Zo ziet de ‘Amerika eerst’-wereld van Trump eruit

Screenshot_107

(Door: Emile Kossen)

Amerika hoeft NAVO-lidstaten niet meer per se te verdedigen, moet Turkije en Rusland vooral met rust laten, en de eigen troepenmacht flink verkleinen. Het Amerika van Donald Trump zou een veel kleinere rol spelen in de wereld.

Trump neemt donderdag officieel de nominatie van de Republikeinse partij in ontvangst en probeert deze week een beeld te schetsen van hoe hij als president de Verenigde Staten zal leiden. In het buitenland heeft Amerika weinig te zoeken, zegt Trump in een interview met de New York Times. Amerika moet ‘eerst maar eens zijn eigen zooi opruimen’.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Patriottisme, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zo ziet de ‘Amerika eerst’-wereld van Trump eruit

 1. Klinkt goed, nou de uitwerking nog.

  Like

 2. Pilgrim zegt:

  Ik begin nu toch opeens wat twijfels te krijgen over Trump. Hij wil geen druk uitoefenen op Erdogan? Dat is een stilzwijgende instemming met die staatsgreep. En moet Turkije dan ook nog in de NAVO blijven? Er uit met Turkije!

  Like

  • Je niet doorlopend mengen in hun binnenlandse aangelegenheden is nog niet hetzelfde als ze STEUNEN.
   Inderdaad hebben de Turken Erdogan zelf gekozen; dan moeten ze ook maar nemen, wat er op zit -binnen hun eigen grenzen.

   Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Trump wil kennelijk dat de sterkste op eigen kracht boven komt drijven in Europa! Als dat Juncker, Erdogan is, of Putin is, zal hem misschien een biet zijn. Als er economisch maar geen hinder of machtsvacuüm ontstaat net in het Midden Oosten.

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Dat zijn goede vooruitzichten. De uiteenvalling c.q. het opheffen van de E.U. zal hier niet meer lang op zich laten wachten. Dan kunnen we eindelijk weer volgens de oude EEG, maar dan in een nieuw jasje, economisch gaan samenwerken. Uiteraard ook met Rusland. Omdat de V.S. toch uit de NATO zal stappen maken we gewoon een Europees leger die zich net als de V.S. niet bemoeit met gebieden die niet tot hun continent behoren. Eigen continenten opschonen en verdedigen tegen ongewenste subhumanen is meer dan voldoende.
  Het lijkt te mooi om waar te zijn met een gedeïslamiseerd Europa en V.S. Volgens mij zijn de moslims daar ook blij mee want ze voelen zich hier toch niet thuis. Kunnen ze zich in hun eigen landen vredelievend de hersens inslaan. Ruimt zichzelf heel vreedzaam op als niemand er zich meer mee bemoeit.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Voor 100% toepasbaar op Nederland. We hoeven de islam niet in Somalië te verslaan. We moeten de islam op eigen bodem een halt toeroepen en een binnenlandse politiek inzetten waarin de politieke islam invloed tot een absoluut minimum, zeg gerust nul beperkt gaat worden. De aanwezige moslims hoeven niet gedeporteerd te worden maar zij die de seculiere samenleving niet onderschrijven moeten zonder voorbehoud gerepatrieërd worden. Als in de Nederlandse straten gescandeerd wordt “”We volgen Erdegan onze leider”” hebben ze hier in Nederland niets te zoeken. Mijn wens is dat de islam over pak weg 30 jaar geabsorbeerd is in de Nederlandse geschiedenis. De islam infiltratie behoort in de geschiednis boeken van de toekomst te staan als een zwarte bladzijde die nooit had mogen plaats vinden. De politici die dit mogelijk hebben gemaakt zijn land en volksverraders want zij zijn het die eerste verantwoordelijkheid dragen voor de islamitische aanslagen met zijn vele slachtoffers.

  Ik hoorde zojuist op het radio journaal dat de jongen van 12 jaar die door IS onthoofd werd plotseling niet meer een slachtoffer van 12 jaar genoemd wordt maar een tiener. Een tiener kan iemand zijn van 13 jaar maar ook iemand van 19 jaar. Kijk zo lopen de hazen in politiek correct Nederland. Eigenlijk verdienen ze het gehangen te worden aan de hoogste paal.

