Imam Nederlandse moskee: Ik ben bereid te doden voor geloof

Screenshot_90

,,Ben bereid voor mijn geloof te sterven, maar ook bereid levens te nemen.” Dat schreef de in opspraak geraakte imam Halil Çelik van de de Selimiye Moskee in Dieren (foto) in een Facebook-bericht.

Hierover is landelijk in Turkse kringen ophef ontstaan volgens de Gelderlander. Het moskeebestuur heeft inmiddels hiervan nadrukkelijk afstand genomen. Ze betreurt de uitlating, die ,,niet past” bij een imam.

,,Met de uitspraak van de imam zijn we het niet eens. Daar distantieert het moskeebestuur zich ook van. Dat zal ook voor de Turkse gemeenschap in Dieren zo zijn”, aldus Gokhan Alarslan, secretaris van het moskeebestuur.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Imam Nederlandse moskee: Ik ben bereid te doden voor geloof

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Hij is wel eerlijk. De andere gelovige moslims denken echter hetzelfde maar vinden het nog te vroeg om dit nu al kenbaar te maken. Bij hen gebeurt dat in een later stadium.

  Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  Deze gevaarijke islamo-fascist dient onmiddellijk het land uitgezet te worden.

  Like

 3. Johan zegt:

  Het moskeetbestuur hangt ondertussen een rookgordijn op om de ware bedoelingen van de ‘gelovige’ meute te verdoezelen. Het ‘distantieert’ zich zogezegd van de islamo-fascist, maar huilt ondertussen mee met de grijze wolven in het bos.

  Like

 4. Marc zegt:

  Laten we wel zijn, die Celik geeft gewoon weer wat onder moslims gemeengoed is. Daar helpt geen ene taqiya aan.

  Maar ook ik ben bereid voor mijn vaderland te sterven, en zo nodig islamitische vijanden uit te schakelen. Ten minste, zolang de staat niet bereid het beschermen van ons vaderland op zich te nemen.

  En daar lijkt het momenteel verdacht veel op!

  Geliked door 1 persoon

 5. Angie1968 zegt:

  Ik ben bereid deze Imam te doden indien noodzakelijk. En vele van zijn soortgenoten. Zou ik geen traan om laten. Is toch maar inferieur moslimschorem, zonder ook maar een greintje respect voor een ander of medemenselijkheid.

  Geliked door 1 persoon

 6. anna zegt:

  het moskeebestuur is het er niet mee eens …. ik geloof er niets van stelletje huichelaars

  Like

 7. diaz vivar zegt:

  moslims, allemaal 1 pot nat, liegen dat ze het zelf geloven om ons, stommerikken de strot over te snijden …

  Like

 8. oud-marinier zegt:

  NLse paspoort innemen en NLse nationaliteit ontnemen , fotograferen , gezichtsherkenningssysteem er op aansluiten , vingerafdrukken nemen , DNA afnemen , invoeren in nationaal/centraal data systeem en UITZETTEN naar land van herkomst of land van herkomst voorouders. Problem solved. Die zien we nooit meer terug.

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Uitzetten die gevaarlijke gek, Nederlands paspoort of niet, met zulke gedachten kan je beter naar de zandbak van Arabie gaan. Je hebt hier dan niets te zoeken!

  Like

 10. Deborah Menorah zegt:

  Onder het moskeebestuur bestaat dus ook politieke correctheid; ze konden niet anders … de haatboodschap was al in het openbaar gekomen.
  Hoe vaak zal dergelijke haatspraak al niet gebezigd zijn in de moskee en heeft het moskeebestuur zich er niet politiek correct van gedistantieerd, puur omdat het binnen de muren is gebleven?
  In het Arabisch is dit gewoon… dat noemen ze takiya!

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Alle moslims zijn leugenaars !
  Alle moslims eruit !
  Europa moet moslimvrij worden !

  Geliked door 2 people

 12. leefbarbaar zegt:

  Deze imam is een Turkse staatsimam. Een haatprediker en ambtenaar. Stond gewoon op de loonlijst van de grote geitendictator.
  Overigens zit een naamgenoot van hem bij D66 in Waalwijk, maar dat is natuurlijk een goede moslim en een heel andere persoon, anders had hij wel gezegd dat hij bereid is voor zijn geloof meneer Wilders af te maken. Want zo rollen moslims van meneertje P.
  Niettemin weer een leerzame dag voor de gutmensch; het paard van Troje gaat steeds harder stinken, op een dag ruiken zij het ook.

  Geliked door 1 persoon

 13. AntieOverbevolking zegt:

  schiet dat mietje AUB dood voor zijn geloof (komt hij ook een keer klaar met zijn onzichtbare maagjes ). als ik dan toch sprookjes figuren moet kiezen kies ik liever voor sneeuwwitje of klein duimpje het liefst voor spaghetti monster dan een of andere allah of een pedofiel mohammet .

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Hypocriete klootzakken de iman zegt gewoon wat er in de koraan en de ahadith staat !

  Like

 15. hslot4 zegt:

  Nou is er iemand die m ffe aan zn word wil houden ? bvd 🙂

  Geliked door 1 persoon

 16. Jean zegt:

  Smijt die perverse barbaarse smeerlapperij binnen de 48u van het grondgebied, liefst binnen de 24u want we hebben het echt gehad met dat gewelddadig barbaars krapuul.
  Gebruik die mosselketen om zwijnen in te kweken dan hebben ze tenminste een functie.

