De expansie van het slagveld

Screenshot_87

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

De meldingen volgen elkaar razendsnel op. Aanslag in Nice, 84 doden, Allahu Akbar. Putsch in Turkije, soldaten worden door de meute onthoofd. In de VS worden politieagenten door sluipschutters doodgeschoten, het rassenconflict escaleert. In het rustige Neder-Beieren hakt in een trein een gek in naam van Allah er willekeurig op los met een bijl en een mes. Tijd om even bij te komen? – Nee . . .

Contra magazine

In een vakantiepark in Frankrijk steekt een moslimmaniak op een vrouw en haar drie dochters in met de motivering dat zij “schaamteloos gekleed” zouden zijn. Eveneens in Frankrijk stormt een gewapende man het Hotel Formule 1 in Bollende-Vaucluse binnen, waar hij zich op dit moment nog verschanst. . .

Het lijkt net alsof de wereld in één keer helemaal dol draait. Met steeds kortere tussenpozen volgen de vreselijke berichten elkaar razendsnel op, de desbetreffende “deskundigen” op tv kunnen het nauwelijks bijhouden om de verbaasde tv-kijker uit te leggen dat dit alles uiteraard niets met de islam te maken heeft. Desondanks lijkt de laklaag van de civilisatie definitief scheuren te vertonen; er schijnt opeens nauwelijks nog een veilige plek te zijn, overal kun je een potentieel doelwit van terreur worden.

Precies datgene is gebeurd waarvoor “samenzweringsidioten” en de “slechte rechtsen” al vanaf het begin van de “vluchtelingencrisis” genoemde radicaalislamitische invasie gewaarschuwd hebben. Niet alleen kleine criminelen en allerlei soorten gelukszoekers hebben van de domme, naïeve welkomstcultuur gebruik gemaakt om zich aan de rijk gevulde trog van de Duitse welvaart te laven, maar ook keiharde terroristen gebruiken de gelegenheid om op de stations hun applaus en een stukje zelfgebakken appeltaart (gegarandeerd halal!) op te halen om daarna onder de bescherming van de almachtige ideologische Stasi in alle rust hun aanslagen voor te bereiden.

De politiek van de open grenzen heeft binnen een behoorlijk korte tijd tot een bijna grenzeloze terreur geleid. Nog steeds worden er dagelijks duizenden over de Middellandse Zee naar Zuid-Italië gesluisd, gefinancierd door de belastingbetaler onder het eufemisme “redding op zee”. Op de Balkan-route worden alweer volop mensen gesmokkeld en door de politieke verwardheid in Turkije dreigt een nieuwe bestorming van de Griekse eilanden. De mensen in de door migratie getroffen landen voelen zich dagelijks meer vreemdeling in eigen land; in ieder openbaar vervoermiddel wordt men omringd door luide en agressief overkomende jonge mannen van “zuidelijke komaf”.

De EU, de regeringen? Radeloos, zonder plannen, handelingsonbekwaam. Het lichtend voorbeeld Visegrad? – Er worden geen Poolse vrouwen door “groepen mannen” in het nauw gebracht, geen Slowaken onder het geschreeuw van “Allahu Akbar” neer gemaaid, in Tsjechische of Hongaarse open lucht zwembaden worden geen kinderen door “licht getinten” betast; maar deze landen worden berispt voor hun politiek, hun democratisch gekozen vertegenwoordigers zoals meneer Orbán of meneer Fico worden als “islamofoob” belasterd.

Het is de globalisten gelukt om de gevechtszone tot diep in het hart van Europa uit te breiden. Het slagveld van het kalifaat kon dankzij de daadkrachtige hulp van de EU en de westerse regeringen uitbreiden tot voor onze huisdeuren. In de VS heeft op dit moment het aangewakkerde rassenconflict hetzelfde effect als bij ons de islamitische massa-immigratie: niemand zal zich meer veilig voelen. Nooit meer.

Ze zeiden ook dat ze een wereld van het vreedzame met elkaar wilden scheppen; willen jullie hen in de toekomst ook weer geloven?

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op De expansie van het slagveld

 1. koddebeier zegt:

  Wij hebben geen ‘volkvertegenwoordigers’ meer, zij de regenten vertegenwooordigen allang ‘het volk’ niet meer, misschien een aantal gutmensch gekkies maar meer ook niet !!
  Als zij (de regenten) ook maar enig fatsoen in hun donder zouden hebben dan stapte ze op !!
  Zij dienen andere meesters en verlogenen hun kiezers !

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Citaat: niemand zal zich meer veilig voelen. Nooit meer.

  Door deze voortdurende terreur gepleegd door de subhumanen met de bijbehorende bloedbaden is er een kentering aan het plaatsvinden. Versoepelde wapenwetten in o.a Tsechie en Oostenrijk, vanouds zijn alle Zwitsers mannen bewapend. Denk ook aan de vele Nationalistische groeperingen die dagelijks veel leden erbij krijgen. O.a. Soldiers of Odin. Denk aan de Franse minister van Binnenlandse zaken die burgers oproept om zich als vrijwilliger bij de Binnenlandse Strijdkrachten te voegen.
  De hele politiek kan in enkele maanden tijd met 180 graden draaien. Dankzij de voormalige regering en zij die dat mogelijk maakten zullen er vele bloedbaden ontstaan. Hun namen mogen nooit vergeten worden want direct na de strijd zal Neurenberg 2 in werking treden.

  Geliked door 1 persoon

 3. tinekevanschagen zegt:

  Het is snotverdomme Godgeklaagd!
  Het interesseert die hele verdomde elitekliek geen ene fucking rotmoer wat er met hun burgers gebeurd! Dachten wij nu werkelijk dat Rutte een nacht slecht slaapt! schei toch uit !! de droplul
  droomt alleen van …meer meer meer….!

  Like

 4. bokito zegt:

  tineke ga maar lekker slapen rutte waakt over jou en het volk alleen weet ik niet met wat

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik kan het niet meer lezen, ik word zo witheet dat ik niet meer kan slapen, en toch wil ik het lezen, ik moet ernstig met mijzelf spreken.

  Like

  • Jan zegt:

   Om je even op te peppen: 86 jarige vrouw slaat met pak ham dief in winkel van zich af

   86-year-old woman uses bacon to fight off thief

   An 86 year-old woman from Manchester saved herself from a robbery by using a pack of the bacon.

   The incident took place in a supermarket in Altrincham, UK and was recounted on the Greater Manchester Police Facebook page on Tuesday morning.

   “The 86-year-old lady then defended herself by repeatedly hitting the female offender over the head with a packet of bacon.
   “The offender then retreated and made off from the supermarket.”
   People appeared to find this amusing, with over 3,500 people ‘liking’ the Facebook post.

   http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/20/86-year-old-woman-uses-bacon-to-fight-off-thief/

   Like

 6. Jan zegt:

  Het massaal verkrachten van vrouwen vond al eerder plaats in Europa dan in Keulen vorig jaar, namelijk in 2005 in Griekenland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s