Aanslag München (2)

Screenshot_20

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Martin Bosma

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

51 reacties op Aanslag München (2)

 1. Tistochwat zegt:

  Laat die mohammedanen dat hele Duitsland maar affakkelen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Mevrouw Merkel…

  Wir schaffen das!!!!

  Waarom bent u nou zo stil?

  Like

  • exmarineman zegt:

   Een dommere reaktie van haar had je niet kunnen krijgen: “ik kan je geen 100% veiligheidsgarantie geven”. Vrij vertaald van wat zij zei, maar zij is WEL degelijk verantwoordelijk voor het binnen laten en halen van duizenden van deze criminelen uit de islamitische landen. En dat waren toch allemaal afgestuurde professoren, artsen, tandartsen, advocaten en ga zo maar door……En de persmuskieten durven haar daar dus niet op te wijzen of ook maar 1 vraag over te stellen…. Nou ik zeg het maar duidelijk: mevrouw Merkel u heeft BLOED aan uw handen, samen met AL uw regeringspartners van CDU/CSU en SPD………

   Net zo goed als dat Hollande van Frankrijk BLOED aan zijn handen heeft na Parijs en Nice……. en hetzelfde geldt voor ALLE andere bestuurders/regeringen die het in hun hoofd hebben gehaald om al die “vluchtelingen” onbeperkt binnen te laten en te HALEN (d.m.v. FRONTEX)!!!!!

   Namen noemen???? Wel hier zijn er dus een paar: Hollande, Merkel, Juncker, Timmerfrans, Mogherine, Rutte, Dijsselbloem, Samsom, en nog velen meer……

   Geliked door 4 people

  • Jean zegt:

   Sabeltant, ze is van ondergoed aan ’t wisselen en omdat ze zich om het uur staat te bezeiken is er veel ondergoed nodig maar die Turk voorziet haar van rode strings met halve maan.

   Like

 3. Sjaak zegt:

  8 doden !
  En de Grammatik (Satzbildung) ziet helmaal naar een moslim uit !
  Ich bin Deutscher und hier geboren, worden !
  Juist zou zijn, zonder het woord ,, worden ” !

  Like

 4. Sjaak zegt:

  23.14 Uhr !
  N24 spreekt over 11 doden !

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  In een McDonalds ben je tegenwoordig ook niet meer veilig; dan voortaan maar naar Kentucky Fried Chicken!

  Like

  • boorzalf zegt:

   Gewoon zelf friet bakken, is zeker zo veilig. Macdonalds met zijn amerkaanse friet saus, is gewoon kruiden slasaus, smerige troep.

   Like

 6. Harry zegt:

  Volgens CNN zouden het ook rechtse terroristen kunnen zijn …………..
  Leren die linkse klootzakken het dan nooit ?
  Het is haast iedere dag prijs maar het blijven incidentjes door een enkele verwarde man ?
  Ze denken ook dat het een aanslag op Amerikanen is omdat het bij mc Donalds begon .
  Maar het heeft natuurlijk niks met de islam te maken .
  Iedereen roept wel eens Allah uh akhbar , toch ???
  Krijgen die rooien het dan nooit door ?

  Like

  • Franco zegt:

   Harry, die rooien hebben het echt wel door maar willen Europa gewoon kapot hebben, met ons erbij. Dit alles is onderdeel van het grote verraad van Europa, iedere dag opnieuw en ze liegen de heleboel bij elkaar. En maar denken dat wij dat niet door hebben.

   Like

 7. Harry zegt:

  CNN is bezorgd dat er Amerikanen bij de slachtoffers zouden zitten .

  Wie zet Europa onder druk om zoveel mogelijk van die koppensnellers op te nemen ?
  Hoe moet je je voelen met zoveel boter op je hoofd ?

  Like

 8. Er komen dus steeds meer psychopaten vanuit ten zuiden van de MIddellandse Zee naar ONS Europa! Verder (nog) geen commentaar!

