“Negerzoen” in de kantine besteld – ontslag

Screenshot_125

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoe hysterisch het racismedebat inmiddels wordt gevoerd, toont een zaak die nu voor de rechter komt. Een medewerker van het middenmanagement van het reisbedrijf Thomas Cook bestelde in de kantine van de onderneming iets lekkers, en wel net zoals dit al tientallen jaren lang zonder problemen in ons taalgebruik gebruikelijk was, een “negerzoen”. Fataal voor de man, want hij deed dit bij een vrouw uit Kameroen. Daarop trok de negerin vermoedelijk ten strijde en ging naar de bedrijfsleiding, die de “racist” onmiddellijk op staande voet ontsloeg.

De medewerker, die tot dat moment meer dan tien jaar bij het bedrijf gewerkt had, pikte deze waanzin niet en stapte naar de rechtbank voor arbeidszaken. Zijn langjarige activiteit voor het bedrijf liet de rechtbank in het vonnis meewegen. Zonder waarschuwing vooraf zou noch een buitengewoon noch een normaal ontslag mogelijk zijn, staat er in het vonnis. Thomas Cook gebruikt als argument dat de manager het kantinepersoneel al langer geprovoceerd zou hebben. Beroep niet uitgesloten.

Het weerzinwekkende om zich heen grijpende mening-, taal- en alledaags fascisme en zijn willige links-idiote handlangers maken van Duitsland het land van schuchtere figuren tegenover agressieve, hun persoonlijke dramaturgie tegen de Duitsers enscenerende, migranten. Een knuffelcultuur die de nieuwe meesters in het land moet dienen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Negerzoen” in de kantine besteld – ontslag

 1. Angie1968 zegt:

  Wacht maar, er komt weer een tijd dat we Moriaantje weer op haar flikker geven, en haar dikke negerreet het land uittrappen. Je laat je toch niet koeioneren door dat soort stront! Die import-negers ruiken zwakte en excessief schuldbesef (kolonialisme, racisme, slavernij etc..) en dat buiten ze zwaar uit! Weg met die zwarte klooteikels!

  Like

 2. hslot4 zegt:

  Volgende keer blanke vla bestellen en vragen of ze ook een beetje wil .

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Hopelijk zal hierdoor de consumptie van moorkoppen (Negerzoenen) nu met sprongen omhoog gaan. Beste lezers, doe uw best. Het is nog lekker ook !!!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Negerzoen is een negerzoen is een negerzoen is een negerzoen…
  Vrij naar Gertrude Stein.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. Pingback: “Negerzoen” in de kantine besteld – ontslag - Ik zeg NEE tegen EU

 6. KRAFTAVILQA zegt:

  Se moraal van dit verhaal: neem als werkgever geen onblanken in dienst want je weet nooit wanneer zo’n malloot een aanval krijgt van ingebeeld-ratzisme-syndroom. Je zou verdorie er nog de pest aan onblanken door krijgen; wat heeft linksisme sinds WO Ⅱ de Westerse wereld toch goed gedaan. Eigenlijk zouden al die hedendaagse vermijdelijke wantoestanden voorzien moeten worden van een labeltje met de mededeling: “deze wantoestand werd mogelijk gemaakt door linksisme”.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Kijk eens aan. Discriminatie richting belasting betalende Franse [ blanke ] burger.
  dit is dan de Credit-Card die Gratis wordt verstrekt aan vluchtelingen, op kosten van de belastingbetaler………..

  demandeur d,asile

  Like

 8. Marijke zegt:

  Dit snap ik nou nooit. Negerzoenen zijn hartstikke lekker, dus dat mogen ze als compliment opvatten. Tenzij ze geen neger genoemd willen worden, nou dan slaat het niet op hen. Belachelijk om hiervoor iemand te ontslaan. Massaal boycotten!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Een Zweedse feministische Parlementarische vindt dat de verkrachting door een “immigrant” gepleegd, minder erg is dan door een (witte) Europeaan……..!

  Like

  • Er zijn inderdaad vrouwen die bij een witte niks voelen. Het zijn uitgeruimde merries, zeg maar, zoals kennelijk de onderhavige dame. Dit is dus geen objectief aandoende mening en dat is jammer. Ook getuigt het niet van veel respect voor de eigen cultuur door – mijn vertaling – de Zweedse man z’n klabanus af te schilderen als totaal niet effectief met dat gore vel er nog aan en dat ie ’n niet trots rechtopstaand krijgt. Waar is de tijd gebleven dat vooral Zweedse meiden tijdens de Vierdaagse onze vellerij met gejuich en applaus begroetten?

   Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Nou moeten we niet direct bij de vellen neerzitten beste.
    Uit jouw reactie moet ik opmerken dat jij het in die tijden vier dagen kon volhouden voordat een en ander tot ’n berg slappe vellen ineenstortte..
    En dat zelfs de Zweedse meiden niet alleen binnen, maar ook buiten de tent stonden te applaudisseren.

