FPÖ-video onthult: onthoofdingplakkaat op Turkse demonstratie in Wenen

Screenshot_104

„Bas Kaldiranin Basini Kesin“, wat zoveel betekent als: “Hij die zijn hoofd opheft, diens hoofd snijde men af.”

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl het afgelopen weekend een deel van het Turkse leger probeerde de Erdoğan-regering ten val te brengen, vonden er Wenen manifestaties van talrijke aanhangers van Erdoğan plaats. Binnen een mum van tijd konden duizenden “uitstekend geïntegreerde” Oostenrijkse Turken gemobiliseerd worden om voor “hun” Erdoğan de straat op te gaan. Aan het feit dat met deze massademonstraties conflicten Oostenrijk worden binnengehaald, dacht het vorig weekend nog niemand.

ongecensureerd.at 

Restauranttuin van Oostenrijkse Koerd verwoest

Bijzonder interessant waren ook de reacties van de mainstream media. Deze noemden het verloop van de demonstraties grotendeels “vreedzaam”, hoewel o.a. de tuin van de restaurantketen “Türkis”, die geëxploiteerd wordt door een Oostenrijker van Koerdische afkomst, werd vernield. Ook het feit dat deze demonstraties niet door de politie waren toegestaan, werd – als het überhaupt al vermeld werd – slechts terloops genoemd.

Een video van de FPÖ toont nu nog een aspect waarom de demonstraties helemaal niet vreedzaam zijn verlopen. De video-opnames leidden er nu toe dat de binnenlandse veiligheidsdienst de pro-Erdoğan demonstraties nauwkeuriger onder de loep neemt.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, FPÖ, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op FPÖ-video onthult: onthoofdingplakkaat op Turkse demonstratie in Wenen

 1. Jean zegt:

  Moet toch niet moeilijk zijn alle islamieten en aanhangers van die perverse Turkse barbaar dadelijk het land uit te flikkeren??? Waar blijven de knuffelaars en reetlikkers op wachten??? Nog meer verkrachtingen??? Nog meer moorden???
  En als dan iemand “de waarheid” zegt zoals Farage dan gaan een bende simpelen van geest zonder geweten Farage aanklagen!!!!!!!!!
  Waarom is dat links uitschot zelden tot nooit zelf slachtoffer???? zou het dan toch allemaal georganiseerd zijn……..door die linkse rotzooi in ons land???
  Mensen stem die linkse smeerlapperij weg en onze wereld zal gigantisch veranderen in een wereld zonder moslims/islamieten en zonder parasieten, terug een veilig en leefbaar land.
  Uiteraard als eerste moet die smerige EU bende aangepakt worden, allen een C4 voorleggen waarop duidelijk geschreven staat “zonder oprotpremies”.

  Like

  • Thom zegt:

   Er is inderdaad weinig verschil tussen de voorstanders van Erdogan en de meeste tegenstanders. Ëén ding moet je het merendeel van de Turken nageven: Ze zijn uiterst nationalistisch.
   Erdogan staat voor nationaal politiek islamisme. Gülen staat voor een wereldomvattend islamisme waar er plaats is voor wetenschap. Het is wel degelijk islamisme wat beide stromingen inhouden. Er is een derde kleine minderheidsgroep, die seculier wil zijn of een andere mildere vorm (soefisme) aanhangt.
   Maar gezien de meeste Turken voorstander zijn van een vorm van islamisme is er voor hen hier geen plaats.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik denk Thom dat Erdogan en Gülen precies hetzelfde zijn.

    Ze willen beiden de totale macht. Erdogan heeft dat tenminste begrepen…

    Like

 2. Het virus islam verspreidt zich steeds verder in onze westerse landen en niemand houdt dit tegen. Onze regering is met vakantie en laat ons over aan deze BARBAREN.

