Bremen: zes “vluchtelingen” na festival aangehouden wegens aanranding

Screenshot_80

(Door: Gyurka Jansen)

10 vrouwen meldden zich bij plaatselijke politie

Na een festival in Bremen vorige week zijn inmiddels al 6 mannen aangehouden op verdenking van aanranding. De mannen zouden tijdens de ‘Breminale’ vrouwen omarmd en “op verschillende plekken betast” hebben, meldt Radio Bremen. Het gratis vijfdaagse festival van Bremen brengt verschillende soorten muziek en cultuur bij elkaar. Al vrijdag en gedurende het weekend kwamen er meldingen binnen dat het evenement ontsierd zou zijn door aanrandingen. Gisteren volgend nog meer aangiften, het totaal aantal vrouwen dat zich bij de politie heeft gemeld staat nu op tien.

Radio Bremen meldt verder dat de verdachten volgens de politie overwegend “vluchtelingen uit Afghanistan” zijn. Van enkele wordt de status nog bekeken. De verdachten zijn hangende het verdere onderzoek inmiddels vrijgelaten. Volgens de festivalorganisatie zijn er van vorig jaar geen vergelijkbare gevallen bekend. Afgelopen vrijdag werden de eerste verdachten vastgehouden, zo blijkt uit berichtgeving in de Duitse media.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Bremen: zes “vluchtelingen” na festival aangehouden wegens aanranding

 1. koddebeier zegt:

  “Wie de oorzaak van de vergrijpen in de afkomst van de daders zoekt is en blijft een racist”.

  Dus de Duitse band Alltag blijken politiek correcte KLOOTZAKKEN te zijn !!

  Like

 2. Gewoon weer vrijgelaten, zo dan kunnen ze het nog dunnetjes overdoen. Zo leer je die vuile parasieten respectloos te worden. Ga je gang maar alles is toegestaan.

  Like

 3. Marc zegt:

  Die oproep van die band om een “Awarenessteam” samen te stellen is een natuurlijke en uitstekende reactie. Die politiek-correcte krant Alltag, die blijft volhouden dat mensen die hun eigen volk verdedigen ‘racisten’ zijn, zal niet lang meer van hun politiek-correcte toren kunnen blazen: op een goede dag zullen ook hun redactielokalen bezocht worden door een ‘Awerenessteam’.

  Dat laat zich raden!

  Like

 4. volksrechter zegt:

  “Het gratis vijfdaagse festival van Bremen brengt verschillende soorten muziek en cultuur bij elkaar.” blijkbaar is daar toch een cultuur bij die eigenlijk niet thuishoort in Europa, en zijn de omstaanders dan lafbekken dat ze niet reageren op zulke feiten ? Ik vermoed toch dat die vrouwen en of meisjes toch enigszins luid uiten bij zulke feiten. Moment om koppen in te slaan zou ik zeggen.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Castratie van deze hete Arabische hengsten een NOODZAAK…Alleen al vanuit maatschappelijk oogpunt bekeken. VEI LIG HEID anders helemaal ‘op drift’/ – hol.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Dit zijn geen mensen. Dit artikel is gepost op MSN. Eens temeer een bewijs dat dit duivels zijn.
  Het gaat om een onthoofding van een kind van 10 jaar.
  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/wereld/schoon-bondgenoten-%e2%80%9cgematigde%e2%80%9d-door-westen-gesteunde-syrische-rebellen-onthoofden-kind-en-posten-video-online/ar-BBuxOwA?li=BBoPOOe&ocid=ASUDHP

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s