Moeder lastiggevallen meisje (12): ‘Belachelijk dat politie niets kan doen’

Screenshot_122

De ouders van het 12-jarige meisje uit Winschoten dat zou zijn lastig gevallen zijn boos. Ze hebben geen aangifte kunnen doen tegen de man die hun dochter heeft lastiggevallen. Dat laat de moeder aan RTV Noord weten.

‘Gisteren werden we gebeld en gevraagd of we naar het politiebureau wilden komen. Daar heeft mijn dochter het verhaal verteld’, zegt ze. ‘Maar eigenlijk konden ze niets voor ons doen. Volgens de politie was het niet strafbaar wat die man heeft gedaan. En er zijn geen getuigen die het hebben gezien.’

Soldiers of Odin

Afgelopen week ontstond er commotie over het voorval, nadat een groep onder de naam Soldiers of Odin de man zouden hebben aangehouden.  Dat gebeurde nadat er meldingen kwamen dat de man vrouwen en meisjes zou hebben lastiggevallen in Winschoten. De Soldiers of Odin benadrukken dat ze daarbij geen geweld hebben gebruikt.

Lees verder>>>
(h/t “Bolo”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Moeder lastiggevallen meisje (12): ‘Belachelijk dat politie niets kan doen’

 1. Marc zegt:

  Het moet wel helder zijn wat die man verkeerd gedaan heeft. In het ene bericht van RTV Noord stelt men dat de man de fiets van het meisje vasthield waardoor ze niet weg kon. In het andere bericht dat ze tegen de muur gedrukt werd.

  Wat is er precies gebeurd?

  Ik kan mij voorstellen dat de politie met het eerste scenario niet zo veel kan, ook al is het vervelend. Desalniettemin kan ik mij voorstellen dat burgers een eigen, alternatieve, surveillance instellen.

  Beslist geen overbodige luxe, gezien de berichten die over het laatste jaar te lezen waren.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Meneer de smerige asielrat zal wel snel overplaatsing aanvragen naar een ander AZC, in ieder geval in een plaats waar geen SOO is!!!

  Like

 3. Je moet er eigenlijk tegenwoordig wel altijd voor zorgen dat je getuigen heb. Eeuwig tegen alles wat je kan overkomen indekken.

  Like

 4. Thom zegt:

  Op http://www.rtvnoord.nl staat een bericht. daarin staat onder andere het volgende:
  Tekst:
  De asielzoeker zegt vaker vrouwen aan te spreken. Hij is echter niet in verband gebracht met een strafbaar feit. Daarom heeft de politie hem niet vastgehouden, zegt een woordvoerder.

  ‘Zorgelijke ontwikkeling’
  Burgemeester Pieter Smit van Oldambt noemt het optreden van Soldiers of Odin een ‘zorgelijke ontwikkeling’. Hij ziet echter nu geen redenen om extra maatregelen te nemen.

  Kamervragen
  De PvdA heeft Kamervragen gesteld over de groep. De partij wil onder meer dat de politie onderzoek doet naar de verwondingen van de asielzoeker.
  Einde tekst:
  De politie zal er inderdaad te weinig mee kunnen.
  Maar de reactie van D’66 burgemeester Pieter Smit vindt de aanrander zelf geen probleem, maar degenen die de aanrander bij zijn kladden pakken.
  De PvdA vindt het aanpakken van de exotische aanrander zo erg dat ze er Kamervragen over stellen. Probleem is dius opgelost: Aanrander gaat vrijuit want is zielig en die meid van 12, ja die moet maar binnen blijven want dat doet in dat soort landen waar de aanrander vandaan komt bijna elke vrouw, omdat ze anders aangerand zullen worden.

  Like

 5. D.DAY zegt:

  Mij bekruipt steeds meer het gevoel dat als wij ons recht nog willen halen wij het zelf zullen moeten doen. Van de overheid moet je het niet meer hebben, die laten de autochtoon in de kou staan zodra het daderprofiel gekleurd en/of islamitisch is.