  Like

 3. Thoth zegt:

  Dat is tenminste anders voor moslims die voor vrede aan het demonstreren zijn :

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Men wil in Brussel wel de islam, maar niet de doodstraf.
  Klinkt een beetje als van een gebouw af springen; je wilt vliegen, maar niet neer komen.
  De islam is een doodscultus met een ruime beloning als je sterft.
  Met een wetgeving, die wordt aangewend om de andere helft van de wereld te doden.
  Wat is men denkende in Brussel? Gaan moslims hier stenigen met rubber tegels?
  Wie tegen de doodstraf is, is tegen de islam.
  Ja maar je hebt ook goede moslims?? Klopt, niet zelden zitten die in een oranje overall op hun knieën in het zand en daar zijn er steeds minder van.
  Overigens heel begrijpelijk dat Arrogander Pechtold tegen de doodstraf is, hij heeft er het meest belang bij, stel je voor dat landverraad weer strafbaar wordt.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  De “kiem” van de conflicten en alle die nog gaan komen, werd al in de jaren ,60 gelegd met de aankomst van de gastarbeiders, die een geloof aanhingen dat toen-der-tijd nog werd voorgesteld als zijnde iets uit de Sprookjes; ‘Duizen-en-één-nacht”.
  Althans door die “wijze” mannen zoals in NL Den Uijl.
  Zij allen hadden waarschijnlijk nog NOOIT één syllable uit dat verdorven boek de coran gelezen.
  HARD OPTREDEN NU, alles zal nog veeél erger worden.

  Like

  • fleckie zegt:

   Was het niet de ‘regering’ Den Uyl,: Partij v.d.ARBEID, die ervoor heeft gezorgd dat wij ‘opgezadeld’ werden met MOSLEMS, [de voorhoede van wat er nog ‘volgens afspraak’? volgen zou?]

   Like

 6. Marc zegt:

  Onmiddellijk alle nazi’s interneren!

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Het is toch een ware verrijking, dat zij hun vetes ook nog hier in Europa komen uitvechten en dat zijn niet alleen Turken; ook onder andere bevolkingsgroepen, die het licht in elkaars ogen niet gunnen, is het een grote teringzooi en onze bestuurders doen niets! Bedankt voor deze ongebreidelde import, die feitelijk alleen grote onveiligheid met zich meebrengt en niets toevoegt aan onze maatschappij. Sterker deze op allerlei manieren ondermijnt en jullie laten het gewoon gebeuren! Staan erbij en kijken ernaar en hier mag ik dan ook nog twee jaar langer voor werken!

  D.w.z. als ik aan het werk kan blijven, want door jullie “bezuinigingen” en overige regelgeving waaraan men zich dient te conformeren, staat mijn baan ook nog op de tocht. Tja, mijn werkgever neemt nu eenmaal liever gesubsidieerde mensen aan. Oh, ik mag ze nog wel opleiden (bloed, zweet en tranen, want na twintig keer uitleggen snappen ze het nog niet), maar daarna is het gewoon gaan. Ik heb het woord vaststellingsovereenkomst ook al minstens 20 keer gehoord, maar ach, de lol is er al een poosje vanaf en dan ga ik maar eens naar het basisinkomen informeren, want kunnen jullie me onderhand de boom in!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ik krijg steeds meer het gevoel dat men opzettelijk de islam zijn verwoestende gang laat gaan. Demonstraties zoals hierboven beschreven zouden verboden moeten zijn/worden, want zij zorgen voor veel onrust onder Turken van verschillende pluimage.
  Ook in ons land moet men dit soort demonstraties verbieden, want Turkse politieke aangelegenheden horen thuis IN Turkije, en nergens anders. Zijn ze het verschrikkelijk oneens met elkaar en/of staan ze elkaar naar het leven? Prima, maar dan wel in jullie ‘prachtige’ vaderland! Niet bij ons, of in welk ander Europees land ook.
  Wij ruimen onze troep op, doen jullie dat dan maar in Turkije met jullie troep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s