  Like

 9. Geronimo zegt:

  ‘Wir schaffen das’, ‘willkommen’, m.a.w. loontje komt nu ook in Duitsland om zijn boontje. Met dank aan opper-verraadster Merkel, die al dit gespuis met duizenden haar land, en meteen heel Europa, heeft binnen gelaten, wat zeg ik, heeft uitgenodigd. Wanneer worden de echte Duitsers, en meteen alle Europeanen, het nu eens echt beu, krijgen ze het compleet op de heupen, en doen ze wat in dergelijke situaties nu eenmaal noodzakelijk is om dit drama voor eens en voorgoed een krachtig halt toe te roepen? Of gaan we terug naar nog maar eens geschokte politici/farizeeërs, met hun leugenaarstronie waar de lafheid en het verraad zo vanaf druipt, dat politiek schorem dat het volk voor de zoveelste keer zal oproepen om vooral kalm te blijven, om zeker geen tweedracht te zaaien, maar samen, met de moslims(!) aub, sterk te blijven onder de voortdurende aanvallen van lieden van hetzelfde gedachtengoed? ’t Zal wel overgaan, koelen zonder blazen zeker. Gaan we nog maar eens naar nieuwe ingetogen rouwbijeenkomsten van zielige, softe burgers met hun geweeklaag, gelaten smoeltjes, bloemetjes en brandende kaarsjes? Wanneer zal het nu eindelijk eens tot al die weekdieren hun hersens doordringen dat de islam ons al geruime tijd de oorlog heeft verklaard, en dat we de dag van vandaag in geheel Europa met een heuse oorlogssituatie te maken hebben, die niets met doodgewone terroristische acties te maken heeft? Hoe lang gaan de mensen nog geloof hechten aan al die sussende, bewust misleidende praatjes van hun misdadige leiders?
  Actie dus ! En dringend ! Anders gaan we met ons mooi Europa Libanon en al die andere moslim-zandbakken achterna.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Jammer om te zeggen, maar ik mag hopen dat nu de ogen allemaal echt open gaan bij zowel Merkel, Rutte, Juncker, Timmerfrans en dergelijke (inclusief die “refuges welcome”….. Maar het zal wel weer valse hoop zijn, want uiteraard roepen ze in koor: Het zijn lone-wolfes en heeft niets met de islam te maken”……… slaap u rustig verder wij waken (niet)!

  Like

 11. U.G. Kempenaer zegt:

  http://edition.cnn.com/videos/tv/2016/07/22/hunt-underway-for-one-or-more-shooters-on-the-run-lead-ripley-live.cnn

  Opnieuw moslims dus.
  Niet-moslims in Europa zijn vogelvrij verklaard door moslims en door de linkse gevestigde orde die nalaat de burgers behoorlijk te beschermen.De islam is een vijandige doctrine die op verschillende manieren uit is op overname van Europa. De enige beschaafde en werkzame oplossing is het op ordentelijke wijze verwijderen van de islam en haar geloofsdragers uit Europa. Volledig. Netjes repatriëren naar de landen waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Doe je dat niet, dan betekent dit een islamitische genocide op de Europese autochtone bevolking.Het is ieders plicht om op te komen voor de Westerse beschaving en de Europese volkeren.

  Mutti “die Kranke” Merkel durft als reactie op deze slachtpartij te zeggen dat absolute veiligheid onhaalbaar is omdat we dan een “surveillancestaat moeten krijgen die we niet willen”.Los van deze aanslag waarvan we de details nog niet kennen: Absolute veiligheid is inderdaad onhaalbaar, open deur intrappen noemen we dat, maar op dit moment worden om de haverklap onschuldige Europese niet-moslims in groten getale vermoord door moslims die doen wat de Koran, het heilige boek voor moslims, hen opdraagt. Dat vaststellen en aanklagen is niet vragen naar absolute veiligheid, fraulein Merkel, maar naar een minimaal niveau van veiligheid.Merkel lijdt aan een pathologisch schuldcomplex en dient uit haar functie ontheven te worden. Zij is medeschuldig aan deze aanslagen door op onverantwoorde wijze de grenzen open te zetten voor aanhangers van de moorddoctrine islam genaamd.
  Wir schaffen es. Ja, de moordende moslims schaffen es, angela. Wij zijn verraden door onze “eigen” politici.

  Like

 12. A Huisman zegt:

  Klopt als een bus. Ik heb gezien bij cnn dat alle kinderen bij mcdonald doodgeschoten zijn, dat heeft een getuige gemeld die in de toilet gevlucht was met haar 8 jarig zoontje! Hartverscheurend, de kinderen zaten daar lief te eten, werden neergeschoten en de kinderen konden geen kant op. Waarom hoor daar niets over op de NL tv?