  Liked by 2 people

  • Ellen zegt:

   Een overheid die bang is zaken te benoemen en de waarheid te zien, kan al heel lang niets meer betekenden voor de burgers van het land. Die komen alleen in beeld als er weer ergens voor betaald moet worden! Dat dan weer wel.
   We zullen het dus zelf moeten doen! Dat óók.

   Like

 6. Drs.P. zegt:

  Probleem is dus opgelost moet zijn: asielrat-aanrander is zielig zonder gat om zijn plassertje in te stoppen en gaat vrij uit, meid van 12, ja die moet maar binnen blijven want dat doet in dat soort landen waar de aanrander vandaan komt bijna elke vrouw, omdat ze anders aangerand zullen worden en Soldiers Of Odin zijn in principe de schuld van dit alles.
  Dus demonen666 boergemeister is een gore nsb-er, PvdA is zelfde soort nsb-partij die vol zit met 5e colonne booslim ratten en ik hoop dat meneer asielparasiet op een “voorzichtige” manier wat NL normen en waarden zal worden bijgebracht zodat er nooit meer de lust zal zijn om nog maar naar een NL meidje te kijken.

  Liked by 3 people

 7. Jan zegt:

  Vijfde colonne-lid Marcouch: Straatterreur Soldiers of Odin tegengaan
  door Ahmed Marcouch op 20 juli 2016

  Ik sla alarm over de schokkende achteloosheid waarmee wij tot ons nemen dat de militante Soldiers of Odin, geüniformeerd in zwarte legerkledij, gedreven door extreem-rechtse opvattingen, de jacht openen op vluchtelingen en migranten, zoals laatst gebeurde in het Groningse Pekela. Ze rekruteren voor hun eigen chapters, die in een aantal Nederlandse steden actief zijn. Op hun Facebook-pagina claimen ze een asielzoeker in elkaar te hebben geslagen, die zij verdachten van aanranding. De club stelt de ‘ogen en oren’ van de politie op straat te zijn. Dit is helemaal fout en levensgevaarlijk. Daarom heb ik direct vragen gesteld aan de minister om dit soort straatterreur met alle middelen tegen te gaan.

  verder op: http://www.pvda.nl/berichten/2016/07/Straatterreur+Soldiers+of+Odin+tegengaan

  PvdA, een criminele organisatie, handlangers en financierders van moordenaars en terroristen.

  Liked by 1 persoon

  • Aha! Daar heb je ‘m weer, de klootzak, de wolf in schaapsvacht:
   “Het Identitair Verzet streng bestraffen…..de Soldiers of Odin tegengaan…….”
   En wat doen we met de provocerende Néderturken, Marcouch? Of zeg je daar hooguit tegen “dat ze een beetje stiekemer te werk moeten gaan?”
   Ga je Godverdomde Marokkaanse hypocrisie van je afspoelen, Man: De lucht is niet te harden! Achterbakse klootzak!

   Like

  • exmarineman zegt:

   Maar de PvdA (lees Marcouch) heeft er geen enkel probleem mee, dat er in de Haagse Schilderswijk een SHARIAteam van moslims meeloopt met de politie. En we horen van de zijde van de politie noch van burgemeester Van Aartsen hoe en wat er gebeurt gedurende zo’n patrouille en wat die moslimse sharia-politie uitvoert etc.

   Liked by 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  Goh! Wat komt het toch bekend voor!!!! Dat zo’n Allah-tyfus kan zich aan vrouwen vergrijpen en de moeder van zijn 12 jarige slachtoffer mag geen aangifte doen!. Hoe vaak komt dat in andere gevallen voor? Nederlanders mogen geen aangifte doen als het om moslims gaat …WAT ZE OOK DOEN…De Sharia wet is allang hier! ..Ik denk dat ik ergens las dat getuigenis van een Dhimmie is 50% waard als het gaat om een moslim. Eigenlijk kan een Dhimmie niet getuigen tegen moslim. Wij kunnen de topgasten bij het Ministerie van Justitie adviseren om het Wetboek van Strafrecht in de prullenmand te gooien en de Koran gaan lezen. HUN ISLAMITISCHE VRIENDEN MAKEN NU HIER DE DIENST UIT …Net als de Moffen na de bezetting van Nederland in de Tweede Wereldoorlog ..Verordnungen und Befehlen i.p.v. Nederlandse wet. .

