Poolse minister van Binnenlandse Zaken: Aanslag Nice is gevolg van het multiculturalisme

Screenshot_118

De Poolse minister van Binnenlandse Zaken, Mariusz Błaszczak.

(Door: Olivier Bault – Vertaling: E.J. Bron)

De Poolse minister van Binnenlandse Zaken, Mariusz Błaszczak, van de conservatieve partij PiS, keerde zich in een reactie op de aanslag van Nice met scherpe bewoordingen tegen de bagatelliserende standpunten op de aanslagen in België en Frankrijk tot nu toe: “Dit was heel duidelijk opnieuw een terreuroverval. In november verleden jaar was het Parijs, in maart Brussel en nu Nice. Het probleem waarmee Europa zich geconfronteerd ziet, is het gevolg van een decennialange mislukte politiek van het multiculturalisme en de politieke correctheid, waarvan de effecten nu te zien zijn.”

“We moeten de dingen bij de naam noemen en de consequenties trekken”, aldus Błaszczak verder. “Wat heeft men van de terreuraanslagen van Parijs geleerd, inclusief de terreuraanslag van januari 2015? Men heeft vredesmarsen georganiseerd en bloemen in alle kleuren van de regenboog op de trottoirs getekend – een duidelijke referentie naar de LGTB-beweging. En mevrouw Mogherini, de hoge vertegenwoordigster van de EU voor Buitenlandse en Veiligheidspolitiek, is zelfs in hete tranen uitgebroken.”

Błaszczak laconiek over de tranen van Federica Mogherini: “Tranen zijn begrijpelijk bij getroffen familieleden en vrienden, niet echter bij politieke leiders die moeten zorgen voor de veiligheid van de burgers. Verplaatst u zich eens in de situatie van een terrorist, die bereid is zijn leven op te offeren, zoals dat bij de islamitische terroristen het geval is. Wat moet hij wel niet van deze politieke macht denken, wat moet hij wel niet van mevrouw Mogherini denken? Hier gaat het om het probleem hoe macht zich presenteert. Wie aan de macht is, moet niet huilen, maar moet de openbare orde en de vrijheid en veiligheid van de burgers garanderen.”

Błaszczak had ook felle kritiek op de blindheid van de Europese politieke elites: “Op Witte Donderdag, na de terreuraanslagen van Brussel, vond er een bijeenkomst van de EU-ministers van Binnenlandse Zaken plaats. Ik was daarbij aanwezig, evenals de heer Frans Timmermans, de vicevoorzitter van de Europese Commissie [“voor de verbetering van de wetgeving, de relaties tussen de instellingen, de staatkundigheid en de charta van de fundamentele rechten”], dus die meneer, die ons lessen wil leren over onze constitutionele toestand. En precies deze meneer bracht zijn verwondering tot uitdrukking waarom de in Europa geboren nakomelingen van Noord-Afrikaanse immigranten zich niet weten te helpen met de Europese waarden. Daarop vroeg ik hem wat hij onder ´Europese waarden´ zou verstaan, maar ik kreeg geen antwoord van hem.”

Met betrekking tot de voorbereidingen van zijn land voor de Wereldjeugd-dag aan het eind van de maand wees de Poolse minister van Binnenlandse Zaken erop dat Frankrijk zich in een veel moeilijker situatie dan Polen zou bevinden. Ook Polen zou zich in een gelijksoortige situatie hebben bevonden als na de verkiezingen op 25 oktober 2015 de regeringswisseling niet zou hebben plaatsgevonden. Błaszczak letterlijk: “Wij zouden nu duizenden immigranten uit het Midden-Oosten en uit Afrika in het land hebben, want dat is het wat de voormalige regeringscoalitie (PO-PSL) wilde. […] Maar immigranten uit Afrika en uit het Midden-Oosten passen niet bij ons, dat is een feit.”

