smeerlap af !! Landverrader.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou is het gelukkig wel zo dat NIEMAND in België het koningshuis politiek serieus neemt.
   Dat het koningshuis nog bestaat komt uitsluitend en alleen doordat er een netwerk bestaat van politici en financiële machthebbers die de werkelijke macht in België in handen hebben.
   De MP en de regering zijn in wezen marionetten van dit netwerk.
   Dat is vrijwel algemeen bekend. Niemand maakt zich daar overigens druk over. Typisch…

   De verkalkte inteelt-robot die momenteel koning mag spelen in België laat men….
   zoals men hier zo wijs zegt.

   Like

 5. Henny Lowes zegt:

  Deze man is verkeerd verbonden met de werkelijkheid en schiet op vele gronden en feiten tekort.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  In Nederland was er toch ook een waarvan de vrouw voor de camera,s zei: “Dat was een beetje domm van je Alex, ja ..hi dat was erg dom.”
  Maar goed, de broer van Flip, Konijn der Belgen, heeft een broer Laurent, die ook al niet het elektrisch licht heeft uitgevonden. Maar in ieder geval had de vorige koning ALBERT, nog invloed om domme dingen tegen-te-houden……….

  Like

  • Tistochwat zegt:

   delamontagne 20 juli 2016 om 17:39

   Ooit had ik een artikeltje over die klootzak geschreven; helaas kan ik de foto’s er hier niet aan toevoegen:
   —————————————————————————————–

   Die nuttige prins Laurent van België…
   Posted on augustus 18, 2011
   Hallo Royalty liefhebbers!

   Daar zijn we dan eindelijk met ons leerzame artikel over Zijne Koninklijke Hoogheid prins Laurent van België!

   Jullie zullen wel gedacht hebben: “Waar blijft dat artikel nou?”, maar ik ben natuurlijk ook niet meer de jongste, zodat ik wat langer over het schrijven doe dan andere mensen die zulke boeiende dingen op het Internet zetten als: “Zo, ik ben net naar de tandarts geweest”, “Ik lig alweer op bed, welterusten allemaal !” of “Ik was vandaag weer aan de diarree.”

   Over diarree gesproken: Prins Laurent is eigenlijk ook ‘a pain in the ass’ en een beetje een overbodige prins omdat hij is opgevoed als zogenaamde ‘reserveprins’.
   We kunnen hem het beste vergelijken met een ‘thuiskomertje’, zo’n reserveband die je nog nét kunt gebruiken om thuis te komen als je een lekke band hebt.
   Of met zo’n soort van spuitbusje met schuimdichtingsmiddel waarmee je bij een lekke band nog met 50 km/u naar huis kunt sukkelen.
   Autofabrikanten leveren dat tegenwoordig graag bij nieuwe auto’s, onder het mom dat “daarmee veel gewicht (en dus brandstof) voor een reservewiel wordt bespaard”.
   In werkelijkheid gaat het die fabrikanten er natuurlijk allereerst om, zichzelf de kosten voor een reservewiel te besparen.
   Awèl zunne, bij d’ne prins Laurent is het zjuust andersom. Van gewichtsbesparing is geen sprake, om over kostenbesparing al helemaal maar te zwijgen.
   Zo’n spuitbusje wordt alleen maar gebruikt om iets dat eventjes leeg is tijdelijk op te blazen, maar d’ne prins is altoos al opgeblazen en ook altijd al vol (behalve dan in z’n hoofd).

   Prins Laurent is een strontverwend en daardoor ook strontvervelend ventje want hij heeft nog nooit één dag hoeven te werken voor de kost en dat is misschien voor hem wel erg prettig, maar bepaald niet voor zijn omgeving, en al helemáál niet voor de Belgische belastingbetalers die gedwongen worden om al die strapatsen te financieren.

   Het mooie is, dat de prins –ondanks het niet werken- tóch volop kan genieten van gezellige feestjes, verre reizen, het verzamelen van peperdure horloges en het aanschaffen van nog veel duurdere leuke autootjes. Vooral snelle auto’s vallen bij hem in de smaak en dat mag heus al wel een simpele Ferrari zijn of een luxe terreinwagen van Mercedes; zó veeleisend is de prins tenslotte nou ook weer niet.
   Maar toen Zijne Koninklijke Hoogheid te weten kwam dat de Subaru Impreza de ideale vluchtauto is, wilde hij er meteen ook eentje hebben, en wel in turboversie.
   Ja, dát is pas een auto die bij prins Laurent past: een gangsterauto!

