CITAAT Viktor Orbán (2)

Screenshot_108

“Staten hebben het recht eraan vast te houden dat zijn hun etnisch-culturele identiteit behouden. De Europese top-politici leven in een droomwereld. Ze hebben geen idee van het gevaar dat de immigranten voor ons betekenen. Als we ze allemaal binnenlaten, gaat Europa te gronde.”

Lees HIER het eerste citaat

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, gezond realisme, Hongarije, Patriottisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op CITAAT Viktor Orbán (2)

 1. Viktor heeft wederom gelijk. Dit willen wij ook in ons land.

  Like

 2. Marc zegt:

  Ik eis dat Orban president van de EU word.

  Like

 3. Jean zegt:

  Beste Victor, die EU huichelaars weten ook dat die import “levensgevaarlijk” is en veel schade zal toebrengen aan Europa en aan de Europeanen maar lafaards hebben nu eenmaal geen geweten vandaar dat die gewetenloze idioten in een aquarium zitten in Brusselallabath, het is nu aan ons om die aquarium een lekkage toe te brengen zodat de rotzooi via rioleringen wegstroomt richting Noordzee.
  De veroorzaakte schade aan Europa door die massa vreemdelingen en dan voornamelijk door die perverse islamieten is praktisch onherstelbaar, de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen is zeer zwaar beschadigd, de lafaards hebben er geen last van want zij hebben de bankrekening vet gemest.

  Like

 4. milaK9 zegt:

  En dan zitten wij ook nog met die George Soros.

  ‘George Soros: EU moet jaarlijks minstens 300.000 moslimmigranten toelaten’
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/George-Soros-EU-moet-jaarlijks-minstens-300000-moslimmigranten-toelaten

  Like

 5. Jan zegt:

  ‘Migranten’ zijn stinkende parasieten: asielshoppers verkopen op straat hulpgoederen van het Rode Kruis op straat. Serviërs maken er een eind aan (jammer dat zij hen niet lens hebben geslagen)

  MIGRANTS have caused outrage in Serbia after footage emerged of asylum seekers selling their food parcels back to citizens.

  In the video Bratislav Zivkovic, who is the leader of the Serbian Chetnik movement, can be seen confronting the migrants sat outside a bus station in Belgrade.

  Only seconds before the video starts, the asylum seekers had been trying to sells tins of food to bypasses, according to the angry 45-year-old.

  Blasting the migrants, Mr Zivkovic tells the men the food they had been given was a gift from the Serbian people and that they should not be selling it back.
  ..
  http://www.express.co.uk/news/world/691487/Migrants-blasted-selling-Red-Cross-food-parcels-BACK-Serbian-people

  Like

 6. koddebeier zegt:

  één van de weinige met verstand !!

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Ik snap nog steeds niet waarom er niemand in Nederland op het idee komt om een proces op gang te zetten wegens het illegale en zonder mandaat van de Nederlandse bevolking overgeven resp overdragen van soevereiniteit enz aan een ander land resp organisatie zoals de EU er een is. De Nederlandse bevolking heeft in een referendum tégen de Grondwet en het Verdrag van Maastricht gestemd en dus zijn we ILLEGAAL in de EU terecht gekomen. De regering Balkenende had na het Verdrag van Lissabon waar de grondwet op onbelangrijke punten werd gewijzigd na ons NEE door hem geaccepteerd en ondertekend. Echter daar had hij geen MANDAAT voor en dus is die handtekening ONgeldig. Hij had terug MOETEN komen naar het Nederlandse volk en hun wederom middels een referendum moeten vragen of ze akkoord gingen met de gewijzigde “grondwet”….. En dat is dus niet gebeurd dus is het illegaal en zonder mandaat gebeurd. Terug naar Hongarije en Orbán: die heeft volkomen gelijk, want net zoals voor Hongarije geldt het ook voor Nederland en andere EU-landen:
  In het Handvest van de VN staat duidelijk dat er géén soevereiniteitsoverdracht aan enig land of organisatie kan en mag plaatsvinden ZONDER de bevolking te raadplegen en er over te laten stemmen!!!!!!!
  Het is dus eigenlijk ook in strijd met de mensenrechten.
  Maar ja wie durft het aan om dat naar het Hof voor de Universele Mensenrechten en het Europese Hof van Justitie in Luxemburg (zit dat meen ik) oif is het Straatsburg???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s