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ik heb begrepen dat er 8 – 9 doden zijn gevallen, maar ga er van uit dat er toch wel meer dan 9 kinderen zaten te eten aldaar. Zou het aantal doden dan niet groter moeten zijn? En uiteraard heeft het niets met de islam te maken….. een jonge alleenstaande Afghaanse vluchteling liefdevol opgevangen hoogstwaarschijnlijk en nu 18 jaar en plotseling gecriminaliseerd….. Ja ja, weer een lonewolf…..

   Like

 13. Jan zegt:

  Ik HAAT die neger in de Witte Hut: zwart stuk drek grijpt gelegenheid in Munchen aan om grijnzend en lachend over zichzelf en zijn kutgezin te ouwehoeren (filmpje):

  Grinning Obama JOKES during statement on Munich carnage as he shifts gears to say he’ll miss daughter Malia when she leaves the nest for college

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3703975/Grinning-Obama-JOKES-Munich-carnage-press-conference-shifts-gears-talk-daughter-Malia-leaving-nest-college.html

  Wat zou ik graag die hele kliek willen neermitrailleren, inclusief dat gore volk dat meelacht.

  Geliked door 1 persoon

 14. Sjaak zegt:

  Een Iraner brengt een grootstad inklusive 20.000 politie en speciaaleenheden op de benen !
  Wat gebeurt er dan wanneer er 5 moslims hetzelfde in 5 verschillende steden doen ?
  Het hele land staat kop ?
  En ik heb gelijk gehad met mijn analyse, het was geen duitse !

  Like

 15. Ik had altijd gedacht die EUROPA ons meer “veiligheid “zou bieden ?????????? Ja, dat geldt alleen voor het GAJES dat hier in EUROPA nog dagelijks binnen komt……………die worden in de watten gelegd en gepamperd .

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Like

 17. Hoeveel doden moeten er nog vallen voordat het kwartje gaat vallen bij de zittende Haagse kliek ????

  Like

  • Anneke zegt:

   De Haagse gajes-kliek speelt het verderfelijke politieke oorlogje fanatiek mee. Zij zijn de pionnen van de NWO-gangsters. De moslims zijn op hun beurt actieve (s)pionnen van de socialistische kliek. Wij autochtonen een smaakvolle prooi.

   Like

 18. Jean zegt:

  Dat zijn nu die “kinderen” die 5 a 6 jaar geleden met veel triomf zijn binnen gehaald want ze zijn toch zo lief….
  Horen die bitch weer zingen “Wir Shaffen Das”?????
  We zullen haar heel duidelijk moeten maken dat wij het niet shaffen met die barbaren op ons grondgebied en dat door de aanwezigheid van die rotzooi hier nog veel bloed gaat vloeien, helaas steeds van onschuldige burgers en zelden tot nooit van de lafaards, jammer.
  Of…..is ze soms op vakantie in de rode string in Turkije bij haar vriendje?????

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Zoals we allemaal al hadden verwacht : UIt de Media :
  1). Depressieve eenling met fascinatie voor geweld.
  2). ‘rustige jongen’ volgens de buren.
  3). Hij zou aan depressies hebben geleden
  4) .Uiteraard had hij geen banden met Islamitische Staat.(maar wel moslim ).
  5). Zou onder psychiatrische behandeling staan,
  6). Maar had wel een glock gebruikt, een automatisch wapen waarvoor hij zo’n 300 kogels op zak
  had. Hoe komt hij daaraan ??????
  7). De schutter van München was ‘geobsedeerd’ over eerdere massa-moordpartijen volgens de
  politie.

  Vreemd toch ze zijn altijd depressief, éénlingen met fascinatie voor geweld of zijn verward, zijn altijd moslim en beschikken altijd over automatische wapen(s) met ruim voldoende minutie.
  Waar halen ze die toch vandaan ?? de moskee ?? de islamitische slager ???
  Zou het dan toch allemaal komen door de koran, dat belachelijk geweldadige Hororboek van duizend en één nachten ??

  Like

 20. Astrid zegt:

  De zoveelste verwarde jongeman met een islamitische achtergrond. Maar het heeft niets met de islam te maken hoor.