   Maar een gangsterauto en een Ferrari zijn niet genoeg voor de genietende prins en daarom heeft hij gelukkig een hele collectie autootjes voor de deur staan. En ook is hij de bezitter van een paar fraai glimmende zware motorfietsen.
   Als de prins lekker hard scheurt op de openbare weg, krijgt hij regelmatig een boete -zijn rijbewijs is zelfs al een keer afgepakt- maar soms zijn de politieagenten een beetje bang voor de prins.
   Ja, laten we eerlijk zijn: een prins mag nu eenmaal meer dan wij -simpele onderdanen- mogen.

   Toen Zijne Koninklijke Hoogheid nog vrijgezel was, verzamelde hij ook allerlei leuke dames om zich heen. Hij nodigde zijn vrouwelijke fans graag uit om zijn dure speeltjes te komen bewonderen en om hen mee te nemen voor een ritje achterop zijn motorfietsen. Eén van die dames kennen jullie misschien nog wel: Wendy Van Wanten van o.a. de De PinUp Club. Dat was een beetje een schunnig TV programma, maar voor een dáftige prins moet dat natuurlijk kunnen. Hij heeft in 1995 ook een keer geprobeerd om een journaliste van het blad ‘Woef’ te versieren tijdens een interview en dat vond deze mevrouw helemaal niet leuk. Snappen jullie dat nou? Iedereen wil toch graag een keer de lakens delen met zo’n charmante prins? Hij ziet er zó aantrekkelijk uit, vinden jullie ook niet? En hij is altijd zo elegant en reuze fotogeniek.

   Kijken jullie bijvoorbeeld maar eens naar onderstaande foto’s. Die zijn gemaakt tijdens een deftig feestje. De prins was er natuurlijk weer als de kippen bij toen prins Albert II en Charlene Wittstock op 2 juli 2011 in Monaco gingen trouwen. Het was echter jammer dat die arme prins Laurent toen pardoes zijn evenwicht verloor en struikelde over de rode loper. Ja, hij weet zijn publiek altijd wel te entertainen:

   Die prachtige foto’s van Laurent zijn genomen toen hij bij dat huwelijk kennelijk een ietsiepietsie teveel had gezopen.
   Ja, van alle prinsen op aarde is Laurent wel de allergrootste nietsnut. Andere prinsen en prinsessen weten meestal nog een beetje de schijn op te houden, maar zelfs dat is voor Laurent nog te veel. Als hij niet als prins geboren was, lag hij nu als een dakloze dronkaard op de stoep zijn roes uit te slapen; denken jullie ook niet?

   Het cabinepersoneel van Brussels Airlines is ook altijd zo blij als de goedlachse prins Laurent mee vliegt. Hij hoeft zich als prins zijnde, vanzelfsprekend niet aan de regels te houden die voor ons wél gelden.
   De slimmerik is een beetje gierig want hij schijnt altijd goedkope b.light-tickets te kopen om vervolgens met zijn hele gezin in de business class te gaan zitten of, op zijn minst, in b.flex (dat is ietsjes minder dan business class). Dat vindt hij heel normaal; hij is toch immers een prins en hij heeft altijd zo lekker comfortabel kunnen vliegen.
   Al sinds de tijd van Sabena. Toen vlogen de prinsen kennelijk gratis en kregen ze een VIP-behandeling. Want prinsen moeten natuurlijk een prinsheerlijk leventje hebben, zeggen jullie nou zelf. En je gaat toch zeker geen dure vliegtickets kopen van het zuurverdiende geld van de belastingbetalers, die alles voor de prins betalen? Zuinigheid met een neut bouwt immers huizen als kastelen? En als je gewend bent om altijd je zin te krijgen, wil je natuurlijk steeds meer hebben.

   En het is daarom schandalig als een stewardess aan die goudeerlijke prins vraagt of ze zijn ticket even mag zien. Dan is Zijne Keuninklijke Heugheid op zijn teentjes getrapt.
   En dit gebeurt niet zo af en toe, maar elke keer. Het is zelfs zo erg, dat er bij het cabinepersoneel van de vliegmaatschappij paniek ontstaat als de naam ‘Laurent’ op de passagierslijst voorkomt.

