Visboer moet eerst vlaggetjes weghalen, later niet…

Screenshot_74

Eén van de twee kramen van Zeevishandel die even vlagloos waren.

(Door: Theo Teitsma)

Eigenaar Jan Vlot van de viskramen in de Spijkenisser winkelcentra Maaswijk en Akkerhof kon het niet geloven maar twee toezichthouders zeiden het echt: hij moest zijn vlaggetjes weghalen. Enkele uren later draaide de wethouder dat terug.

Jan Vlot van de Zeevishandel was gisterochtend verbijsterd. ,,Ik hang al 25 jaar vlaggetjes op om te laten zien dat we de Hollandse Nieuwe weer hebben”, zei hij tegen twee opsporingsambtenaren (boa’s). Maar die waren onverbiddelijk. Ze hadden opdracht gekregen van de afdeling vergunningen van de gemeente om de visboer zijn rood-wit-blauwe vlaggetjes weg te laten halen. De reden was niet dat ze onveilig waren, want ze hingen hoog genoeg. Nee, hij had er geen vergunning voor.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Visboer moet eerst vlaggetjes weghalen, later niet…

 1. fleckie zegt:

  De ‘opdrachtgever’maakt zich gewoon belachelijk. ..[hoe noemt men dat:’spijkers op laag water zeken’?.

  Like

  • Inderdaad is het dat, want zodra ze zich daar niet meer mee bezig kunnen houden, zijn ze gedwongen om die spijkers op HOOG water te gaan zoeken: Illegalen en allochtone criminelen opsporen en uitzetten en zo. En daar branden ze hun fikken liever niet aan.

   Geliked door 1 persoon

 2. exmarineman zegt:

  Hij had er geen vergunning voor……sinds wanneer moet je een vergunning hebben om dit soort kleine vlaggen – Nederlandse nog wel – te plaatsen op je vis-, ijs- of fritekar????? Waar gaat het toch naar toe in Nederland. OF is er wellicht een andere reden: hebben een paar moslims soms geklaagd dat ze zich “bedreigd” voelen door het zien van deze kleine vlaggen????

  Like

 3. Waren zeker overijverige BOA’s , of multicullers kan natuurlijk ook…………….

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  BOA’s staan over het algemeen niet bekend om een onbeschadigd verstand, en ze volgen de ‘instructies’ klakkeloos op zolang het geen problemen voor hen oplevert. De wethouder had plotseling een helder moment. waardoor de schade wat mij betreft beperkt blijft tot een meewarig hoofdschudden. Want met de vigerende temperaturen denk ik maar liever niet verder.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Boa´s? Bij ons thuis noemen we ze “stadsnazi´s”!!! 😆

   Like

   • koddebeier zegt:

    Het vervelende is dat er vele soorten BOA’s zijn, boswachter, milieuinspecteurs, parkeerwachter,jachtopzichter, havenmeesters enz, enz, er zijn zelfs BOA’s die bewapend zijn, ook verschilt voor al deze takken de opleiding.
    De grootste problemen geven de omhoog gevallen wandelaars van de zogenaamde melkertbanen, mensen die geen baan konden krijgen of wilden krijgen, deze zijn met veel kunst en vliegwerk tot BOA “opgeleid”.
    En vertonen vaak een autoritair gedrag.
    Tja, al geef je een aap een gouden ring……………………………………enz.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Zoals ik al zei, Heer Bron, ik dacht niet verder. Had ik dat wel gedaan, dan had ik vast de juiste vertaling -zoals je die hier meldt- gebruikt. Dank voor de correctie.