  Like

 21. Jean zegt:

  De zakkenvullers die betaald worden om ONZE veiligheid te beschermen liggen in koor te schreeuwen “het heeft niets met islam of IS te maken, de patiënt was psychiatrisch niet in orde”???
  Geen enkele moslim/islamiet is psychiatrisch in orde én islam is I.S. & I.S. is islam. Het is die zakkenvullers hun verdomde plicht de oorzaak, de kanker, te bestrijden én weg te snijden en die oorzaak, die kanker is de islam.
  In onze landen leven ± 200 nationaliteiten, met ± 95% hebben wij zelden tot nooit problemen maar met die ± 5% is het steeds ellende, geweld, verkrachtingen, moorden en dan komen we steeds bij die perverse smeerlapperij islam uit…
  Wat valt er dan te doen? Juist…

  Like

 22. Sabeltant zegt:

  Wat de media er ook weer op los fantaseren… het was wéér een moslim.

  Like

 23. MareJane zegt:

  Toch hier ook maar eens naar kijken: http://www.veteranstoday.com/2016/07/22/nice-munich/ en deze: http://aanirfan.blogspot.nl/ Een ding is zeker: niets is wat het lijkt in deze wereld.

  Like

 24. Jan zegt:

  Moslim vermoord zwangere vrouw in Reutlingen

  Syrische asielzoeker (21) in Duitse Reutlingen hakt met kapmes zwangere vrouw dood, 2 gewonden. Asielzoeker is bekende van politie
  http://nieuws.tpo.nl/2016/07/24/man-valt-kapmes-mensen-aan-duitsland-dode/

  Like

 25. Jan zegt:

  Zelfmoordaanslag Syrische asielzoeker: twaalf gewonden

  UpdateEen 27-jarige Syrische asielzoeker heeft zichzelf zondag opgeblazen voor een restaurant in de Duitse stad Ansbach, in de deelstaat Beieren. Bij de aanslag kwam de dader om het leven. Twaalf mensen raakten gewond, van wie drie zwaargewond.

  De verdachte droeg een rugzak voordat de explosie plaatsvond. Volgens de politie was de rugzak ook gevuld met scherpe metalen objecten, die volgens Herrmann erop wijzen dat de dader erop uit was zoveel mogelijk mensen te verwonden. De minister sluit niet uit dat Islamitische Staat erachter zit.

  Kaartje
  De verdachte wilde het bij het festival binnenkomen, maar werd de toegang geweigerd, omdat hij geen kaartje had. Op het festival waren zo’n 2500 mensen aanwezig.De aanslag gebeurde rond 22 uur in de oude binnenstad van Ansbach bij een wijnrestaurant. In de stad was een driedaags muziekfestival gaande. De dader werd voordat hij zichzelf opblies weggestuurd bij het festival, omdat hij geen kaartje had. Zo’n 2500 mensen bezoekers verlieten na de explosie in relatieve kalmte het festival.

  (En vervolgens komt politiek correcte bagger, sinds enige tijd ook bij AD de gewoonte (om te liegen):

  De dader zou twee maal eerder hebben geprobeerd zelfmoord te plegen en daarvoor opgenomen zijn in een psychiatrisch ziekenhuis. Informatie over zijn beweegredenen voor de aanslag is nog niet bekend.


  http://www.ad.nl/buitenland/zelfmoordaanslag-syrische-asielzoeker-twaalf-gewonden~a3550b00/

  Like

 26. John zegt:

  Fuck die
  Obama

  Like

 27. Jan zegt:

  Aanslag Japan:

  Man arrested after killing 19, wounding 25 in night knife attack at Kanagawa care facility  The Kanagawa Prefectural Police arrested Satoshi Uematsu, 26, who drove to the Tsukui Police Station and turned himself around 3 a.m. Tuesday, and quoted him as saying “I did it.”

  http://www.japantimes.co.jp/news/2016/07/26/national/crime-legal/man-arrested-fatally-stabbing-15-people-wounding-45-kanagawa-facility-disabled-nhk/#.V5aZHdIrLEY

  Like

 28. Jan zegt:

  Dit is de verrotte BBC, het staat er echt: Syrische migrant gedood door explosie in Duitsland

  (http://www.weaselzippers.us/285734-bbc-headline-on-isis-suicide-bombing-in-germany-syrian-migrant-dies-in-german-blast/)

