Brussel trekt meer dan € 80 miljoen uit voor “asielzoekers” in Griekenland

Screenshot_9

Griekenland krijgt 82,6 miljoen euro uit Brussel voor medische hulp, dringende huisvesting en transportmiddelen voor “asielzoekers”. De Europese Commissie maakte dit vrijdag bekend. Sinds begin 2015 heeft de commissie totaal € 345 miljoen euro aan Griekenland beschikbaar gesteld als steun voor de “vluchtelingen”crisis.

Van de € 82,6 miljoen gaat € 24,2 miljoen naar het Griekse ministerie van Volksgezondheid voor eerstelijns gezondheidszorg in de “vluchtelingen”centra. Ook moet het geld worden aangewend voor het monitoren van epidemieën.

Lees verder>>>
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Brussel trekt meer dan € 80 miljoen uit voor “asielzoekers” in Griekenland

 1. Sjaak zegt:

  Aktueel ! 18.oo Uhr ! Melding !
  Meerdere doden bij schietterij in München in inkoopcenter bij Olympia park !

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Breaking NEWS .

  Shots Fired At German Shopping Mall — ‘Multiple Deaths’

  http://www.breitbart.com/london/2016/07/22/shots-fired-munich-shopping-mall/

  Like

 3. Cathja zegt:

  Brussel strooit met geld. Is het gek dat er heel veel geld ‘kwijt’ is, d.w.z. waarvoor geen verantwoording in de boeken staat? Ploumen is er ook zo eentje. Is er ergens iets aan de hand, dan tovert ze met haar stokje spontaan vele miljoenen tevoorschijn. Wordt er geld gevraagd om onze bejaarden een betere zorg te kunnen geven, dan is daarvoor ‘geen financiële dekking’, en meer van die flauwe praatjes.

  Je kunt beter vluchteling zijn dan inwoner van welk Europees land ook.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 19.54. uur, op 22/7. De laatste zin van U, dat is de REALITEIT anno 2016! En Rutte (VVD) zorgt er wel voor dat WIJ dat MOETEN blijven betalen. Zum kotzen.

   Like

 4. Bas zegt:

  Steeds maar weer humaan doen van onze poen ! Kennelijk is die 80 miljoen Euro voor Brussel een schijntje! Maar voor de belastingbetalers niet! Volgende keer is het 800 miljoen !
  De grenzen moeten nu dicht, pot dicht !

  Like

 5. GT zegt:

  De verantwoordelijken voor een tribunaal, of anders……..

  Like

 6. Jean zegt:

  De hele troep dadelijk retour zenden naar afzender is veel goedkoper en het bespaard ons van enorm veel ellende en geweld.
  Halverwege de zee boten inzetten die de aankomede boten dadelijk doet keren zonder een woord vuil te maken, in Afrika is er veel meer ruimte en….ze zijn samen onder elkaar met dezelfde verziekte geesten.
  Ik wordt kotsmisselijk van het woord alla en mohamed, als die hoor zie ik steeds barbaarse rotzooi.

  Like

 7. Jean zegt:

  Als die eikels in Brussel graag “trekken” dan doen ze maar zolang ze maar geen geld van mij verknoeien een vreemdelingen en zeker nooit aan islamieten want die smeerlapperij heeft maar een doel nl. de wereld onderwerpen aan perverse barbaarse smeerlapperij via aanbidding van een vulgaire pedofiel. Kan het nog perverser? Kan het nog degoutanter?
  Ik zie ze al liggen in die donkere achterkamertjes ‘en maar trekken’ en maar lullen en maar zakken vullen, kan dat gedrocht nu echt niet definitief gesloten worden???

  Like

 8. En Rutte zit nog steeds op zijn vakantie adres.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s