    Toch kijkt de dame op de foto blijmoedig uit haar ogen, en ik denk dan ook dat zij in die dagen toen ze nog jong en blond was, persoonlijk in die tent moet zijn geweest.
    Dat ze er nu anders over denkt wil niks zeggen. Je weet hoe die vrouwen zijn.
    Uit de vagina, uit het hart.
    Ze is dus een realistische vrouw die met haar tijd mee gaat en kennelijk teleurgesteld is in en door de Zweedse man, terwijl het ’n ideaal seksueel land is waar het heel vroeg donker is… Alleen ja, als je altijd maar in die sauna zit als het heel koud is dan kun je verwachten dat lengte ’n belangrijke rol gaat spelen…
    En daar spelen die Arabieren en die Somaliërs handig op in…

    Liked by 2 people

   • Respect verbiedt mij om te vertellen dat ik veel hulp had van de buurvrouw die we Fluffie noemden en de gehavende boel weer in orde maakte terwijl de Zweedse meiden de verzamelde buit er overdag weer uit liepen.
    Toch was het uitkijken in die dagen want voor je het wist zat je met de midden-oosterse danseres van nachtclub Corona in de afzakkroeg en kreeg je op het toilet van een maatje met galmende stem te horen dat je naast een kerel zat en dat ‘smurges vroeg de beurt het hurdste groeid’. De weken daarna kreeg je van alle vrouwen uit Nijmegen de angstige vraag gesteld of je echt homo had gekregen en dat ze je wilden genezen en dat deed je dan maar. Ja, het was een drukke tijd. De dame op de foto lijkt trouwens sterk op een jongere uitgave van damals. Ik herken haar aan die gulzige mondhoek.

    Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Ik zal het kort houden want het gaat uit de hand lopen en dat is zonde.
    Aan de uitbolling overdwars aan de rechterwang is te zien dat ze linkshandig geweest moet zijn in haar beste jaren. Dat krijg je niet meer weg.
    Geen twijfel mogelijk dat ook het volkomen rimpelloze wat ze over zich heeft ontstond door het langdurig aanzuigend effect met diegenen waar ze zich naar over heeft gebogen onder de tentstokken.

    Spijtig dat ze zich nu zo moet afgeven met datgene wat zich ’s avonds laat nog op haar wil storten.
    Zij verdient beter.

    Dat is waar, maar geld is ook niet alles.

    Liked by 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  De “verwarde” persoon die enkele dagen geleden een moeder en haar 3 jonge dochters verwondde met een mes wegens “het-te-spaarzaam-gekleed-zijn” werd voor de rechter voorgeleid.
  Zijn voorlopige hechtenis werd verlengd.
  Hij weigerde zijn vingerafdrukken te laten nemen en bleef maar “Allah-hakbar” roepen.
  Zoals altijd gist men nog steeds in het duister naar zijn MOTIEVEN !
  http://www.franceinfo.fr/fil-info/article/agression-dans-les-hautes-alpes-le-suspect-crie-allah-akbar-au-cours-de-sa-garde-vue-procureur-de-la-807069

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Waarom leggen alle medewerkers nu niet het werk stil, kijk zo gaan we dus lekker naar de kloten omdat we geen kloten meer hebben .

  Liked by 2 people

 12. Elena zegt:

  Vieze smerige negerin.
  Heerlijke zoete negerzoen.
  Ik eet in één keer zo’n doosje alleen op….hmmm lekkuuuhr !

  Like

 13. Jan zegt:


  (http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/1575/Nikkepikken_vervangen_negerzoenen.html)

  De laatste zoen

  De zoen van negers en van negerinnen
  Is hier zo zwart gemaakt dat naar het schijnt
  De negerzoen uit Nederland verdwijnt
  Al is zo’n zoen wel lekker wit van binnen.

  Dus moet ik maar iets anders lekkers zoeken.
  Gelukkig viel mijn oog op jodenkoeken.
  (Driek van Wissen, 26-03-2006)

  Liked by 1 persoon

 14. We leven in een achterlijk land waar moslims in onze regering zitten en altijd eerst zullen kiezen voor de islam dat is al ongelooflijk en onbetrouwbaar. En nou de negroïde zoen en als ze er een naast leggen van witte chocola, steigeren wij toch ook niet. Dan hebben we witte en negerzoenen zijn wij er dan UIT !!!!!!!!!!

  Like

 15. boorzalf zegt:

  Tis wat tegenwoordig, dit mag niet,dat mag niet. Wat een drukte om niets.Zullen we de wasmiddelen er ook maar bij pakken.

  Liked by 1 persoon

 16. C.A.Barstow zegt:

  Hadden zij dat smerige zwarte wijf niet in elkaar kunnen rammen?

  Like

 17. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Negerzaad (voor de vogels) zal binnenkort ook wel anders moeten gaan heten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s