  Like

 29. Jan zegt:

  27-jähriger Syrer zündet Sprengsatz in Ansbach
  Polizei bestätigt: Ein Toter, mindestens zwölf Verletzte – 25.07.2016 08:14 Uhr

  In der Ansbacher Innenstadt hat es am späten Sonntagabend eine schwere Explosion gegeben. Laut Polizei gab es einen Toten, mindestens zwölf Personen wurden teils schwer verletzt. In Lebensgefahr befindet sich niemand.

  http://www.nordbayern.de/region/ansbach/27-jahriger-syrer-zundet-sprengsatz-in-ansbach-1.5369153

  Like

 30. Het houdt maar niet op, niet vanzelf, gewoon een politiek correcte overweging van de traditionele politiek, je bent wat je stemt…

  Like

 31. Jan zegt:

  De komende aanslagen worden zeer ernstig:

  Schusswaffen aus US-Stützpunkt in Stuttgart gestohlen

  Mehrere Schusswaffen werden laut einem Bericht auf einem Stützpunkt der US-Streitkräfte in Stuttgart vermisst, darunter halbautomatische Pistolen. US-Spezialsicherheitskräfte ermitteln

  “Mehrere halbautomatische Pistolen, ein Kleinkaliber-Automatikgewehr und eine weitere Schusswaffe sind unter den entwendeten Gegenständen”, erklärte Chris Grey, Sprecher der Untersuchungsbehörde CID (Criminal Investigation Command).
  ….
  http://www.welt.de/politik/deutschland/article157399622/Schusswaffen-aus-US-Stuetzpunkt-in-Stuttgart-gestohlen.html

  Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat alles in Europa rot is tot in het merg.

  Like

 32. Jan zegt:

  Moslim steekt verkoopster in warenhuis neer.

  Messer-Attacke in Kölner Kaufhof Kunde sticht Verkäufer nieder

  Ein 58-jähriger Kunde soll in einem Kaufhaus in Köln einen Verkäufer niedergestochen haben. Mit einem Küchenmesser aus der Warenauslage soll der Mann auf den Angestellten losgegangen sein.


  Um die Hintergründe der Messer-Attacke zu klären, ermittele eine Mordkommission, hieß es. Unklar war zunächst ebenfalls, ob der mutmaßliche Angreifer psychisch krank ist.


  http://www.focus.de/regional/koeln/messer-attacke-in-koelner-kaufhaus-kunde-sticht-verkaeufer-nieder_id_5773971.html

  Like

 33. Jan zegt:

  Hamburg: Afghane zerstört Mobiliar in Kirche

  Es geschah bereits vor einer Woche, aber da die Polizei den Fall geheimhielt und die Kirchenleitung keine Anzeige stellte, kam es erst jetzt heraus: Ein 19-jähriger Afghane stürmte am vergangenen Freitag während eines offenen Gemeindeabends gegen 19.20 Uhr die Versöhnungskirche (Foto) im Hamburger Stadtteil Eilbek, warf Stühle und Bänke um, trat einen Bibelständer um, von dem Glas absplitterte und schmiss Gesangbücher auf den Boden…..
  Auf die Frage, warum er das getan habe, schrie er: „Weil ich Moslem bin!“

  Allein die Tatsache, dass er Moslem ist, zeigt schon sein christenfeindliches Motiv:

  Das Beste: Dieser afghanische Mohammedaner war wegen mehrerer Körperverletzungsdelikte bereits polizeibekannt.

  Die Krönung zum Abschluss: Die Kirchen in Hamburg verzichten auf zusätzliche Sicherungsmaßnahmen. Dies sei „ein trauriger Einzelfall“

  Auch die großen Kirchenverbände hatten dazu aufgefordert, die „Offenheit“ der christlichen Kirchen zu bewahren. „Ein Gotteshaus ist ein Ort, der für Frieden und Versöhnung steht
  ….
  http://www.pi-news.net/2016/07/hamburg-afghane-zerstoert-mobiliar-in-kirche/#more-525794

  Wie het artikel leest valt om van verbazing. De naïviteit van het comateuze Duitse volk kent geen grenzen.

  Like

 34. Jan zegt:

  German Dr attacked by Muslims with knives

  Like

 35. In Beieren wordt er al voorzichtig negatief gereageerd op Merkel. Zouden ze nou echt eindelijk wakker worden ??? Het is te hopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s