“Asielzoeker” niet mishandeld door burgerwacht

Screenshot_130

WINSCHOTEN – De groep Soldiers of Odin in Winschoten is niet verantwoordelijk voor mishandeling van een “asielzoeker” die vorig weekend vrouwen en een twaalfjarig meisje zou hebben lastiggevallen. Dat melden de politie, het Openbaar Ministerie (OM) en de gemeente Oldambt donderdag in een gezamenlijke verklaring.

De politie onderzocht de vermeende aanrandingen door de “asielzoeker” uit Pekela en mogelijke mishandeling van deze man door leden van de burgerwacht. Maar hij blijkt de klappen te hebben opgelopen tijdens een eerdere ruzie in een Winschotens café.

Lees verder>>>
(h/t Claudia M.)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, demoniseren, Eurabië, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Asielzoeker” niet mishandeld door burgerwacht

 1. Jan zegt:

  Maar, maar, Marcouch zegt dat dat wel zo is, dat SoO nazi’s zijn:

  Ik sla alarm over de schokkende achteloosheid waarmee wij tot ons nemen dat de militante Soldiers of Odin, geüniformeerd in zwarte legerkledij, gedreven door extreem-rechtse opvattingen, de jacht openen op vluchtelingen en migranten, zoals laatst gebeurde in het Groningse Pekela.

  http://www.pvda.nl/berichten/2016/07/Straatterreur+Soldiers+of+Odin+tegengaan

  De PvdA is niet eens een neo-nazipartij, het is een tak van de SS dat voortleeft

  Like

 2. Pieter zegt:

  Wordt het niet eens hoog tijd dat de politie van Winschoten een onderzoek doet naar deze figuur.
  Wie weet heeft hij ergens in het buitenland een strafblad of staat hij gesignaleerd.
  Ik denk niet dat hij alleen in Nederland is begonnen rottigheid uit te halen.

  Like

 3. Zou mij ook niet verbazen dat zij zich zelf verwonden en daar de burger de schuld van geven. Als het nog niet gebeurt is gaat dat zeker vast gebeuren.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Dit sujet schijnt meerdere vrouwen te hebben lastig gevallen, ik ben zeer benieuwd naar deze “ervaringen”?

  Ook waarom hij al klappen in het café kreeg, dat zal niet geweest zijn omdat z’n scheiding niet goed zat! Ik acht de kans dat hij daar de aanwezige dames ook aan het lastig vallen was, namelijk heel erg groot en vind het bijzonder fijn dat de aldaar aanwezige heren hier blijkbaar tegenop getreden hebben. Hulde!

  Verder zou ik het bijzonder fijn vinden als deze gelukszoeker het land uit wordt geflikkerd, dit houdt niet op. Nu is uiteindelijk een 12-jarig!!! meisje ontkomen (kind heeft een trauma, maar blijkbaar niet ernstig genoeg dat de politie er iets meer kan), maar wat gebeurt er de volgende keer?

  Like

 5. Bas zegt:

  Je hoort of ziet Marcouch maar weinig als het specifiek gaat om mensen (specifiek Isis aanhangers) die (massaal) onze maatschappij willen ruïneren met hun vluchtelingen komst. Trouwens uit de hoek van de PvdA met name het prominente deel van de islamitische PvdA is er nog niemand geweest die officieel hardop in de media afstand heeft gezworen van de geweldsdelicten veroorzaakt door islamitische terroristen kennelijk te bang voor binnenlandse en/of buitenlandse represailles,

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Precies hetzelfde soort liegen (taqiyya) als van die islamiet die beweerde op de kermis klappen te hebben gekregen van Nederlanders. Nu krijgen de jongens van Soldiers of Odin weer de schuld als zouden ze een Islamiet zonder reden hebben afgeranseld. Prikken we daar niet snel doorheen, dan is het eind zoek. Zelfs u en ik zouden dan nietsvermoedend slachtoffer kunnen gaan worden van deze taqiyya techniek !

  Like

 7. Thom zegt:

  Een drank stelende neger op een kermis valt bezopen van zijn fiets en het wordt gepubliceerd alsof hij door racisten mishandeld is. Een grijpgrage kolonist wordt in een café op zijn wenken bediend nadat hij vrouwen lastig valt en het is de schuld van de burgerwacht.
  een ISIS Pakistaan doet zich voor als Afghaanse minderjarige en wordt nooit gecontroleerd en bij een gastgezin ondergebracht. Vandaar uit slaat hij treinreigers met een bijl bijna dood en een lid van de Grünen beschuldigt de politie dat ze hem niet af hadden moeten knallen maar slechts tijdelijk hadden moeten uitschakelen. Degenen die geweld aanwenden of vinden dat aan te moeten wenden voor de erectie in hun broek of voor hun Allerhoogste dienen onverwijld naar hun Allerhoogste gestuurd te worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s