    Geliked door 1 persoon

 5. danny zegt:

  Wedden. Als een moslim daar zou staan, zou die geen vergunning nodig hebben

  Like

 6. Heeft het koningshuis ook een vergunning ?

  Like

 7. Harry zegt:

  Moeten die BOA mongolen zich niet met de mocro terreur bezighouden ?
  Of is dat te ingewikkeld en gevaarlijk voor ze ?
  Het zijn tenslotte een soort neo-Melkertbaan mislukkelingen , die bij een normaal bedrijf waar je over een dosis gezond verstand moet beschikken nooit aan de bak konden komen.
  Vandaar hun irritante terreurgedrag ten aanzien van of je hond welaan de lijn zit , of je wel TWEE poepzakjes bij je hebt , want misschien moet ie nog wel een keer en dat soort geneuzel .
  Zeker op het platteland de grootste onzin .
  Een hond doet een hoopje in de berm en aan de andere kant van het prikkeldraad staat een koe helemaal leeg te lopen ……………………………..
  Maar o wee als de BOA ziet dat je het van je hond niet meeneemt !
  Bekeuring !

  Zolang ze die kutmoslims niet te lijf gaan zijn het totaal overbodige klootzakken .
  Net zo nutteloos als moslims .

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Harry,
   Veel Boergemeisters hebben hun eigen debiele knokploegen die we tegenwoording BOA’s noemen want de politie werd landelijk dus moest men iets anders verzinnen.
   De reden van deze laag IQ bruinhemd leipo’s is om zoveel mogelijk bekeuringen uit te schrijven voor de gemeente om zo extra geld binnen te krijgen. Het zijn ook nog eens enorme “zuigers” dat soort malloten. In Rotterdam waar het tientallen jaren geleden begon waren er regelmatig mensen die ruzie kregen met zuigende BOA’s en moest de politie erbij komen om problemen op te lossen. Denk ook eens aan een bejaarde man die ergens in dit vreemde gestoorde land een boterkuipje per ongeluk in de verkeerde afvalbak gooide en 450 euries boete kreeg van zo’n narcistische autist.
   Tuurlijk geen finnen bekeuren, durven ze niet, alleen de blanke autochtoon is de lul.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   @Harry,
   Nog een voorbeeld van een kloterige narcistische autistische BOA.
   De boel zoveel mogelijk verzieken voor anderen, t zijn allemaal soort van timmerfranzen, alleen dan in het klein. geef een mongool macht en hij naait iedereen!!
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/26252806/__Scouting_uit_Rijswijk_krijgen_bekeuring__.html

   Like

   • anna zegt:

    alles waar, maar laat dat “autistische” en “mongool” weg, je weet niet wat je schrijft

    Like

  • Jos Schlepers. zegt:

   Alleen bij grote honden kijken ze wel uit, gewoon een stelletje waardeloze onbenullen.

   Like

 8. Pieter zegt:

  Als het een IS of Turkse vlag was geweest had het wel gemogen.

  Like

 9. sjuad kirosati zegt:

  Dat is het -een- probleem in Nederland.
  Geef een jasje en autoriteit en alles wat domheid voorstelt daarin loopt de Nederlander te pronken als naakt eenden kwakend, als gehandicapten boetes uitschrijvend.
  Nee,, de Turken doen het beter,,,

  Like

 10. Cathja zegt:

  Misschien een poging om wat hogerop te komen? Uitsloverij noem ik dit, en totaal nutteloos werk. Laat ze doen wat noodzakelijk is en zich niet met futiliteiten bemoeien. We hebben al meer dan genoeg regels en regeltjes in Nederland.

  Overigens ken ik ook een BOA, wat een prima kerel is. Hij kijkt soms bewust de andere kant op als het om kleinigheden gaat. Zo kan het toch ook?

  Like

 11. anna zegt:

  laat gvd die gehandicapten er buiten

  Like

 12. Leo zegt:

  Áls ergens een vergunning voor wordt verleend hangt daar vooraf een wettelijk verbod aan vast.

  Joh,……. Ik zag laatst foto s uit Rotterdam met een Heeeeeleboel vlaggen, waar feitelijk een vergunning vooraf voor had MOETEN worden verleend.

  Hoe zit dat nu eigenlijk………. ?

  Ik snap er geen REET meer van.

  t wordt tijd dat we de Nederlandse vlag als protest maar ondersteboven moeten gaan hangen.

  Like

  • Op zich wel een goed idee uit protest die vlag ondersteboven, maar dan gaan die multiculti lui het waarschijnlijk zien als een multiculti vlag ipv de Nederlandse vlag, en gaan ze eisen dat de eer rood wit blauw geschonden wordt naar blauw wit rood.