  Like

 9. Hans zegt:

  Tja
  Die ga ik dus niet bellen, de soldiers of Odin,
  Geweldloos?
  Ze hadden hem ter plekke moeten castreren.
  Het is een islamiet waar 4 vrouwen last van hebben gehad.
  Die weet nu dat hij dit straffeloos kan blijven doen.
  En gaat dus door.
  Castreer je zo eentje dan gaat ie zeker weten niet door.
  En waar is de vader? Laat hij dit zo gaan?
  Aangifte? Het is 2016 !!!!!
  Politie moet ons koest houden totdat de moslims in de meerderheid zijn en we kunnen worden uitgeroeid.
  Je moet begrijpen dat dit systeem waarin we nu geregeerd en via belastingen afgeperst worden alleen kan blijven bestaan bij een domme onwetende bevolking.
  Daarom importeren ze nu volop primitieve debielen.
  Nee, ik doe in zo’n geval echt geen aangifte.
  Want dan vervolgen ze mij als ze de resten vinden. Daar hebben ze dan wel tijd voor.
  Want ze hebben het geweldsmonopolie dat ze TEGEN de AUTOCHTONE bevolking gebruiken.
  Enfin, Áls ze de resten vinden.

  Ik bel wel een boer als het zover is.
  Geen soldiers of Odin.

  Like

 10. Marijke zegt:

  Hele zielige verhalen heb ik gelezen over dat allochtonen hier geen kans zouden krijgen. Als je dan als weerwoord geeft dat er toch behoorlijk wat allochtonen in overheidsfuncties zitten, dan worden die afgedaan als naar voren geschoven excuus-allochtonen. Marcouch is daar een van. Het zou Marcouch gesierd hebben als hij Kamervragen had gesteld over het NIET optreden tegen de relschoppers die auto’s in brand steken, hulpverleners aanvallen, bussen bekogelen, overvallen en mishandelingen plegen etc. Nu men het niet meer pikt en Soldiers of Odin de mensen WEL in bescherming nemen, komt Marcouch ineens met Kamervragen. Hij moet zich eens achter het oor krabben waarom de Soldiers of Odin hier actief beginnen te worden. Oorzaak en gevolg.

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  In Winschoten e.o. hebben mensen uit onvrede over het optreden van de politie (machteloosheid) zich verenigd in Soldiers of Odin. Te verwachten is dat dit fenomeen zich op veel meer plaatsen zal gaan voordoen. Een deel van de burgerbevolking is het meer dan zat dat ‘vreemdelingen/asielzoekers/vluchtelingen/of anders genaamd’ vrijelijk hun gang kunnen gaan in het begaan van bedreigingen en aanvallen op autochtonen. Dit ‘fenomeen’ is de voorloper op de burgeroorlog die ons te wachten staat. De aanwezigheid – en verdere toename – van met name islamitische mannen zal de onrust bij de bevolking doen toenemen. Van de overheid valt niets te verwachten, dus zal men het zelf gaan oplossen. Het een zal het ander uithalen met de burgeroorlog als gevolg. Deze ontwikkeling is het point of no return al lang gepasseerd.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 12. Elena zegt:

  Die huichelachtige Marcoucous, zou ik met liefde de nek omdraaien.
  Hij maakt zicht zorgen om de Soldiers of Odin, hij vergeet één ding….dat de Soldiers voor de burgers opkomen.
  De Soldiers zijn een GEVOLG van…..de ratten in de straten.
  Voor het gemak vergeet de smerige Marcoucous dat maar even.
  Weg met die vent en de ganse PvdA.!!

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Het verraad van het eigen volk begint bij de politiek en ettert verder bij justitie, politie en de rest van de overheid. Inmiddels weten wij aan wiens kant zij staan !!

  Like

 14. Flo zegt:

  Ik zeg: trap ze maar flink in elkaar als het even kan, de politie mag niets ondernemen, als ze het al zouden willen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s