VIDEO: Wilders haalt uit op homofeest

Screenshot_78

Geert Wilders heeft vannacht een toespraak gehouden tijdens een Gays for Trump-evenement tijdens de Republikeinse Conventie in Amerika. De PVV-leider zei onder andere dat Europa in een staat van oorlog is.

Bekijk HIER de video

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “danny”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Wilders haalt uit op homofeest

 1. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Hoor de reacties van het publiek toch eens! Geert glundert gewoon!
  Dat is nog eens wat anders dan het domme hoongelach dat onze held ten deel valt in de Tweede Kamer! Mogen die ongeïnteresseerde ploerten om te beginnen allen aambeien krijgen en vervolgens decubitus graad 4 door het vele zitten op die luie konten!

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Designated Terrorist Group CAIR is positively apoplectic over appearance of renowned anti-Islam Dutch politician at Republican Convention

  http://www.barenakedislam.com/

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Op de reacties van degenen op dit filmpje die weer zeiken over islamfobie heb ik nog niet eerder gereageerd maar ik ga er wél van uit dat zij Geert Wilders zeker niét zullen haten! Hij is namelijk niet degene die Nederland naar de knoppen heeft geholpen maar zij die vonden dat ons kleine kikkerlandje zo nodig een politiek-correcte land moest worden om zichzelf aan de EU over te leveren. Er zijn al teveel Nederlanders en andere Europeanen die verlost willen worden van de EU en dat aantal stijgt maar verder zolang men niet in opstand komt.
  Laten we daarbij maar hopen dat degenen die Wilders nog steeds verafschuwen (en daar zullen een hoop politici in Brussel bij zitten) er nimmer in slagen om hem te ketenen met de (symbolische) toverketting die de legendarische reuzenwolf Fenrir wel in bedwang hield. Elk wereldrijk gaat vroeg of laat toch ten onder door vreselijke grootheidswaanzin, hebzucht, machtlust, egoïsme, dwaasheid enz. net zoals een opgroeiende boom die stormen, virussen of houthakkers decennia’s weerstaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s