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   En de politici zowel in regeringen als volksvertegenwoordigingen (dus incl EC en EP) die de islam infiltratie mogelijk hebben gemaakt – vanaf 1975!!!! Resolutie van Straatsburg – zijn inderdaad de eerstverantwoordelijken. En dan zij die het de laatste 5 jaren zo uitstekend allemaal hebben toegelaten zijn nog eens extra verantwoordelijk en ALLEMAAL hebben (mede)schuld aan al die aanslagen en vooral de slachtoffers.
   Denk dan vwb Nederland bijvoorbeeld aan al die kamerleden die vóór de motie-Halsema hebben gestemd en ook die vóór de motie van links vorige maand hebben gestemd om de islam in Nederland de beschermen.

   Zij hebben allemaal vloed aan hun handen! Waren het ook niet juist die linkse partijen die ooit na de aanslag door Breivik Geert Wilders en de PVV beschimpften en zeiden dat hij/zij bloed aan de handen hadden??????

   Like

 5. Geronimo zegt:

  Misschien juist daarom dat de EU-kliek probeert om vaart te steken achter de toetreding van Turkije, doodstraf of niet, gezien dat nu eenmaal een must is voor de zwarte ongelukskater en moslim in Amerika. Zou me niet verwonderen. Wat zullen de Engelsen zich nog gelukkig prijzen met hun EU-exit.

  Like

 6. Bas zegt:

  Quote: Amerika moet ‘eerst maar eens zijn eigen zooi opruimen’.
  Wij zullen moeten zorgen dat het hier, en in Europa wordt aangeharkt.

  Like

 7. Jan zegt:

  Terreurorganisatie Black Lives Matter: Omdat Trump de Amerikaanse grondwet wil respecteren is hij een tweede Hitler

  Several founders of the Black Lives Matter movement denounced Donald Trump’s RNC speech as a dark, fascist moment in American history that put the Republican nominee alongside figures like Adolf Hitler.

  “Decades of progress made in bringing down crime are now being reversed” by the Obama administration’s “rollback of criminal enforcement,” Trump said. “On January 21st of 2017, the day after I take the oath of office, Americans will finally wake up in a country where the laws of the United States are enforced.”

  That rhetoric, according to Black Lives Matter, puts Trump in the company of Hitler, Benito Mussolini and other fascist dictators.

  http://dailycaller.com/2016/07/22/blm-trump-pledging-law-and-order-makes-him-like-hitler/

  Like

 8. Jan zegt:

  New CNN Poll Shows Trump Now Leading Clinton 48%-45%, 6 Point Bounce – Update: Hillary Campaign Laughs Off Results…

  Hillary Clinton’s campaign manager laughed off the notion Monday that the previous week’s Republican National Convention would present any “lasting damage” to the presumptive Democratic nominee’s effort heading into the party’s own convention this week.

  “Well, I would argue the lasting damage out of their convention was to Donald Trump, because he failed to present a clear plan about what he’s going to do to help get this economy working for everyone, and boy was it depressing,” Robby Mook told reporters at a briefing in Philadelphia.
  http://www.politico.com/story/2016/07/clinton-campaign-trump-bump-226117

  Like

 9. Jan zegt:

  Amerikaanse junta spendeert miljoenen aan ‘kunst’ en laat veteranen letterlijk creperen:

  Yet, in the midst of these horrific failings the VA managed to spend $20 million on high-end art over the last ten years – with $16 million spent during the Obama years.
  A joint investigation by COX Media Washington, D.C. and our organization, OpenTheBooks.com found that the VA bought Christmas trees priced like cars and sculptures that cost more than five-bedroom homes. Then, there’s the two sculptures – with a price tag of $670,000 – for a VA center serving veterans who are blind.
  …..
  http://www.barenakedislam.com/2016/07/28/while-thousands-of-military-veterans-die-awaiting-treatment-from-the-veterans-administration-the-va-has-been-spending-millions-taxpayer-dollars-buying-artwork/

  De Gek zal er tot de laatste dag aalees aan doen om het leger te verwoesten en zijn minachting er voor te tonen

  Like

 10. Jan zegt:

  Gun control? Vergeet het maar in dit geval: zwarte Amerikaan neergeschoten door Trumptegenstander

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s