   Gepensioneerd kolonel Noël Vaesen, de enkele jaren geleden wegens valsheid in geschrifte veroordeelde oud-adviseur van prins Laurent, herinnert zich hoe het vroeger was:
   “De mensen van Sabena waren blij en zelfs vereerd als ze hoorden dat er een prins zou meevliegen. Onmiddellijk werden plaatsen vrijgemaakt in de business class.
   Het cabinepersoneel maakte een ingestudeerde buiging als de prins het toestel binnenkwam. Het ging zelfs zo ver dat de zetel achter hem, zelfs al was die geboekt door een goede Sabena-klant, werd vrijgemaakt. De prins ‘had het niet graag’ dat er iemand achter hem kwam te zitten. Hij wilde zijn rugleuning zo ver als mogelijk naar achteren kunnen klappen.”
   Pech voor die goede (en duur betalende) Sabena-klant, dan had hij maar niet zo hondsbrutaal moeten zijn om met hetzelfde vliegtuig mee te willen als de doorluchtige prins.

   Toen de prins op 11 juni 2010 weer eens op weg was naar een knalfuif in Zweden -het huwelijk van prinses Victoria- was hij samen met zijn echtgenote ook weer vooraan in het vliegtuig neergeploft, in de heerlijk comfortabele stoelen van de business class.
   Er wachtte hem in Zweden een zware taak; hij moest tijdens die huwelijksplechtigheid namelijk het Belgische koningshuis vertegenwoordigen. Dan mag je als prins zijnde, wel wat noten op je zang hebben. Ja toch? Het is dan ook logisch dat de prins zwaar ontstemd raakte toen hem naar zijn boarding pass werd gevraagd. En het valt te begrijpen dat hij niet meteen opstond, maar eerst geruime tijd wilde besteden aan het zorgvuldig uitkafferen van het cabinepersoneel. Maar hij ging uiteindelijk tóch maar naar zijn plaatsje in de economy class, tussen het gewone kleutjesvolk. Parbleu, wat een narigheid voor de prins en het is dan ook geen wonder dat hij uit zijn hum was.
   Ik denk dat hij er toen ongeveer zo moet hebben uitgezien:

   Maar Zijne Koninklijke Hoogheid was hiermee nog niet aan het eind van zijn zware beproeving, want hij moest zijn eten en drinken dat daar werd geserveerd, ook nog zélf betalen! Is het niet vreselijk om die nobele prins zijn versnaperingen te laten betalen met het belastinggeld van de hardwerkende burgers die in zijn levensonderhoud en genot moeten voorzien? Hij riep verbolgen tegen de stewardess dat hij nu nog moest gaan betalen ook! Een schande: een echte prins zomaar laten betalen voor zijn eigen voedsel en drank!

   Dat was hij niet gewend! Kijk, dat de andere mensen in het vliegtuig hun eigen hapjes en drankjes wél zelf moeten betalen, is natuurlijk iets heel anders; dát hoort zo want dat zijn geen prinsen en prinsessen, die tóch al zo moeilijk kunnen rondkomen van hun geld.
   Enkele Zweedse passagiers die de verwende kwal niet kenden, gingen ook maar wat lekkere drankjes bestellen en zeiden dat ‘die vervelende man daar’ dat maar moest betalen. Steeds meer mensen riepen tijdens die vlucht dat ze ook gratis drankjes wilden hebben. Erg hè? Alleen een prins komt toch maar in aanmerking voor gratis eten en drinken? Verschil moet er tenslotte zijn, ook al zegt onze eigen majes dat ‘we allen gelijk’ zijn.

   Op 14 augustus 2010 ging de prins na een broodnodige vakantie in Italië, met zijn gezin aan boord van de Brussels Airlines-vlucht naar Brussel. Hij had 6 b.flex-tickets (economy) op zak, maar de adellijke lieden pikten alweer lege plaatsen in de business class in.
   Ook de nanny ging daar zitten. “Hij plofte daar gewoon neer”, zegt een ooggetuige, “zonder wat te vragen. Het cabinepersoneel overlegde en besloot niet nog eens het risico te lopen op een scène. Het gedrag van de prins was zonder meer grof. Hij had zich via een aparte gang naar het vliegtuig laten brengen, liet de andere passagiers wachten en kwam pas aan boord toen iedereen al zat. Opnieuw bestelde het gezelschap drankjes en voedsel en werd er niets betaald. Tijdens de vlucht kreeg de prins jeuk en moest de nanny onder het oog van iedereen zijn rug krabben. Een mooi gezicht.”
   Ja, dat moet zéker een mooi gezicht zijn geweest en ik moet hierbij meteen denken aan de leider van een groep apen die zich wellustig laat vlooien door een ‘ondergeschikte’ aap:

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Een hele lap tekst. Hoe weet U dit allemaal ? Ik zal morgen eens bij mijn Waalse buren verderop gaan vragen ?
    Die Belgen hier hebben ,t eigenlijk nooit over hun koningshuis, zal ik eens een “balletje”opgooien en iets “naars” zeggen ?.
    Na dit van U gelezen te hebben, denk ik niet dat U voorlopig in België mag komen !