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com
Door: Olivier Bault

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Oost-Europa, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Poolse minister van Binnenlandse Zaken: Aanslag Nice is gevolg van het multiculturalisme

 1. Bob Fleumer zegt:

  Wat de mensen beweegt om afstand te nemen van de immigratie is geen racisme maar een gezonde afkeer van een religie die ons dood wil maken, zo simpel is het!
  LEES Timmermans in zes talen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Wat een verademing komt er toch dezer dagen uit Oost-Europa! Eindelijk gevoel voor realisme, bereidheid je eigen bevolking te beschermen tegen dat schorem uit Afrika en de Orient, vooral moslims. De dingen bij naam noemen, geen politieke correctheid meer… ik wil emigreren! Alleen jammer dat die misselijke muts van een Mogherini nog niet ontslagen is. Dat staat daar dan weer in Nice melodramatisch te janken…..iemand had dat klootwijf een pak slaag moeten geven! Dit heb jij mede-veroorzaakt, trut!

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  “Maar immigranten uit Afrika en uit het Midden-Oosten passen niet bij ons, dat is een feit.”

  Nu bij ons passen ze ook niet, maar die debiele hondsbrutale neuqnegerts worden gewoon door onze strot geduwd door diezelfde narcist van een Timmerfranzzzzzzz!!! Gelukkig waren de verkiezingen in Polen wel op tijd en zullen ze hier waarschijnlijk te laat zijn volgend jaar !!!

  Like

 4. Pingback: Poolse minister van Binnenlandse Zaken: Aanslag is gevolg van het multiculturalisme – Maatschappelijke (r)evolutie

 5. Floo zegt:

  Zou fijn zijn als de trieste figuren in het kabinet hier eens notitie van nemen……

  Like

 6. joga zegt:

  Realisme, dat m.u.v. de Oost-Europese landen in de EU niet meer voorkomt. Wel een enorme vooruitgang trouwens . Blijf het ze inpeperen jongens, want spontaan begrijpen doen ze het in Brussel nooit.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Gelukkig komen steeds meer wijzen uit het oosten ons te hulp om de moed erin te blijven houden.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  De heer Blaszcezak zegt precies datgene wat Wilders, Strache, Marine le Pen, Farrage, Tom Van Grieken en alle andere Volkshelden van de vrijheid in Europa scanderen!!!

  Het grote verschil echter is dat de heer Blaszcezak een minister is… en niet “slechts” leider van een politieke partij die geen regerende macht heeft.
  Vandaar dat de EU geen macht heeft over Polen
  Vandaar dat het grote kwaad in Polen niet tot uitvoering kon worden gebracht…!
  Wat een verschil met de overige Europese landen…!

  Die gladde onmogelijke leugens van die schurken van die vervloekte EU hoort hebben decennia lang de volkeren van Europa kunnen misleiden. Maar die tijden zijn definitief voorbij.
  Nu de daadwerkelijke ommekeer…!

  Like

 9. Marc zegt:

  Timmermans valt hier wel heel erg door de mand! Hij had zichzelf al ontmaskerd als een onbetwiste nit-wit, maar de vraag niet kunnen beantwoorden welke waarden hij feitelijk verdedigd…?

  Die man moet per direct vervangen worden.

  Like

 10. Wijze woorden moeten uit de oost blok landen komen. Wij moeten het hier doen met dat debiele gelul van onze regering. De turken hier in Nederland voelen zich veel meer verbonden met Turkije. Waarom worden wij aan elkaar opgedrongen.

  Like

 11. Janszn zegt:

  Wat zou het goed zijn om ook hier zo’ n minister te hebben. Deze man doet meer voor zijn volk dan dat hele haagse zooitje.

  Like

 12. Jan zegt:

  Een moslimwijk in Polen? Het is al een feit. De media zwijgt en de regering vraagt het volk niet naar haar mening.

  Het centrum zal uiteindelijk een aantal gebedsruimtes hebben en tevens studie- en lesruimtes. Zij zullen tentoonstellingen houden en sportevenementen. Er komt een computerruimte met internet, een moslimbibliotheek en zelfs een kleuterschool en een winkel. Verder komt er een parkeerruimte. Dit alles wordt gefinancierd door sponsors van de Perzische Golf. Wie zijn zijn weet men niet maar zij komen in de herfst naar Warschau.
  http://wrealu24.pl/index.php/polityka/430-muzulmanskie-osiedle-w-polsce-to-juz-fakt-media-milcza-a-wladze-nie-pytaja-spoleczenstwa-o-zdanie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s