   Like

 13. Jean zegt:

  Het zou beter zijn die 2 boa’s te verplichten voor je te gaan staan in gespreide stand, de veiligheidsschoenen met stalen neus goed aan te trekken en hopsekee een ferme trap tegen hun klokkenspel dat de beiaard te horen is tot in Maastricht. probleem zo opgelost en geen last meer van boa’s.
  Man man man wat voor ziekelijke geesten lopen er toch vrij rond op het grondgebied, optreden tegen gewelddadige barbaren is ze totaal wereldvreemd maar owee als er een vlaggetje hangt.
  Voor mij hangen er islamieten dan zou ik dat zelfs appreciëren.

  Like

 14. Frans Brassens zegt:

  Nog een BO……o nee, dorpsnazi in het volgende verhaaltje: http://www.telegraaf.nl/binnenland/26252806/__Scouting_uit_Rijswijk_krijgen_bekeuring__.html

  Like

 15. anna zegt:

  heeft iemand wel eens de vlaggen en andere propagandatroep in shoarma tenten gezien ???

  Like

 16. hslot4 zegt:

  Om even een inzicht te geven over hoe debiel en achterlijk die Boa’s en stadswachten zijn .
  Hier ook een straat aan het randje van het winkelcentrum voetgangers zone is een gehandicapte mevrouw die daar woont rijdend in een electrische scootmobiel omdat ze niet kan lopen naar haar woning.
  Komt er zo een stadswacht lul die wil haar beboeten want het is en voetgangers zone men mag er niet rijden.
  Ja hoe bedenk je het ? hoe dom of ziek moet je in je hoofd zijn .

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Toch hadden die BOA’s ’n paar dagen geleden goed werk kunnen doen in Rotterdam.
  Toen er met zo ontzettend veel Türkse vlagen “zonder vergunning” werd gewapperd…

  Natuurlijk was er toen helemaal niemand te zien.
  Geen burgemeester, geen ME… Alléén maar Türken…Heel veel Türken…
  Toen kon het wel. Smerige laffe honden!!!

  Like

 18. Ard Bakkenes zegt:

  Sjonge wat een onzin allemaal zeg over die vlaggetjes bij de visboer

  Like

 19. Avidia zegt:

  Allemaal een “klein” vlaggetje buiten hangen, dat zal ze leren, prrr ik word hier echt ziek van, ik kan er niet meer tegen, het voordeel van al die nietsnutters gaat boven ons ijverig volkje, wij sloven ons uit dag in dag uit, en de Turken zitten de Turtse tv te beluisteren, en storen zich???? Weet je waarom wij ons storen??? Wij moeten jullie onderhouden of we nu willen of niet, begrijpen jullie dat Turken??

  Like

 20. Frans Brassens zegt:

  Ik herinner me ineens de kleine Nederlandse vlaggetjes op Lonsdale-kleding.
  Niet meer laten zien, was het parool. Levert spanningen op! (zie geciteerde tekst).
  Maar grote IS-vlaggen of Tukenvlaggen dan? Géén ‘spanningen’?

  Citaat:
  ” Stel je voor: je hebt net in de stad nieuwe kleren gekocht. Vol trots kom je op school. Je laat je vrienden jouw nieuwe Lonsdale-kleding zien, maar de stemming slaat om. Voordat de lessen beginnen krijg je een brief in handen waarin staat dat de directie van school het merk ‘Lonsdale’ verboden heeft. ‘Vanwege de spanningen op school mag met ingang van morgen het merk Lonsdale NIET meer op school gedragen worden’ aldus de brief. Daar sta je dan met je Lonsdale-kleding. Alles net nieuw gekocht en je mag er niet meer mee pronken. ‘Zijn die lui gek geworden?’ en ‘belachelijk dat die lui ons kledingmerk verbieden’. Het zijn slechts enkele reacties van scholieren. Je baalt stevig. Het merk wordt ineens het gesprek van de dag en zelfs de kranten schrijven erover.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s