    Like

   • @Delamontagne: En toch heeft Tistochwat gelijk, weet U: Ik heb dit door de jaren heen te hooi en te gras óók allemaal gelezen over die ‘Beminnelijke” Prins Laurent.
    Een eindje verderop hier brengt Geronimo in het midden, dat hij na de aanslagen in Brussel óók wel een intelligente uitspraak heeft gedaan, die getuigt van empathie met het volk. Dat kan best wel, dat kan altijd: Niemand is door en door verkeerd, ook KoHo’s niet. Maar feit is wel, dat KoHo’s zo’n uitspraak dan nog wel kunnen dóen, maar er in de praktijk niet naar kunnen léven, omdat ze de obstakels, waar iedere andere sterveling tegenaan loopt, zelf nooit zijn tegengekomen en daarom bij voorbaat ongeschikt zijn voor een positie met verantwoording voor een heel volk.
    Zelfs Oranje-auteur Kikkert, bepaald geen republikein, geeft dat toe: Door de omstandigheden van jongsafaan krijgen ze allemaal doodgewoon een kronkel in hun hersens. Dat zou je in deze tijd niet meer op een hele bevolking, die zonder dat al ómkomt van de zorgen, mogen loslaten. Temeer daar we het er in deze tijd toch minstens wel over eens zouden moeten zijn, dat de armste sloeber in wezen níet minder is dan een KoHo en dergelijke verhoudingen niet langer hoeft te pikken…..

    Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Vroeger was ik nooit tegen de monarchie , tegenwoordig snap ik beter dat het een totaal overtollige peperdure club van niksnutten is .
  Nou is het natuurlijk zo dat in een republiek de president de hoogste macht vertegenwoordigt en je zal maar opgescheept zitten met een zakkenwasser als Hollande . Ook al geen reden tot vreugde .
  Maar in ieder geval loop je de kans dat die na vier jaar of zo weer opdondert , die “koninklijken” , daar zitten we ons hele leven aan vast .
  Het is kiezen tussen twee rotoplossingen .
  Het heeft er alle schijn van , dat we zowel in België als Nederland nog wel even met die gedegenereerde ellende opgescheept zitten .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De enige oplossing is “de Russische methode” waarbij ze op het einde zoutzuur gebruikten om de lichamen op te lossen…

   Grondig maar totaal afdoende…

   Like

   • delamontagne zegt:

    1/3 ZOUTZUUR en 2/3 Zwavelzuur = “Koningswater” Is nog veel effectiever.
    Dat U dat als “buitenlander dit durft te zeggen ? Represailles !

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad…
    “Koningswater”. Niet voor niets heet dat oplosmiddel dus “Koningswater”…
    het is er voor gemaakt…!

    Maar om even op uw vraag te antwoorden. Nee hoor.
    Ik ken de Vlamingen redelijk goed en dat (over hun koningshuis…) mag je ze zeker zeggen.
    Ik zeg het ze bij gelegenheid regelmatig, en dan liggen ze in ’n deuk! (Ik lieg niet!)

    Da’s wel wat anders dan bij dat zooitje koningshuis-vereerders in NL!!!
    Of ze beginnen te huilen (paar maal meegemaakt…) of ze worden ijzig kil en stil.
    Zelfs zg. “republikeinen” zeggen dan dat zoiets zeggen niet hoort…
    En dan moet je weten dat ik het over ’n stel landverraders heb die het volk ieder jaar leeg zuigen en geen enkel respect voor het NL-volk hebben en tonen.
    Die bolle Alex had laatst nog de ongelofelijke brutaliteit om keihard te zeggen dat de Nederlanders ruimhartig woonruimte ter beschikking moeten stellen voor “vluchtelingen”… Geen enkel commentaar in NL….
    Dat zegt alles. Ik was er zo klaar mee dat ik graag uit NL weg ging.
    Hier is het ’n zooitje (volgens NL-normen) maar ’n leuk zooitje.
    Ik hou veel van Antwerpen. Jammer dat er zo veel gespuis rondloopt de laatste jaren…

    Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.rd.nl/vandaag/buitenland/2.252/koning-filip-waarschuwt-voor-valse-profeten-1.1110393

  Koning Filip waarschuwt voor valse profeten

  De Belgische koning Filip waarschuwt woensdag in zijn traditionele tv-toespraak voorafgaand aan de nationale feestdag van donderdag voor „valse profeten, die steevast inspelen op emoties, munt slaan uit deze breuklijnen en kwetsbaarheden. Zij wijzen makkelijke zondebokken aan en maken zo de kloof tussen religies, volkeren en uiteindelijk tussen ons allen, alleen maar dieper.”

