EU-veerdienst: 3200 “vluchtelingen” in 24 uur

Screenshot_133

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij talrijke acties in de middellandse Zee werden dinsdag meer dan 3200 “vluchtelingen” gered. Zoals de Italiaanse kustwacht meedeelde, vonden de dag daarvoor in totaal 25 reddingsacties plaats. In één van de in nood geraakte “vluchtelingen”boten zou een lijk gevonden zijn. Aan de reddingsacties namen behalve schepen van de Italiaanse marine en de Italiaanse kustwacht ook schepen van de EU-missie Eunavfor Med deel.

Bovendien zouden de hulporganisaties Artsen zonder Grenzen, Sea Watch en MOAS hebben meegedaan, evenals een privéschip.

Terwijl de Duitse kwaliteitspers, voor zover deze nog over de dagelijks landende hordes jonge mannen bericht die op weg naar ons de halve wereld rondreizen door tig vreedzame landen, hen nog steeds “bescherming zoekenden” enz. noemt, komen de gelukszoekers bijvoorbeeld in een artikel in de Engelse “Daily Mail” zelf aan het woord. Daarin geven de “vluchtelingen” openlijk en vrijuit toe om zuiver economische redenen “op de vlucht” te zijn. De door de EU ingestelde veerdienst voor economische migranten komt hen daarbij heel goed van pas.

Deze invasie zal nooit eindigen. Tot het jaar 2010 zal de bevolking van Afrika op grond van een compleet onverantwoordelijke en aan zichzelf te wijten bevolkingsexplosie vanaf nu bijna verviervoudigen tot 4,4 miljard. Uit peilingen blijkt dat 38% van de Afrikanen zich in Europa wil vestigen, zodat de Europeanen zich kunnen verheugen op meer dan een miljard nieuwe medeburgers alleen al uit Afrika.

Europeanen zijn wereldwijd nu al een etnische minderheid. Ze zullen eerder op de middellange dan op de lange termijn ook minderheden in hun eigen landen en daarna als volkeren uit de geschiedenis uitgeroeid worden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op EU-veerdienst: 3200 “vluchtelingen” in 24 uur

 1. BigLJohn zegt:

  Tot het jaar 2010 zal de bevolking van Afrika op grond van een compleet onverantwoordelijke en aan zichzelf te wijten bevolkingsexplosie vanaf nu bijna verviervoudigen tot 4,4 miljard. TOT het jaar 2010 ???? Dat is al 6 jaar geleden ! Gaan we terug in de tijd met een teleportatie-machine ?
  …..en daarna als volkeren uit de geschiedenis uitgeroeid worden…..Gelijk de Dinosaurussen en vele andere diersoorten die moesten verdwijnen. Wat een vooruitgang van de achteruitgang. Overal op aarde precies dezelfde mensen, met een dictatuur onder leiding van NWO, E.U. of Sharia, zodat de zaak ooit eens ontploft, en er oorlogen gaan ontstaan die het grrotste deel van de wereldbevolking hun leven gaat kosten, terwijl de overblijvers (van een nucleaire oorlog) ook nog eens flink uitgedund worden !

  Like

 2. Cathja zegt:

  FRONTEX……, de grootste leugen ooit bedacht!

  Like

 3. elisah zegt:

  Bah, om doodziek van te worden….
  Het moet nou toch eindelijk eens afgelopen zijn met die quasi-vluchtelingen die parasiteren en alleen maar komen om Europa, net zoals hun thuisland, uiteindelijk kapot te maken.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   We moeten de smerige gore faciliteerders aanpakken, de cabalrattenplaag in Brussel, Berlijn, Parijs en den Haag, daar zitten de grootste ratten!! Schelden op die domme fuck negerts heeft GEEN zin, die blijven gewoon komen totdat wij de cabal verdrijven!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

 4. Pieter zegt:

  De EU was toch bezig geld naar Afrika te pompen voor scholing en opbouw zodat asielzoekers niet meer naar Europa zouden komen was de gedachte. (tegen beter weten in natuurlijk, maar feiten en statistieken zijn niet van belang voor onze ‘vertegenwoordigers’)
  http://www.elsevier.nl/opinie/opinie/2016/06/eu-miljarden-zijn-helaas-nodig-om-afrikaanse-migrantenstroom-te-stelpen-313885/

  Like

 5. We worden er langzamer zeker allemaal kotsmisselijk van. Van sommige mensen lijkt het wel een levensdoel te zijn om te lopen sloven voor die parasieten. In Nederland valt zelf nog zo veel te doen. Maar ja dit is natuurlijk veel avontuurlijker.

  Like

 6. Jan zegt:

  LAten verzuipen is de oplossing en wie de kust hier haalt terug slepen en bootjes aan flarden schieten.

  Like

 7. hslot4 zegt:

  Ik zag een paar dagen terug een foto met daarop citaten uit de Koran .
  Weet allen niet meer op welke site deze of Fenixx .
  Ik had m opgeslagen maar hij is corrupted iemand een idee /link ? bvd

  Like

 8. Pingback: Hulpkreet van een burgemeester: “De zwarten hebben het voor het zeggen!” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s