CDU-hoofddoek-juriste Betül Ulusoy helpt Erdoğan bij het zuiveren

Screenshot_106

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Bij al die, naar het misdadige afglijdende, “zuiveringen” in Turkije na de door Erdoğan geënsceneerde putsch mag dit verhaaltje uit het geïslamiseerde Berlijn niet ontbreken: Betül Ulusoy (foto), lid van de jongerenafdeling van de CDU (“Junge Union”, JU), die het bij de Duitse islam-justitie voor elkaar kreeg een hoofddoek te mogen dragen bij de justitiële dienst voordat ze een andere baan nam, postte n.a.v. de “putsch-poging” in Turkije op Facebook:

“De ´putsch´ is afgelopen nog voordat hij is begonnen. Alles heeft een goede kant: in ieder geval kan nu de zuivering van vuil plaatsvinden. En iedereen krijgt wat hij verdient. We geven het niet meer zo snel weg, met Allah´s hulp.” Ook al verwijderde Ulusoy dinsdagmiddag haar mens-verachtende Facebook-posting en probeert ze nu de plooien glad te strijken, er dreigt voor de hoofddoek-juriste ongemak met het bestuur van de JU in Berlijn.

Ongemak? Waarom heeft men haar er niet direct nog diezelfde dag uitgegooid? Maar we moeten haar dankbaar zijn, want misschien worden er een paar wakker. In Augsburg mag immers inmiddels door een rechterlijk besluit ook een moslima haar rechtersopleiding met een hoofddoek doen, en in Baden-Württemberg is dit zojuist aangevraagd! Wanneer beginnen de zuiveringen?

Bron:
www.pi-news.net
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op CDU-hoofddoek-juriste Betül Ulusoy helpt Erdoğan bij het zuiveren

 1. Met haar triomfantelijke rotkop, zo dat heb ik even lekker voor elkaar bij die idioten en ze heeft nog gelijk ook.

  Like

  • Kom kom, mark my words dat die muisje nog een staartje gaat krijgen voor dit zelf ingenomen kreng! Die zal in het vervolg extra over haar schouder moeten kijken , waar ze ook gaat.

   Like

  • Harry zegt:

   Die triomfantelijke blik , die veel moslims hebben , kun je ze haast niet kwalijk nemen , ze winnen bijna iedere slag .
   En ze hanteren zo’n debiele rekenmethode , als ze twee Joden vermoorden en er sterven dan door tegenacties honderdelf palestijnen , bij voorbeeld , dan leggen ze dat NOG uit als winst !
   Lui met een dergelijke kronkel zou je toch uit hun lijden moeten verlossen voordat ze nog meer overhoop halen .
   Collectief !

   Like

  • Driek zegt:

   Nu, beste Marian van Cranenbroek, ik vind het wel een lekker ding, vooral die nog nét niet doorgegroeide wenkbrauwen. Neen, daar zoude ik wel een ontbijtje mee willen hebben.

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  de vijfde colonne .

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  En zo zaait het gezwel zich verder uit in het westen.
  Hoe naïef en dom kunnen onze leiders zijn bij de aanstelling van moslims die altijd een verborgen agenda hebben om het westen te ondermijnen.
  Ze zijn eerst voor allah, dan voor het land van herkomst en pas op de laatste plaats voor ons, het westen. In feite haten ze alles wat het westen voor heeft.
  Ook in ons land met dank aan SP/GL/D66 en natuurlijk volksverrader nr 1 de PVDA.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  In ieder geval schetsen haar uitlatingen, voor iedereen heel duidelijk te lezen, de door en door nazistische ideologie van de islam, in dit geval in Turks kostuum. En allemaal willen ze het enige kalifaat stichten: Turken, Saoedi’s, Iraniërs, de internationale samenzwering van de Broederschap.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  De vooruitgeschoven infiltratie troepen van sultan erdogan , gaat al heel lang zo !

  Is gewoon bekend, maar wordt ontkent !

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Zoals links ooit de mars door de instituties begon zo doorloopt de islam dit op de dag van vandaag. Het is alleen het volk dat dit nog kan stoppen. Wanneer?

  Like

 7. Cathja zegt:

  ….”In ieder geval kan nu de zuivering van vuil plaatsvinden”….

  Juist, Betül Ulusoy, daar zijn wij hier nu ook zo hard aan toe! Zuivering van al het islam-vuil, van al die islam-drek, wat helaas in ons land steeds meer aan de oppervlakte komt drijven! Vuiligheid die wij hier voorheen nooit hadden, maar wat met de komst van al jouw ‘geloofsgenoten’ naar Europa onze democratische landen bevuilt.

  Ja, een ieder krijgt wat hij verdient. Dat vinden wij ook. Onze voorouders hebben hard gevochten voor onze vrijheid en onze democratische samenleving, en dat geven wij niet zomaar weg! Mede dankzij hen leven wij al tientallen jaren een leven in vrijheid, al wordt die vrijheid steeds meer geweld aangedaan sinds we hier mensen toegelaten hebben die de (extreme) islam aanhangen.
  Wij dulden echter geen overheersing van hen die het martelen en doden van onschuldigen/heidenen als een opdracht ‘van hogerhand’ beschouwen.

  Dat accepteren wij niet.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Wat een perverse kop heeft die Turkse hoer. Is haar huid soms van plastic ?

  Like

 9. Jan zegt:

  Inmiddels heeft sultan Erdogan de staat van beleg afgekondigd en gaan 60.000 achter slot en grendel:  The purpose of state of emergency is to be able to take most efficient steps to remove threat as soon as possible,” he said. “It will strengthen and protect democratic values and rule of law.”

  Adding that, “Turkey proved its allegiance to democracy and the rule of law by paying the high price of the lives of its citizens.”

  “This nation has the right to determine its own destiny. Everyone should know that.”

  He assured the nation that the armed forces will remain under the command and control of the governors and, “As the president elected, as the commander in chief, I will attend to it so that all viruses in the armed forces will be cleansed.”

  “My people, do not have any concerns. Turkey has overcome this challenge and will come out of it stronger by investing more,” he concluded.

  The latest estimates are that some 60,000 people have been arrested in Turkey.
  ..
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2016/07/breaking-sultan-erdogan-declares-state.html

  Democratische islam, hahaha.

  Like

 10. biebie zegt:

  Van mij mag ze best een boerka dragen want het ziet niet uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s