DOE MAAR GEK . . .

Screenshot_100

WANT STRAKS . . .

Screenshot_101

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op DOE MAAR GEK . . .

 1. sammy zegt:

  meesten snappen het niet en weten niet wat hun boven het hoofd hangt.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ja., maar die schoften op foto twee, dat heeft toch helemaal niets met isl……………………………………………! !

  Geliked door 2 people

 3. Ik kan alleen maar hopen dat het nooit zover zal komen.

  Like

 4. DOE MAAR GEK? Wat, mag nu de autochtone mens nu geen levensvreugde meer hebben omdat ze aan de vierdaagse meedoen? Nee het leeuwendeel van de autochtone burgers zou zich eens meer moeten gaan verdiepen in de politiek. Het zijn politieke kleuters geworden die allemaal de kop in het zand steken en al deze moslim ellende zonder slag of stoot aan zich voorbij laten gaan…

  Geliked door 2 people

  • Deborah Menorah zegt:

   Juist! Het merendeel van de mensen houdt zich totaal niet bezig met de aanslagen. Het enige waar ze zich druk om maken is waar ze nog onbezorgd naar toe kunnen op vakantie!
   Uit zichzelf komt het op mn werk nooit ter sprake, maar als ik bijvoorbeeld collega’s waarschuw voor de zorgwekkende ontwikkelingen met betrekking tot de immigratie/islamisatie van het gehele (nu nog) vrije westen, kijken zij mij aan alsof ik van mars kom en een vreemde taal spreek. Ik ben er mee opgehouden, het heeft totaal geen zin.
   De meesten zijn te dom om de verbanden (logische gevolgen) te (durven?) zien en kapituleren al bij voorbaat. Heb wel eens gevraagd wat een collega zou doen als ze een boerka moet gaan dragen. Haar antwoord was: “nou, dan draag ik toch een boerka!” Daar zakt mn boerka van af! Vraag me af wat ze gezegd zou hebben als zij of haar dochtertje besneden en half dichtgenaaid zouden moeten worden!?!
   Ze hebben geen flauwe motie van het zwaard wat letterlijk boven onze hoofden hangt en erger nog…. ze verdiepen zich er totaal niet in. Oppervlakkige eencellige zijn het gros van de mensheid. Sufgewiegd door de verzorgingsstaat en propagandamachine en staan daarom mijlenver van de nog altijd harde realiteit van het leven. De overlevingsdrang is eruit gewiegd.
   Wat dat betreft is de westerse mensheid verloren.

   Geliked door 3 people

   • Inderdaad Deborah zelf heb ‘k ook van zulk soort reacties mee gemaakt en achter mijn rug werd ik voor alles en nog wat uitgemaakt, maar nooit tete-a-tete daar hadden de laffe collega’s geen trek in. Gelukkig waren ze niet allemaal zo laf en een klein groepje die dezelfde ideologische gedachten hadden als ik, over het fenomeen immigratie en de positieve discriminatie waarmee deze lieden overal mee geholpen werden over de ruggen van dezelfde laffe collega’s. Enfin ben blij dat ‘k dat niet meer mee hoef te maken. Tja dat achterlijk antwoord van je collega dat ze dan zonder te morren ook een boerka ging dragen dat was alleen bedoeld om jouw verstandige redenatie de mond te snoeren, als ik jou was, laat haar dan op een onopvallende manier het ram-bam krijgen.

    Groeten

    Geliked door 2 people

   • Driek zegt:

    Deborah zegt: maar als ik bijvoorbeeld collega’s waarschuw voor de zorgwekkende ontwikkelingen met betrekking tot de immigratie/islamisatie van het gehele (nu nog) vrije westen, kijken zij mij aan alsof ik van mars kom en een vreemde taal spreek. Ik ben er mee opgehouden, het heeft totaal geen zin.

    Ik heb dezelfde ervaring, beste Deborah, ik ben er allang mee gestopt om mensen nog te waarschuwen voor het islamitische gevaar. Pas als links en rechts de bommen ontploffen, we in een toestand van oorlog leven en je werkelijk echt niet meer veilig over straat kan lopen, misschien dat dan het Nederlandse volk wakker wordt, doch ik heb mijn twijfel, mijns inziens is de westerse mensheid verloren.

    Geliked door 1 persoon

   • Dat ze me hier verbaast aan staren als ik er over begin kan ik begrijpen…….Maar van een volk wat er dagelijks mee geconfronteerd word en weg blijft kijken,snap ik niets meer.Mart Brasil.

    Geliked door 1 persoon

 5. “Leugenmachine van Rutte en Timmermans draait op volle toeren”

  Wat hebben de MH17-ramp, de aanslag in Nice en de staatsgreep van de Turkse president Erdogan met elkaar gemeen? De op volle toeren draaiende leugenmachine. Dat stelt schrijver en journalist Arthur van Amerongen.

  “De mantra’s van premier Rutte en Frans Timmermans klinken holler dan ooit,” schrijft hij. “Hoe krijgen ze het hun mond uit: de dader van Nice was een eenzame, depressieve wolf, Erdogan heeft de Turkse democratie gered en als kers op de taart houdt onze premier een tranentrekkend praatje over MH17, met de onderste steen als preekgestoelte.”

  Het enige pluspunt is volgens Van Amerongen dat niemand nog de leugens gelooft. Als er ergens weer de doodstraf wordt ingevoerd, dan zal het in Turkije zijn, heeft Erdogan voorgesteld. En wie staat er als eerste op om Turkije te feliciteren met de huidige ontwikkelingen en sultan Erdogan spreekwoordelijk de voeten te kussen? Juist, onze eurocommissaris Frans Timmermans. Hiep, hiep, hoera voor de democratisch gekozen regering van Turkije.

  Boze reacties

  Toen Timmermans schreef dat deze democratisch gekozen regering van Turkije de steun van de EU verdient, verschenen er in korte tijd meer dan 1000 overwegend boze reacties op zijn Facebookmuur. “Zijn trucje is uitgewerkt,” aldus de journalist.

  Ook begrijpen mensen niet waarom de EU de gekozen Turkse president tijdens een opstand steunt en de gekozen president van Oekraïne tijdens een opstand tegen hem veroordeelt.

  Bron
  http://www.ninefornews.nl/

  Like

 6. Pieter zegt:

  Vreselijk om te zien dat zogenaamde vierdaagse gevoel. Vooral als er een microfoon en camera onder je neus gehouden wordt. Dat zijn dan de mensen die een ons mede aan een verkiezingsoverwinning zouden moeten helpen.
  Ik houd mijn hart vast.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s