Krankzinnig!: Duitse gemeenten eisen na aanslag islamonderwijs op scholen

Screenshot_86

(Vertaling: E.J. Bron)

Islamonderwijs op Duitse scholen moet islamitische jongeren bevrijden uit de greep van radicale imams. Daarom eisen Duitse gemeenten en kerkvertegenwoordigers dit onderwijs.

Contra magazine

Na de aanslag in Würzburg hebben vertegenwoordigers van de gemeenten de algemene invoering van islamonderwijs op scholen van de staat. “Het is gepast om ook islamonderwijs aan te bieden op staatsscholen of door de staat gecontroleerde scholen”, zei Gerd Landsberg, eerste secretaris van de steden- en gemeentebond, tegenover de “Rheinische Post”. Daardoor zou de staat meer controle krijgen over de opvoeding van islamitische jongeren.

Daarvoor hadden vooraanstaande kerkvertegenwoordigers geëist het islamonderwijs op scholen verplichtend te maken om de invloed van de vaak uit het buitenland afkomstige imams in de moskeeën op jongeren in te dammen. Het toenemend aantal onbegeleide minderjarige “vluchtelingen” zou een grote uitdaging voor de gemeenten vormen, zei Landsberg. Op dit moment zouden zich al 68.100 jonge vluchtelingen in de leeftijd van meestal 15 tot 17 jaar onder de hoede van de gemeentelijke jeugdzorg bevinden.

“Daarbij gaan we uit van jaarlijkse kosten van ongeveer € 2,7 miljard”, zei Landsberg. “De uitdaging is gelegen in het grote aantal en de snelheid waarmee de maatregelen aanslaan en bij de betrokkenen moet aankomen. Anders bestaat het gevaar dat een groot deel van deze jonge mensen afglijdt in parallelsamenlevingen”, zei ook Hans-Günter Henneke, eerste secretaris van de Duitse Districtenvereniging, tegenover de “Rheinische Post”.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Krankzinnig!: Duitse gemeenten eisen na aanslag islamonderwijs op scholen

 1. joopklepzeiker zegt:

  Breaking nieuws

  BRUSSELS (Muslim Jihadi?) BOMB SCARE
  City in lockdown as armed police corner suspected jihadi bomber wearing ‘long winter coat with wires attached’

  http://www.barenakedislam.com/

  hij wil zeker ook een uitkering !

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Volkomen losgeslagen RANDDEBIELEN !

  Maar wel geheel volgens agenda 2030 van de VN !

  Geliked door 1 persoon

 3. Anneke zegt:

  De inheemse kinderen mogen beslist niet wijzer, – slimmer zijn / – worden dan hun islamitische leeftijdgenoten. “Ze mogen géén concurrenten van elkaar worden”. Ohhhhhhhhh,……pfffffff.

  Like

 4. Ze zijn totaal van de pot gerukt.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Ook Gij Dwazen !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Fubar zegt:

  Dit is op Fubar herblogd.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Het is inderdaad volkomen waanzin en zal alleen ten gevolge hebben dat de jongeren zich nog meer naar hun ‘roots’ wenden en de gevestigde orde als idioten gaan en blijven zien. Het is belachelijk om te zien, hoe de regering zich in alle bochten wringt om maar niet de werkelijkheid onder ogen te moeten zien: ze kunnen de basis van deze jongeren niet veranderen, want die bestaat uit verleden en wordt in het heden doorgezet. Bovendien, wie denken ze wel dat ze zijn?
  Om er vanuit te gaan dat ze, terwijl ze zelf niets weten over de koran en de islam, in staat zijn om een verandering van bewustzijnsvorm in de hersenen van de jonge moslims te kunnen bewerkstelligen. Ze weten niet eens waar ze les in geven, ze kunnen het boek nog niet eens na waarheid interpreteren.

