De regering laat het volk in de steek

Screenshot_88

(Door: Ron)

We moeten constateren dat de regering land en volk in de steek laat – wat er ook gebeurt. Zomerreces helemaal uitzitten, zelfs als het land en volk van alle kanten, en van binnenuit wordt aangevallen en zelfs voor het leven moet vrezen.

Er circuleren lijsten van Turkse middenstanders die geïntimideerd (en/of gemolesteerd) moeten worden. AT5 meldt dat de intimidaties al  systematisch in Amsterdam e.o. gaande zijn.

Dit met medeweten van onze subversieve regering: rond de 150 door het Turkse ministerie voor godsdienstzaken “Diyanet” aangestuurde en gefinancierde moskeeën in Nederland. Rond de 600 bij de Kamer van Koophandel gemelde stichtingen en verenigingen noemen zich alleen al ‘Turks’ en volgens pro-Turkse bronnen gaat het alles bij elkaar om wel 1500 organisaties.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op De regering laat het volk in de steek

 1. Tja, och…..Het verschijnsel schijnt achteraf bekeken algemeen te zijn, hè: Niet alleen ons nepparlement lijkt te denken, dat met het ‘zomerreces” alle problematiek wordt opgeschort tot ná de vakantie, ook een beweging als Pegida NL gaat daarvan uit…..Zodat de woordvoerder in de gelegenheid gesteld wordt, lekker gewichtig soldaatje te spelen in het Zonnige Zuiden, zonder dat blok aan zijn been, dat “aanhang” genoemd wordt……
  (Jullie zien, hoezeer ik er nog steeds de smoor over in heb: Van dat stel nepparlementariërs in Den Haag wéét je het inmiddels, maar van de protestbeweging……Geen woorden voor; nóg steeds niet!)

  Like

 2. We worden al jaren in de steek gelaten en voorgelogen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Minister Valls zei eerder, na de aanslag in Nice, dat het Franse volk “moet leren leven met terreur” en dat “tijden zijn veranderd”.

  Zo doen politiek correcten dat. Wen er maar aan, de terreur zal een vast onderdeel blijven van onze samenleving. Begrijp de reikwijdte van deze uitspraak. Dit soort politici gaat niets doen het probleem bij de wortel aan te pakken. Een burgeroorlog zal ons aangedaan worden. Niet alleen in Frankrijk maar overal in Europa als we niet in staat zijn dit soort politici zonder enige moraal de laan uit te sturen. Niet de islam terrorist doet onze volkeren dit aan. Het zijn de progressieven met hun multicultureel gezwets die Europa in het verderf gegooit hebben. Ze kunnen niet het probleem bij de wortel (islam) aanpakken want dan moeten ze bekennen dat ze de afgelopen 40 jaar een misdadige immigratie politiek hebben gevoerd. Deze misdadige politiek hebben ze “”toen het pijn in de nek ging doen”” van het wegkijken, willen corrigeren met miljarden subsidie gelden weggegooit aan onintegreerbare moslims. Maar het mocht niet baten. Dus nu vragen ze aan de Europese volkeren passen jullie je dan maar aan. Pas je aan op straf van beschuldiging van xenofobie, racisme en het veroorzaken van tweedeling. Eerst de islam in huis halen wiens kerndogma draait om tweedeling en dan de ontvangende samenleving beschuldigen van tweedeling. Hoe krijg je het voor elkaar. Kortom kritiek op islam wordt gecriminaliseerd. Nu het islam facisme ook in Turkije wilt om zich heen gaat slaan weten ze het helemaal niet meer.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Dit is al HEEL lang bekend en er is altijd geweigerd er iets aan te doen !

  Like

 5. Jan zegt:

  Zomer reces in Amerika ook een onderwerp dat ter discussie staat. Greta van Susteren: de politici nemen 7 weken vakantie en die wordt door de belastingbetaler betaald. Zo staat het en niet anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s