  Koning Filip prees de moed van de slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen op 22 maart in Brussel. Daarbij kwamen 35 mensen om, inclusief drie terroristen. „U heeft die beproeving met oneindige waardigheid doorstaan”. Ook de veiligheids- en politiediensten hebben „blijk gegeven van een buitengewone toewijding”.

  „We hebben samen zware beproevingen doorstaan”, aldus Filip. „Aan de aanslagen die ons zo hard hebben getroffen, houden we een gevoel van onveiligheid over. De crisissen aan de grenzen van Europa en de weerslag ervan op onze landen, scheppen een klimaat van instabiliteit en onzekerheid. Daarbovenop komt de onrust binnen de Europese Unie, als gevolg van het Britse referendum.”

  In één woord: WALGELIJK! Wat een verknipte warhoofd.

  Like

 9. hslot4 zegt:

  @ Theresa Geisler : quote Het is immers met al die ‘monarchen” -voor zover ze niet uitgestorven zijn- hetzelfde: Ze staan mijlenver van de realiteit af,
  Uhh dat staan ze niet ! ze weten namelijk veel beter dan de gemiddelde nederlander hoe het spelletje gespeeld wordt .
  Ze verdienen namelijk bakken met geld aan iedere oorlog en wie voert de oorlog voor ze uit ? het klootjesvolk.
  En wat is er mooier dan wapens of goederen verkopen aan de vijand ? dan weet je precies wat hij heeft kan en niet kan.
  Ze hebben altijd al zo hun geld gemaakt ww 1 coke ww2 methamphetamine voor de legers ja ook duitsland en je denkt toch niet dat die olie uit de tuin van paleis soestdijk komt waar je auto op rijdt he of niet ?.
  Nee de dames en heren weten precies wat er speelt en hoe ze moeten spelen om aan top te blijven.

  Like

 10. Toch krijgt het volk de leider die hij verdiend, daarom is het daar ook zo’n klotenzooi.

  Like

 11. Geronimo zegt:

  De waarheid heeft altijd haar rechten, en alhoewel ik Republikein ben in hart en nieren, en geen enkel koningshuis genegen ben, laat staan het Belgische, toch vind ik prins Laurent nog de slechtste en zeker de domste niet van die hele meute coburgse profiteurs. Hij heeft op de Vlaamse VTM ooit terechte uitspraken gedaan die men normaliter van een lid van de koninklijke kaste niet zou verwachten. Wat anders dan de marionet van de Belgische regering, zijn broer en koning Philippe I. Oordeel zelf:

  “In een interview met het VTM-programma zei Laurent onder meer: “de bom ontploft niet op het koninklijk paleis of in het Elysée, maar wel in de metro waar er veel mensen zijn en dat kan ik niet verdragen”.
  Hij wees ook met de vinger naar de politiek: “het is omdat politici op hoog niveau elkaar niet begrijpen, dat de gewone mensen lijden. Het probleem bevindt zich niet op justitie- of politieniveau, maar wel in de Europese- en wereldpolitiek”, aldus Laurent.
  Volgens woordvoerster van het Koninklijk Paleis Rafike Yilmaz is “het interview niet overlegd met het paleis, dus niet gedekt”. Het is ook niet duidelijk of het Paleis prins Laurent zal aanspreken over zijn uitspraken. (Belga/TE)
  Aanslagen Brussel”

  http://www.knack.be/nieuws/mensen/prins-laurent-doet-politieke-uitspraak-na-aanslagen-in-brussel/article-normal-684947.html

  Like

 12. Gert Jan Reitsma zegt:

  Nog steeds is het zo: degenen die in hun hoofd halen om iets te zeggen over de islafieten worden door de politiek ( en het koningshuis!!) op hun nummer gezet; zelfs als je familieleden dood geschoten zijn door die fijne medeburgers!!! WAAR IS DE KOTSBAK?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s