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Nou ja… Ik zeg niet dat ze liegen, maar ik geloof ze niet…

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Nou ja, ik zeg niet dat ze liegen, maar ik geloof ze niet…

  Like

 19. rightie zegt:

  Zoals wij in Amerika zeggen “words, words, words!”. Betekent toch niets? Weg met dat hele zootje. Eruit die handel. Wegwezen.

  Like

 20. Wat fijn dat het moskeebestuur hier afstand van neemt, maar verder mag hij gewoon lekker doorgaan met zijn haat preek.

  Like

 21. guusvelraeds zegt:

  Het moskeebestuur heeft inmiddels hiervan nadrukkelijk afstand genomen. Ze betreurt de uitlating, die ,,niet past” bij een imam.

  Dat afstand nemen gaan we meemaken op de dag dat ze met 6 miljoen moslims in Nederland zijn. Zouden ze 6 miljoen nodig hebben voor het moment suprême? Denk dat 2 tot 3 miljoen het ook gaan doen.

  Like

 22. ildiko zegt:

  verdient de kogel.

  Like

 23. delamontagne zegt:

  De Nederlandse Politie mag dan een oogje toeknijpen als Turken in R,dam met vlaggen rondsjouwen en Allala-Hakbar blèrren.
  Waarschijnlijk ook bij andere ongeoorloofde islammige evenementen, DE POLITIE VAN BRUSSEL IS NOG VEEEL GESTOORDER.
  Tijdens de nacht van 15 -16 July, toen in veel EU-steden Turken de straat op gingen om hun steun aan de dictator te betuigen, gebeurde dit ook in Brussels.
  Het was blijkbaar time om weer te bidden ? ?
  De politie “leende” de microfoon van de Politie-wagen, de pseudo-imam ging op de passagiers-stoel zitten en de oproep tot gebed begon.///////////
  België: een politie-wagen uit Brussel, leent de micro van het luidspreker-systeem om tot gebed op te roepen………..
  Belgique : un véhicule de police bruxellois prête son haut-parleur pour l’appel à la prière

  https://vid.me/Va1Z

  Like

 24. joopklepzeiker zegt:

  Kijk zo doe je dat geheel islamitisch

  Like

  • Mirjam zegt:

   Niet om aan te zien, verschrikkelijk. Hopelijk was het meisje al dood voordat ze de pijn voelde. Stuur dit filmpje maar eens door naar Rutte zijn mail adres. En naar die van het hele linkse pakket aan gutmenschen in de Tweede Kamer. Ze zijn dan wel op zomervakantie, maar ze checken toch nog hun mailbox.
   HET NEDERLANDSE VOLK WIL DIT IMPORTPRODUCT NIET HIER, ‘HEREN’RUTTE, SAMSON, BUMA, KLAVER EN DE REST VAN JULLIE GEDROGEERDEN.

   Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    Kan je nagaan, dit zijn de goede moslimes, ze staan aan onze kant , als we onze bestuurders mogen geloven .

    Geliked door 1 persoon

 25. Geronimo zegt:

  Dat rookgordijn vanwege de moskee heet dan tacqiyya. Altijd handig die gepermiteerde leugen als het de islam ten goede komt. Zand in de ogen strooien van al die goedgelovige onnozelaars in het westen dus. En die tuinen er dan nog in ook. Deze imam is inderdaad eerlijk. Een unicum op dat vlak eigenlijk. Elke moslim die het een beetje nauw neemt met zijn ‘geloof,’ heeft inderdaad de koran als leidraad, en is daardoor een potentiële moordmachine. Een tikkende tijdbom.

  Like

 26. Geronimo zegt:

  Heel juist, Delamontagne, maar oh wee als Vlaams-nationalisten een vreedzame betoging willen houden in hun eigen hoofdstad.Toelating meteen geweigerd door de burgermeester (PS-er), en wie het toch waagt om ondanks het verbod op straat te komen, wordt meteen hardhandig opgepakt en administratief opgesloten. Maar ja, dat zijn dan ook maar Vlamingen en dan nog Vlaams-nationalisten ! Schorem in Brusselse ogen.
  Dat België-Belgique-Belgium-Belgien een (kunstmatige) staat is en geen natie, was o.m. duidelijk te merken op het voorbije E.K. Ondanks alle tricolore vlaggetjes e.a. onnozelheden. Gewezen sportjournalist, Carl Huybrechts, had meer dan gelijk op dat vlak toen hij dat in de Nederlandse media onlangs aanhaalde. Maar we dwalen af.

  Like

 27. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk denkt de rest er net zo over !
  Hij gaat weg maar het gif is al uitgestrooid.

  Like

 28. joopklepzeiker zegt:

  Vreemd, ik beschouw dat moskee bestuur als VEEL gevaarlijker !

  Like

 29. @Mirjam het was een jongen van +- 12 jaar oud .
  Waarscheinlijk met medische verzorging want de infuus leiding en naald zaten nog in zn arm.
  Het verhaal gaat dat ze dachten dat hij een spion was voor wie of wat dan ook?.
  Die gasten moet je meteen afmaken zero tollerance

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s