Moslims amputeren armen Pakistaanse christen

Screenshot_89

Christenen in Engeland zijn een handtekeningenactie gestart voor de Pakistaan Aqueel Masih. Moslims hakten op 24 juni de armen van Masih af toen hij weigerde zich te bekeren tot de islam.

De christen Aqueel Masih werkt bij een tankstation in de Pakistaanse stad Lahore. Hij helpt klanten niet alleen bij het tanken, maar verricht ook kleine reparaties aan auto’s. Op 24 juni vragen twee mannen of hij met hen mee wil gaan naar hun dorp, om daar een auto te repareren. In het dorp aangekomen roepen de mannen Masih op om zich te bekeren tot de islam. Volgens hen is daar alle reden toe; ook de vader van Masih is moslim geworden.

Als Masih blijft weigeren om het christendom af te zweren, worden zijn beide armen er met een bijl afgehakt. De christen belandt bewusteloos in het ziekenhuis.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, islamitische ideologie, Moslims, Pakistan. Bookmark de permalink .

12 reacties op Moslims amputeren armen Pakistaanse christen

 1. Bas zegt:

  Een Pakistaanse martelaar dient zich aan.
  Maar voordat beide handen zijn afgehakt is het te hopen dat hij via bemiddeling vrij komt en naar Europa mag afreizen. Deze Aqueel Masih is een ware held !

  In herinnering Yevgeny Rodionov.

  Like

 2. Pieter zegt:

  Een uiterst sadistisch wrede en laffe daad op een weerloos slachtoffer dat graag mensen hielp.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Verschrikkelijke beesten…! We zullen ze hier totaal vernietigen…!!!

  Like

 4. Wat is de islam toch vredig religie, maar niet heus. Het is een vrijbrief om mensen te vermoorden of te verminken, in een woord walchelijk.

  Like

 5. rightie zegt:

  Ze zijn een handtekeningenactie gestart. Nou geweldig toch. Stelletje ….., de beuk moet erin! Het moet afgelopen zijn met dat barbaarse geloof! En wel NU!

  Like

 6. Feniks zegt:

  Een evenredig omgekeerde actie kan na een dergelijke zinloze wreedheid op zich laten wachten.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  In Pakistan (het land van de reinen) heerst de sharia. De sharia geldt in een islamitisch land ook voor niet moslims. De sharia zegt dat een niet moslim voor een sharia rechtbank niet tegen een moslim kan getuigen. We kunnen ons wel druk maken in ons nog seculiere westen maar het zal niets opleveren. Zei nog iemand iets over mensenrechten en zo. Die gelden in een islamitisch land niet. Het OIC heeft bepaald dat overal waar de islam heerst het mensenrecht aangepast moet zijn aan de wetten van Allah, de sharia.

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Het zijn maar 2 armen , zo doe je een hoofd van een 12 jarig jongetje .

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Dat zouden de moslims hier ook moeten doen bij de christelijke heren Buma, van der Staaij en Segers. Heeeel misschien gaan ze dan eindelijk eens nadenken over de gevolgen van je land laten bezetten door moslims.
  In ieder geval zijn we dan ook van hun priemende vingertjes af.

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Buma met zijn CDA-club leden leven waarschijnlijk nog in een wereld van knuffels en pluche binnen de kerk m.a.w. een ideale werkelijkheid.die er van uit gaat dat een bezetting met gods wil wel over zal waaien ! Niets is minder waar!
   Als hij politiek geen actie onderneemt, dit land zijn grenzen te laten sluiten, is hij straks idem het volgende slachtoffer van deze ziekelijk taferelen… Immers hij is christen !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s