  Bovendien is het zo, dat dit door de moslims weer zal worden gezien als een soort van onderwerping van de Duitse staat aan hun geloof en henzelf, doordat deze het belangrijk genoeg vinden om de ‘religie’ op reguliere scholen te onderwijzen, terwijl het Christelijke geloof, wat bij het Westen hoort, niet meer onderwezen wordt. Ze begeven zich daarmee in gevaarlijke wateren, want hoe gaan ze de islam presenteren: als een religie van vrede, zoals ze altijd beweren dat het is, of als de werkelijkheid, welke ze niet zien, dat het een afschuwelijke, op duivelse gedachten, moord, seksuele perversiteit en criminele daden gestoelde indoctrinatie is? De ironie van dit alles is eigenlijk zo droevig, want wie is er uiteindelijk de dupe van, als ook dit plan weer de fout in gaat?
  De gewone burgers van Duitsland. Die worden steeds meer als vreemdelingen in hun eigen land. Bahh.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Volksidioten.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Dus deze smerige moslim-collaborateur van een Gerd Landsberg wil met een aantal Duitse gemeenten en kerkgemeenschappen gaan EISEN dat er op scholen islamonderwijs wordt ingevoerd na de gruwelijke aanslagen in Nice en Würzburg ! Daarmee beloon je zelfs dat islam-uitschot die daar gewoon behandeld worden als vervelende, blèrende, klierige en verwende kinderen, een soort van huilus-aanstelleritus (huichelachtig huilen om de zin mee door te drijven of medelijden mee op te wekken) wat ook in veel strips voorkomt! Wie hen overal hun zin in gaat geven krijgt daar toch geen enkele dankbaarheid voor terug en jammer genoeg alleen veeleisende en brutale lastpakken!
  Eigenlijk zou het Landsberg en zijn stomme vriendjes moeten vergaan zoals het meisje uit het sprookje ‘De drie spinsters’. Dit meisje kon niets van spinnen en was zo lui dat haar moeder zo kwaad op haar dochter werd waarna ze de laatste over de knie nam en het meisje een geweldig pak voor broek kreeg! Toen de koningin dit merkte loog de moeder haar voor dat het meisje niet kon stoppen met spinnen en moest ze dat maar op het paleis gaan uitproberen.
  Alleen hoefde Landsberg daarna niet te gaan verwachten dat er drie sprinters (één met een hanglip, de tweede met een enorme duim en de ander met een klompvoet) opdoken om voor hem te gaan spinnen!
  Als de vrouwen namelijk zijn tantes waren geweest hadden ze wat mij betreft hem zelfs de kleren van het lijf gerukt en weggejaagd met zijn onzalige en stupide ideeën! Of laat deze blaaskaak gewoon ZELF islamonderwijs volgen met de bestuurders en kerkgemeenschappen op een soortgelijke school waar een radicale moslimleraar zijn leerlingen opdracht geeft om alle vrouwelijke familieleden van Landsberg en zijn bondgenoten als hoeren en sletten te behandelen, dezen aan te randen en hen te verkrachten en mits hij een homo was niet hopen dat Landsberg van een wolkenkrabber wordt afgegooid, de akelige en huichelachtige klootzakken!

  Like

 10. ildiko zegt:

  de euro islamisering dus nog sneller moet.

  Like

 11. Jean zegt:

  Diep…dieper…diepst…!!!

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  In de biologie mag dat werken. Hondsdolheid voorkomen door inspuiting met een afgezwakte ziekteverwekker. Bij de islam als ziekte verwekker gaat dat niet werken omdat de islam tot in de kern van haar leer radicaal en gewelddadig is. Bovendien staan de gewelddadige verzen in rangorde boven de niet gewelddadige verzen. In moslim kringen zullen ze lachen in hun vuistje. Zo gemakkelijk heeft de islam het nog nooit gehad in het verspreiden als een olievlek in haar hele imperialistische geschiedenis. Niet de islam is het gevaar maar de politiek correcte idioten die nog overal de touwtjes in handen hebben.

  Like

 13. Jackholland zegt:

  Islam onderwijs Wel verplichten maar door objectieve leraar maatschappijleer en vergelijkingen maken objectief .Moslims horen alleen mr de bullshitversies van hun imams. Je laat neonazi’s toch ook geen les geven over de tweede wereldoorlog? Hun zienswijze is nl gekleurd. Als moslimkindertjes nu ook nog eens ongekleurde uitleg krijgen over hun walgelijke ideologie gaan ze misschien eens echt een keer nadenken. Ook goed voor autochtone kinderen dat ze verplicht studie moeten volgen over deze verderfelijke ideologie en werkelijk gaan begrijpen hoe gevaarlijk deze ideologie is voor de mensheid. Nu denkt 90 procent nog het zal wel los lopen het is mr een geloof.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s