JIJ WILT ERDOĞAN?

Screenshot_93

Pak je koffers dan en verdwijn daar naartoe waar hij regeert. Namelijk in Turkije. En blijf daar.

Bron:
https://www.facebook.com/kayacahit2/

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op JIJ WILT ERDOĞAN?

 1. tinekevanschagen zegt:

  VUILE HUICHELAAR…..PAK JIJ JE KOFFERS MAAR……….
  sorry , medereageerders , moest ff schreeuwen!

  Geliked door 2 people

 2. Avidia zegt:

  Waar zijn we aan begonnen, dat vraag ik me regelmatig af. Wat is Nederland veranderd door al die import, en waarom moest dat, ik vraag U dat af!!!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Mag dit er ook bij?

  US Educational Tax Dollars Used To Fund Turkish Coup .
  Volgens Infowars, the Alex Jones Channel.

  Like

 4. Herman zegt:

  Mag het ietsje meer zijn.

  Like

 5. ildiko zegt:

  Ja slappe lul regering ! wees eenmaal krachtig en laat zien aan deze islamgekken wie hier de bas is.

  Like

 6. Harry zegt:

  De idioten in Brussel zullen Turkije zeker de EU binnenloodsen .
  De afgelopen maanden was het verhaal dat ze nog aan honderden voorwaarden moesten voldoen . Zou nog jaren duren eer er van toetreding sprake was .
  Vorige week hoorde ik nog iemand uit de politiek zeggen dat ze aan nog maar VIJF voorwaarden moeten voldoen . Gaat snel ineens , niet ???
  Nu is de doodstraf nog even een itempje , je zult zien als dat ingetrokken wordt , dan is er ineens niks meer in de weg .

  Binnenkort is het ineens zo ver , dan zijn we WEER in het pak genaaid en dan gaat de islamisering in sneltreinvaart doorgevoerd worden .
  Weet niet of dat de opzet is van die neo-hitlerianen , maar binnenkort regeert Erdogan de hele EU .
  Net zoals ie dat in Turkije doet .
  Zijn volgelingen staan in heel Europa klaar om de tegenstanders te bedreigen , mishandelen , te verraden en te doden .

  Het nieuwe EU leger !
  Is er dan nog een weg terug ?
  En de ellende met een terroristenleger is dat je in tegenstelling tot een regulier leger met allemaal herkenbare uniformen niet weet op wie je zou moeten schieten .
  Iedereen kan de vijand zijn .

  Net als bij de varkenspest , gewoon voor de voet ruimen maar .
  Heb altijd diep meelij met die dieren , met moslims nul komma nul .

  Geliked door 1 persoon

 7. Geronimo zegt:

  Tinekevanschagen (e.a.), ik vrees dat u zich hier vergist van vijand. Ik interpreteer dat bericht nl. heel anders. Volgens mij is dat juist een vliemende boodschap vanwege die Turkse meneer (Gülen aanhanger?) met zijn moeilijke naam aan het adres van alle Turks aanhangers/oproerkraaiers/antidemocraten van ‘merdogan’ binnen Europa, die voor hem menen te moeten opkomen in het buitenland: ‘jullie willen hem, wel pak dan jullie koffers, en verdwijn daar naartoe waar hij regeert. Namelijk in Turkije. En blijf daar.’

  Nou, die raad wil ik meteen bij deze aan al die bedoelde Turkse aanhangers/aanbidders van zijne nooit te veel geprezen ‘verhevenheid’ bij ons in Europa op mijn beurt nog maar eens meegeven. Sodemieter op. Ga terug naar ginder bij jullie grote roerganger, en vooral: blijf daar. Dan zijn wij meteen van jullie en jullie constant gezaag en gezeik af, en wordt het hier een pak rustiger. En veiliger. En neem vooral al jullie Turkse vlaggen mee. Kan je er ginder alle dagen mee lopen zwaaien te zijner ere, want dat ziet zijne godheid ‘Merdogan’ , sultan van het wereldkalifaat in spe, toch zo graag. Machtsgeilheid ten top. Jullie dwalen als jullie menen dat ons land maar een provincie van Turkije is, waar jullie doen en laten wat jullie willen als het maar de goedkeuring van zijne hoogheid ‘merdogan’ wegdraagt.

  Opgeruimd staat netjes, zeg ik dan altijd. Pas wel op, ginder niet zoveel kabaal maken op straat door vernielingen e.d. aan te richten als hier bij ons, want ‘zijne hoogheid’ kan daarmee in eigen land helemaal niet lachen naar ’t schijnt, wegens o.m. voortdurende last van ongeneeslijke paranoia. Zoals alle echte dictators. (Herinner u o.m. Stalin)
  Hij ‘zuivert’ bovendien als de beste. Pas ook op met wat je ginder zegt, waar en vooral tegen wie. Feind hört nl. überall mit in deze ‘democratie’ bij uitstek, want straks wordt daar op zijn verzoek, pardon op dat van het eigen volk, in jullie ‘grote’ natie de doodstraf weer ingevoerd. En eenmaal je in zo’n systeem zit van de gestapo daar… Een mens weet immers nooit welke gekke sprongen een zot kan maken. Alvast veel geluk ermee. Met de grote roerganger, bedoel ik. Zo slecht zijn we zelf dan ook weer niet om jullie dat niet toe te wensen. Maar vooral, geen retourticket. Blijf daar en wees er gelukkig. Wij van onze kant zullen dat ook hier doen. En zonder heimwee af en toe eens aan jullie terug denken. Als aan een nare droom.

  Ik ben het dus volledig met de inhoud van deze boodschap eens, tineke, en ik meen dat de schrijver ervan het ook wel zo heeft bedoeld. Tenzij ik me vergis…Hij heeft dan ook overschot van gelijk met zijn boodschap. Meer van dergelijke verstandige Turken, zou ik dan ook zeggen, lieden die nog het verschil zien en maken tussen een compleet op hol geslagen uitermate gevaarlijke gek en een echte staatsman.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s